Dodaj do ulubionych

co sie dzieje??

12.12.11, 19:37
Witam was dziewczyny...
Wczoraj mialam dostac @ ktora sie nie pojawila, w zwiazku tym dzisiaj rano maz pojechal po test ciazowy.... zrobilam test i wyszedl negatywny , po okolo 30 minutach dostalam brunatnych plamien prawy jajnik mnie boli, pirsi sa jeszcze nabrzmiale temperatura 37, 4 i nie spada.
teraz do rzeczy :....
Miala ktoras tak?? Powtorzyc test?? jesli tak to kiedy??Mimo negatywnego testu moge byc w ciazy??
Oh sama nie wiem co myslec o tym wszystkim...
z gory dziekuje za odpowiedzi...i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asiaimaja Re: co sie dzieje?? 12.12.11, 19:42
      miesiączka może opóźnić się kilka dni i bez ciąży, skoro test jest ujemny, to chyba powinnas nastawic się jednak,że to miesiączka....
      • angelkochanie Re: co sie dzieje?? 12.12.11, 19:49
        Tylko problem jest w tym , ze nigdy tak nie mialam...uncertain
        przy pierwszej ciazy tez nie pamietam zebym miala podobne objawy..ale test robilam tez troche pozniej niz w dniu spodziewanej miesiaczki
        • lidek0 Re: co sie dzieje?? 12.12.11, 20:33
          Nigdy tak nie miałaś, ale kiedyś może być ten pierwszy raz. A jak u Ciebie z hormonami? Ciąży bym nie obstawiała.
          • angelkochanie Re: co sie dzieje?? 12.12.11, 20:45
            hormony w pozadku..po odstawieniu tabletek mialam hormony badane....smile
            oh... poczekam z 2 dni i pojde do ginka ...tak chyba bedzie najlepiej...
            • ca.melia Re: co sie dzieje?? 13.12.11, 06:45
              nic się nie dzieję, za dwa dni będziesz miała okres i tyle.

Nie nakręcamy się. Organizm to nie zegarek, czasem chodzi inaczej. Nie miałaś - już masz i jesteś bogatsza o nowe doświadczenie. Następne opóźnienie Cię już nie zaskoczy smile
    • kotkowa Re: co sie dzieje?? 13.12.11, 09:36
      Wiesz, może być tak, że test jeszcze nie pokazał II kresek, albo ta druga była tak słabiutka, że jej nie dojrzałaś, ale z dużym prawdopodobieństwem ciąży nie ma, bo:
      a) test jednak negatywny
      b) plamienie brunatne często poprzedza okres
      c) temperatura może spaść dopiero w trakcie okresu

Pozostaje poczekać, jak @ się nie rozkręci lada dzień, to powtórz test.
    • cyrtokaraa Re: co sie dzieje?? 25.12.11, 21:42
      Idż koniecznie do lekarza. Nie chcę cie straszyć ale to może być ciąża pozamaciczna. Ja przeszłam to pół roku temu - też się tak zaczęło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka