Dodaj do ulubionych

dziwne samopoczucie

03.03.05, 14:31
no tak, dzis czuję sie jakoś nieciekawie, i właściwie nie wiem czy to zbliża
się @ czy żołądek mi nawala...
Rano w drodze do szkoły mało nie padłam w autobusie, zrobiło mi się słabo i z
lekka niedobrze. Podejrzewam, że to właśnie od żołądka - wczoraj zjadlam ciut
starego melona i może mnie tak ruszyło. Bo ja niestety z tych, co mają
wrażliwe żołądki.
Na zajęciach ze dwa razy biegałam do kibleka, brzuszek mnie dziwnie pobolewa
tak podobnie jak na @, ale nie do końca. Tak jakby na zmianę z jajnikiem.
I cały czas, juz z tydzień mam uczucie mokrości, sluz jakiś taki mleczny
jest.
Ale tak sobie pomyślałam, że być może dostanę wcześniej okres, bo teraz
dopiero
organizm zaczyna szaleć po odstawieniu w grudniu 2004 piguł.
No a jeśli dostanę teraz okres, to będzie dla mnie coś w rodzaju
niespodzianki, po nigdy tak szybko nie dostałam @.
Absolutnie nie zakładam, że to może być ciąża, bo jakoś z naszą miłością nie
trafialiśmy w płodne dni. Zresztą ja chyba od dwóch cykli nie mam owulacji -
tak mi się przestawia po pigułkach.
Hmm...
Obserwuj wątek
    • jedna_chwilka Re: dziwne samopoczucie 03.03.05, 14:57
      a który to dc??
      • cytrusowa Re: dziwne samopoczucie 03.03.05, 15:05
        no tak, jestem na tyle zakręcona, że zapomniałam napisacsmile
        21 dzień cyklu
        • jedna_chwilka Re: dziwne samopoczucie 03.03.05, 15:10
          no to z wyjątkiej rozstroju żołądkowego mam jak Ty smile.
          Śluzik ustąpił dopiero wczoraj wieczorkiem - początek był w 8 dc.
          Ale bimbały bolą jak nie wiem co i wielkie są.
          Eeee, ale ja to na wiele w tym cyklu nie liczę.
          Ale Tobie życzę Kochana.
          Z całego serca smile
          • jedna_chwilka Re: zapomniałam dodać 03.03.05, 15:22
            że mój ostatni cykl był bez owulacji sad
            • cytrusowa Re: zapomniałam dodać 03.03.05, 15:31
              Ciebie bolały,a mnie swędzą na maxa. Siedzę i się drapię, hihiih.
              Mój ostatni też był bez owu, na pewno, bo ani za mocno mnie brzuch nie bolał,
              ani śluzu ogólnie nie było, no i dostałam wcześniej @
              • jedna_chwilka Re: hmmm... 03.03.05, 15:36
                obyś BYŁA smile))
                Ten mój ostatni cykl, jednofazowy był jakiś porąbany... wszystko ok tylko owu - niet! Tzn. temperatura też była do bani, bo z takimi wahaniami przyrównałabym ją do panoramy Tater, ale wszystkie bóle między 13-18 dniem jak najbardziej wskazywały na.
                No i @ przyszła bardzo punktualnie. Ja nie wiem co jest ale staram się nie nakręcać.
                • cytrusowa Re: hmmm... 03.03.05, 15:41
                  nie, no ja to sie w ogloe nie nakrecam, raczej sie skupiam na obserwacji
                  organizmu i wkurza mnie, jak dzieje sie cos, czego nie znam
                  • jedna_chwilka Re: hmmm... 03.03.05, 15:44
                    no a ja miewam czasami odchyły, ale tylko takie tyci tyci, bo resztę (czyli obserwacje zasadnicze) skrupulatnie notuję smile)
                    • cytrusowa Re: hmmm... 03.03.05, 15:50
                      to i tak jesteś skrupulatna i zorganizowana.
                      Ja nic nie notuję, nawet nie mierzę temp. bo nie mam termometru, hihi.
                      No, sorry - notuję - kiedy dostaję okressmile
                      • jedna_chwilka Re: bo 03.03.05, 16:12
                        mam pamięć dobrą ale krótką...
                        a termometr mam jeszcze z panieńskich czasów (1998) smile))
                        to jak jest, to po co ma leżeć smile))
                        • cytrusowa kolejny dzień złego samopoczucia 04.03.05, 10:07
                          no dziś to już nie wiem co się dzieje.
                          Czy to mogą być efekty zjedzenia czegoś nieświeżego? Bo coś takowego zjadłam
                          dwa dni temu...
                          Dziś nad ranem obudziłam się z bólem głowy i mdłosciami. Myślałam, że to ta @,
                          ale coś nie przychodzi, bo w sumie jeszcze za wcześnie.
                          Oczywiście posiedziałam na kibelku, potem tabletka na ból głowy i krótka
                          drzemka.
                          W efekcie nie poszłam na kurs w ogóle.
                          Teraz trochę lepiej, ale dalej mnie pobolewa brzuch i mi dziwnie.
                          Kurde blade!!!
                          Co za życie.
                          • jedna_chwilka Re: a u mnie jest ok 04.03.05, 10:16
                            że głowa boli - odkąd wróciłam po urlopie do pracy boli mnie standardowo - 2 razy dziennie sad
                            nic innego mi nie dolega, tylko te bimbały jakby cudze
                            • cytrusowa Re: a u mnie jest ok 04.03.05, 10:19
                              hihihi, wiesz, to dobrze, że tylko piersi są problemem. Może niech mężuś
                              rozmasuje....wink
                              No u mnie, jak napisalam, gorzej.
                              Chyba se jakąś dietkę powinnam zaserwowac...
                              Ale nie mam pomysłu jaką
                  • rzasia Re: hmmm... 04.03.05, 10:23
                    A może to Nowe Życie?
                    Z tą nietrafioną owu to bywa bardzo rożnie.
                    • cytrusowa Re: hmmm... 04.03.05, 10:24
                      ja już nie wiem sama...I tak za wcześnie na robienie testu, w końcu to dopiero
                      22 dc
                      • jedna_chwilka wiecie co? 04.03.05, 10:30
                        a propos tego rozmasowywania, to nie da rady sad ja nie mogę się do nich dotknąć a co dopiero Pan Mąż. Słowo! Ulgę sprawia mi oswobodzenie ich ze stanika... nie pamiętam kiedy tak miałam na przestrzeni ostatniego pół roku.
                        I jeszcze wiecie co mam okropną cerę - właściwie na to nie narzekam ale wypryski jakie mi się w tym cyklu porobiły to szok. Z niczym tego nie kojarze oczywiście, bo cytrusowej objawy na mlona są o wiele bardziej ciekawe....
                        • cytrusowa Re: wiecie co? 04.03.05, 10:36
                          hahaha, no faktycznie - ciekawsze. i do tego atrakcyjniejszewink
                          No ale z tymi wypryskami to masz nieciekawie. Ja należe do tych szczęsciar,
                          ktore nie mają problemów z wypryskami.
                          Pewnie, że raz na jakiś czas mi sie pojawiają pojedyńcze. Z reguły przed
                          okresem właśnie. Tak miałam w zeszłym cyklu, a teraz czysciutko. No ale
                          jeszcze za wcześnie na @, wiec tym samym na pryszczyki na twarzy.

No a z tym masowaniem to szkoda, bo to ulgę przynosi, nie wiedziałaś? wink
                          • pszczolaasia Re: wiecie co? 04.03.05, 10:42
                            cześć, chciałam napisać, że ja tak właśnie miałam. wypryski na twarzy (czy ktoś
                            słyszał o takich objawach ciążowych- smiechu warte) bolące bimbały jak to
                            napisała koleżanka jedna chwila. baaaaaardzo bolące bimbały. i tyle. i śluz
                            taki inny niż zawsze.
                            • cytrusowa Re: wiecie co? 04.03.05, 10:46
                              no własnie a propo śluzu - ja mam cały czas taki białawy i jak to na stronach
                              NPR piszą w sprawie obserwacji szyjki - to mam jakby otwartą i miękką
                          • jedna_chwilka Re: wiecie co? 04.03.05, 10:46
                            wiedziałam, ale ból czuję już na samą myśl o dotyku (bez względu na to czy to będzie czuły mężowski czy gąbki przy myciu)
                            a wypryski - też mi się nie zdarzały w przeszłości a teraz...trochę się czuję jak nastolatka smile co ma swoje dobre strony.
                            nieapetycznie to wygląda, taka dziobatka ze mnie sad
                            • cytrusowa Re: wiecie co? 04.03.05, 10:57
                              coś Ty, jaka dziobatka!

No a ten ból to ok, rozumeim. Czasem sama aż sie jeżę na myśl o dotknięciu
                              piersi - nieżależnie w jakim celu to dotknięciesmile
                              • jedna_chwilka Re: no bo 04.03.05, 11:20
                                mam 3 dzioby na czole - w tym jeden bolący, 2 lekko zagojone na policzku i jeszcze przy "skrzydełku" nosa i najświeższy nabytek nad lewym kącikiem ust.
                                Nie widać tego, bo sobie zafluidowałam ale ja wiem, że one tam są i ta świadomość mnie dziś wykończy.
                                To są takie nietypowe pryszcze...nie mogę się ich ot tak pozbyć tylko muszę czekać aż same mnie opuszczą - mogę i robię to - pilnować, żeby się puder nie osypał...Pardonsik za szczegóły...zacznijmy pisać o czymś innym, bo sfiksuję, nie mogę się skoncentrować w pracy
                                • cytrusowa Re: no bo 04.03.05, 11:44
                                  hihihismile
                                  To o czym innym piszemy?
                                  • jedna_chwilka Re: ? 04.03.05, 12:00
                                    a nie mamy o czym?
                                    możemy o dotacjach dla rolników, maturze, nowym ugrupowaniu na naszej scenie politycznej, procesie Michaela Jacksona, wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy, tipsach, kosmetykach i muzyce....
                                    chyba już po tym wiadomo, że jest piątek, co?
                                    gadam jak potłuczona.
                                    przeszedł Ci "żołądek"?
                                    na jaki kurs nie dotarłaś?
                                  • pszczolaasia Re: no bo 04.03.05, 12:01
                                    powiem wam szczerze, że z uwagą obserwuje rozwój wydarzeń smile)))) opisy są
                                    PETARDA!!!!!!!!
                                    • cytrusowa well 04.03.05, 12:09
                                      na kurs nie dotarłam, bo posiadł mnie lenwink
                                      I podenerwuje Cie - siedze w piżamie, rozmemłana, nieuczesana...Hihihihi.
                                      Zołądek sie jakby uspokoił, kusi mnie zjedzenie czegokolwiek, chyba
                                      zartzykuję...
                                      Choć nie mamy zbyt wiele w lodówce, to może coś wymodzę...Tylko co?
                                      Kusi mnie jazdza na zakupy, te spożywcze, ale chyba się wstrzymam bo i tak
                                      jutro będziemy w sklepie obok tego spozywczego, to po co dwa razy...
                                      Poza tym i tak muszę prosić o tłumaczenie niektórych nazw, bo jeszcze nie
                                      wspomnialam, ale rzuciło mnie do Niemiec.
                                      A kurs na ktory nie dotarłam, to własnie języka niemieckiego.
                                      O!
                                      A paropos procesu Jacksona - coś już postanowili, czy tylko postawili zarzuty?

I poroszę o informację jaka pogoda w Polsce, bo wybieram się na stare śmiecie -
                                      juz się nie mogę doczekać!!!!
                                      • jedna_chwilka Re: well 04.03.05, 12:23
                                        o rety, pięknie jest teraz! Słonko wyjszło.
                                        Nie mam okna ale mam świetlik w suficie, więc kiedy się rozpogadza podnoszę głowę i już.
                                        Rano kiedy jechałam do pracy było tak wiosennie smile))) aż chciało się jechać gdziekolwiek (nawet do pracy).
                                        A ja pochrupuję raz na jakiś czas mini wafelki torcikowe o smaku orzechowym i zastanawiam się teraz właśnie jak dotoczę się na obiad skoro jestem taka nażarta, ale przecież obiadu odmówić sobie nie mogę! Prędzej tego wafelka nie dotknę ale wiesz jak to jest - opakowanie otwarte, to co ma się zmarnować. Przecież nie przejdę po biurze i nie będę częstowała, bo urodziny mam za 2 tygodnie dopiero. I to w sobotę, więc imprezka w firmie mnie ominie smile))
                                        A propos Michała: "Obrońca Michaela Jacksona, mówi – nie ma dowodów na molestowanie seksualne nastolatka przez mojego klienta. W Santa Maria w Kalifornii na dobre rozkręca się proces króla popu, którego oskarża się, że w 2003 r. upił i seksualnie wykorzystał 13-latka.
                                        Mecenas Mesereau chce udowodnić, że matce chłopca, która wniosła oskarżenie przeciw Jacksonowi, chodzi tylko o wielomilionowe odszkodowanie.
                                        Obrońca gwiazdy powołał też pierwszego świadka - Martina Bashir'a - brytyjskiego reżysera filmu dokumentalnego „Życie z Michaelem”.
                                        Jacksonowi grozi w sumie do 20 lat więzienia"
                                        Tego rozmemłania troszkę Ci zazdroszczę, też bym pobarłożyła w łóżku.
                                        A przyjeżdżasz na stałe czy tylko w odwiedzinki?
                                        • cytrusowa Re: well 04.03.05, 12:34
                                          no przyjeżdżam niestety tylko na świętasad i już płaczę z tego powodu. Dziś
                                          rozmawialam z mamaą i znow okrutnie zatęskniłam.Ahh, życie.
                                          A tu pogoda znośna, ale chyba wiosny to ja nie czuję, bo jest plus 1.
                                          Zaleta mieszkania tutaj jest taka, że jest ogólnie cieplej niż w Polsce,
                                          głównie w Gdasku skąd pochodzę.
                                          Już nie będę łazić w szlafroku - idę się ubrać i od razu umyć włosy, no już nie
                                          mogę na nie patrzeć. Ale nie da sie ukryć, że mam częśto ochotę je obciąć, bo
                                          po prostu mi sie nie chce z nimi bawic każdorazowo po myciu.
                                          Na pewno planuje je rozprostować, ale zobacyzmy, czy będę mogła.
                                          • jedna_chwilka Re: well 04.03.05, 12:44
                                            a ja zapuściłam i w sumie to cieszę się nawet jeśli muszę się z nimi bawić co rano. Gorzej bo fryzurka jest taka se, więc na zdjęciach mam płasko przy czaszce i anglezy od za cienkiej szczoty pokładające się na ramionach, a nie umie nic innego nimi zrobić. A zawezwę sobie pana fryzjera przed urodzinkami, to się doprowadzę do wyglądu. Wyobrażasz sobie jaką miałabym brodę, gdyby mi się tak nie chciało o nią dbać jak o włosy? Brrrr, Tom Hanks jako rozbitek, to małe miki.
                                            U nas też chyba nie jest za ciepło ale nie wiem, bo mam włączony piecyk...
    • izunia1 Re: CO O TYM MYSLICIE???dziwne samopoczucie 04.03.05, 12:38
      to ja sie tez dołączam do dyskusji a czytając tak szczegółowe opisy nie wiem
      czy jestem w stanie taki stworzyćsmile).otórz: @ spóznia sie 6 dni!!, przez 10
      ostatnich dni miałam bóle w dole brzucha na początku takie trochę rwiące i
      kłujące a przez ostatnie 3 dni takie jakbym wstrzymywała siusiu. Dziś w miare
      przeszlo. Sutki bolą mnie od 5 dni. Na razie zero objawów na @, czasem śluz
      biały i bardzo gęsty.A, dodam jeszcze ze w 8dpo wyszedł mi pozytywny test ale
      nastepne tj w 30 i 32 dc juz negatywnesad. cykle mam 31 dniowe. A, temperatura
      lekko podwyższona przez ostatnie dni ok 36,9. CO MYSLICIE DZIEWCZYNKI???
      • cytrusowa Re: CO O TYM MYSLICIE???dziwne samopoczucie 04.03.05, 12:43
        no ja tam nic nie mowię, tylko sobie myślę to, o czym tak bardzo marzysz.
        Póki co tu na forum dużo się pisze o jakiejś becie - tym bardziej, że zwykły
        test Ci nie wychodzi.
        Zrób tę betę dla świętego spokoju. Poza tym warto by się przejść do lekarza,
        choćby po to, by Cię uspokoił.
        • jedna_chwilka Re: nooo, zgadzam się z przedmówcą/czynią :))) 04.03.05, 12:45
          • cytrusowa Re: nooo, zgadzam się z przedmówcą/czynią :))) 04.03.05, 12:47
            no przecież ja jestem kobietą!!!
            Mam cycki, długie włosy i inne atuty kobiecości.
            A Ty mi tu z przedmówcą wyskakujesz! No!
            • jedna_chwilka Re: nooo, zgadzam się z przedmówcą/czynią :))) 04.03.05, 13:09
              Kurde!
              Cytatą filmową chciałam polecieć!
              Że niby taka inteligentka, nie?!
              A jak wyszło!
              Do bani, buuuuu
              • cytrusowa Re: nooo, zgadzam się z przedmówcą/czynią :))) 04.03.05, 13:29
                no kurde, ale ja tępa jestem - mózg mi się zlasował przez to bieganie do
                kibleka, haha.
                Przyznaję Ci rację, ćytat jest cytat
                • jedna_chwilka Re: :))) 04.03.05, 13:31
                  aaaa, czyli jednak Cię męczy...
      • smamila Re: CO O TYM MYSLICIE???dziwne samopoczucie 04.03.05, 13:35
        To ja też się dołączę objawy takie jak u Pań. W styczniu odtswiłam tabletki,
        prytulanko było w dni "suche" a od 7dni ból brzucha na dole i lewego
        jajnika,bolące sutki aż mój mąż dostaje po głowie jak się za mocno przytula,no i
        ten biały śluż aż mokro.Co noc czekam na @ a tu ani śladu,czekam i czekam acha
        no i mdłości jakieś trzy dni temu a ogólnie jestem zdrowa a to jest 29dc
        Pozdrawiam
        Sylwia
        • cytrusowa samamila i inne panie 04.03.05, 13:43
          smamila: no to tak - proponuje teścik ciązowy. Chociaż po pigułkach to niestety
          norma, że nasze organizmy szaleją.
          Ale z tego co gdzieś na którymś forum wyczytałam, mozliwe jest zajście w ciążę
          w dni suche.

Nie, no kiblekek juz mnie na szczescie nie męczy. Teraz coś sobie zjem, mniam-
          mniam
          • smamila Re: samamila i inne panie 04.03.05, 14:01
            cytrusowa już dawno bym go kupiła i zrobiła ale bardzo się boję mam już dwoje
            dzieci, moze zrobie 8,03
            • rzasia Re: samamila i inne panie 04.03.05, 14:04
              E, nie bój się dzieci. One nie takie straszne.
              A 8 to fajny prezent na Dzień Kobiet.
              Ja tam nie wróżę, ale lubię dzieci.
            • cytrusowa Re: samamila i inne panie 04.03.05, 14:06
              hmm...
              no to zrob jak mowisz.
              Jeśli sie okaże, że to ciąża, to tym wieksza radośc będzie 0 będziesz miała
              trójkę dziecie - wymarzona liczba dzieciątek w rodzinie. Moja mama zawsze
              marzyła o trójce, niestety ma nas tylko dwie, ale też jest szczęsliwa.
              Będzie dobrze, zobaczysz!
              • jedna_chwilka oj nie bój :) samamila 04.03.05, 15:04
                sprawdzaj i napisz nam jak wyniki
                Będzie dobrze.
                Nie denerwuj się na zapas.
                • jedna_chwilka :( 04.03.05, 16:17
                  no i nie wiadomo co cytrusowa ugotowała na obiad sad
                  i nic nie wiadomo
                  • cytrusowa Re: :( 04.03.05, 16:49
                    no jakże, wiele wiadomo.
                    Np. to, że dziś piątek, weekendu początek.
                    A ja dizś nie mam obiadusad Może jakąś mrożonkę.
                    No i wiem już kiedy jadę do domciu, hip-hip - hurra!!!
                    • jedna_chwilka Re: :) 04.03.05, 16:55
                      też nic nie mam na dziś ale zamówiłam w pierogerii pierogi z pieca (mniam) zaraz przywiozą a ja zawiozę do domu.
                      i taki to będzie dziś ugotowany przeze mnie obiadek dla Pana smile)))

a kiedy, kiedy??
                      p.s. jaka to musi być tęsknota! długo tam już jesteś?? chyba właśnie nie...
                      a w szkole uczyli, że wanda niemca nie chciała...
                      • cytrusowa Re: :) 04.03.05, 17:01
                        zara, zara - pewnie, ze Wanda niemca nie chciala.
                        Ja se wzielam polaka!!!
                        to dluga historia, ale ogolnie to przez jakis czas mieszkala i praocwal w
                        Niemczech, potem wrocil dla mnie i tak mialo zosrać. Jednak trzeba bylo tu
                        przujechać na jakiś czas, no i od 28 grudnia 2004 roku jesteśmy i ieszkamy w
                        Kolonii.
                        Przyjechalam tu z mężem tylko pod warunkiem, że będziemy tu góra do 2 lat. I
                        powiem Ci, że odliczam czas do konca, oj odliczam.
                        Tu nie mam nikogo, wszyscy zostali w Gdańsku.
                        Na szczęscie amm Was!!!
                        Hurra!!!
                        Wcale nie lubie Niemców i tego krajusad
                        Ale z braku zajęć chodze na kurs, bo musze wynieś jakiś pożytek z pobytu tutaj:-
                        )

Pierogi....Ahhhh, ale mi smaku narobiłaś.
                        Jak przyjade do Gdańska to skacze na pierogi do knajpy, juz z siostrą się
                        umówiłyśmy. Ona na ruskie, aj an kapustę i grzyby, a wcześniej kałduniki w
                        barszczyku!
    • nina110 Re: dziwne samopoczucie 04.03.05, 17:02
      Cześć
      Miło tu u Was i można się najeść (pierożki)hihi.Mogę dołączyć?
      • cytrusowa Re: dziwne samopoczucie 04.03.05, 17:04
        pewnie, zparaszamy!
    • nina110 Re: dziwne samopoczucie 04.03.05, 17:17
      cytrusowa jak tam brzuszek? trochę zazdroszcze Ci rozwolnienia bo ja od 3 dni
      mam zatwardzenie i czuję się okropnie
      • cytrusowa Re: dziwne samopoczucie 04.03.05, 17:31
        juz mi sie uspokoilo.
        wiesz co jest najlpesza metoda na ruszenie? Zjedz cos nieswiezego, hihi. ale
        tak bez przesady z tą staroscią.
        Ja tak zrobilam i widzisz - przez dwa dni i zaprzyjaznilam sie bardzo z
        kibelkiem
        • jedna_chwilka pierogi 04.03.05, 17:43
          no to tak a propos zatwardzeń i rozwolnień mogę Wam zaserwować, częstujcie i to śmiało starczy dla nas wszystkich i dla Pana też smile)
          - z mięsem
          - z kapustą i grzybami
          i...
          - z zielonym groszkiem, boczkiem i serem (mniam)
          + 3 sosy
          z pomidorów, czosnkowy i z sera gorgonzola - do tych z groszku jak ulał
          No dziewczynki, śmiało smile)))
    • nina110 Re: dziwne samopoczucie 04.03.05, 17:49
      Pycha, ale się objadłam, a z tym sosem czosnkowym po prostu poezja. Teraz lecę
      do sklepu po jogurciki do mężulka- chory biedaczek i nic mu nie smakuje,pa
      • cytrusowa Re: dziwne samopoczucie 04.03.05, 17:50
        yhmmm, to ukojenie na mój zołądeczek i niebo w gębie dla mnie - pierogi a
        kapustką, sos gorgonzola...
        Pycha.
        A mogę szesc?
        • jedna_chwilka Re: dziwne samopoczucie 04.03.05, 17:54
          ależ proszszsz....
          dla Ciebie wszystko smile

p.s.1. to od niedawna tam jesteś i niedługo tam będziesz, nie martw się szybko zleci. Ludzi polubisz - zobaczysz.
          p.s.2. no no, to zdjątko ślubne to ładne bardzo jest smile
          • cytrusowa Re: dziwne samopoczucie 04.03.05, 18:02
            a gdzieżeś je znalazla, na tym forum uczestniczek?bo tylko tam wkleilam. A
            dzikei, dzieki ze sie podobasmile
            • jedna_chwilka fota 04.03.05, 18:12
              no Gagat kiedyś zbiórkę zarządził...

a teraz to ja muszę do domku spadać. Panu ugotować obiadek hihi smile
              U Tromyszki w wątku łapie Kingę dół - chce się wygadać, może nie ma do kogo zaglądnijcie do Niej, żeby nie była samiutka. Zaprosiłam Ją na pieroga.
              A teraz lecę. Pewnie będę w kontakcie, więc na razie cmok.
    • nina110 Re: dziwne samopoczucie 05.03.05, 09:45
      Czesc dziewczynki,ależ tu dzisiaj cicho...
      Ja mam w domu mały szpital.Córka chora na grypę, mąż też.A najlepsze że córcia
      sobie leży cichutko na tapczaniku a mężulek- stęka,jęczy,marudzi...wrrr.O
      właśnie mnie woła,lece pa
      • pszczolaasia1 Re: dziwne samopoczucie 05.03.05, 10:37
        tak to jest z mężczyznami.....
        • jedna_chwilka Dzię dobryyyy 05.03.05, 14:18
          no, mój Pan przeleżał cały ubiegły tydzień, wprawdzie diagnoza była: będzie
          żył, ale jakoś nie specjalnie był wyrywny...
          dzisiaj ja się źle czuję, buuuu
          brzuch mnie boli...nie żołądek tylko ciągnie mnie tak od środka sad nie chcę
          dośpiewywać ale nawet nie mogę sobie przypomnieć czy tak miałam przy okazji
          jakieś cyklu a zmyślać nie będę
          no i mam lenia, miałam się zabrać za sprzątanie ale ograniczyłam się do
          otworzenia okna hihi
          nieeee, no do roboty!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka