09.07.08, 20:48
polecam wszystkim:D niesamowite uczucie gdy błędnik szaleje:P jedyny minus to konieczność liczenia się ze staniem w ogromnie długiej kolejce <nam zajęło to ponad 4 godziny>->polecam system zmianowy-po 30minut, wówczas można jakoś wytrzymać i jeszcze zwiedzić bunkier itd:)
Obserwuj wątek
    • myshu Re: Szymbark 11.07.08, 13:23
      wcale się nie dziwię, że takie kolejki, sama bym pozwiedzała :)
    • bubeczka Re: Szymbark 14.07.08, 10:40
      W jednym miejscu zebrano tam wszystko. Jak dla mnie był to trochę za duży kontrast - w jednym momencie oglądasz jakieś pierdoły typu najdłuższa deska świata, zaraz potem przechodzi się do makiety łagru, potem słucha nagrania z głosem JPII. W domu do góry nogami wywieszono niesamowicie naiwne obrazki promujące ekologię, religię itp. Całość sprawia nieco głupie, wsiowe wrażenie.
    • maeren-all_rights_reserved Re: Szymbark 14.07.08, 11:48
      akurat tu się zgadzam-mnie właśnie uderzyły pamiątki wojenne w kontraście z piwem i kiełbaskami...może twórca myślał, że dzięki temu ludzie, którzy na codzień się nie interesują takimi tematami z nudów coś przeczytają i coś sobie uzmysłowią...
    • jp6 Re: Szymbark 16.07.08, 08:42
      Pomysł na domek jest OK. ORGANIZACJA FATALNA byłem tam w Maju. W kolejce do wejścia do domu stałem 2,5 godziny , ponieważ wszystkie wycieczki zorganizowane wpuszczane są poza kolejnością. Może jesienią lub zimą jest lepiej latem ZDECYDOWANIE ODRADZAM
    • drozdek12 Szymbark 16.07.08, 10:29
      ja byłam tam w listopadzie. Mało osób, nawet bardzo mało. Można było swobodnie
      zrobić zdjęcia, no i żadnych kolejek. Lato to fatalny moment na takie zwiedzanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka