Dodaj do ulubionych

Bolący jajnik

04.03.05, 14:55
Dziewczynki u mnie już po owulacji a cały czas napierdziela mnie jajnik z
którego była owulka. Zastanawiam się czy to normalne, bo nigdy wcześniej tak
bardzo mnie nie bolał. A może to ten płyn w zatoce Douglasa tak podrażnia i
dlatego boli? sama nie wiem... Czy któraś z Was też tak miewa ?
Obserwuj wątek
    • izutek Re: Bolący jajnik 04.03.05, 15:36
      roleczko, ja takmialam w zeszłym cyklu.. nie wiem dlaczego, ale dziewczyny
      pisały, że tez miewają takie bole.. teraz bede na monitoringu i mam nadzieje,
      ze to nic zlego
    • roleczka11 Re: Bolący jajnik 04.03.05, 15:46
      Izutku, jakbyś miała okazję to podpytaj o to lekarza, bo ja w najbliższym
      czasie nie będę u gina.
      Pozdrawiam.
      • monisia81 Re: Bolący jajnik 05.03.05, 22:22
        mnie tez bolal jajnik i poboluje to teraz.nie ma mnie teraz w pslce i nie mam
        dostepu do ginekolga.bralam clo i przerwalam. pierwszy cykl ok,ale nastepny
        bolal mnie niesamowicie pod koniec miesiaczki najbarziej.poszlam do leakrza tu
        i powiedzal ze to tylko zapchane jelito.nawet mi usg nie zrobili.nastepny
        miesiac powtorka.mysle ze to jajniki dochodza do siebie po clo.bo co innego
        mialo by sie dziac.a jak zadzwonilam do ginekologa mojego to powiedzal mi ze
        mam kupic sobie antybiotyk bo to pewnie zapalenie jajnika.co sadzicie o tym
        dziewczyny,a ty roleczko11 bralas clo?
        • emania29 Re: Bolący jajnik 05.03.05, 22:35
          Mnie też ostatnio pobolewają jajniki zwłaszcza po owu aż do @. Nie wiem może to
          jest tak że po owulacji zbytnio wsłuchujemy się w swoje ciałka szukamy objawów
          ciąży i każdy ból wydaje się czymś nowym??? Mnie wszystko boli ale jak zrobie
          test i wychodzi I kreseczka to nagle przestajesmile oczywiście tak sobie tylko
          gdybam trzeba sprawdzić dlaczego boli???
    • mimi52 Re: Bolący jajnik 06.03.05, 22:37
      Mnie też bolą, raz prawy, raz lewy. Mam nadzieję, że to właśnie po owulacji.
      Dziś bardzo mnie zakłuł prawy, czyli ten z którego pęcherzyk był
      największy...Chcę dzidzi !!!
      • monisia81 Re: Bolący jajnik 07.03.05, 15:04
        kiedys wkurzyla mnie znajoma bo stwierdzila ze wmawiam sobie bol.nie jestem
        chora psychicznie.jak boli mnie cos to sie troszke nie pokoje bo przyczyna bolu
        jaks jest i nie wmawiam sobie chorob.nie lubie lykac lekow i chcialabym byc
        zdrowodka,ale chyba po tych lekach i staraniach mnie tak wzielo.mnie boli tylko
        lewy jajnik jak bralam clo tez tylko bolal prawy.skarzylam sie lekarzom,ale nic
        nie zauwazyli niepokojacego.jestem zdrowa,ale dlaczego boli?ja tez chce dzidzi
        i chce byc zdrowa mamusiasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka