02.04.12, 20:58
Ze szczęścia oczywiście. Dziś zobaczyłam 2 kreseczki a już powoli traciłam nadzieję jak lekarz mojego męża dawał nam 50-60% szans.
Mam nadzieję, że to nie pomyłka, zresztą nie przyjmuję tego do siebie, kreski były grube i wyraźne.
Mam nadzieję, że zapoczątkuję tu jakąś dobrą passę ciążóweksmile
Tylko dziś już się zaczęłam martwic, bo mam tyle lat, bo duża różnica między pierwszym dzieckiem, bo czy będzie zdrowe itd.......
Powiedzcie, że niepotrzebnie się zamartwiam i jestem głupia.
Obserwuj wątek
    • kami-66 Re: Zwariuję 02.04.12, 21:24
      Ty głupia nie jesteś ewentualnie twoje zachowanie może być głupie wink
      Tak na poważnie gratulujęsmile
      Wiekiem się nie martw dzidzia spowoduje to, że odmłodniejesz i będziesz młodą mamą.
      Pora żebyś odwiedziła też to forum:
      forum.gazeta.pl/forum/f,169812,Listopadowki_2012.html
      życzę zdrowia i uśmiechu smile
    • ardea_1 Re: Zwariuję 03.04.12, 08:33
      Gratulujęsmile

Riki, a ile to jest "tyle lat"?
      • wielorak Re: Zwariuję 03.04.12, 08:46
        super wiadomości! gratulacje! i dużo zdrówka
    • kotkowa Re: Zwariuję 03.04.12, 12:16
      No głupia głupia, ciesz się, bo jest z czego, zazdroszczę jak cholera i cieszę razem z Tobą! I pamiętaj, żeby w ciąży nie wynajdować problemów i nie zamartwiać się na zapas, trzymam kciuki!
      • riki29 Re: Zwariuję 03.04.12, 13:09
        Dzieki dziewczyny. Tyle lat to znaczy 37.
        Podsumowujac mam na głowie koncówke budowy domu, przeprowadzke za miesiac, sprzedaz mieszkania, przezycie miny szefa jak mu powiem i pare innych drobnych rzeczy ale za to mam meza, synka 10 letniego i mała fasolke. Wiec bilans chyba nie jest taki zły. Jeszcze raz dzieki i czas chyba zmienic forum a Wam życze zeby moja ciaza była zarazliwa.
        "Kobieta powinna być jak herbata:słodka, mocna i gorąca."
        • ardea_1 Re: Zwariuję 03.04.12, 13:17
          Nowy domek - nowy potomek, nie wiedziałaś?wink

Wszystkiego dobrego.
    • paulid Re: Zwariuję 03.04.12, 14:56
      Gratuluję serdecznie! Nie zamartwiaj się niczym! I jaka stara? wink Moja 37-letnia siostra cioteczna urodziła trzy miesiące temu zdrową córeczkę! I rozkwitła, i odmłodniała wink Wszystkiego dobrego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka