Dodaj do ulubionych

Tromysza i spóła:-)

20.01.05, 10:53
Standardowo zakładam nowy wątek zeby nie trzeba było długo sie do niego
dostawać.
No i kasiuula ja na tym watku jestem pierwsza hihihihi
Dzis idziemy z mezulkiem na usg ... trzymajcie kciukismile))
Obserwuj wątek
    • maria.ksiazek ewkaczo 20.01.05, 11:02
      trzymam kciuki smile
      a to będzie monitoring?
      • pamietka Re: ewkaczo 20.01.05, 11:11
        Maszulko Kochana! Ewcia z mężem idzie na usg jąder!
        Bardzo dzielny chłopak !!!
    • pamietka Ewcia :) 20.01.05, 11:06
      gratulacje refleksu wink i dzięki - od razu trafiam w odpowiednie miejsce smile

Kochana <przytulenie>* trzymajcie się dzielnie!Bardzo odważnego i kochanego
      masz męża! Będę bardzo mocno trzymała kciuki za Was Moi Kochani - z reszta
      wszytskie będziemy,więc czego jak czego ale kciuków to Wam nie zabrakniesmile))

• nihiru Re: Tromysza i spóła:-) 20.01.05, 11:06
      Trzymam mocno!

Czy dowiedzieliście się już czegoś na temat leczenia nasionek?
      Na wszelki wypadek zaczynam się interesować, bo mój ma jutro badanie swoich.
      Myslicie że powinnam z nim pójść? Może jeszcze jakaś ładna pielęgniarka
      zaproponuje mu pomoc?smile)
    • mola16 Tromyszko jak po wizycie???? 20.01.05, 11:45
      Jestem w strzepkach nerwów, bardzo czekam na wieści jak po wizycie u gina. Co z
      tymi bolącymi piersiami? Oj pisz szybciutko.
      A tak to co dziewczyni dobrego słychać? Magdulko jak się czujesz? Kiedy ty masz
      tę następną wizytę u gina?
      Ja dziś odebrałam wynik grupy krwi mojego męża i ja mam "-" a on ma "+" i mamy
      konflikt. Na szczęscie nie ma niebezpieczeństwa przy pierwszej ciąży.
    • balbina11 Re: Tromysza i spóła:-) 20.01.05, 12:31
      Mam wyniki przeciwciał przeciwplemnikowych - ujemne u obojga. Czyli jesteśmy
      zdrowi, książkowi. Dzisiaj u mnie 15 dc, w 13 była owu. Już mam cyce jak balony
      i z godziny na godzinę bardziej bolą. Wizyta u ginki dopiero 17 lutego, wtedy
      pewnie umówimy się na monitoring i ewentualne wspomaganie owu (może będą z tego
      jakieś bliźniaki wink. Zobaczymy co dalej, ale jakoś wnerwia mnie to, że
      wszystkie wyniki są idealne, a fasolki nie ma....
    • danik1 A ja sie chce pozegnac! 20.01.05, 13:07
      Dzisiaj w nocy dostalam @. Zdecydowalismy z mezem, ze jak teraz nie bedzie
      dzidzi to ide do pracy i starania odkladamy na jakis rok, poltora. Jest mi
      smutno, ale ta praca jest nam potrzebna. Pozniej juz ze spokojny sercem
      bedziemy mogli sie wziasc do "roboty". Nie bede juz tak czestym gosciem tu na
      forum, ale od czasu do czasu bede wpadala, aby sprawdzic co u Was. Bede
      trzymala kciuki za Was wszystkie. EWKACZO, mam nadzieje, ze poprawia sie wyniki
      Twoje i Twojego meza i przylaczam sie do opini dziewczyn, ze masz dzielnego
      meza. TROMYSZKO, pamietaj, ze ja wierze, ze wkrotce bedzie u Ciebie w brzuszku
      fasolka. MAGDULKA i KASIUULA zycze szczesliwego rozwiazania. Moze spotkamy sie
      na emama, bo tam tez czesto przebywam. Zycze Wam wszystkim powodzenia w
      staraniach i goraco pozdrawiam!
    • ewkaczo :-) 20.01.05, 13:22
      Dziekuje Wam dziewuszki ze bedziecie trzymały ksiukasy i za wsparcie.Idziemy na
      18.00 tak wiec juz niedlugo.Jesli chodzi o leczenie nasionek to dowiemy sie
      dopiero jutro bo z tym wynikiem idziemy do jednego z super specjalistow w tej
      dziedzinie.Jutro na 14.40 wiec od razu po wizycie dam znac bo moze sie komus to
      przydac(oczywiscie nie zycze tego).
      Tromyszki cos dzis nie ma i nie wiem co sie dzieje? ALe wczoraj u gina
      dowiedziala sie ze ten jej bol piersi to po duphastonie i dostala jakis
      dodatkowy lek na zmniejszenie tych dolegliwosci.A poza tym u niej ok.
    • ewkaczo Danik... 20.01.05, 13:22
      nie uciekaj jeszcze od nas ... tak milo bylo Cie tu goscicsmileMoze jednak tym
      razem sie udasmile))
      • pea_74 usg 20.01.05, 21:05
        nie wiedzialam ze robia tez usg facetom...to chyba trudne dla faceta.
        pozdrawiam
    • mola16 Re: Tromysza i spóła:-) 21.01.05, 08:29
      Cześć dziewczynki. Czyżbym była dziś tu pierwasza? Przed Kasulą? Dziś mammy
      piateczek i wolne. Huurrrraaaa.
      • eva5 Re: Tromysza i spóła:-) 21.01.05, 08:45
        cze molasmile
    • tromysza co to znaczy? :-) 21.01.05, 09:37
      jeden dzień mnie nie ma, a tu takie zmiany, Kapciuś w ciąży (wow jak fajnie),
      danik sobie poszła. buuuuuuuuuuuuuu. Wpadaj do nas. I jeszcze raz bardzo bardzo
      dziękuję za Twoją "przepowiednię": jak się sprawdzi na pewno dam Ci znać. smile
      Ściskam i trzymam kciuki
    • tromysza kochane!!! 21.01.05, 09:44
      Wczoraj miałam pracować w domu. Taaaaaa, przez cały dzień nic nie zrobiłam.
      Byłam u gina. Zbadał mnie- powiedział, że niektóre kobiety tak reagują na
      duphaston, tak mi jakiś lek na ból piersi, powiedział, że nadżerka super się
      wyleczyła. No i jeszcze dokładnie wypytywał jakie są @ po duphastonie. Kiedy
      powiedziałam, że krótsze i mniej bolesne to się cieszył jak dziecko (mówię wam-
      to dziwaczne, przystojny młody lekarz, a ja mu opowiadam jak bolą mnie piersi,
      jakie mam @ i jak ze śluzem. hihihi). Mówił, że wszystko się reguluje itd. No i
      powiedział, że po duphastonie owu jest trochę wcześniej (cykl mi się skrócił,
      to fakt). no i że ten weekend ma być nasz. (tzn. mój i M, a nie mój i pana
      doktora smile
      ja czuję spokój. Pewnie jak dostanę @ to się wku..., ale na razie czuję spokój.
      Będzie jak będzie. Wczoraj miałam metaficzyne spotkanie. ech. A co u Was?
      Ewciu, daj znać zaraz po wizycie w Invimedzie. Historia kapciusia świadczy, że
      mój sen może się sprawdzić. smile Mola, jak się czujesz, a magdulka i kasiuula
      co się nie odzywają. uff, a co u reszty? Buziaki
    • ewkaczo Hello wszystkim:-) 21.01.05, 09:53
      A wiec dziewczynki chyba mocno musialyscie trzymac ksiukaski bo usg wyszło w
      porządkusmile)))) wszystko ok tak wiec bardzo prosze jeszcze raz o trzymanie
      kciuków dzisiaj bo idziemy do androloga i tu dopiero sie okarze......
      A tak dla humoru-kucze robilam dzis tets owu tano i wpadł mi do kibla!!!
      (prosze sie nie śmiac) ja go szybko wyratowałam od utoniecia ale i tak sporo
      sie namoczył.Poczekalam ok.20min spojrzalam na niego i byla kreska kontrolna a
      testowa slabo widoczna....i nie wiem czy brac go pod uwage czy musze
      powtarzac???Jak myslicie????
      • tromysza magdulka i inne mądre 21.01.05, 10:25
        Czy możliwe jest zajście w ciąże (że możliwe wiem, chodzi bardziej o
        prawdopodobieństwo) kochając się- przy 27 dniowych cyklach po duphastonie- w 11
        i 12 dc rano. Całą sobotę i pół niedzieli będziemy u teściów, a tam nie ma
        warunków (pokój przechodni, akustyczne ściany): nie będzie jak. A nie chce na
        siłę, w stresie. Gdyby było lato, to byłoby miło na łonie przyrody, a tak? Seks
        zimą w samochodzie (nie jest wielki)...no może w pierwszych miesiącach
        znajomości.
        • mola16 Re: magdulka i inne mądre 21.01.05, 10:58
          Część Dziewczynki.

Tromyszko, czuję, że ten cykl będzie udany. Wiesz miałam podobnie, jeden cykl
          brałam Duphaston, potem jakoś skrócił mi się cykl i owu była o wiele wcześniej.
          Nie wiedziałąm o tym i zaczęliśmy starania już po ouw i co. Udało się, może
          dlatego, że wiedzieliśmy, że jest za późno i się wyluzowaliśmy. Więc teraz po
          cichu liczę na synka.
          Ewciu, trzymam mocno kciuki po raz kolejny. Czuję, że sytuacja się powtórzy i
          będzie tak juak u Kapciusia.
    • magdulka26 Re: Tromysza i spóła:-) 21.01.05, 11:08
      Tromyszko oczywiście że jest mozliwe zajście.U nas było bara bara na 2 dni
      przed owulacją i sie udało smile)) pamiętaj co ma wisieć nie utonie.
      A jesli chodzi o mnie to czuję się super ,super ,super.W poniedziałek idę na
      badania a w czwartek jadę do gina to będzie już 11 tc i pewnie zobaczę moje
      słonko w całej okazałości.Wiecie wczoraj ubrałam taką dopasowaną sukienkę
      sztruksową i muszę się pochwalić że widać taki zarys brzuszka.Ale super to
      wygląda.Teraz jestem jakaś spokojniejsza ,bardziej wyciszona ,już się tak
      bardzo nie boję.Nie mogę się doczekać czwartku.
      • tromysza A gdzie reszta? 21.01.05, 13:18
        Ej, co to za miganie się od obowiązków? pamietka, kasiuula, maszula, kinga. i
        inne? no nieładnie
    • ewkaczo Dziekuje.... 21.01.05, 17:13
      ...po raz drugi za trzymanie kciuków dziewuszki a dlaczego napewno
      przeczytalyscie juz moj watek na forumsmile)))))
      Jestem pozytywnie nastawionasmile
      • kingakw Sobota 22.01.05, 10:48
        Cześć dziewczynki. Dziś wolne od pracy, więc troche sobie pospałam. W moim
        życiu nie wiele sie zmieniło, wciąż tylko praca i praca, o wizycie u gina już
        wam napisałam, więc zobaczymy jak to dalej sie potoczy.
        • pamietka Poniedziałek 24.01.05, 10:11
          Coś nam wątek Moje Miłe spadł sad
          co u Was? jak samopoczucie ciężarówek i starającychc się?
          czy śnieg za oknami działa na Was optymistycznie?
          • suslak Re: Poniedziałek 24.01.05, 10:19
            Witajcie Śnieg - Bardzo optymistycznie smile poniedziałek - mniej sad
            • pamietka Re: Poniedziałek 24.01.05, 10:47
              suslak napisała:

> Witajcie Śnieg - Bardzo optymistycznie smile poniedziałek - mniej sad

a mnie ani śnieg, ani poniedziałek sad
    • magdulka26 Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 10:27
      Witam w ten zaśniezony poranek.Dziś byłam na badanich ,pobrali krew i
      zostawiłam sikczki do zbadania smile) troszkę mnie ręka boli ale z tego się nie
      umiera.Jestem ciekawa jakie wyjdą mi wyniki badań.Pewnie moje maleństwo wysysa
      ze mnie wszystkie soki smile).U m mnie wszystko w porządku czuję sie nadal bardzo
      dobrze.Pozdrówka.
      • kasiuula Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 10:36
        Witam kochane, a mi przykro jak widzę śnieg dookoła, że nie mogę z niego
        skorzystać crying. Narty nie będę używane
        • balbina11 Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 10:45
          Jakoś się dzisiaj nie mogę dobudzić. W weekend szkoła i poranne wstawanie, a
          moje kochanie się rozchorowało i nie może spać, a ja z Nim. Dzisiaj w nocy było
          już bardzo ciężko. Teraz pojechał w delegacje, wczoraj wieczorem 38,2 -
          gorączka. Dzisiaj może uda mi się Go oddelegować do lekarza, jak wróci... U
          mnie dzisiaj 19 dc... Jestem zmęczona... Okropnie...
          • pamietka Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 10:48
            Balbina a może to zmęczenie to jakiś sygnał ? moja przyjaciółka tak miała -
            trzymam kciuki !!!
            • balbina11 Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 11:12
              W tym cyklu się nie nakręcam, wprawdzie cycki bolą, brzuch dzisiaj znowu @-owo
              (19 dc, owu była w 13 więc to raczej nie owulacyjne dolegliwości). Mam goromnie
              dużo pracy i tak chyba będzie do kwietnia. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Nawet
              jeśli to biedne, zestresowane jajo w jakiś sposób spotkało się z nasionkiem to
              jeszcze podróżuje...Na zagnieżdżanie jeszcze za szybko.
              • pamietka Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 11:20
                to zupełnie nie nakręcając Cię opowiem jak to u Aśki było!Przed okresem (nie
                tak tuż przed tylko sporo wczesniej - potem to analizowałyśmy, bo jak wiadomo
                starająca sie ma świra na punkcie bardzo wczesnych objawówsmile padała ze
                zmęczenia - normalnie odlatywała przy biurku, nawet wzięła kilka dni zwolnienia
                bo nie dawała rady. Kiedy okres nie nadszedł oczywiście zwaliła to na
                zmęczenie. Testowanie jej do głowy nie przyszło. I kilka dni po tym spóźnieniu
                dałam jej jeden z moich testów (mam kilka na wszelki wypadek wink. I dwie kreski
                bez żadnych wątpliwości!
                • balbina11 Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 11:48
                  Super!! Też bym tak chciała, ale jakoś mam takie wrażenie, że ten cykl nie
                  różni się niczym od poprzednich. Starania były, testy owu były, a teraz jeszcze
                  wiem, że wyniki badań na przeciwciała przeciwplemnikowe są super. Zaraz zrobię
                  sobie zielonej herbatki (zarzuciłam kawę, bo gdzieś przeczytałam, że u nie
                  których kobiet działa antykoncepcyjnie). Od przyszłego cyklu pewnie
                  monitoring...
        • suslak Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 11:05
          Moje narty też stoją w kąciku i cicho chlipią z zaniedbania sad
          Ale chociaż biało, a nie buro - kolorystycznie fajniej smile
          • kasiuula Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 11:10
            A ja zarezerwowałam już domek w Zakopcu na ferie i moi Panowie niestety sami
            będą używać na śniegu crying((. Strasznie mi przykro
          • pamietka Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 11:11
            i drzewa pięknie wyglądają smile jak z Baśni Andresena
            • kasiuula Magdulka 24.01.05, 11:12
              Pomóż mi proszę z moim suwaczkiem. Jak mam zrobic żeby pokazywał mi simój napis
              a nie taki brzydki link???
              • magdulka26 Re: Magdulka 24.01.05, 11:19
                Kasiula ja obok tych napisów wpisałam to co chiałam żeby sie mi wyświetlało pod
                postem .Musisz sobie dopisać to co chcesz żeby było widoczne ale bez
                spacji .Wszystko w linii ciągłej.
                • pamietka Re: Magdulka 24.01.05, 11:22
                  Madziu ilekroć czytam w Twoim podpisie "Moje słoneczko" to się uśmiecham i daje
                  mi to nową porcję nadziei. Pamietam Twój podpis "chcę zajść..."
                  Cudowna zmiana!
                • kasiuula Re: Magdulka 24.01.05, 11:40
                  próba
                  • mola16 Re: Magdulka 24.01.05, 12:38
                    Kasiulko,

Ja tez mialam problemy z suwaczkiem i zrobiłam tak:
                    Kliknęłam na suwaczek prawym przyciskiem myszki, wybrałam właściwości,
                    zaznaczyłam ścieżkę, potek ctr+C potem na moje forum na dół na suwaczek o ctr+V
                    i był.

A jak chciałam dodać napis to za tym linkiem bez spacji dodałam: >bobasek</a>

Spróbuj teraz
    • magdulka26 Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 12:35
      Pamietka ta sygnaturka "chcę zajść .." przyniosła mi to ,czego tak bradzo
      pragnęłam i wiedziałam że nie mogę się rozstać z moim słoneczkiem.Ja mocno
      wierzę że i Wy pozachodzicie jak słoneczka smile)
      Jak starania dziewczynki ,która jest najbliżej terminu @ tfu tfu sio @
      wredna.Trzymam kciuki .
    • ewkaczo Poniedzialeczek 24.01.05, 12:48
      Witam kochane moje! Stesknilam sie za wami bo w weekend to tutaj sa takie
      pustki ze hohosad u mnie juz po owu .. chyba bo tak z ciekawosci mierze tempke
      od 3 dni i w zasadzie wzrosla tylko do 36.75 gdy w innych cyklach byla 36.8-
      37.00 no i nie wiem dlaczego w tym cyklu mam tylko taki nieznaczny wzrost????
      czy castagnus moze tak dzialac???
      jak wiecie nasz androlog postawil sprawe jasno-stwierdzil ze w ogole po co
      robilismy to ostatnie badanie nasienia skoro tamte byly w normie i w ogole
      wygadal sie ze novum zaniza wyniki(sama wyczytalam na jakims forum)bo sa
      nastawieni od razu na leczenie i sztuczne zapladnianiesad paranoja.No i w ogole
      powiedzial zeby o tym nie myslec tylko nadal probowac etc. Ale nie wiem
      dlaczego zarowno moj ginek jak i ten wspanialy androlog stwierdzili
      jednoglosnie ze nie musze przyjmowac bromka????? Ze to nie potrzebne.
      U mnie dzis 15dc,jajnik przestaje dolegac i to wszystko.Teraz czekanie...hmmm...
      • pamietka Re: Poniedzialeczek 24.01.05, 13:08
        ewkaczo napisała:
        w ogole wygadal sie ze novum zaniza wyniki(sama wyczytalam na jakims forum)bo
        sa nastawieni od razu na leczenie i sztuczne zapladnianiesad paranoja.

Cholera, za takie praktyki powinni zamykać.Żerowanie na nieszczęściu innych i
        nadzieji
        • ewkaczo Re: Poniedzialeczek 24.01.05, 13:16
          tak,to jes dziwne i straszne...
          kasiuula a my sobie zrobilismy 4 dniowy maraton uffffff smile) moze cos z tego
          sie wykluje hehehe
          a co myslicie o tym ze mam nie lykac bromka?
          • kingakw Do Ewkaczo 24.01.05, 18:13
            Mam PRL na poziomie 24,40 ng/ml i moja ginka powiedziała, że nie musze brać w
            ogóle żadnych leków hormonalnych na nią. Może mają rację. Może nie
            pzrekroczenie granicy nie wyklucza zajścia.
    • magdulka26 Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 16:39
      Ewcia ale łykasz mam nadzieję coś na obniżenie prolaktyny ? Ja jestem z bromka
      zadowolona bo własnie na nim zaszłam smile)
      Acha dziś robiłam badania i mam wyniki rewelka ,nie potrzebuję witamin w
      tabletkach smile)Jem tyle owoców,warzyw ,nabiału żeby moja mała kruszynka rosła
      zdrowo.
      • ewkaczo Re: Tromysza i spóła:-) 24.01.05, 19:17
        Madziu i tak trzymaj!!Zdrowe i naturalne odzywianie to podstawa zdrowego zycia:-
        )) Na obnizenie prol łykam tylko castagnusa bo nie mialam recepty na bromka i
        zastanawiam sie czy jak minie 3 mies to dalej łykac profilaktycznie czy
        przerwac???
        Kingus to moze i faktycznie cos w tym jest.Moze niektorzy lekarze wychodza z
        zalozenia ze im mniej chemii tym lepiejsmile
    • pamietka Re: Tromysza i spóła:-) 25.01.05, 11:24
      Hallo dziewczynki smile
      co słychać? poza tym,że jedna z nas zmienia nick'a wink
    • magdulka26 Re: Tromysza i spóła:-) 25.01.05, 11:27
      A kto zmienia nicka pamietko cio ?? uchyl rąbka tajemnicy.
    • magdulka26 Już wiem :)) N/T 25.01.05, 11:29

• kasiuula Re: Już wiem :)) N/T 25.01.05, 12:15
        Witam dziewczęta, wczoraj miałam ocene roczną w pracy i oficjalnie powiedział
        mojemu szefowi o ciąży. Troche się przeraził, ale przyjął to nawet z radością.
        Jako zadanie na nadchodzący rok mam znaleźć sobie godną następczynię na czas
        mojej nieobecności.
        • mola16 Re: Już wiem :)) N/T 25.01.05, 12:26
          Kasiulko, ale jesteś odważna. Ja jeszcze w pracy nic nie powiedziałam. Może
          dlatego, że ostatnio duzo się dzieje i jesteśmy na etapie przejmowania przez
          inną firme i troszke się boje o to jak to wszystko się zakończy. Najbardziej
          interesują mnie sprawy pracownicze.
          A tak czuje się dobrze, tylko wieczorami dopada mnie zmęczenie, cycki dalej
          bolą, i to odbijanie sie w żolądku. No i wczoraj chyba cos zjadłam niedobrego,
          bo wieczorem mój żołądek odmówił posłuszeństwa. Mam tylko nadzeiję, że to był
          pierwszy i ostatni raz.
        • pamietka Re: Już wiem :)) N/T 25.01.05, 12:28
          To super,że tak ładnie się zachował smile
          • kasiuula Re: Już wiem :)) N/T 25.01.05, 13:39
            Muszę przyznać, że szefa to ja mam super. Bardzo mądry i wyrozumiały gość.
            Także zupełnie nie bałam się mu powiedzieć. sam nawet w arkuszu ocen w miejscu
            moje wymagania wobec firmy zaproponował, że wpisze, że oczekuję elestycznego
            podejścia do mojego odmiennego stanu wink). Stwierdził, że po tylu latach pracy
            to mi się należy.
            Ciekawe co prezesostwo na to wink).
            • pamietka Re: Już wiem :)) N/T 25.01.05, 13:59
              Kasiuula super smile
              ja miałam takiego szefa, ale niestety odszedł. Ja nie poszłam z nim ze względu
              na plany macieżyńskie. Nie żałuję oczywiście, ale jego następca to już nie to
              samo sad Nie ma chemii sad
              • mola16 Re: Już wiem :)) N/T 25.01.05, 14:50
                Kasiulko, widzę, że suwaczek masz już ładniutki. Gratulacje.
    • ewula1 Re: Tromysza i spóła:-) 25.01.05, 15:35
      to ja hehehe zmienilam nicksmile)
      co tam dziewuszki??? ale wam fajnie ze macie takich szefow...ja jak dobrze
      pojde to juz niedlugo bede pracowac i jeszcze nie wiem jaki mi sie trafi szef
      badz szefowa hehe
      jak tam starajace sie???? u mnie dzis 16dc i to tyle.
      • kingakw Re: Tromysza i spóła:-) 25.01.05, 18:44
        Cześć dziewczynki. Wpadam tu ostatnio rzadko, ale mam nadzieję, że jeszcze mnie
        pamietacie. U mnie cały czas praca i praca, teraz jeszzce szkolenia i widmo
        balu. Dziś 21 dc, czekam na @, bo po niej ostatnie 4 tyg czekania. Cieszę się
        że nasze ciężaróweczki czują się dobrze. Ewciu super, że lekarze są
        optymistycznie nastawieni na wasze wyniki. Na pewno będzie tak jak powiedziała
        wróżka smile)) Buziaki...
        • kasiuula Środa 26.01.05, 09:36
          No i zaczęło się sad( Od wczoraj mój żołądek nic nie przyjmuje, zaprzyjaźniam
          się z wszystkimi toaletami wkoło. To okropne!!! Ale to dlatego, że ostatnio się
          chwaliłam że te przypadłości mnie ominął (tak jak przy pierwszej ciąży) i
          martwiłam się, że nic nie czuje i czy wszystko w porządku. I mam. Moje dziciaki
          wyraźnie dają mi do zrozumienia, że tam są. Chcą mnie wykończyć jeszcze w
          ciąży wink
          • kasiuula Re: Środa 26.01.05, 09:37
            A Kubuś ma jutro zabawę i muszę dzisiaj obiec z nim wszystkie wypożyczalnie
            strojów karnawałowych
        • tromysza Ewa, jaka wróżka 26.01.05, 10:34
          O czym kinga pisze? ty byłaś u jakiejś wróżki??????????//
          • tromysza środa 26.01.05, 10:46
            kochane, ja byłam trochę na zwolnieniu. tzn. jeden dzień na urlopie, jeden na
            zwolnieniu. Czuję się... hmm. Dość dziwnie. 14 dc dostałam @. To jakiś szok.
            Byłam, oczywiście, u ginekologa. Uspokajał, mówił, że to ze stresu. Zdarza sie.
            No nie wiem. Przez 14 lat nigdy nie miałam takiej sytuacji. a teraz?
            No nic: w tym cyklu będę miała monitoring.A co u Was? Nie moge otworzyć Waszych
            postów, bo mi się komputer wywala.
    • magdulka26 Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 12:04
      Hej dziewczynki,u mnie wszystko w najlepszym porządku,dziś moje słonko kończy
      10 tygodni.Jutro mam wizytę u gina i troszkę sie boję sad( dam Wam znać
      wieczorkiem co i jak bo po lekarzu pędzę do rodziców na pyszne
      oponki.Pozdrawiam.
      • kasiuula Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 13:29
        co tu taka cisza ?? A ja jestem taaaaaka głodna !!!!!!!!!! Tylko, że na nic nie
        mogę patrzeć. A jak Polak głodny to zły
        • tromysza Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 13:48
          Biedaku. A co dzisiaj jadłaś? kasiuula, a brzuszek masz widoczny? W końcu to
          dwa byty smile No i co Ty tam masz? chłopczyków, dziewczynki czy parkę? Ciekawe,
          czy będą do siebie podobne. To dwujajowcy?
          • kasiuula Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 13:59
            Nic nie jadłam bo nie mogę. Wczoraj wciskałam w siebie na siłę i 5 minut po
            przełknięciu zwracałam.
            Tak moje dzieciaki to dwujajowcy i mam nadzieję , że chociaż jedna dziewczynka.
            Brzuch niestety (bo to przecież strasznie szybko) już rośnie, ale cóż co dwa to
            pewnie nie jedno. No i oprzyrządowanie też podwójne smile. Nie wiem co będzie
            później. A cycki tfu tfu, musiałam kupić stanik z miseczkami E (naprawdę są
            takie wink)
        • mola16 Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 13:51
          Ja też jestem wiecznie głodna. A z rana najbardziej. Wieczorem jak wróce do
          dokmu, zjem jakiś obiadek a potem nic, bo mam ścisk gardła. Ale tylko
          wieczorek, w dzień jakoś wrzucam do żołądka co nieco.
          Dziś mam wizytę u ginki. Mam nadzieję, że zobaczę o wiele więcej niż ostatnio.
          Już nie mogę się doczekac.
          • kasiuula Molu 26.01.05, 13:59
            koniecznie napisz jak tam dzidzia
            • mola16 Re: Molu 26.01.05, 14:13
              Pewnie, że napiszę tylko jutro, bo w domu nie mam dostepu do sieci.
              Ja też chyba zacznę wymieniać staniki, bo obecne troszke przyciasnawe się
              porobiły. Może i dobrze, zawsze to nowa garderoba i dobry powód do zrobienia
              zakupów.
    • ewula1 Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 13:50
      Czesc!
      Nie wiem tromyszko co miala na mysli kinga piszac o tej wrozce??nie bylam u
      zadnej.
      • kasiuula Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 15:42
        Coś dziewczęta takie milczące jesteście. Ja juz mam pracy na dzisiaj dość i idę
        do domku. Do jutra
        • kingakw Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 16:45
          Hmm... wydawało mi się, że Ewcia wspominała coś o przepowiedni na kwiecień, ale
          wygląda na to, że cos pomieszałam. Sorki.
          • tromysza Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 16:51
            Pomyliło Ci się, kochana. to ja wspominałam. Ale podchodzę do tego z
            dystansem. smile a jak w pracy? Co u Ciebie? chyba zajęta jestes, co?
            • kingakw Re: Tromysza i spóła:-) 26.01.05, 16:57
              Nie Tromyszko, o Tobie to wiedziałam, ale myslałam, że Ewa też cos mówiła...
              nie ważne smile U mnie bez zmian, pracuje non stop, ale ja to lubię. Dziś
              wyjątkowo w domu byłam już po 16. W sobote idę na bal z pierwszej pracy (firma
              motoryzacyjna), więc mam teraz jakiś przyjemny cel oczekiwania. A poza tym
              czekam na @, ma sie pojawić we wtorek i jak już zaznaczam w każdym niemal
              poście smile) będzie to mój ostatni cykl bez starań. smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka