1jagienka 19.05.04, 14:40 kobietki, chciałabym żebyście podzieliły się ze mną taką informacją: w którym dniu ilo dniowego cyklu robiłyście test i wyszedł pozytywny??? chcę to wiedzieć, bo jeszcze troszkę i pójdę z torbami, a pani w aptece dziwnie na mnie patrzy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynafx Re: kiedy test 19.05.04, 15:37 Co prawda test nigdy mi nie wyszedł pozytywny ale z tego co czytam to test najwcześniej należy zrobić w dzień spodziewanej @ a nawet 1 lub 2 dni po terminie. Chociaż podobno jest to różnie u każdej kobiety, jednym wyjdzie test za pierwszym razem, a niektóre muszą test powtarzać jeszcze z 2-3 razy Życzę Ci jak najszybciej 2 kreseczek i nie wykupuj pani w aptece całego zapasu testów pamiętaj, że będzie co ma być. Cierpliwości! Pozdrawiam cieplutko Justi Odpowiedz Link
maretina Re: kiedy test 19.05.04, 17:51 najwczesniej 12 dni po owu. ale na kazym tescie z apteki malutkimi literkami dopisane jest, ze najlepiej sprawdzac w dniui spodziewanej @ lub dzien po terminie. wczesniejsze testowanie mija sie z celem. znam to. dwoch ciaz nie wykrylam nawet 3 dni przed @, a dzien po terminie byly dwie kreski. dla niecierpliwych polecam oznaczyc beta hcg. mozna robic to 10 dni po owu. Odpowiedz Link
ange24 Re: kiedy test 19.05.04, 18:55 Wskocz sobie jeszcze na forum Ciąża i poród. Tam dosyć obszernie opisuja dziwczyny swoje cykle i kiedy testowały. Odpowiedz Link