Dodaj do ulubionych

beta hcg 8...

07.06.13, 12:27
Wiem że już było o becie, wiem, ze bez sensu ją robić, ale odebrałam własnie wyniki bety i wynosi 8.
Staramy się z mężem o drugie dziecko.
Mam nieregularne cykle, 30-32 dni.
Współżyliśmy 26, 27 maja, owulację według testów miałam od 27 maja.
W poniedziałek robiłam betę i wyszło <1, czyli, ze ciąży nie ma. Ale nie dawało mi jednak spokoju moje samopoczucie i dzisiaj powtórzyłam i wynik wyszedł "8". Czy to oznacza, ze jestem w ciąży?
Obserwuj wątek
    • marta.mokry Re: beta hcg 8... 07.06.13, 12:36
      Prawdopodobnie smile. Powtórz ją w poniedziałek.
      • sabinka79 Re: beta hcg 8... 07.06.13, 12:38
        no właśnie prawdopodobnie...
        czekam w taki razie jeszcze... smile
    • emily123 Re: beta hcg 8... 07.06.13, 12:40
      mozna juz miec nadzieje, za ciaze uznaje sie bete 5 i wiecej ale najwazniejsze jest aby przyrastala. w poniedzialek powinna sie juz conajmniej podwoic. powodzenia!
      • maxi.ma Re: beta hcg 8... 07.06.13, 13:07
        no właśnie - sam wynik swiadczy o tym ze cos sie "tam" dzieje smile ważne jest żeby odpowiednio przyrastała czego Ci zyczę. smile
        • sabinka79 Re: beta hcg 8... 07.06.13, 13:19
          Dzięki smile
          • elfik100 Re: beta hcg 8... 07.06.13, 23:40
            Ja nie pociesze, mój wynik bety 9,09 oznaczał samoistne poronienie na bardzo wczesnym etapie...
            • marta.mokry Re: beta hcg 8... 08.06.13, 07:59
              Na szczęście u każdej jest inaczej. Też miałam betę poniżej 1, już 2 dni później wynosiła 16, a teraz widać po suwaczku który to tydzień smile. Także trzymam kciuki za poniedziałek!
    • lidek0 Re: beta hcg 8... 08.06.13, 15:39
      Normy bety powinny być podane na wyniku, nie ma czegoś takiego jak ciąża od 5, bo od 5 czego, jakich jednostek? Każde laboratorium ma inaczej wyskalowany aparat do badania.
    • marta.mokry Re: beta hcg 8... 11.06.13, 09:27
      Sabinka, i jak Twoja beta? Czekam na dobre wieści smile.
      • sabinka79 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 13:07
        czekam na wyniki, bo dzisiaj robiłam badanie...
        • marta.mokry Re: beta hcg 8... 11.06.13, 13:21
          W takim razie mocno trzymam kciuki smile
          • sabinka79 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 14:10
            17,9 smile
            • babybump Re: beta hcg 8... 11.06.13, 14:15
              Ale to jest po 4 dniach? z 8 na 17,9? Jeśli tak, to może powtórz jeszcze po 48 godzinch?
              Trzymam kciuki.
              • sabinka79 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 14:27
                no w pt było 8, a dziś 18.
                czyli że niezbyt dobrze?
                za mały przyrost?
                • babybump Re: beta hcg 8... 11.06.13, 14:40

--------------------------------------------------------------------------------
                  Results:

2 Day change = 50 % increase.
                  4 Day change = 125 % increase.
                  Doubling time =3.4 days or 82.06 hours

Doubling time powinien być 48 godzin. U Ciebie jest 82.06 godz. Powtórz jeszcze za 48 godz.

Beta hCG levels usually double about every 2 days for the first four weeks of pregnancy. As pregnancy progresses the doubling time becomes longer. By 6 to 7 weeks beta hCG levels may take as long as 3 1/2 days to double . hCG normally reaches a peak level at about 8 to 10 weeks and then declines for the remainder of the pregnancy.
                • gkoz Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:11
                  Jak by miało się dwa razy podwoić to by było 32
    • sabinka79 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:01
      chyba nie będę robić więcej. moja gin mi mówiła, ze to bez sensu badanie, i nie ma co się stresować...
      a ja i tak je zrobiłam i to 3x...
      będzie co ma być.
      a we czwartek i tak idę do gin, zobaczę co ona mi powie.

• babybump Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:05
        Pewnie Ci powie, żeby powtórzyć betę. Bo usg na tak wczesnym etapie tym bardziej NIC nie pokaże.
        • sabinka79 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:07
          sad no to wtedy pewnie powtórzę...
      • gkoz Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:09
        Zrób za 48 godz czyli w czwartek, lekarz nic nie zobaczy
        • gkoz Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:15
          Albo spokojnie czekaj na rozwój wypadków, test sikany by już wyszedł , a owulacja mogła być nawet 29 smile
          • sabinka79 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:27
            Ok, ale jak owulacja 29 maja, to beta pokazałaby się na poziomie 8 dopiero 7 czerwca- czyli 9 dnia po owulacji.
            acha dowiedziałam się z laboratorium, że zepsuła im się maszyna i Pani liczyły ręcznie...
            ciekawe co to znaczy...
            martwię się, bo wyjeżdżam 21 nad morze z synkiem i jak tego nie ustalę przed wyjazdem, anie daj Boże coś mi się złego tam przytrafi to będzie nie wesoło...
            • maxi.ma Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:31
              musisz sie zdecydować - czy chcesz wiedziec wczesniej bo wyjezdzasz, czy nie chcesz juz robic bety bo wolisz czekac na rozwoj wypadkow...
              Twpja Beta przyrasta wolno - ale to nie musi oznaczac nic zlego, przynajmniej w tych poczatkowych dniach.
              • maxi.ma Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:31
                i jeszcze jedno - w czwartek lekarz na USG z pewnoscia nic nie zobaczy...
    • sabinka79 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:47
      Przełożyłam wizytę u gin an przyszły tydzień...
      • maxi.ma Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:54
        pod koniec przyszlego tyg powinno juz byc widac na usg (wewn) mała czarną kropeczke smile
        P.S.
        Ja zrtobiłabym Bete za dwa dni wink
        • sabinka79 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 15:56
          wizytę mam we środe, nie było innego terminu.
          a betę może jeszcze jednak zrobię...
          • gkoz Re: beta hcg 8... 11.06.13, 16:44
            Jak już tyle razy robiłaś, zrób jeszcze raz smile
            • milagros1977 Re: beta hcg 8... 11.06.13, 18:04
              sabina79 jestem dokladnie w tej samej sytuacji co TY, robiłam inne badania a przy okazji nie wiem czemu zrobilam tez bete tez 9dpo- wynik 9,6... ale juz jej nie powtarzalm, tez uazam ze to juz nic nie da, po prostu zwolnilam tempo zycia staram sie nie denerwowac a nad morze tez wyjezdzam tylko 6 lipca.... podswiadomie neka mnie jakis strach bo poronilam w pazdzierniku i jeszcze ten wyjazd dokladnie wypadnie na tym samym etapie do gina wybieram sie w 5tc czyli w przyszlym tyg zobaczymy co powie...trzymam za nas kciuki
              • sabinka79 Re: beta hcg 8... 12.06.13, 15:48
                ja też trzymam smile
    • sabinka79 Re: beta hcg 8... 12.06.13, 12:03
      zrobiłam dzisiaj test z sików (nie wytrzymała i kupiłam, bo była akurat w aptece) i wyszedł negatywny.... sad
      • marta.mokry Re: beta hcg 8... 12.06.13, 12:25
        Przykro mi ale to chyba nie oznacza nic dobrego... Mój mąż miał fioła na punkcie robienia testów sikanych i bet więc trochę ich zrobiliśmy. Sprawdziłam historię i widzę, że 14.03 beta wynosiła 16,06 a 18.03 czyli tak jak u Ciebie- 4 dni później już 237 a 20.03 700. Wiem, że beta przyrasta inaczej u każdej kobiety ale Twoja jest chyba znacznie za mała. Test sikany taki standardowy ma czułość od 25, więc Twoje 17 i tak się nie łapie. Powtórz jutro betę i wtedy wszystko powinno być jasne. Trzymaj się i daj znać jak wyniki bo myślę o Tobie.
        • blue_orchidea Re: beta hcg 8... 12.06.13, 23:19
          trzymaj się sabinka... ja ostatnio też zrobiłam test- negatywny sadsad i dostałam @
          • sabinka79 Re: beta hcg 8... 13.06.13, 08:39
            Okresu dalej brak, ale bolą mnie piersi (czyli standard przed) i pobolewa brzuch...
            Wczoraj test negatywny i generalnie dalej nic nie wiem.
            Bety nie zrobiłam, może jutro się uda...
            Dzięki Wam wszystkim za wsparcie smile.
    • sabinka79 Re: beta hcg 8... 17.06.13, 09:01
      41 dzień cyklu, okresu brak, przedwczoraj zrobiłam test sikany- pojawiła się druga kreseczka - ani blada, ani ciemna... ale pojawiła się od razu...
      we środę mam wizytę u ginekologa... jestem pozytywnie nastawiona...
      a przypomniało mi się, że cykl wcześniej (przed próbą zajścia w ciążę) okres strasznie mi się przesunął (przez wyjazd w ciepłe kraje smile ) i dostałam okres w 38 dc... więc moze ten cykl też jest taki inny i wszystko się przesunęło... owulacja też... tylko czy małe plemniczki przeżyłyby od 26 maja aż wieczorem przy przesuniętej owulacji mniej więcej do 30 maja smile))
      wszystko okaże się we środę...
      • maxi.ma Re: beta hcg 8... 17.06.13, 09:35
        Myslę ze druga kreseczka nie kłamie wink
        Gratuluje po cichutku smile
        Ja własnie wkraczam w intensywny okres staran - owulacja za jakies 3 dni... smile
        • sabinka79 Re: beta hcg 8... 17.06.13, 09:39
          Trzymam zatem kciuki... smile
          • maxi.ma Re: beta hcg 8... 17.06.13, 09:45
            oby pomogło wink
            od 20-go czerwca bede juz tylko analizowac kazdy nietypowy objaw smile jak co cykl bede sie zastanawiac czy to "to" smile
            • milagros1977 Re: beta hcg 8... 17.06.13, 19:11
              sabinka tzrymam mocno kciuki, ja w piatek mialam bete jakies 452,bylam u lekarza dostalam duphaston i kazal przyjsc na usg 1 lipca zeby bylo juz cos widac i mogl powiedziec cos wiecej, nie wiem jak przezyje te dwa dyg....
              • sabinka79 Re: beta hcg 8... 18.06.13, 08:38
                milagros, piękna beta... trzymam kciuki mocno przez te 2 tygodnie...
                ja już mam nerwy przed jutrzejszą wizytą u gina... od wczoraj pobolewa mnie jajnik...
                bety juz nie sprawdzam... testy sikane wychodzą pozytywne... więc jestem dobrej myśli...
                jutro się odezwę.
                • milagros1977 Re: beta hcg 8... 18.06.13, 13:30
                  ja tez juz bety nie bede sprawdzac i tez pobolewa mnie w okolicy lewego jajnika i poza bolem piersi nic wiecej nie czuje, ciekawe na kiedy bedziemy mialy termin bo chyba jakos bardzo blisko siebiesmile mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, daj znac jak po wizycie, trzymam kciuki
                  • maaadziaaa87 proszę o wasze opinie.... 18.06.13, 18:04
                    Boję się,że przyrost nie jest taki jak powinien proszę o opinię!!!
                    06.06.2013-1731mIU/ml
                    10.06.2013-4595mIU/ml
                    17.06.2013-8940mIU/ml

Co o tym myślicie? Niby na forum czytałam,że powyżej 1200 przyrost jest wolniejszy ale ile w tym prawdy ? sad
    • sabinka79 Re: beta hcg 8... 20.06.13, 09:24
      No i po wizycie...
      Jest pęcherzyk, ale bardzo malutki - 4,7 mm.
      Informacja od gina: "podejrzenie wczesnej ciąży".
      Miałam mieć wizytę za tydzień, ale że wyjeżdżam, to jestem umówiona dopiero na 10 lipca... JAK JA WYTRZYMAM do tego czasu ????
      Mam się nie stresować, odpoczywać (ciekawe jak mam to zrobić przy nadruchliwym 3,5 latku smile)
      Porównywałam pierwsze zdjęcie usg z ciązy z synkiem- wtedy tez wszystko mi się poprzesuwało i na zdjęciu pęcherzyk był jeszcze mniejszy, a tydzień później już było widać maluszka...
      • gkoz Re: beta hcg 8... 20.06.13, 11:08
        Gratulacje jesteś e ciąży smile ciesz się wyjazdem i nie przesadzaj z tym odpoczywaniem ciąża to nie choroba smile dobrze to taka wczesna ciąża to dolegliwości jeszcze brak smile
        • milagros1977 Re: beta hcg 8... 20.06.13, 12:58
          gratuluje sabinkasmile mi wlasnie usg nie chcial robic tydz temu tylko wyznaczyl na 1 lipca zeby bylo juz widac co i jak a 6 lipca tez zyjezdzam nad morze z 3,5 latkiem takze nie wiem jak z tym wypoczynkiem bedzie ale musimy mezmow do opieki nad dziecmi zatrudnic a my chcial nie chcial odpoczywac wink
          • kalina0883 Re: beta hcg 8... 20.06.13, 13:14
            sabinka, gratulacje smile
    • 76laguska Re: beta hcg 8... 28.06.13, 21:06
      Witam smile
      Czy sabinka 79 i milagros1977 tu jeszcze zaglądają?
      Ciekawi mnie co u Was, bo jestem w podobnej sytuacji.
      Beta niska, na początku nie przyrastała prawidłowo ( 41,40 a po 48h 58,30), lekarz raczej sceptycznie się wypowiadał, że może ciąża biochemiczna lub poza maciczna i raczej stracona.
      A po 10 dniach beta 1303,90 a po 48h 2397,80. Wow, mega niespodzianka, do tego inne objawy ciąży: piersi wielkie, mdłości i uczucie senności.
      Na usg jest pęcherzyk malutki bo 7 mm i na razie brak echa serca.
      Dodam jeszcze, że staramy się o drugie dziecko już rok, pierwsze też poczęte po 12 miesiącach starań po obfitej suplementacji męża na poprawę nasienia.
      Czy u kogoś mimo kiepskiego przyrostu bety na początku wszystko zakończyło się dobrze?
      Dziewczyny podzielcie się doświadczeniami.
      • milagros1977 Re: beta hcg 8... 29.06.13, 21:32
        witaj
        ja oprocz tych dwoch onaczen wiecj juz nie robiliam- uznalam ze to nie na moje nerwy. w poniedzialek ide na piewsze usg wedlug moich oblliczen bedzie to 6tc 5 d zobaczymy....
        • 76laguska Re: beta hcg 8... 30.06.13, 08:54
          Witaj
          Dziękuję za odpowiedź. Ja niestety lekko plamię od 2 dni mimo brania luteiny oraz tępo boli mnie krzyżsad Wiem, że nie są to optymistyczne objawy, jutro idę na usg. Wg miesiączki będzie to 8w3d, ale owulka był znacznie później niż 14-18dc. więc ciąża jest znacznie młodsza.
          Napisz po wizycie co powiedział lekarz.
          Życzę powodzenia.
          • milagros1977 Re: beta hcg 8... 30.06.13, 13:04
            u mnie wedlug miesiaczki tez powinien byc 8tydz 2dale ja wiem ze owulacje mialam ok27dc takze bedzie to 6tydz5d ciekawe co to jutro bedzie...
            • milagros1977 Re: beta hcg 8... 01.07.13, 19:37
              u mnie zarodek w macicy serduszko bije, crl 5mm
              • 76laguska Re: beta hcg 8... 01.07.13, 21:25
                Gratuluję!
                U mnie niestety wiadomości nie są dobre. Fasolka nie rozwija się, brak serduszka, czekam na poronienie samoistne do piątku a jak nie to będę wywoływać ..sad
                Pozdrawiam
                • kfffiatek Re:76laguska 02.07.13, 10:29
                  Ehhh czytałam i miałam napisać że u mnie podobnie w lutym było sad Beta rosła słabo- 42, 76, 120 co 48h, niestety pęcherzyk urósł do 13mm ale zarodka nie było mimo ze to 7 tydzień, poroniłam sama w domu sad Myślałam że tobie się uda ale jednak ta kiepska beta chyba przesądza sprawę, przykro mi sad
    • sabinka79 Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 10:23
      no i słuchajcie...
      bardzo dziwne rzeczy się u mnie dzieją.
      Byłam w tym tygodniu na wizycie u gina... zrobił usg, pęcherzyk jest nadal, a w pęcherzyku ciałko żółte, nie słychać jeszcze serduszka- mam przyjść za tydzień. I co najlepsze: wg gina i usg to 6-ty tydzień ciąży!!!!! czyli zapłodnienie około 16-18 czerwca!!!!
      Tylko halo, skąd takie opóźnienie skoro:
      - OM była 8 maja (od tego czasu nie wystąpiło nawet najmniejsze plamienie)
      - test owulacyjny pokazał, że owulacja wypada 26-28 maja!!!!
      - w tych dniach wlaśnie przytulaliśmy się z mężem
      - tylko potem testy bety: 3 czerwca: <1.00, 7 czerwca- 8, 11 czerwca 17,9.
      - potem jeszcze co prawda przytulaliśmy się z mężem właśnie w terminie podanym przez gin, ale czy owulacja mogła się powtórzyć?
      Czy mogł się zacząć nowy cykl przez miesiączki?
      Czy ktoś miał tak w ogóle?
      Ja raczej nie nastawiam się na nic dobrego, chociaż moja gin mówi, że widziała różne rzeczy przez 30 lat pracy.
      Piersi nadal bolą, miesiączki brak no i jest ciałko żółte.... czekam zatem do przyszłego tygodnia...
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 13:50
        Gdyby nie badania bety, powiedziałabym że po prostu owulacji nie miałaś wtedy, kiedy robiłaś testy owulacyjne (bo one pokazują tylko, że owulacja się zbliża, ale wcale nie musi wystąpić). I wtedy miałabyś po prostu taki długi cykl i owulację w czerwcu a nie maju i wszystko by się zgadzało smile A cykle bezmiesiączkowe się zdarzają ponoć, ale są bardzo rzadkie, wtedy nowy cykl wyznacza się na podstawie temperatury. Szczerze to ciekawy jest ten twój przypadek smile
      • anusia_magda Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 13:58
        cóż, chyba nie czytałaś nigdy o cyklu smile... miesiaczka wystepuje ok.10-14 dni po owulacji jesli np.dokładnie wie sie kiedy była owulacja i jest to potwierdzone monitoringiem czy skokiem temp. to w terminie wystapienia domniemanej miesiaczki powinien ( ale nie musi) test juz coś pokazać. Jesli beta potwierdzi w tym czasie ciążę to mówi się że jest to 4 tydzień ( czyli tyle ile trwa cykl choć od zapłodnienia minęły ok.10-14 dni) a 6 tydzień to juz tak mniej więcej dwa tygodnie po termine miesiaczki, ale te fazy trwają róznie u każdego i w innym czasie zagnieżdża sie zarodek więc odstepstwa są w ilości dni. Ja miałam zapłodnienie 4 lutego a 14stego II blade krechy i 15 lutego bete 90 ( wiem po monitoringu kiedy pekło jajko). Także wychodzi na to że skoro teraz lek. twierdzi że to 6 tydzień to mniej więcej 4 tygodnie temu miałaś owulację. To że testy ja pokazywały np. wczesniej to nic nie znaczy, one nie są dokladne, dokładny jest monitoring lub zauważalny skok..to wszystko jeśli jesteś w ciąży...
        • sabinka79 Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 14:32
          hmmmm... tak się składa, ze o cyklu czytałam i to dość dużo, to moja druga ciąża (pierwsza bezproblemowa, w II cyklu starań- owulacja wyznaczona przez testy owulacyjne). Także "mniej więcej" wiem o co w tym chodzi. Temat badania owulacji u gina, owulacji opóźnionych już nie, bo nie było po co. Mam cykle nieregularne (czy tez miałam). Zwykle to 30-32.
          ten ostatni przed miesiączką w maju trwał 38 dni- w między czasie wyjeżdżałam w cieplejszy klimat i przesunął się o tydzień.
          Nie wiem czy Ty czytałaś wszystkie posty od początku tego wątku, bo mam wrażenie, że chyba nie...
          To że testy tym razem pokazały owulację pod koniec maja faktycznie nic nie znaczy.
          Tylko, że ja od 8 MAJA- czyli ponad 2 miesiące nie miałam miesiączki, a nie mam cykli 60-dniowych, jeżeli nawet owulację miałam 4 tygodnie temu, na co wskazuje usg (po wieku ciąży) to okres pomiędzy owulacją/czy tez zapłodnieniem a OM to około 35 dni!!!!!
          Co do testu ciążowego, to paskowy nic nie pokazał w terminie miesiączki ani 32 dniowym, ani nawet 38 dniowym cyklu- wtedy dalej nie było krwawienia..
          Pozytywna beta (8) wyszła dopiero 30 dni po miesiączce.
          Nie wiem po prostu co o tym sądzić, chciałam się dowiedziec, czy któraś z Was miała podobna sytuację, a nie że nie znam się na cyklach.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 15:04
            Akurat 60 dniowy cykl mógłby się zdarzyć smile a nawet dłuższy. Takie cykle to najczęściej wynik jakichś problemów z hormonami, chociaż z takich długaśnych cykli też może być ciąża, o ile się udało wstrzelić ze staraniami.

• anusia_magda Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 14:04
        jesli lekarz stwierdził danego dnia że to 6 tydzień ciąży to odejmij sobie ok. 4-5 tygodnie od tej daty i wtedy najprawdopodobniej była owulacja. Poza tym nie ma dwóch owulacji w jednym cyklu, zakończonym okresem, może byc że wzrasta pecherzyk ale z jakiś powodów nie peknie i potem wzrasta następny , peka , jest owulacja po niej ok.14 dni okres a cykl wtedy bardzo sie wydłuża...
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 14:53
          A jak wytłumaczysz, że beta rosła jeszcze przed wyznaczonym przez lekarza terminem owulacji? Ciążą przed owulacją? Bardzo ciekawe...
          • sabinka79 Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 15:02
            no ja tego nie jestem w stanie wytłumaczyć- absolutnie nie wiem jak to możliwe.
            Z wrażenia na wizycie zapomniałam o to zapytać gina. Beta rosła, ale bardzo słabo, nie było tego tabelkowego procentowego wzrostu.
            Dlatego właśnie mam złe podejrzenia. Wydaje mi się, że ciąża jest starsza, niż wyznaczył ostatnio lekarz i rozwija się zbyt słabo, zbyt wolno. Nie jestem lekarzem, ale czasem i oni się mylą, a kobiety mają jakieś tam swoje przeczucia...
            Mam jednak nadzieję, ze to lekarz ma rację, a mój organizm wszystko sobie w dziwny sposób poprzestawiał...
            • mebloscianka_dziadka_franka Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 15:15
              A pokazywałaś swojej gince wyniki bety z tych trzech badań? Wiesz, ponoć zdarza się czasem tak, że na początku beta rośnie ślamazarnie, ale potem nagle przyspiesza i ciąża jest rozwija się prawidłowo. Może to jest właśnie twój przypadek smile

• sabinka79 Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 15:20
                Pisałam, ze nie pokazałam. Tak mnie zaskoczyła informacją, że ciąża jest młodsza... że zapomniałam o becie powiedzieć.
                Będę u niej w przyszłym tygodniu to na pewno o to zapytam.
          • sabinka79 Re: beta hcg 8...- bardzo dziwne opóźnienie 12.07.13, 15:07
            a poza tym czemu piszesz takie rzeczy i poddajesz w wątpliwość to co piszę...
            Nie piszę bzdur, tylko fakty.
            Mam wyniki badań, wiem kiedy miałam OM i chodzę do lekarki, która prowadziła także moją pierwszą ciążę.

• sabinka79 Re: beta hcg 8... 16.07.13, 08:24
      od niedzieli plamienie
      wczoraj po południu wizyta u gina- plamienie obfitsze, bardziej krwiste niż brunatne.
      USG- pęcherzyk mniejszy, nie ma zarodka.
      Ciąża nie rozwija się.
      Wczoraj jeszcze pobrano mi krew na betę. Mam powtórzyć we środę.
      Jak do czwartku nie poronię sama, lekarz zastosuje leki.
      I to by było na tyle...
      Przynajmniej byłam na to przygotowana już od dawna... Mniej boli sad
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: beta hcg 8... 16.07.13, 10:36
        Przykro mi bardzo, że tak to się jednak skończyło sad
      • ewelinka_1986 Re: beta hcg 8... 16.07.13, 17:27
        sabinko przykro mi, sciskam cie mocno, obserwowalam twoj watek tym bardziej przesylam dobre wibracje, glowa do gory!!
      • fntazja86 Re: beta hcg 8... 17.01.17, 11:31
        Znalazłam Twoi wątek ponieważ jestem w podobnej sytuacji. Daj znac proszę jak dalej potoczyły sie Wasze dalsze losy, czy długo czekaliście na kolejnego potomka smile Pozdrawiam serdecznie smile
      • nanaxxx Re: beta hcg 8... 19.10.17, 21:35
        Przykro mi sabinko bardzo dobrze cię rozumiem bo sama straciłam kiedyś 3 wczesne ciążę do 8 tyg i synka w 25 tyg ciąży żył tylko 13 dni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka