agusia3301 29.03.09, 15:44 Witam. Poszukuję namiaru na sprawdzoną kwaterę w Jastarni, szukałam w necie,owszem jset sporo,lecz opinii niewiele. Czy możecie coś mi polecić? Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-bell Re: Jastarnia - kwatera 29.03.09, 15:57 Nie wiem czy to miejsce by pasowało ale Ja mogę polecić Camping 110, domki z łazienką i TV, ładny teren, bardzo blisko morza. Obok ciekawa knajpka z pysznymi rybkami. Wiem, że nazwa camping nie każdemu odpowiada ale tam to praktycznie są same domki i taka mała łączka na kilka namiotów. www.camping110.wpt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3301 Re: Jastarnia - kwatera 29.03.09, 16:26 Bardzo dziękuje, zaraz sprawdzam. A ewentualnie coś bliżej dworca PKP? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3301 Re: Jastarnia - kwatera 29.03.09, 16:59 Aniu-bell mniemam iż byłaś na tym campingu 110. Mam pytanie:jakie tam są warunki, ponieważ jadę z synem (10 lat)oraz z ciocią i jej wnuczką, i nie chciałybyśmy wpakować się jakieś kiepskie warunki.Oglądałam stronę campingu, wygląda całkiem fajnie.Czy jest bezpieczny i co z wyżywieniem?Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Jastarnia - kwatera 29.03.09, 17:43 Byłam tam 3 lata temu z 3 dzieci. Wnętrza praktycznie takie same jak na zdjęciach. Ja miałam domek ostatni przy placu zabaw, dwupokojowy. W każdym pokoju były dwie wersalki, jeden pokój jest większy i tam jest jeszcze stół, lodówka, czajnik, TV, szafa i regał z półkami. Łazienka mała ale do wytrzymania. Ogólnie czysto i moi chłopcy bawili się piłką plażową i na placu zabaw. Co do wyżywienia to my jedlismy głównie rybki w tej knajpce o której już pisałam tuż obok campingu. Z tego co pamiętam niedaleko jest stołówka z obiadami domowymi a co rano pyszne bułki kupowałam w sklepie spożywczym na głównej ulicy. Jedyne co mnie czasami przeszkadzało to głośna muzyka dochodząca z innej knajpki, która też jest niedaleko. Ale kończyła się koło 11 w nocy więc dało się wytrzymać. Camping jest przy torach ale pociągi na całej długości półwyspu jadą bardzo powoli więc nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
only.lukasz83 Re: Jastarnia - kwatera 07.04.09, 13:49 Ja Ci mogę polecić "Zefirka" naprawdę fajne miejsce, jastarnia.com/obiekt,Pokoje%20Go%C5%9Bcinne%20%E2%80%9EZefirek%E2%80%9D,82a5c4c1,1401030.html. dodatkowo duzo opinii na temat kwater znajdziesz na Forum e-morze www.forum.emorze.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś