Dodaj do ulubionych

ROWY Willa Zodiak Ktoś był??

07.03.09, 17:57
Czy ktoś był w Willi Zodiak w Rowach???? W sumie to już wpłaciłam zaliczkę.
Proszę o opinię
Obserwuj wątek
    • jolka9998 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 14.06.09, 14:41
      Ja też wpłaciłam zaliczkę i jestem bardzo ciakawa opinii o Willi
      Zodiak w Rowach. A w jakim terminie tam jedziesz?
      • kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 22.06.09, 18:45
        Jedziemy 18 lipca, a Ty?
        • jolka9998 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 22.06.09, 19:33
          Ja jadę od 11 do 18 lipca więc się miniemy. Szkoda, bo mogłybyśmy
          wymienic opinie.
          • kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 22.06.09, 20:09
            Trudno, ale jeśli będzie bardzo źle to może dasz jakoś znać? Życzę udanego
            odpoczynku, a najważniejsze pięknej pogody!!!!(i zostawcie jej trochę do 18)
            Pozdrawiam.
    • kol.3 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 14.06.09, 15:48
      Nie wiem jaki jest ten Zodiak ale Rowy są bardzo fajne i nawet gdy nie ma
      pogody nie można się nudzić.
    • sylwjar Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 08.07.09, 17:08
      Byłam w Willi ZODIAK w Rowach 2 tygodnie - od drugiej połowy czerwca - jestem
      bardzo zadowolona,mieszkałam w pokoju 2 os.z balkonem /na piętrze/pokój
      estetyczny, czysto, willa jest nowa więc mebelki pachną jeszcze nowością,
      właściciele bardzo sympatyczni,willa jest bliziutko do wejścia na wspaniałą
      plażę - tylko od tej strony plaża w Rowach jest taka i bardzo szeroka - i do
      wejścia Słowińskiego Parku - przeuroczego!!! Same Rowy uważam, że są idealne na
      wypoczynek - przede wszystkim z powodu PARKU. Jedzonka w barkach smakowite.Służę
      informacjami o Rowach:)
      • kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 09.07.09, 20:12
        Bardzo dziękuję, kamień z serca.
        • sylwjar Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 20.07.09, 11:00
          Witam, po powrocie z Rowów proszę o opinię. Ciekawi mnie, czy Pani
          ma podobne zdanie i jaka była w tym czasie pogoda? Pozdrawiam.
          • kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 26.07.09, 15:29
            Wróciliśmy bardzo zadowoleni, Rowy mają swój klimat, Willa super ja mieszkałam w
            tym mini apartamencie od Tawerny Tahiti, więc kiedy czasami mieliśmy ochotę
            pospać no to mieliśmy małe problemy, ale też świetnie bawiliśmy się w przystani
            ŻYWCA. Morze bliziutko,a pogoda bardzo kapryśna, dwa dni upalne, ale i tak nie
            nudziliśmy się, kajaki, rowerki wodne, gokarty, byliśmy w Ustce, spacerowaliśmy
            po Parku, nawet widzieliśmy rodzinkę DZIKÓW. Jesteśmy super zadowoleni za rok
            jedziemy jeszcze raz.
            • monikamirek Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 28.07.09, 19:33
              Witam. Wybieramy się do tej Willi w sobotę, fajnie, że ktoś założył ten post. Widzę, że podobało się nie którym. Mam pytanie może, ktoś coś poleci nam co oprócz Parku i Ustki pobliskiej można zobaczyć w miejscowości Rowy?
              • kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 28.07.09, 20:56
                Przez wszystkie te dni nawet przez chwilę nie nudziliśmy się w Rowach. Z miejsc
                na Bałtykiem gdzie byłam dotąd,tu podobało mi się najbardziej. Można popływać
                kajakiem lub rowerkami wodnymi do jeziora Gardno, wypożyczyć rower. No a
                najważniejsze do morza jest dwie minutki, my chodziliśmy na plażę w strojach
                kąpielowych.Jeździliśmy na gokartach po całej miejscowości, można popłynąć w
                rejs po morzu (troszkę starym statkiem), można też pojechać zobaczyć ruchome
                wydmy i latarnię w Czołpinie. P.S. właściciel troszkę się czepiał
                nieposegregowanych śmieci, mimo że żaden pojemnik nie był podpisany. Mieliśmy
                również fajnych i wesołych sąsiadów, życzę wam takich. Mam nadzieję ze wrócicie
                zadowoleni. Napiszcie. Pozdrawiam
                • monikamirek Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 29.07.09, 09:15
                  To dobrze, dzięki za informacje mam nadzieję, że pogoda nam dopisze. Jedziemy na
                  dwa tygodnie. Napiszemy jak było. Pozdrawiam.
                  • sylwjar Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 31.07.09, 19:59
                    Polecam, aby koniecznie wybrać się na Czołpińskie wydmy /po drodze można
                    obejrzeć latarnię w Czołpinie ) są wspaniałe, można się zachłysnąć ich widokiem,
                    przewyższają urodą ruchomym w Łebie, warto przejść je całe aż do morza,
                    szlakiem, choć potrwa to dosyć długo i wymaga trudu, bo trzeba się pospinać na
                    ok.6 gór piaskowych zanim dotrze się do morza i szerooookiej, pięknej plaży- ale
                    naprawdę warto!!!Można wybrać się tam na rowerach (wtedy trzeba je zostawić i
                    zabezpieczyć przed wejściem na wydmy - chyba że jechać po nich rowerem:D) lub
                    samochodem - od parkingu do wejścia na wydmy jest ok. 1km, a rowerem z Rowów ok.
                    18km. Warto też wybrać się ciekawą plażą do Poddębia - małej, urokliwej,
                    przytulnej miejscowości. A jedzonko jest smaczne w barze "Kaszubka" i niedrogo,
                    gdzie zupę podawali w wazie. Życzę miłych wrażeń :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka