viki2731 09.08.09, 16:10 Gdzie nad morze,Kołobrzeg,Ustka, czy Świnoujście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newstylevision Re: Gdzie nad morze? 09.08.09, 20:33 a nie myśleliście o Łebie, albo Sopocie?? Bardzo ciekawe propozycje znaleźć można na stronach: Łeba Noclegi Sopot Noclegi Odpowiedz Link Zgłoś
montegeo Re: Gdzie nad morze? 09.08.09, 22:24 Ustka w tym roku wygrała plebiscyt Onetu. Jej atrakcje są TUTAJ a noclegi TUTAJ1. Odpowiedz Link Zgłoś
kimizi Re: Gdzie nad morze? 11.08.09, 09:37 W Kołobrzegu samym jak ktoś lubi miasto jest ok Świnoujście jest mniejsze i mnij atrakcji Odpowiedz Link Zgłoś
annadnx Pustkowo 11.08.09, 18:21 Polecam Pustkowo i Nowy Dom Wczasowy ANNA. Pustkowo to mała miejscowość pomiędzy Pobierowem i Trzęsaczem. Dalej jest Rewal, Niechorze. Wysoki standard, rozsądne ceny, oferty Last Minute. Meble hotelowe,łóżka z materacami bonelowymi, wykładziny, balkony, łazienki w pokojach, TV, sztućce, talerze, czajnik, parawan, leżak. Ogólnodostępny aneks kuchenny i lodówki. Miejsca postojowe na terenie lub przy posesji. Do plaży ok. 3-5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
bbutbbuma Re: Gdzie nad morze? 11.08.09, 19:31 polecam Ci z calego serca " Czerwone Buki " w Sianożętach. Jak cos to wal na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia79 Re: Gdzie nad morze? 11.08.09, 21:24 Ja polecam Świnoujście.Byłam tam z ośmiolatką i roczniakiem,spędziłam wspaniały urlop.Pogoda super dopisała,poza tym Świnoujście ma czyściutką i bardzo szeroką plażę.Jak nie ma pogody,to można wybrać się do Niemiec,są piękne ścieżki rowerowe,można zwiedzać forty i latarnię morską.szczerze polecam.A najlepsze lody i gofry są w kawiarni "Keja".Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
robcius Kołobrzeg Kwatery u Asi ul.Rubinowa 21 oczywiście 12.08.09, 08:10 Dom położony jest w zachodniej - willowej dzielnicy Kołobrzegu (Radzikowo), co stanowi wspaniałe miejsce na kameralny wypoczynek nad morzem, w pobliżu lasy i łąki. Dom oddalony około 1200m do pięknej szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 3,5 km od centrum - z dala od zgiełku i ruchliwej drogi. Dogodny dojazd linią nr 5 i 6 autobusów miejskich. W odległości 100 m od domu plac zabaw dla dzieci oraz boiska do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej, a także pizzeria, jadłodajnie, delikatesy. Posesja ogrodzona z miejscem na grill i podjazdem do parkowania samochodów. Na wyposażeniu każdego pokoju: TV Sat (Cyfra+, Canal+, HBO), Czajnik bezprzewodowy, naczynia, sztućce. Wszystkim gościom udostępniamy: Internet bezprzewodowy WIFI, grill, sprzęt AGD: kuchenka mikrofalowa, lodówka, żelazko. Możliwość przyrządzenia szybkich posiłków (śniadań, kolacji). Niestety nie ma możliwości gotowania obiadów we własnym zakresie. W pobliżu znajdują się sezonowe jadłodajnie. Więcej informacji wraz z fotkami pokoi, okolicy, plaży na mojej stronie: www.kwatery-rubinowa21.kolobrzeg.pl/ Kontakt: tel. 0502 - 383 091, 094 - 35 284 98 Odpowiedz Link Zgłoś
a.kolobrzeg.pl Apartamenty w Kołobrzegu 12.08.09, 12:30 Witam Ja bym zachęcał do odwiedzenia Kołobrzegu. Jak jest ciepło, to wszędzie jest super, ale jak pogoda nawala, to przynajmniej jest tu co robić. Polecam komfortowe apartamenty w Kołobrzegu. Wszystkie szczegóły na mojej stronie www.a.kolobrzeg.pl Pozdrawiam i zapraszam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoraga1 Re: Gdzie nad morze? 12.08.09, 20:07 Polecam chłapowo koło Władysławowa. Więcej informacji pod numerem telefonu 0693 109 982 i na stronie internetowej www.ewawczasy.koti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bal_binka Re: Gdzie nad morze? 21.09.09, 10:47 Darłówko - szerokie słoneczne plaże, piękne wschody i zachody słońca, dalekie rejsy statkiem na pełne morze, spacery wśród zielonych deptaków i starych, tańczących na wietrze sosen! Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży (ładne piaszczyste plaże i czyste morze). Atutem miejscowości jest port i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz aquapark z podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "Jaskółce", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (TV, parking, internet na życzenie). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl< /a>< /a> www: wczasydarlowko.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś