ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 14:30 nacisnal mi sie enter...smiejecie sie ze mnie??? dlaczego??? dzisiaj zrobilam tylko porzadek w szafie hihihihi Odpowiedz Link
tromysza Ewciu, posprzataj u mnie! pls 22.10.04, 14:34 hi hi. To taki zarcik. My sobie cieplutko zartujemy Dziewczynki, o co chodzi z trzydziestka i jej klotniami. Weszlam na inny watek i ona rozsierdzila wszystkie dziewczyny. Uff. ja mam dzis 5 dc. Moj A. idzie w czwartek na badania wiec do niedzieli mozemy sie "przytulac", a potem abstynencja. To bedzie 12 dc chyba. Ale potem juz dzialamy. Zrobie sobie monitoring. A na przyszly weekend jedziemy do Wroclawia sie relaksowac. Kasiuula, Ty chyba jestes z Wroclawia? Albo pamietka. Kurcze, nie pamietam. Znacie tam jakis fajny hotel, ale nie tak straaaaaaaaaasznie drogi? Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 14:32 oooo...a poprzednie zniknelo.. buuuuuu, czy to zle posprzatac od czasu do czasu i nie mam zadnej nerwicy natrectw tylko teraz duuuuzo czasu wolnego tromyszko szukalas mnie?? napisalam rano krotkiego maila, mam nadzieje ze tym razem dotarl? Odpowiedz Link
tromysza Re: tromysza... 22.10.04, 14:36 Ja oczywiscie zartuje z nerwica natrectw. W koncu jestem domorslym psychologiem, prawda? ja sprzatam jutro. Teraz "szperam" w internecie w poszukiwaniu materialow o Agacie Wrobel. A poza tym jestem na forum i probuje rozwiklac zagadke konfliktu trzydziestki z dziewczynami. Niedobry PLECIUCH ze mnie Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 14:35 ktora z was bedzie tu w weekend? ja postanowilam nie zaladac tu az do poniedzialku bo to forum przerodzi sie w koncu w moja obsesje dzis moj 7dc-wczoraj i przed wczoraj bylo przytulanko a teraz robimy przerwe.... plemniczki musza nabrac mocy hihihi Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 14:37 pamietka jest napewno z wawy. nie wiem o co chodzi z ta trzydziestka ale chyba strasznie obrazila maretinke? Odpowiedz Link
tromysza Re: tromysza... 22.10.04, 14:38 Ja tez jutro nie wchodze na forum. Odwyk. na mailika zaraz odpisze. To kasiula jest z wroclawia. Na pewno ktoras jest. Zaraz tu wroce. Na razie wracam do pracy (sic!) Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 14:39 kasiu i co dostalas tego maila rano? teraz widze ze tylko my sie tu ostalysmy... do ktorej bedziesz w pracy? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: tromysza... 22.10.04, 14:45 Cześć dziewczynki! Przepraszam że się Wam wcinam i tak Was już dużo, ale utożsamiam się z Wami. Tym barsdziej że też się staram , jestem dziś w 7 dc ( tak jak Ty Ewciu)i też mam 30 lat. Jeżeli przeszkadzam, to spadam.... Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 14:51 roleczko-witamy cie!!! im nas wiecej tym lepiej-nowa dyszyczka wiecej Lubimy 30-tki i te okolo hihihi jak ci idzie w staraniach??? ile juz czasu? Odpowiedz Link
tromysza Re: tromysza... 22.10.04, 14:56 Ty Ewka, a Ty dzisiaj chyba zakrecona!!!! Roleczka napisala, ze 7 raz tak jak Ty, wariatunciu!!! No widac nie ja mam tylko glowe w chmurach. Dostalam mailika. Zaraz odpisuje. A Ty roleczko witaj! To kolko terapeutyczne dla wszystkich, ktorzy tego pragna i potrzebuje. Ale poplynelam, co? W kazdym razie witaj i pisz. Zasady na naszym watku. Po pierwsze: imie. Po drugie: ile masz lat (to juz wiemy). Po trzecie: ile sie starasz (to juz wiemy). I jeszcze rozmiar jaki. he he. Nie traktuj jednak tego b.powaznie. Zwierzenie dobrowolne. Sciskam i witam Odpowiedz Link
roleczka11 Re: tromysza... 22.10.04, 14:56 To się bardzo Cieszę że mnie przyjmujecie!!!! Będziemy przytulać się Ewuniu w tym samym czasie. Ja teraz będę starała się 1 raz po poronieniu.Mam już testy od Ewy. Kazała (Ewa) zacząc się starać w 9, 11, 13, i 15 dc , a testować od 13 dc. A Ty kiedy planujesz przytulanko? Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 15:01 tromyszko moja kochana-jednak to Ty cos zle przeczytalas-roleczka napisala ze tak jak ja jest w 7dc a nie ze sie stara od 7mc-y hihihi wiec??..... czeka na mailika)) roleczko ja tez bede testowala testami od ewy ale nie pytalam sie jej kiedy sie przytulac ale szczerze to myslalam dokladnie tak jak Tobie poradzila.Przytulalismy sie wczoraj i przed wczoraj a teraz mam zamiar co dwa dni czyli tak jak ty)) fajnie ! Odpowiedz Link
roleczka11 Re: tromysza... 22.10.04, 15:01 Nie, ja nie staram się 7 raz, tylko jestem dzisiaj w 7 dc - tak jak Ewa. Ok, chcąc być z Wami we współnocie dostosowuję się do rad: rozmiar 36/38, biust 75B. Jestem z Łodzi. Cieszę się ze mogę z Wami popaplać, naprawdę to takie budujące!!!!!! Jestem Gośka. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 15:02 roleczko czyli jak dlugo trwaja juz twoje starania? i co bylo przyczyna poronienia? ( o ile nie urazilam Cie tym pytaniem, jesli nie chcesz nie odpowiadaj). Odpowiedz Link
kasiuula Jestem 22.10.04, 15:08 Juz jestem dziewczynki. zameldowałam się rano, później musiałam wreszcie trochę popracować, no a później pojechałam do Ewy po testy. No i jak to baby trochę sobie pogadałyśmy Tromyszko wybierasz się do Wrocławia ??? Służę pomocą Odpowiedz Link
roleczka11 Re: tromysza... 22.10.04, 15:06 No to Extra! Od niedzieli "zaczynamy" !!! Mam nadzieję że się uda cały plan przytulanek (mój M. nie lubi wtedy kiedy trzeba, tylko wtedy kiedy "mu się chce"), a trzeba przyznać że nie ma za dużego temperamentu.... Odpowiedz Link
tromysza Re: tromysza... 22.10.04, 15:10 A moge zapytac jak czesto mu sie chce? jesli to pytanie zbyt intymne-nie odpowiadaj. Oczywiscie, Ewa jak zwykle miala racje i to ja cos poplatalam. I wychodzi, ze to ja jednak jestem zakrecona! No ale zakrecony musi byc ktos, zeby kto inny byl "ogarniety" jak nasza Ewcia. Ewu, co do Twojego pytanka, musisz byc cierpliwa. Kolezanka powiedziala, ze to zalezy i musi sprawdzic wszystkie przypisy. Zrobi to na poniedzialek (szczegoly napisze w mailu) Odpowiedz Link
tromysza Re: tromysza... 22.10.04, 15:10 A moge zapytac jak czesto mu sie chce? jesli to pytanie zbyt intymne-nie odpowiadaj. Oczywiscie, Ewa jak zwykle miala racje i to ja cos poplatalam. I wychodzi, ze to ja jednak jestem zakrecona! No ale zakrecony musi byc ktos, zeby kto inny byl "ogarniety" jak nasza Ewcia. Ewu, co do Twojego pytanka, musisz byc cierpliwa. Kolezanka powiedziala, ze to zalezy i musi sprawdzic wszystkie przypisy. Zrobi to na poniedzialek (szczegoly napisze w mailu) Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 15:08 roleczko powiem Ci ze u mnie jest podobnie z tym przytulaniem sie na zawolanie... dlatego staram sie nie wtajemniczac mojego mezusia w to czy akurat jest owu czy nie Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza... 22.10.04, 15:09 tromyszko-moze zalozymy watek "tromysz cd" bo tutaj juz sie strasznie gesto zrobilo??? co ty na to? Odpowiedz Link
tromysza Re: Założmy nowy wątek 22.10.04, 15:11 Ja tez, bo strasznie ciezko sie tu wchodzi. Witaj kasiuula! To Ewa, zakladaj. Przeniesiemy sie tam Odpowiedz Link
roleczka11 Re: tromysza... 22.10.04, 15:15 Ok, nie uraziłaś mnie. Napiszę Wam po krótce moją historię: Wyszłam za mąż 29.05. tego roku (w lutym przestałam brać anty. i do tego czasu kochaliśmy się "uważając"). Po ślubie przestaliśmy uważać i ...zaszłam od razu. Kiedy zobaczyłam II kreski myślałam że umrę ze szczęścia, które niestety trwało tylko 9 tyg, ponieważ miałam aż 4 puste jaja płodowe ale bez zarodków. Lekarze mówią, że to wada genetyczna zarodków i przy następnej ciąży już się raczej nie powtarza. I ja chcę tak myśleć. Mi było łatwiej niż dziewczynom, które poroniły a widziały już swoje dzieci, ale teraz wiem, ze II kreski jeszcze o niczym nie świadczą. Ja dopiero będę spokojna jak zobaczę bijące serduszko. Teraz jestem po 2@ po łyżeczkowaniu i już nie mogę doczekać się pęcherzyka ale z maleńką kruszynką w środku. Mam obsesję na tym punkcie. P.S. A udało mi się wtedy tak szybko, bo poszłam do gina pokazać mu wynik na toxo, on przy okazji mzrobił mi USG i powiedział że za 2 dni będzie owulka i mam działać. To tyle w skrócie. Odpowiedz Link