marzena_829 28.04.10, 15:31 No hej mam pytanie pijesz już te zioła bo ja też mam zamiar ale nie rozumiem jednej rzeczy odezwij się... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnytusia281 Re: poszukiwana mala-sokolka 28.04.10, 18:38 Ja też kupiłam sobie zioła wspomagające owulację (na 1 fazę cyklu) ale nie wiem jak je pic. Jedna łyżka mieszanki ziół na szklankę wody, ale ile razy dziennie mam te ziółka pic. Czy przed, czy po posiłku ? Któraś coś wie na ten temat ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
marzena_829 Re: poszukiwana mala-sokolka 28.04.10, 19:30 poczytaj tutaj jak to pić www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=66629&postdays=0&postorder=asc&&start=0 Odpowiedz Link
marzena_829 Re: poszukiwana mala-sokolka 28.04.10, 19:35 ja będe piła mieszanke nr.1,ale nie bardzo wiem o co chodzi z tym Po 1 porcji 7 dni przerwy -czy chodzi o to że mam to pić codziennie az się skonczy czy że ta jedna porcja to jest jeden dzień i póżnie 7 dni przerwy... Odpowiedz Link
mala-sokolka Re: poszukiwana mala-sokolka 06.05.10, 08:58 hej hej nie piję, drugą połowę kwietnia miałam tak koszmarną (służbowo), że cała reszta wyleciała mi z głowy. Prawdopodobnie zacznę dopiero od czerwca. A co picia to z tego, co czytałam, trzeba pić całe opakowanie, jak je wypijesz, robisz przerwę. Nie ma sensu po jednym dniu robić przerwy ponieważ jedna szklanka nie zostanie nawet zauważona przez nasz organizm pozdrowienia! Odpowiedz Link
mala-sokolka cytat ze strony 06.05.10, 09:00 znalazłam właśnie coś takiego: "porcja to cały wymieszany zestaw ziół" w opisie na stronie podanej wyżej Odpowiedz Link
marzena_829 Re: cytat ze strony 06.05.10, 18:23 Ja już pije 3 razy dziennie są okropne ale zaczynam się przyzwyczajać do tego smaku,tak bardzo bym chciała żeby to dało jakis efekt Odpowiedz Link
mala-sokolka Re: cytat ze strony 06.05.10, 22:05 Trzeba mocno wierzyć, ale zachować rozsądek i pamiętać, że kuracja może nie przynieść oczekiwanego skutku. Wtedy będzie mniej bolało rozczarowanie. Powodzenia! Odpowiedz Link