kamilllla4 07.03.09, 17:57 Czy ktoś był w Willi Zodiak w Rowach???? W sumie to już wpłaciłam zaliczkę. Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolka9998 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 14.06.09, 14:41 Ja też wpłaciłam zaliczkę i jestem bardzo ciakawa opinii o Willi Zodiak w Rowach. A w jakim terminie tam jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 22.06.09, 18:45 Jedziemy 18 lipca, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
jolka9998 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 22.06.09, 19:33 Ja jadę od 11 do 18 lipca więc się miniemy. Szkoda, bo mogłybyśmy wymienic opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 22.06.09, 20:09 Trudno, ale jeśli będzie bardzo źle to może dasz jakoś znać? Życzę udanego odpoczynku, a najważniejsze pięknej pogody!!!!(i zostawcie jej trochę do 18) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 14.06.09, 15:48 Nie wiem jaki jest ten Zodiak ale Rowy są bardzo fajne i nawet gdy nie ma pogody nie można się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwjar Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 08.07.09, 17:08 Byłam w Willi ZODIAK w Rowach 2 tygodnie - od drugiej połowy czerwca - jestem bardzo zadowolona,mieszkałam w pokoju 2 os.z balkonem /na piętrze/pokój estetyczny, czysto, willa jest nowa więc mebelki pachną jeszcze nowością, właściciele bardzo sympatyczni,willa jest bliziutko do wejścia na wspaniałą plażę - tylko od tej strony plaża w Rowach jest taka i bardzo szeroka - i do wejścia Słowińskiego Parku - przeuroczego!!! Same Rowy uważam, że są idealne na wypoczynek - przede wszystkim z powodu PARKU. Jedzonka w barkach smakowite.Służę informacjami o Rowach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 09.07.09, 20:12 Bardzo dziękuję, kamień z serca. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwjar Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 20.07.09, 11:00 Witam, po powrocie z Rowów proszę o opinię. Ciekawi mnie, czy Pani ma podobne zdanie i jaka była w tym czasie pogoda? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 26.07.09, 15:29 Wróciliśmy bardzo zadowoleni, Rowy mają swój klimat, Willa super ja mieszkałam w tym mini apartamencie od Tawerny Tahiti, więc kiedy czasami mieliśmy ochotę pospać no to mieliśmy małe problemy, ale też świetnie bawiliśmy się w przystani ŻYWCA. Morze bliziutko,a pogoda bardzo kapryśna, dwa dni upalne, ale i tak nie nudziliśmy się, kajaki, rowerki wodne, gokarty, byliśmy w Ustce, spacerowaliśmy po Parku, nawet widzieliśmy rodzinkę DZIKÓW. Jesteśmy super zadowoleni za rok jedziemy jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
monikamirek Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 28.07.09, 19:33 Witam. Wybieramy się do tej Willi w sobotę, fajnie, że ktoś założył ten post. Widzę, że podobało się nie którym. Mam pytanie może, ktoś coś poleci nam co oprócz Parku i Ustki pobliskiej można zobaczyć w miejscowości Rowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilllla4 Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 28.07.09, 20:56 Przez wszystkie te dni nawet przez chwilę nie nudziliśmy się w Rowach. Z miejsc na Bałtykiem gdzie byłam dotąd,tu podobało mi się najbardziej. Można popływać kajakiem lub rowerkami wodnymi do jeziora Gardno, wypożyczyć rower. No a najważniejsze do morza jest dwie minutki, my chodziliśmy na plażę w strojach kąpielowych.Jeździliśmy na gokartach po całej miejscowości, można popłynąć w rejs po morzu (troszkę starym statkiem), można też pojechać zobaczyć ruchome wydmy i latarnię w Czołpinie. P.S. właściciel troszkę się czepiał nieposegregowanych śmieci, mimo że żaden pojemnik nie był podpisany. Mieliśmy również fajnych i wesołych sąsiadów, życzę wam takich. Mam nadzieję ze wrócicie zadowoleni. Napiszcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikamirek Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 29.07.09, 09:15 To dobrze, dzięki za informacje mam nadzieję, że pogoda nam dopisze. Jedziemy na dwa tygodnie. Napiszemy jak było. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwjar Re: ROWY Willa Zodiak Ktoś był?? 31.07.09, 19:59 Polecam, aby koniecznie wybrać się na Czołpińskie wydmy /po drodze można obejrzeć latarnię w Czołpinie ) są wspaniałe, można się zachłysnąć ich widokiem, przewyższają urodą ruchomym w Łebie, warto przejść je całe aż do morza, szlakiem, choć potrwa to dosyć długo i wymaga trudu, bo trzeba się pospinać na ok.6 gór piaskowych zanim dotrze się do morza i szerooookiej, pięknej plaży- ale naprawdę warto!!!Można wybrać się tam na rowerach (wtedy trzeba je zostawić i zabezpieczyć przed wejściem na wydmy - chyba że jechać po nich rowerem:D) lub samochodem - od parkingu do wejścia na wydmy jest ok. 1km, a rowerem z Rowów ok. 18km. Warto też wybrać się ciekawą plażą do Poddębia - małej, urokliwej, przytulnej miejscowości. A jedzonko jest smaczne w barze "Kaszubka" i niedrogo, gdzie zupę podawali w wazie. Życzę miłych wrażeń :) Odpowiedz Link Zgłoś