Dodaj do ulubionych

Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!!

28.03.05, 14:12
Kto testuje 1 kwietnia lub w tych okolicach?? Ja testuję 31 marca albo 1
kwietnia. Chociaż wiem, że pewnie do Prima Aprilis raczej nie wytrzymam, no
chyba, że ta wstrętna @ mnie ubiegnie. Na razie nic na to nie wskazuje smile)

ania
Obserwuj wątek
    • vernalis1 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 28.03.05, 16:09
      to ja się zgłaszamsmile ! Ale jak cięzko wytrzymać, czas sie wlecze...wlecze...
      • pszczolaasia Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 09:52
        w Priam Aprilis to ja będę szaleć, przytulać się na maksa, ale będę do Was
        zaglądać z ciekawości!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam!!!!!!!!!!
        • pszczolaasia Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 09:52
          a czas to taki złośliwiec, co się właśnie wlecze, nie wtedy kiedy trzeba smile)))
    • magdanerwusek Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 11:35
      Ja właściwie też powinnam testować 1 kwietnia, ale nie wytrzymałam i
      sprawdziłam wczoraj, no i niestety kolejne rozczarowanie. Teraz pobolewa mnie
      brzuch, tak jak na @ ,chociaz mam jeszcze cichutką nadzieję. Życzę wam i sobie
      dwóch kreseczek!!!
      • pszczolaasia Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 11:38
        Mgadonerwusku, póki @ nie ma póty nadzieja jest!!! niepotrzebnie robiłaś....
        niepotrzebne stresy, ale ja Cię z jednej strony podziwiam, ja się balam robić
        test...
        • vernalis1 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 12:26
          ja się nie daję- czekam wytrwale do 31-03/01-04; wcześniej nie robię, bo to nie
          ma sensu- moim zdaniem smile
          • ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 12:45
            ja dokładnie tak samo, czekam uparcie, chociaz muszę się przyznać, że strasznie
            się boję, i chyba nawet w dniu testu będe miała wątpliwości ROBIĆ czy NIE
            ROBIĆ, bardzo się boję rozczarowania

ania
            • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 12:50
              ja teśtuję 02.04, także wpisuję się. Powodzenia dziewczynki i dwóch kreseczek
              dla Wszystkich!!!!!!!!!!!
              • challanger Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 18:22
                Ja też testuję 1 kwietnia. Jak na razie jednak żadnych objawów nie mam. Muszę
                się wam przyznać, że momentami zachowuję się jak nawiedzona. Wczuwam się tak
                bardzo, żeby poczuć choć maleńki objaw ciąży. Powiedźcie mi dziewczyny kiedy
                powinny się pojawić jakieś objawy, bo tracę nadzieję. Pierwszy raz kiedy byłam
                w ciąży na początku to bolały mnie piersi i cały czas byłam śpiąca, a teraz to
                chyba podświadomie wmawiam sobie, że coś mnie tam czasami ukłuje. Szkoda, że za
                pierwszym razem nie zapamiętałam kiedy pojawiły się objawy. No i szkoda, że tak
                skończyła się ta moja pierwsza ciążasad(( Teraz czekam i czas tak po woli biegnie
                • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 18:26
                  no właśnie jak to jest z tymi objwami??? Mnie też bolą piersi, ale nie wiem,
                  czy to nie od duphastonu. Innych objawów u siebie nie zaobserwowałam
                  • ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 29.03.05, 20:27
                    Mnie czasem zakłują, no i jajniki też czasem dają znać o sobie, i generalnie
                    cały czas czuje parcie w dole brzucha, taki nacisk, ale nie wiem czy to nie
                    jest wynikiem świątecznego obżarstwa. Tak w ogóle to dzisiaj jest mój 35dc,
                    czekam trochę dłużej niż 28 dni, bo według mnie owu mi się przesunęła, myślę,
                    że była ok. 17.03, czy jestem dziś 12 dni po owu. No i nie wiem co mam mysleć,
                    najchętniej zatestowałabym już jutro smile)

Ania
    • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 08:22
      Ja powinnam jutro dostac@,mam nadzieje,ze jednak nie przylezie!!Ps.nie mam
      zadnych objawów zblizającej sie @!To dobry znak czy zły?!Jak myslicie??
      • ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 08:40
        ja właśnie nie wiem, ja to juz chyba wariuję, raz mnie boli brzuch jakos tak
        inaczej, raz tak jakby miała przyjść @, piersi czasem zakłują i jajniki też, a
        czasamai nic nie czuję

Ania
        • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 08:43
          Boże Ania!Chyba zwariujemy!winkraz wydaje mi sie,ze bola mnie piersi,a raz, ze
          nie mam zadnych objawów!!Jutro mam dostac @ wiec chyba za wczesnie na
          jakiekolwiek przypuszczenia,ale...
          • ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 08:47
            ja tez jutro testuję i nie wiem jak wytrzymam cały dzisiejszy dzień, a na
            dodatek będe w pracy do 24 i jedyne o czym będę myśleć to pewnie jutrzejszy
            test ( nie chcę krakać, ale ja mam przeczucie że znowu nic z tego), izapi
            trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn no i troszeczkę za siebie też.

pozdrawiam Ania
            • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 08:56
              Pozytywne myślenie!I jeszcze raz POZYTYWNE MYSLENIE!!!Nie mozna mysleć źle
              bo "przyciąga" sie złe zdarzenia!Wiec myslmy pozytywnie,a na pewno sie uda-
              zobaczyszsmilePs.jestem ekspertem od tegowink"wymysliłam" sobie "pozytywnie" super
              faceta!a tak długo na niego czekałam!... no wiec teraz czekam na "owoc".
              Pozdrawiam
    • ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 08:53
      Izapi a który jutro u Ciebie będzie dzień po owu, bo czytałam, że jutro masz
      dostać @ a uważasz, że za wcześnie na test. Ja czytałam na innych wątkach, że
      test właśnie najlepiej robić w dniu spodziewanej @. U mnie to właśnie trochę
      gorzej, bo mi się owu przesunęła i była prawdopodobnie 17.03 i dlatego tak
      czekam, dzis mój 36dc, ale dopiero 13 dpo, więc czekam do jutra, chociaż tak
      jak ty boję się, że test jeszcze nic nie wykaże nawet jakby coś było. A więc
      umówmy się, że wstajemy jutro rano, robimy teścik i spotykamy się na forum. Co
      ty na to???

Ania
      • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 08:58
        Nie moge dokładnie powiedziec który dzien po owusadsama nie wiem,ale wydaje mi
        sie(!),ze 15(głowy jednak nie dam sciacwink)
      • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 09:06
        Ps.mi w ogóle cięzko okreslic kiedy jest owu!Temp. mi "nie skacze", śluz raz
        jest taki,a raz inny(nie wiem w koncu czy płodny).Mysle nad testami od
        Ewy...chociaz mam nadzieje,ze nie beda potrzebne(zeby nie byly, zeby nie
        byly...)
        • ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 09:21
          trzymam bardzo mocno kciuki!!!! smile)) Ja używałam testó w tym miesiącu, ale nie
          kupiłam ich od Ewy, robiłam cztery i nic mi nie wychodziło, aż dałam sobie
          spokój i tak ok. 16.03 czułam straszny ból jajnika, no i pojawił się śluz
          płodny, 18.03 juz go nie było. No i własnie nie wiem co mam myśleć, to mój
          drugi cykl po odstawieniu tabletek, więc moge mieć wszystko pokićkane, ale ok
          myślę POZYTYWNIE!!!!

pozdrawiam Ani
        • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 09:22
          Cześć Dziewczyny!!! Jak Wam zazdroszczę, że testujecie już jutro, ja dopiero w
          sobotę i nie mogę się już doczekać. A jeśli chodzi o przeczucia, to coś czuję,
          że nic z tego nie wyszło, bo teraz to nawet przestały mnie piersi boleć, zero
          objawów!!!
          Trzymam za Was kciuki, pięści czy to co tam szczęście przynosi, i jestem z Wami
          myślami!!!
          • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 09:24
            Ja zatestuje w poniedzialek dopiero!Wytrzymam!!!Ps.i pamietajcie o pozytywnym
            mysleniu!!Ps.2. Ania!!!No!!!!
            • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 11:51
              Izapi widziałam na innym wątku, że testujesz jednak jutro?????
              • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 12:11
                Nie,jutro nie.W poniedziałek...mam nadziejesmilePs.zdziwiłam sie,ze można
                zatestowac juz w pierwszym dniu spodziewanej@!
                • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 12:22
                  móc to chyba faktycznie można, ale im później tym lepiej, bo bardziej
                  wiarygodnie. Tak naprawdę to się nie znam na tym, tylko raz zdarzyło mi się
                  testować, bo tylko raz @ spóźniła się, wię nie wiem jak to jest dokładnie. W
                  każdym razie tym razem testuje zgodnie z wytycznymi gina i jestem pełna
                  niepokoju, czy się uda. W każdym razie nie odnajduję w sobie nadziei i nie wiem
                  czy się duało. Póki co mąż wierzy za nas oboje!!!!
                  W kwestii objawów, nadal nic sad(((
                  • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 12:37
                    Ata!!!No a gdzie pozytywne myslenie?!Zobaczysz,wszystko bedzie dobrze!Ja tez od
                    dawna sie staram,ale ciagle i ciagle mam nadziejesmileCzekam z niecerpliwoscia na
                    wynik Twojego testu!Daj znac koniecznie!Głowa do góry!!!Pa
                    • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 12:53
                      oczywiście, że dam znać i dzięki za słowa wsparcia!!!!!!!!

A tak swoją drogą, to dziś chyba jakieś dziewczyny miały testować, bo nie wiem,
                      czy dobra passa już się zaczęła, czy dopiero jutro???
                      • vernalis1 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 15:14
                        Buuuu....buuu....CO Z TEGO ŻE MNIE MDLIŁO PRZEZ PARE DNI, CO Z TEGO ŻE BOLAŁY
                        PIERSI I TAKIE TAM~!!!!!! SKORO JA TERAZ CZUJE ZNAJOME GDAKANIE MOJEJ MACICY
                        ZPOWIADAJACE...@ !!!!!! JA TAK NIE CHCE! JA SIE NIE ZGADZAM.... ale jutro i
                        tak, jak miałam w planach zatestuje, bo może jednak...buuuu....buuuu....
                        Czy ktos mnie utuli!!
                        • laura73 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 17:32
                          też mam mieszane uczucia , dziś 29 dc ( mam cykle 27-28 dniowe )na razie tylko
                          biały śluz , żadnego zwiastującego plamienia, ale od wczoraj boli mnie
                          podbrzusze tylko ten ból tak jakoś bardziej rozlany piersi tez bola ( tak do
                          niedawna było przed @ , ale odkąd brałam Norprolac na zbicie prolaktyny tych
                          objawów nie było )Jeżeli @ nie przyjdzie do jutra chyba zatestuję albo zostawię
                          to do 1 kwietnia może w końcu los spłata jakiegoś psikusa ...w postaci 2
                          kreseczek czego iwam kochane życzę
                          • pszczolaasia Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 30.03.05, 17:38
                            nie denerwujcię się dziewczyny!!!!!!!!!! bedzie dobrzesmile)))) zyczę Wam, coby w
                            moje urodziny wyszły wam II KRECHY!!!! a co!!! taka będęsmile))))))
                            • ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 31.03.05, 09:32
                              tak jak mówiłam, że nie wytrzymam do piątku i nie wytrzymałam. Zrobiłam
                              dzisiaj rano test i SĄ!!! Są dwie kreski, różowa może nie taka strasznie
                              gruba, ale bardzo wyraźna, nie trzeba się jej dopatrywać. Więc co już mogę
                              się cieszyć, czy raczej jeszcze nie?? A może zrobić test Bhcg?? Dodam, że
                              robiłam Quick Vue tak mniej więcej 14 dpo. No i kiedy do lekarza, dobrze
                              będzie jak pójdę za 2 tygodnie?? P.s. A co u Ciebie izapi
                              • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 31.03.05, 09:40
                                GRATULUJE!!!!!!Ja jeszcze nie zrobiłam testu,ale juz nie wiem czy wytrzymam do
                                poniedziałku!!!Boże jak sie ciesze z Toba!!!!!!!!Powodzeniasmile))Ps.ile
                                zapłaciłas za teścik quick vue?
                                • ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 31.03.05, 09:46
                                  A ja w dalszym ciągu nie moge uwierzyć i cała się trzęsę. Za teścik dałam 9zł,
                                  ale to zależy od apteki, bo słyszałam że jego cena waha się nawet do 14zł. Nie
                                  czekaj tylko leć po teścik i podaj szybciutko wynik. Trzymam kciuki.

pozdrawiam Ania
                                  • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 31.03.05, 09:53
                                    Wiesz co??Moze tak zrobie...???Jak bedzie Quick vue w aptece blisko mnie to
                                    zatestuje!A Ty dla pewności i spokoju ducha zrób bete z krwi-bedziesz
                                    pewniejsza i jeszcze szczęsliwszasmile)Pozdrawiam
                                  • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 31.03.05, 10:54
                                    Gratulacje Ania, mam nadzieję, że teraz wszystkie po kolei będziemy informować
                                    o dwóch kreseczkach!!!!!!!!!!
                                    • vernalis1 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 31.03.05, 12:01
                                      To ja "dołuje" sad ; test rano robiłam- nie ma @ i nie ma dwóch kreseczek-
                                      tylko jedna sad . Cykle zawsze miałam jak w zegarku- co 28 dni. Jeszcze
                                      spróbuje za dwa dni, jak bedzie cisza z @. Pocieszam się tym- że wczoraj jedna
                                      moja znajoma spytała mnie konspiracyjnym głosem- czy nie bede miała dzidziusia-
                                      bo mi tak z twarzy i oczu patrzy. Jejku!!!,żeby ona miała rację.!!! Bo na
                                      badanie beta, to ja moge dopiro po niedzieli. sad
                                      • vernalis1 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 31.03.05, 12:04
                                        OCZYWISCIE GRATULACJE Z POWODU DWÓCH KRESECZEK!!!!!!!!!!!! TRZYMAJCIE SIE
                                        ZDROWO I CIEPŁO!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE RAZ GRATULUJE!!!!!!!!!
                                      • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 31.03.05, 14:37
                                        Vernalis, póki @ niet, póty nadzieja, także nie trać jej jeszcze!!! A w kwestii
                                        koleżanki, to ponoć kobiety mają instynkt do rozpoznawania "znaków", także
                                        trzymaj się tego!!!!

Powodzenia

• ania239 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:25
      No i jak tam dziewczyny dzisiaj mamy Prima Aprilis. Czy któraś juz testowała??!!

pozdrawiam Ania
      • inco19 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:28
        Nooo,my tu na wieści czekamy smile
        • pauzalka Melduję 01.04.05, 09:30
          Ja dzisiaj testowałam i mam piękne dwie kreseczki smile)))))) Oboje z mężusiem
          jesteśmy bardzo szczęśliwi smile))))) Nie wiem co mam ze sobą zrobić z tego
          szczęścia smile)))))
          • inco19 Re: Melduję 01.04.05, 09:32
            Gratuluję serdecznie!!!
            smile
          • ania239 Re: Melduję 01.04.05, 09:32
            GRATULUJĘ!!!! Dbaj o siebie i kruszynkę smile))

pozdrawiam Ania
            • ata76 Re: Melduję 01.04.05, 09:39
              przyłączam się do gratulacji smile)))))))))

fajnie, że komuś się udaje, to dodaje nadziei, że innym też się uda smile)))

Trzymaj się cieplutko i dbaj o Siebie i fasolkę!!!!!!!!!!!!!
      • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:34
        no ja wczoraj wieczorem zatestowałam.Wynik negatywnysadBuuu...
        @ nie przyszla nadal...
        • pszczolaasia Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:40
          IZULA - trza z porannego moczu testować, na tych testach piszą, że można i po
          południu, ale zawsze rano sie robi, także kochana jutro z RANA robimy sliczny
          teścik i wychodzą śliczne II kreskismile)))))
          • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:47
            ..ale na teście (quick vue)napisane było,ze mozna o każdej porze dnia!
            Napisane,ze to jedyny test,z ktorym mozna kiedy sie chce!!!
            • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:48
              w aptece mówiła mi kobietka, że mimo iż tak pisze,to jednak mimo wszystko
              lepiej robić z porannego moczu, bo jest to bardziej wiarygodne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • pszczolaasia Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:54
                ktoku, w aptece Mi Pani powiedziała dokładnie tak- ten test jest do robienia
                tylko z porannego moczu, bo z popoludniowego jest mniej wiarygodny... także ...
                głowa do góry!!!!!!
                • izapi Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:57
                  Nadzieja,jest nadzieja!!!Dziekismile))
        • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 09:40
          ja testuje jutro, także trzymajcie kciuki smile))))))))))))

Izapi głowa do góry, skoro @ niet, to nie wszystko
          stracone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • challanger Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 14:22
            Ja też dzisiaj dziewczyny zatestowałam sobie. Tak na prawdę to ból głowy mnie
            do tego zmusił, bo pomyślałam, że jak nic nie wyjdzie to biorę tabletkę i się
            nie męczę. Ale mówię wam wyszły dwie piękniutkie kreseczki. Zdążyłam tylko dać
            trzy kropelki i nie zdążyłam odwórcić głowy żeby odczekać trzy minutki a
            kreseczka czerwona już się pojawiałasmile)))) Już nawet ból głowy nie jest mi
            straszny, poradzę sobiesmile))) Oby tylko było wszystko dobrze i nie skończyło się
            tak jak poprzednio. A wy Dziewczyny trzymajcie się bo na pewno się uda. Ja już
            przechodziłam załamania, wmawiałam sobie objawy, których tak na prawdę nie było
            i w końcu JEEEESTsmile)))))))))))))))
            Przesyłam całusy i trzymam kciuki

Inga
            • ata76 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 01.04.05, 14:32
              jeszcze raz moje wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

No no mam nadzieję, że i ja dołącze jutro do grona szczęśliwych
              zafasolkowanych smile)
      • laura73 Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 02.04.05, 13:19
        Oczywiście ,że testowałam w prima aprilis i dzidziuś mi zrobił psikusa że hej
        piękne dwie kreseczki !!! jakoś nie mogę w to uwierzyć , przyznam szczerze , że
        nie wytrzymałam i robiłam też teścik dzień wcześniej i też był piękny a prima
        aprilisowy był dla potwierdzenia
        Nie pisałam do was wczoraj , bo nie potrafiłam się cieszyć i dzielić z wami tą
        informacją kiedy na świecie taki smutek...
        Dziewczyny prima aprilisowe badźmy w kontakcie !!!pozdrawiam
        • pszczolaasia Re: Testujące w Prima Aprilis wpisujcie się!!! 02.04.05, 19:44
          gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
    • beatrice73 gratuluje wszystkim ktorym sie udalo 01.04.05, 14:26
      ogromniascie smile))
      dbajcie o siebie!!
      • vernalis1 Re: gratuluje wszystkim ktorym sie udalo 02.04.05, 17:04
        Witam!!! GRATULACJE DLA WSZYSTKICH "PODWÓJNYCH" smile))))))) Ja jak mówiłam-
        testuję jutro rano. czuję się troche mdło non stop, no i @ nie ma, plamień tez,
        bóli-zwiastunów tak samo. Moze to dobry znak??? To do jutra!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka