Dodaj do ulubionych

Do Aquarius72.

23.07.04, 10:56
Wiem ze ty zaczynasz starac sie w pazdzierniku. Robisz te testy owu albo
mierzysz temp? Bo mi sie nie chce poprostu tego robic, nie mam cierpliwosci
pozatym to takie smieszne, jak taki test bedzie na tak to co szybko meza za
fraki i hop do lozka, to nie dla mnie tak na mus.Pozdrawiam.jjj
Obserwuj wątek
    • aquarius72 Re: Do Aquarius72. 23.07.04, 11:17
      Dziewczyno, teraz to sobie w ogóle odpuść te hece z poszukiwaniem ovu. Seks
      WYŁĄCZNIE dla przyjemności. Teraz ja tylko co jakiś czas sprawdzam śluz (u mnie
      to dość pewny objaw).
      W październiku zacznę się sobie uważniej przyglądać, ale też bez przesady - już
      raz przerabiałam to wariactwo i o mało nie rozpadło mi się małżeństwo. W ciągu
      dnia dzwoniłam do męża do pracy, że to właśnie ten dzień, więc ma się odprężyć
      (co działało na niego wręcz przeciwnie), innym razem, jak on chciał, to mnie
      się nie chciało (nie opłacało się , bo było w okresie niepłodnym) - czysty
      obłęd.
      Jesli masz regularne cykle to plus minus wiesz, kiedy są te dni, wtedy
      dodatkowo sprawdzisz śluz, to możesz ustalić ovu z większą precyzją (ja
      posiłkuję się czasem testami ovu, bo nie wymaga to wiele zachodu). Przede
      wszystkim trzeba postarać się stworzyć miłą atmosferę i przede wszystkim - nic
      na siłę, a dziecko jeśli ma się pojawić i tak się pojawi.

PS. W zeszłym roku przerwaliśmy już leczenie z w/wym powodów i postanowiliśmy
      podejść do in vitro, żeby nie zniszczyć naszego małżeństwa tymi
      obłędnymi "staraniami", potem udało sie całkiem naturalnie, teraz zobaczymy...
      • gumecka Re: Do Aquarius72. 23.07.04, 11:26
        Tak tez narazie zrobie. Lekarz stwierdzil ze najlepiej byloby trafic w te pewne
        dni, madrala no nie. Tak jak mowisz jak bedzie to bedzie. Powiedzial mi tez ze
        pierwsza ciaza czesto konczy sie poronieniem wiec nie ma co sie stresowac i
        dzialac dalej a napewno sie uda. Zycze tego nam.jjj
        • aquarius72 Re: Do Aquarius72. 23.07.04, 11:32
          Szkoda tylko, że my znalazłyśmy się w tych 25% kobiet, które ronią pierwszą
          ciążę. Coż... może następnym razem będzie lepiej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka