Dodaj do ulubionych

Testowanie w Wielkim Tygodniu :))))

16.03.05, 21:23
Jeżeli nic nie wyjdzie wcześniej (czyli plamienia przed @),to testuję 25. 03
czyli w Wielki Piątek. Ktoś się dołączy.
Obserwuj wątek
    • swaihwe Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 16.03.05, 22:00
      Ja się dołączam. A może tak w czwartek? Zobaczę! Ale tak czy inaczej - coś mi
      się nei wydaje, by z tego coś było w moim przypadku sad. Pozdrawiam
      • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 16.03.05, 23:01
        a ja w Niedzielę i oby ten tydzien byl dla nas na prawde WIELKI! smile
        • pipi79 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 17.03.05, 07:51
          ja zatestuje w Wielką Sobotę ! oby zajączek dopisał i zrobił nam prezent.
          Byłyby to najszczęśliwsze święta:--))) życzę wam wszystkim powodzenia
          • gocha500 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 17.03.05, 09:38
            nooo ja @ powinnam dostac 22 marca wiec jesli nie przyjdzie to testuje w piatek
            albo w sobote,ale chyba w piatek!!!!
            trzymajcie kciuki!!!!!
            ja za was juz trzymam!!!!! smile)))))))))
            • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 17.03.05, 18:36
              No dziewczynki, razem będzie raźniej. Ja terazjestem na etapie wyglądania
              niechcianego plamienia. Ehh... jak do pon. nie przyjdzie, to będę miała
              nadzieję.
              • emania29 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 17.03.05, 20:01
                ja 31 marca ale znając mnie to pewnie wcześniejsmile)
                • romkaforever Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 17.03.05, 21:05
                  Hej a ja nie testuję tylko działam w wielki tydzień smile
                  • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 18.03.05, 09:41
                    Czyli wilekie działania w Wielki Tydzien, oby efekty tych działan tez były
                    wielkie smile))
    • kapcius Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 18.03.05, 10:21
      Dziewczynki trzymam za was kciuki i w swiata bede o was myślec..smile)
      pozdrawiam kapcius i 12,1-tyg maleństwo
      • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 18.03.05, 10:24
        Kapcius sloneczko trzymaj mocno smile))
    • kattrin1 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 18.03.05, 10:53
      ja tez bardzo mocno trzymam kciuki za Wassmile))
      • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 19.03.05, 10:14
        No dziewczynki, ja latam co chwilke do łazienki i sprawdzam czy są plamienia,
        podłamuje mnie moje przeziębienie, zwłaszcza, że biorę rutinoscorbin i pije
        syrop, byle mnie nie rozłożyło lepiej. A jak wasze oczekiwanie?
    • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 19.03.05, 17:41
      czesc
      ja testuje w niedziele!!!!!! nie wiem jak wytrzymam do niedzieli!!!!!!!!
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! smile))
      pozdrawiam serdecznie
      • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 19.03.05, 17:45
        Wytrzymasz wytrzymasz, juz my sie o to postaramy smile))
        • myszunia1982 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 19.03.05, 18:03
          ja też powinnam testować w poniedziałek wielkanocny ale nie bede testowac jak
          bede to bede ale przynaj mniej bede miec jakąs szanse jak @@ nie przyjdzie
          pozdrawiam was i zycze powodzenia w oczekiwaniach
          • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 19.03.05, 18:12
            ja znajac siebie... pewnie nie wytrzymam i zrobie bete w piatek... a testowac
            tez powinnam w pon.
            za slabe mam nerwy...
            • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 20.03.05, 09:23
              Ja chyba bym się nie zdecydowała na wcześniejszy test, chociaż kusi, ale tak
              boje się widoku I kreski, że wole ją zobaczyć jak będzie pewne, że to nie
              ciąża smile Ale najlepiej jakbym jej juz nie oglądała przez najbliższe 9 miesięcy.
              Eh... żeby II kreski były w piatek, to święta byłyby cudowne, a w nastepne moja
              dzidzia byłaby już se mną smile))
              • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 20.03.05, 10:21
                ja jezeli zrobie test wczesniej - czyli w pt, to bedzie to beta
                • slonkowa Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 20.03.05, 16:35
                  Ja powinnam testowac w Lany Poniedzialek...
                  Biore grzecznie do srody (od 16 do 25 d.c. Luteine i martwie sie, bo piersi
                  mnie w ogole nie bola, A to byl moj pierwszy objaw ciazy. Zwykle tez bolaly w
                  drugiej polowie cyklu a tu nic! To co prawda pierwszy cykl z Luteina-ale gdyby
                  miala byc fasola-to pewnie by bolaly piersi niezaleznie od Luteiny. Co
                  myslicie? Smutno mi!
                  Mialam nadzieje, ze te swieta wreszcie beda dla mnie szczesliwe. Zwlaszcza, ze
                  mam w ten wtorek urodziny.. Ech!....
                  Wlasnie mi sie przypomnialo-ze pierwszy okres doslalam wlasnie w Wielka sobote!
                  (szlam z koszyczkiem) Ha!ha
    • grazyna73 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 08:45
      ...no i Wielki Tydzień się zaczął.
      Jak tam samopoczucie dziewczyny?
      • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 09:01
        pełne nadziei ale i strachu przed kolejnym rozczarowaniem...
        • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 09:53
          Oh dziewczyny, ale stresik. Poza tym mnie też piersi nie bolą, a to tez był
          główny objaw mojej wcześniejszej ciąży, tylko sutki są strasznie wrażliwe, ale
          takie bywały tez przed @. Zreszta sama już nie wiem czy tak samo... czekam...
          • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 11:25
            dziewczyny ja chyba nie wytrzymam.....sad((( do niedzieli jeszcze tyle
            czasu....ehhhh i tak jest u mnie poprawa bo w domu mam test i teraz wyjechalam
            na kilka dni i zastanawialam sie czy zabrac test czy nie...no i nie wzielam
            zeby mnie nie kusil....ale teraz juz sama nie wiem czy dobrze
            zrobilam....buuuja chyba nie wytrzymam...na dodatek bola mnie piersi jakos tak
            dziwnie (inaczej niz przed @) w ogole zaczely bolec duzo wczesniej niz zawsze
            przezd @ i jakos tak inaczej jakby z boku....eeee sama nie wiem pewnie to sobie
            wszystko wymyslam....
            • grazyna73 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 12:03
              Ja jestem dziwnie spokojna, obiecałam sobie, że będę testować w dniu
              spodziewanej miesiaczki albo później, żeby się nie nakręcać w jedna albo drugą
              stronę, jak było poprzednio. Objawów nie szukam, mierzę temp. i czekam na
              piątek, sobotę, niedzielę i poniedziałek - czekam na wolne i piękną pogodę do
              spacerów.
              • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 12:22
                moze ja tez piem sobie, ze czekam na wolne dni, na pyszne jedzonko w swieta, na
                sloneczko , na spacerki... wink a nie na testowanie!!!!
                • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 13:18
                  Własnie to dobre myślenie, będę czekac na wyjazd do rodzinki, który też
                  przypada w piatek... to będzie przyjemniejsze i mniej stresujące oczekiwanie. A
                  tak na marginesie... dobrze by było gdyby wiosna się rozkręciła w końcu.
                  • grazyna73 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 14:34
                    Wiosna na pewno się rozkręci, aż za bardzo, bo w Święta u nas na Dolnym Śląsku
                    ma być 20 stopni, to wręcz lato...ale niech będzie cieplutko, bo ostatnio
                    ciągle mi zimno, nawet w domu czasem siedzę w swetrze, a to znowu gorąco, np. w
                    nocy.
                    Dla dobrego samopoczucia zaczęłam bawić się w domowe robienie kiełków, super
                    obserwacje i jakie to dobre i zdrowe!!!
                    Musimy się dobrze odżywiać, no nie dziewczyny, bo może fasolki już są w
                    środku smile
                    • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 15:15
                      no oczywiście - wiosna musi juz przyjść - no bo jaki bocian przyleci do takiej
                      lodowki!?
                      Ja tez stram sie nie wyszukiwac zadnych objawow. Zreszta - najlepszy objaw - to
                      brak objawow...
    • coco13 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 21.03.05, 22:03
      to może ja też do was dołączę ? co ?
      będę testować w LANY PONIEDZIAŁEK ( i oby to "lanie" nie było złą wróżbą wink))
      Wierzę, że Wielki Tydzień w tym roku będzie bardzo owocny na forum.

• kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 22.03.05, 16:44
        Ja czuje @ z każdej strony... eh... jakoś mnie wiara opuściła.
        • tromysza Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 22.03.05, 16:53
          ej kinga, no nie Ty!!!!!
        • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 22.03.05, 17:11
          a mnie piersi przestaly bolec.... sad i tez jakos nadzieje mi odpłynęła..... sad
          • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 22.03.05, 19:46
            dziewczynki - chwila, moment! Nic nie musi Was bolec.. ja zawsze powtarzam! do
            momentu wykonanego testu kobieta rzadko ma jakies objawy.. a wiec najlepszy
            objaw - to jego brak! pozyjemy, zobaczymy...
            ja bylam dzisiaj w 7dpo na badaniu progesteronu - mam 23.20 (norma 3,26-38,63 w
            fazie lutealnej) - to chyba dobrze.. nie??? ciesze sie przynajmniej z tego, ze
            juz jestem po monitoringu i ze wyglada na to, ze wszystko ze mna OK smile
      • grazyna73 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 23.03.05, 07:38
        Też miałam wczoraj załamanie, tylko szukałam objawów, ale jakoś sobie z tym
        poradziłam, za sprawą porad dobrego męża i oddanej koleżanki.
        Dziś nowy dzień, słoneczko świeci, ptaszki śpiewają...chce się żyć, nawet
        wstałam dziś dużo wcześniej.
        Głowa do góry !!!
    • ania9943 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 23.03.05, 08:02
      ja testuję w Wielką Sobotę!!!! Piersi bolą a szczególnie brodawki. Och a może
      się udałao-za pierwszym razem??!!Ciekawa jestem strasznie!!!
      • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 23.03.05, 09:07
        aniu - powodzenia! ja tez mam wrazliwe sutki.. ale raczej przypisuję to
        wysokiemu progesteronowi...
        • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 23.03.05, 09:59
          wiem, ze nie zawsze musza byc jakies typowe objawy....ale ja poprostu jakos tak
          czuje, ze nic nie ma.....poprzednim razem jak bylam w ciazy (niestety
          poronienie) od razu czulam, poprostu wiedzialam, ze jest dzidzius. to bylo
          niesmowite uczucie. nawet moj maz sie smial na poczatku a ja twardo trzymalam,
          ze sie udalo i w nocy jechalismy do apteki po test i mialm racje!! a
          teraz.....jakos tak nic nie czuje.....ehhh....jak wytrzymac do niedzieli.....???
    • swaihwe Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 23.03.05, 11:33
      A ja nie wytrzymałam i zatestowałam dziś sad. No i nici z tego. Co prawda do @
      jeszcze 3-4 dni, ale jutro ostatni duphaston. Miałam testować właśnie jutro,
      żeby wiedzieć, czy dalej się szprycować duphastonem czy nie. Ale nie
      wytrzymałam... A tak sobie obiecywałam, że wcześniej tego nie zrobię. Chba, zeby
      jeszcze jakiś cud się stał, bo przecież jutro test powtórzę, tak dla świętego
      spokoju wink.
      Pozdrawiam Was wszystkie i życzę więcej cierpliwości niż w moim przypadku.
      • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 23.03.05, 11:53
        swaihwe - poczekaj spokojnie - ten wynik moze byc zupeleni inny za 2-3 dni!
        jeszcze sie nie denerwuj..
        (chociaz wiem, ze trudno sie opanowac)

• swaihwe Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 23.03.05, 12:38
          Izutek, dzięki za pocieszenie smile. Cóż... i tak i tak nie mamy na ten wynik
          wpływu (no, może trochę mamy wink ). Na razie mam urlop i zabrałam się za
          świąteczne porządki - zawsze to mniej myślenia ciągle o tym samym.
    • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 24.03.05, 11:09
      juz dzisiaj jest czwartek!!! jeszcze trzy dni i testowanie!!! narazie jestem w
      pracy wiec mam sie czym zajac i ciagle o tym nie myslec ale od soboty to chyba
      zwarjuje! narazie objawy mam jak na @.....ale kto wie moze jakas niespodzianka
      bedzie smile)) a jak u Was? jak nastroj?
      • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 24.03.05, 11:31
        jejku...ja obajwaow nie mam zadnych, ale to jeszcze tyyle czasu -u mnie termin
        spodziewanej @ to niedziela (najpozniej poniedzialek)... mam nadzieje, ze nie
        przyjdzie... jak przyjdzie, to po prostu chyba sie zaplaczę...
        • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 24.03.05, 12:40
          ja sobie zawsze powtarzam, że jak @ przyjdzie to przeciez nic sie nie
          stanie...sprobuje w nastepnym cyklu itd. trzymama sie do momentu jak zobacze
          @!!!! potem rycze przez jakis czas jak bobr! tym razem tez tak sobie
          powtarzam....ja tez testuje w niedziele (tzn. @ powinna byc w niedziele-
          poniedzialek) ale do poniedzialku to ja nie wytrzymam!!!! pozdrawiam! smile))
          • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 24.03.05, 14:00
            gaga - więc będziemy testowaly razem ... mam nadzieję, że nam sie uda - trzymam
            kciuki, bo szkoda naszych pięknych oczek wink
            • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 24.03.05, 14:21
              ok smile testujemy razem!!! ja w niedziele rano i od razu dam znac co wyszlo... ;-
              ) pozdrawiam i rowniez trzymam za nas kciuki!!!!!
              • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 24.03.05, 15:15
                ja w takim razie tez zatestuję w niedzielę... a co, tak przed śniadankiem
                wielkanocnym wink czekam na wieści!
                • emania29 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 24.03.05, 20:20
                  A ja boje się testować w swięta bo musze obskoczyć całą rodzinke a jak zobacze
                  I kreskę to już bede tylko ryczeć i ryczeć buuu. Termin @ mam na 30-31 marca
                  więc chyba poczekam choć nie wiem czy to dobrze bo biore luteine??
                  • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 24.03.05, 20:59
                    emania, nie wiem co Ci radzic, bo nie bralam nigdy zadnych ekow i ni wiem jaki
                    to moze miec wplyw na testy... ja tez najbardziej boje sie testowania w swieta
                    wlasnie z powodu zaplakanych oczu - w Święta to raczej nie jest pożądane...
    • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 11:51
      a czy któraś z Was już testowała???
      • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 12:24
        ojej!!! cos mnie dzisiaj kusilo zeby sprawdzic....ale na szczescie czasu nie
        mialam za duzo i musialam do pracy leciec.... smile)) juz sie boje, ze nie
        wytrzymam do niedzieli...trzyma mnie tylko to, ze w niedziele to taki specjalny
        dzien jest dla mnie....w tym dniu mial sie urodzic moj dzidzius... sad i
        powiedzialam sobie, ze w tym dniu jak bede testowa to musi sie udac!!!! smile))
        no wlasnie kto juz sprawdzal???????
        • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 12:26
          gaga12, ja tez dzisiaj chcialam zrobic bete w drodze do pracy, ale maz mi
          odradzil, on tez sie boi - zwlaszcza mojego zlego samopoczucia, jezeli sie nie
          uda...
          ale cos mi sie wydaje, ze do niedzieli nie wytrzymami sprobuje juz jutro...

gaga - powodzeia, trzymam mooocno kciuki za Ciebie!!!
          • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 13:13
            jak zrobisz jutro to daj znac, ok? trzymam kciuki!!!!!!!!!!
            • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 13:16
              na pewno dam znać... ale w ogóle sie nie nastawiam na pozytywny wynik, jakoś
              mnie już nadzieja opuściała... mam raczej przeczucie na "nie"

a Ty? jak sie czujesz?
              • kingakw Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 13:56
                U mnie niestety I kreska, ale wiedziałąm o tym już od wczoraj, bo śluzik zaczął
                zwiatowac @.
                • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 14:33
                  przykro mi kingus.....przesylam duzo sloneczka i usmiechow!!!! smile))
              • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 14:32
                z moim nastawieniem jest bardzo różnie.....raz na tak, raz na nie! juz sama nie
                wiem.....ciekawe czy wytrzymam do niedzieli smile)) bo jesli nic ni wyszlo to
                moze lepiej jutro zrobic test i sie wyplakac i na swieta juz bez opuchnietych
                oczu sie pojawic......ale mam mysli.....
                • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 19:25
                  a ja zrobilam dzisiaj test ok 16:00 (nie wiem co mi odbilo...) i mam jasniutką
                  kreske na tescie quic vue i na dwoch testach od Ewy!. termin niespodziewanej @ -
                  niedziela... mam nadzieje, ze to TO! powtorze test oczywiscie jutro rano, z
                  porannego mocu... ale sie boje... potrzymajcie kciuki, prosze!
                  • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 21:21
                    ale i zazdroszcze!!!! no i ciesze sie bardzo razem z Toba! buuuu a ja nie wiem
                    czy czekac do niedzieli czy zrobic juo rano?????? buuuu sad((
                    izutek daj znac jutro rano co wyszlo!!!!!! pozdrawiam serdecznie!!!!!!
                    • pea_74 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 25.03.05, 22:48
                      Kinia i reszta,
                      ja testowalam dzien przed spodziewana @ i mialam 1 kreske, to bylo 12 dpo, o
                      ciazy dowiedzialam sie w 16 dpo robiac bete. To tak na pocieszenie.
                      Trzymam kciuki. Dopoki nie ma @ jest nadzieja.
                    • gaga12 testowalam dzisiaj!!!!!!!! 26.03.05, 10:15
                      nie wytrzymalam.....zrobilam dzisiaj test cizowy od Ewy i wyszla mi bladziutka
                      druga kreseczka!!!!!!!! to moj 27 dc (mam 28 dniowe) robilam test z moczu
                      porannego.....dlaczego ta kreseczka jest taka bladziutka???? ja juz nie wiem co
                      mam myslec. udalo sie czy nie????? Lece zaraz do apteki po testy smile))
                      skoro to 27 dc to ta druga kreseczka powinna byc chyba wyrazniejsza? co o tym
                      myslicie?
                      • emania29 Re: testowalam dzisiaj!!!!!!!! 26.03.05, 11:31
                        Gaga napisz jak wyszedł drugi test????
                        Izutek co u ciebie czekamy????
                        • zuzanna32 Re: testowalam dzisiaj!!!!!!!! 26.03.05, 12:52
                          Dziewczyny, ja też kiedy robiłam test w 27 dc druga kreseczka była blada, a za
                          dwa dni była już zdecydowanie mocniejsza. To początek i beta jest jeszcze
                          niska, za dwa dni na pewno urośnie smile. Tak więc życzę grubych kreseczek na
                          kolejnych testach smile. Ja już kończę 3 miesiąc,w czwartek widziałam swoją
                          dzidzię, która ma już ponad 3 cm i ślicznie macha rączkami smile.
                          Bardzo serdecznie pozdrawiam, życzę Wesołych Świąt smile))/
                          • izutek Re: testowalam dzisiaj!!!!!!!! 26.03.05, 13:45
                            rano (5:30), wstaje, robie test... blaaadziutenki, taki ze ledwo widac...
                            zaczelam sie martwić, no bo wiadomo... zasnelam, wstalam o 11:00 (ups...) i
                            mysle sobie, zobie jeszcze raz, bo moze tak rano siknelam strasznie duuuuzo sie
                            napilam wieczorem(!) i tyyyyle teo sikania, wiec moze mocz byl tak rozienczony,
                            ze nic nie wyszlo??? wiec tak juz od tej 5:30 nic ni pilam i zrobilam test
                            jeszcze raz... I JEST!!!! RÓŻOWIUSIEŃKA, SLICZNIUTKA - taka jeszcze roszkę
                            nieśmiała... ale dobrze widoczna!!!!!!!!!!!!!!!!!! reze zaczely mi sie tak
                            telepac, mysli rozbiegane... kurcze...

szczecie na maxa!!!!!!

troszke sie jeszcze goje, bo termina @ na pojutrze... ale moze bedzi ok, co????
                            jejku, zeby bylo... @ - a kysz, a kysz!!!

no i .. wczoraj kupowalam prezent dla mojej przyjaciolki, bo w swieta jak
                            bedziemy u moich rodzicow, musze ja odwiedzic na chwileczke - tzn ja i jej
                            maluszka (3 tygodnie wink ), i jak kupilam ten prezent, to kupilam tez takie
                            mikre skarpeteczki wink żółciutkie wink wpakowalam ten test do tych skarpetk i
                            wlozylam do szuflady ze skareptkami mojego meza. Otworzyl szafke... no i dalej
                            juz se mozecie domyslec smile)))))

HUUUURRRAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • gaga12 Re: testowalam dzisiaj!!!!!!!! 26.03.05, 20:55
                              Kochana gratuluje serdecznie!!!!! Musi byc dobrze zobaczysz! A swoja droga
                              fajnie wymyslilas z tymi skarpetkami! smile)) slodziutko!!!!

Jesli chodzi o mnie to robilam teraz drugi test (wiczorem, poprzedni byl dzis
                              rano) to byl test PRETEST i wiecie co wyszla druga kreseczka ale tez taka
                              bladiutka jak rano.....no i nie wiem co o tym myslec???? Mam jeszcze jeden
                              test, jutro rano sprobuje znowu....mama nadzieje, ze rano bedzie juz grubiutka
                              druga kreseczka! Trzymajcie kciuki, prosze!!!!!
                              • izutek Re: testowalam dzisiaj!!!!!!!! 26.03.05, 21:44
                                gaga, no to super! Na pewno bedzie dobrze!!! Musi byc!!! A na kiedy mialas
                                termin niespodziewanej @? Bo ja na niedziele lub poniedzialek... i teraz siedze
                                jak na szpilkach... chociaz, co ma byc to bedzie, ale boje sie strasznie...
                                • gaga12 Re: testowalam dzisiaj!!!!!!!! 26.03.05, 23:28
                                  termin @ mam na niedziele wiec jutro rano testuje i zobaczymy co wyjdzie....
                              • pszczolaasia Re: testowalam dzisiaj!!!!!!!! 26.03.05, 21:52
                                sorry, że się wtrące, ale na preteście pisze, że nawet jak jest druga kreska
                                blada, to i tak oznacza ciąże. także myślę, że można koleżance gratulować smile))
                                wesołych świąt!!!!!
    • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 26.03.05, 23:41
      gaga, trzymam kciuki - daj znac oczywiscie!
      ja tez profilaktycznie bede jutro testowala...
      • lisiczka24 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 27.03.05, 12:53
        Dziewczyny bedzie dobrze ja tez miałam taka blada kreseczke na dwa dni przed @
        potem tez stresik czy przyjdzie @ czy nie.Trzy dni po spodziewanej @ kreseczka
        była tłusta i różowiutka!!! Dodam, że zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu starań
        chociaż nic na to nie wskazywało miałam bóle jak na @ i to dość silne nawet
        kupilam podpaski!!!Zycze wam wszystkiego dobrego duzo szcześcia i
        zafasolkowania smile
        • gaga12 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 27.03.05, 22:10
          testowalam dzisiaj jeszcze raz....znowu wyszla blada druga kreska.....mam
          nadzieje, ze jest ok.....nie mam juz testow w domu....poczkam do wtorku itedy
          testuje jeszcze raz.....jak wtedy nie bedzie grubej, tlusciutkiej kreski to nie
          wiem co zrobie......narazie spokojnie czekam smile))
          piersi dalej mnie bola, i czasami cos mnie zakluje w brzuchu....
          pozdrawiam serdecznie
          • marmon29 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 27.03.05, 23:24
            ooo jednak się udaje jak miło to słyszeć, to optymistycznie nastawia do
            starań!!!
            gratuluję dzewczyny, aaale z Was szczęściary , a innym na pewno uda się jak nie
            tym razem to następnym ! na pewno, wierzę że to kwestia jeszcze jednego lub
            dwóch miesięcy!
            ooo jaka ja dziś jestem optymistycznie nastawiona to chyba przez te święta smile
            Miłego lanego poniedziałku!!!
            M.
            • izutek Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 27.03.05, 23:41
              gaga, w zasadzie moglabym skopiować Two post - jeem w takiej samej sytucji i
              mam te same objawy! smile brzyszek od czasu do czasu pobolewa jak na @...
              mam nadzieje, ze wszystk sie dobrze zakonczy! jutro moj termin @, ktora mam
              nadzieje sie nie pojawi...
              • myszunia1982 Re: Testowanie w Wielkim Tygodniu :)))) 28.03.05, 19:35
                mnie sie nie udalo @@@ przyszła regularnie 27 jestem zła i byłam całe świeta
    • kingakw Izutku!!! 30.03.05, 10:34
      I jak tam powtórny test?
      • gaga12 Re: Izutku!!! 30.03.05, 14:55
        no wlasnie gdzie jest izutek????????
        izutku odezwij sie!!! Napisz nam jak sie czujesz smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka