ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:36 ojejku jak ślicznie powiedziane!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:37 no witam, w ten pogodny poranek))))) mam pytanie, czy to zawsze ja teraz będę rano zakładać wątki, bo Wy sobie śpicie?????????? ja co prawda zaspałam, ale i tak jestem wcześniej od Was)))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:38 dzień dobry Atko!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 ja tez juz nie spie :O( 30.03.05, 08:45 snił mi sie dentysta-sadysta wwrrr az mnie brzuch boli , oby do 11-tej..... Dlugo wczoraj gadaliscie ?? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:48 ojoj jagoda nie ma GG ( szkoda , no nic poradzimy sobie jakos raz na chacie raz na GG ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:54 Asiulek będzie dobrze zobaczysz))) czymamy pięści))) ja długo sobie nie pogadałam bo mi się gg zawiesiło i przeniosłyśmy się z nowu na forum, atka zaczęła wieczorny wątek.... o czym gadały jak mnie nie było to tylko one wiedzą..... Odpowiedz Link
ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:56 o czym rozmawiałyśmy można sprawdzić Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:57 sprawdzilam, sprawdzilam ;o) a jak moje zdjecia ze szkoły ?? hiihihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:58 ja dopiero w domu sprawdzę.... teraz nie będę)) ale słyszałam tyle zachwytów, że na pewno będą piękne)))) Odpowiedz Link
ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:00 super, zwłaszcza Kleopatra mi się podobała Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:00 tamto z bliznami to mnie na nim nie ma ale chcialam wyslać bo wyszlo super hihhii oj i nie tylko takich makijazy sie uczymy, slubny, wieczorowy do typow urody a od maja nowy przedmiot stylizacja to tego sie boje abym polowy szafy nie wyrzucila jak z cieniami było hihhiihi Odpowiedz Link
ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:02 może się tak zdarzyć, czasami lepiej w niewiedzy żyć )))) Odpowiedz Link
ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:03 Asiulka to w razie co, będziemy Ci przesyłać fotki, a Ty nam instruktażu udzielisz )) Odpowiedz Link
ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:04 a w kwestii dentysty to się nie przejmuj, na pewno będzie dobrze ))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:05 hiihhhi tak jest ) a propos zdjec czemu nie ma waszych na stronce dla starajacych ?? co ?? pszczolko podobno mialas wyslac i co ?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:08 wyslałam ,ale nie ma ich tam, jest tylko to jedno stare..... hmmm może powtórzę, a może nie, po co??? do Was doszły a o to najbardziej chodziło. może powtorzę))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:08 może postaram się zrobić w mniejszym formacie i wtedy wyślę ))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:06 powiem Ci szczerze, że Mi się zawsze podoba makijaż ciemny, normalnie zakochana w Nim jestem im ciemniejsze cienie tym bardziej mi się podobają, ale zazdroszczę też mojej siorze, bo ona moze malować się jasnymi, w ktorych ja wyglądam.... lepiej nie pytać, a ona z kolei wygląda w ciemnych jak nieprzymierzając.... jakby jej luby jej oczy podbił. w kwestii stylizacji, to ja się zgadzam na wszystko byleby to były spodnie i czarne))) innych kolorów niespecjalnie toleruje. moga być ewentualnie dźinsy. oj moja mama ze mną wojuje od lat w tej kwestii. teraz mój mąż kupił mi kurteczkę czerwoną, fajna jest, ale i tak się nieswojo czuję bo to nie jest czarna. rozumiesz. ja jestem do czarnego tak przyzwyczajona, że w innych kolorach niespecjalnie się widzę. podobno czarny kolor wybierają ludzie umysłowo chorzy (hihihhhiii), nie wiem o co chodzi... ten kolor ma najwięcej głębi ze wszystkich. a jak pieknie wygląda czarny cień na oczach.... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:16 kochana kolor czarny na oczach to typ makijazu 'ala chanell (czy jak to sie pisze) wysle ci zdjecia jak ja w takim wygladalam- jak trup hihihii Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:20 ja tez uwiielbialam kolor czarny hihhiii ale niestety zupelnie zle wygladam w tym kolorze wiec teraz bordo, sliwka,cieply róz, ogolnie cieple kolory bo ja jestem zimą ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:20 atko tobie tez wyslalam ale pszczolce na gazetowy wwrr musze go wykasowac bo pewnie tej poczty czesto nie sprawdzasz ?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:24 sprawdzam, sprawdzam)))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:23 eeeee tam trup, na pewno ładnie!!!! uwielbiam na oczach, czarny, antracytowy, ciemno brązowy- taki czekoladowy, brudne zielenie- trochęmniej, ale też są fajne, mam bordowy cień - ale w tym trochę gorzej wyglądam, ale... ujdzie!!!! i jasne usta!!!!! ja mam małe usteczka, więc ciemne kolory mi niestety na ustach nie pasują, ale na oczach hmmm.... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:26 małe usta mozna powiekszyc rysujac delikatnie w odcieniu szminki kredka wokol ust ale powyzej ich lini a raczej blisko niej ;o) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:29 toteż tak robię, mam taki błyszczyk LOREALA, jakżesz on się nazywa, taki baaaardzo tłusty.... i błyszczący.... kurka nie przypomnę sobie... ale idelny dla Mnie.... ale kolorystyka musi być jasna, prawie neutralna... a tak Mi się podoba zimny róż, fiolecik, ale nie to musi być zimny beż(( ale nie narzekam!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:26 ja nawet nie wiem kim jestem. jestem wysoka, mam duże bimbały, zielone oczy. przed farbowaniem nie wiem jaki miałam kolor włosów, ale farbuje się na ciemno, w jasnych niespcjalnie mi ładnie, cerę mam raczej o ciepłym kolorycie.... chyba nie wiem tak naprawdę))) i lubię zimne kolory!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:37 WIOSNA: skora pomaranczowa,wlosy cieply,jasny,zloty blond, oczy turkusowe z zoltymi cetkami. LATO:skora rozowo-bezowa, wlosny jasno popielaty blond,oczy szaroniebieskie JESIEN: morelowa z piegami,wlosy ciemny, sredni braz, oczy petrolowe ? ZIMA: skora mlecznobiala, wlosy czarne, oczy brazowe No ale prawda jest taka iż farbowanie wlosow solarium zabija nasza prawdziwa strefe kolorystyczna!! No i oczywiscie zadna z nas nie upodobni sie idealnie do podanych wyzej por roku ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:39 no i jak pszczolka w chanellu bys sie czuła ?? a swoja droga jak wy pracujecie ? nie moge sobie wyobrazic pracy i forum hhmmm Odpowiedz Link
asiulka1976 dentysta 30.03.05, 09:55 aha juz mnie bierze co 5 min do kibelka rostruj zoladka ) za godz juz bede siedziec na fotelu bbrrrr az ciarki przechodza !! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dentysta 30.03.05, 09:56 no właśnie miałyśmy chwile na pracę, ja najpierw siedzę przy kompię szykuję dokumnty, a potem latam. dlatego rano jestem generalnie dostępna, a potem ginę po południu... bo latam po Urzędzie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dentysta 30.03.05, 09:57 trzymam kciuki!!!! nie będzie boleć!!!! a i tak dalej nie wiem jaka jestem pora roku.... Odpowiedz Link
pszczolaasia chanell jest piekny 30.03.05, 10:24 ale te jasne obwódki wokół to nie dla Mnie, ja całe oczy, prawie aż pod powieki, tyle, że jaśniej maluję, a pod oczami ciemno, bardzo ciemno. ale ten makijaż co Asiulek wyslałaś jest super!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: chanell jest piekny 30.03.05, 10:32 moze i super ale nie dla mnie hihhii wygladam jak trup ;o) bardzo ladnie bylo kolezance w czarnej bluzce ale ona wogole sie nie maluje hihhii Odpowiedz Link
ata76 Re: dentysta 30.03.05, 10:26 właśnie obejrzałam zdjęcia, fajne!!!!Też lubię taki makijaż, ale niestety rzadko się tak maluję, bo zbyt demonicznie wyglądam. Poza tym mam raczej duże oczy i je podkreślam, ale obecnie nie cieniami tylko kreską. A jeśli chodzi o typ urody, to absolutnie, nie wiem jaki prezentuję, bo ani ze mnie wiosna, lato, zima, czy jesień. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: dentysta 30.03.05, 10:36 atko, jsli masz duze oczy to super ze je podkreslasz ale mam nadzieje ze tylko nad rzesami gornymi ze nie malujesz kredki wokolo oka ! najlepiej tylko zewnetrzna krawedz i jakby co nie uzywaj perlowych cieni ) to taka rada przyszlej wizazystki hihihihi Uciekam do sadysty bbbrrrrr Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dentysta 30.03.05, 10:54 ja też mam duże oczy i prawie na około , je maluje, górna powiekę tak od połowy, bo mam ją taką, to się chyba tak nazywa "ciężką"??? więc od połowy a dolną na około))) Odpowiedz Link
ata76 Re: dentysta 30.03.05, 11:12 wiesz Asiulek przyznaję się bez bicia, ale też maluje oczy naokoło dokładnie jak moja mamusia. Być może nie jest to zgodne z modą, czy też wytycznymy makijażu doskonałego, ale tak robię od lat i jestem przyzwyczajona do tego i weszło mi w nawyk. Wyśle Ci z domu jakieś moje zdjęcie, to ocenisz sobie jak to wygląda )) Odpowiedz Link
ata76 Re: dentysta 30.03.05, 11:13 Asiulek jak wrócisz od sadystko, to zaraz nam tu zdaj relacje jak było!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa dzien dobry 30.03.05, 11:26 3 bobry! juz jestem w kolonii, pogoda sliczna, ale jestem wymeczona po podrózy. A widze, ze wątki się rozrosly okropicznie. Czuje sie tu jak obca No ale co tam! Zaraz ide se zrobic sniadanko - przywiozlam ze sobą reazowy i pasztecika mamusi - chrzan tez mam. pycha! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dzien dobry 30.03.05, 11:30 no nie!!!!!!! Kochana witamy!!!!!!! jak po świętach???? zęby wyleczone???? Mariusz łyka prochy????? z teściową pogodzona?????????? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: dzien dobry 30.03.05, 11:34 witam, witam i o zdrowie pytam! Zęby nie wyleczone - w trakcie leczenia. póki co zatruty. Marcin zaczyna od jutra brać leki. Po świetach jak to poświętach - super ale i niedosyt. ja chce do Gdańska!!!!!! Z Teściowa jak to z teściową - niby jest ok, już zachowywala sie normalnie. Ale matrwi mnie moj mąż, jesgo zachowanie. A właściwie mnie nie amtrw i -siostra mi powiedziala ważną rzecz, wiec sie do tego zastosuje i juz nie bede sie matrwic. Ale Święta ogólnie spędzilismy osobno. Mój mąż i ja Odpowiedz Link
pszczolaasia dziewczyny wkleju Wam linka 30.03.05, 11:36 o boskim Keanu, no może ja bym mogla go jakoś.... pocieszyć, ja tam nie widze w nim bohatera jego filmow, tylko cudownego, pieknego mężczyznę... boziu ale on bidny, do łona go czeba przytulić polki.wp.pl/kat,1687,wid,6885055,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link
romkaforever hej jo! 30.03.05, 12:23 czesc wam dzieweczki. Wiecie co? ja to chyba jestem lekko uposledzona. Czytam teraz cały wątek żeby zakumac o czym dzisiaj i w któryms przeczytalam o forumowym koncie pocztowym . No i do mnie dotarło że skoro sie tu loguje to musiałam wcześniej założyć pocztę, no nie? No i tam zaglądam, a tu listy. Jak to w poczcie, i życzenia od dziewczyn z forum i inne. Ale guła ze mnie... Odpowiedz Link
romkaforever Re: hej jo! 30.03.05, 12:27 ooo, a co to nikogo nie ma? hi hi hi wszystkie sie gapia na Keanu i zamarły Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:30 no bo On taki pikny....... normalnie ja ciągle chcę do łona go przytulić))) może niekoniecznie łona, niech se chłopak spocznie na mojej mężnej piersi.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Kruszyna ma nas dość po wczorajszym 30.03.05, 12:31 walczy dzisiaj w pracy!!!! nie chce gadać, Asiulek u sadysty czeka na ratunek, a Cytrusowa pewnie się rozpakowywuje!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: hej jo! 30.03.05, 12:30 oh, romka, ale ja jestem. juz jestem. Była przerwa kilkudniowa, ale juz koniec tego dobrego! Odpowiedz Link
romkaforever Re: hej jo! 30.03.05, 12:36 No nareszcie, obudziły się. Wy to macie fajne że w pracy na kompie możecie poklikać. Ja nie mogę Moze gdybym informatyki uczyła. I znowu nie pomyslalam. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:43 wiesz bo ja pracuje seriami, teraz jest czas, że sobie moge poklikać, a potem już nie będę go miała))) taka robota!!!! ale za to w domu, to się biję z moim Panem i Władcą kto pierwszy siądzie do kompa. póki co udaje mi się co jakiś czas wygrać. ma sie te argumenty .... nie do odparcia....))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: hej jo! 30.03.05, 12:47 no i wszystkie mamy nadzieje na zwolnienie (z pracy) po II kreskach, to wtedy sie będzie dzialo!!! ))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:49 noooooooo to na pewno by nas stąd wywalili, za zaśmiecanie!!!!!!!!! tu i tak rano kiepsko chodzi od paru dni, ale wtedy!!!!! ja pierdziordziu)))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: hej jo! 30.03.05, 12:49 Wcale ale to wcale nie mam dość, absolutnie w rzeczy samej. - to apropos stwierdzenia Pszczoły. Ale fakt, w pracy dzielnie walczę..... Cytrusowa!!! Jaka obca?????? Święta juz się skończyły to czas androbic ploteczki z koleżankami w staraniach. Właśnie, jak samopoczucie? Jakieś objawy? Romka, nie martw się, ja na początku strasznie sie dziwiłam, że zakładam konto pocztowe, przecież ja chcę tylko konto dostępu do forum. Nie wiedziala, ze to 2w1. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:52 no teraz to ja idę powalczyć przyszła moja pora na walkę)) ale będę zaglądać!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: hej jo! 30.03.05, 12:58 laseczki drogie, cycki mnie wciaż bolą na maksa, nie wiem co to jest za cholerstwo. Ja uz sie pokićkałam z tymi moimi obserwacjami, do tego na zrobienie testu trza czekać do terminu @, a i tak na bolesne @ musze brać polopiryne i kółko sie zamyka. Ehh, ja juz nic nie wiem. No wiem tylko,z e ząb mnie już nie boli na szczęscie, że mnie cycki bolą i są nabrzmiałe i że jakiś sluz dwa dni temu miaalm, przezroczysty i ciagnący sie. a przytualnie bylo 3 dni temu i jeszcze wczesniej, gdy miaalm uczucie wilgotnosci w srodku. Bozhe, o czym ja pisze!!! lepiej wezme sie do roboty - prania na 3 tury, musze jechac do sklepu, bez prawa jazdy, bo gdzies posialam, hihih. No i wloasdy umyć! Aha, wieczor jest nasz - męzowie oglądają mecz, a my na kompie, oki?no! Odpowiedz Link
ata76 Re: hej jo! 30.03.05, 13:06 w kwestii wieczoru jest za, bo dziś męża w domu niet, więc ja będę miała duuuuuuuuuuuużo czasu (( a jeśli chodzi o bolące cycki, to mnie właśnie przestały boleć i nie wiem, czy się martwić, czy cieszyć, bo testowanko 02.04 Odpowiedz Link
cytrusowa Re: hej jo! 30.03.05, 13:07 hmmm, no jesli ja nie dstane @ do 8 kwie, to zrobie tescik. dobrze,z e se przywiozlam jeden z poslki, hihihih Odpowiedz Link
romkaforever Re: hej jo! 30.03.05, 13:10 Cytrusia, to prawie tak jak ja, testuje 9 IV jak @ sie nie pojawi )))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Babeczki 30.03.05, 13:14 witam się z Wami... wyrabiam dziś normę zaraz wysle wam foty z mieszkania, co to mam nadzieje, ze juz nie bedzie moje Cytrusowa - a przecież daj Ty komuś z nas adres tam do Szwabii, to Ci będziem testy stąd słać - ja na przykład się na to piszę, bo tak myślę, że max 2 Ci wyślę bo zajdziesz Fajnie że jesteś. Pogodziłaś się z Teśiową przed wyjazdem? Co marcin na sytuancję - przepraszał? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: hej jo! 30.03.05, 13:11 Cytrusowa, wieczór nasz!!!!!!! Dziewczyny, trzymam kciuki za te Wasze teściki. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 13:13 oc tak!!! dzisiaj nie będzie walki o kompa!!!! meczyk, jak mogłam zapomnieć.... chiba pifko mężusiowi kupie.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 13:14 no to ja najpóźniej testuję???? o cholerka!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: hej jo! 30.03.05, 13:15 no ja jade do sklepu wlasnie, na male zakupki. oprocz meza będzie dwoch kolegow, wiec zapowiada sie ciekawie i ...głośno. a komputer w tym samym pokoju - ale mam sluchawki, zniosę to! Wieczor nasz! Zeby nie wrzeszczeli tylko zapchali se usta, narobie im żarcia Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 13:16 podrzuć nam trochu, coby do winka wieczornego nam się dobrze gadało. Jagoda a ty kiedy teścik hmmmm????? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: hej jo! 30.03.05, 13:23 minimalnie - 10 kwie, max - 13ego; ale się po mnie nic nie spodziewajcie, bo nie wysiedzialam jajka tera tylko od kiedy znowu liczę ciekawe bedę wieczorem )) Mój robi, tak mi go szkoda Odpowiedz Link
ata76 Re: żeby miło było 30.03.05, 13:44 on jest w ogóle boski, ale i tak stoję na stanowisku, że fotek mogłoby być więcej )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Mówisz i masz 30.03.05, 13:58 www.coolbuddy.com/wallpapers/maleceleb/vin_diesel_home.htm Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:02 Matko ale on jest pikny!!!!!!i ten głos i to ciało)))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:05 jestem wdzięczna jak nie wiem co!!!! Mi osobiście podobało się najbardziej zdjęcie z giwerą... ekstra. Z przyczyn osobistych, których nie będę wyjaśniać, bo i tak wszyscy wiedzą ))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:09 taakie mięsko że by się schrupało co??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:12 schrupało?? szkoda mięska... nie będę obsceniczna i nie powiem co bym z nim chętnie zrobiła.... ))) nosi mnie normalnie.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:14 z giwerą???????? to pod tym pryszniczykiem..... kici kici, ja, ja ,jaja.... Odpowiedz Link
ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:14 ano....)) a tak na poważnie, to pewnie gdybym zobaczyła w "realu" kogoś takiego, to umarłabym ze wstydu i poszła nie wymawiając ani jednego słowa , bo kto to widział faceta piękniejszego od niektórych przedstawicielek płci pięknej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:15 no ja znając siebie to bym się z Nim pokłóciła.... zawsze się kłócę z mężczynzami ładniejszymi ode Mnie nie wiem, kurka, czemu.... Odpowiedz Link
kruszyna75 Pszczolaasia - ja też!!!!! 30.03.05, 14:14 Pszczolaasia, my raczej będziemy testować razem. U mnie owu jeszcze nie wykryta choć na pewno zbliża się wielkimi krokami, ale nawet jak przyjdzie wcześniej to zaczekam na Ciebie z testowaniem, dobra? Tylko napisz mi kiedy Ty nawcześniej zamierzasz test użyć w wiadomych celach cobym już zapisała ten dzień w mym kalendaru Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczolaasia - ja też!!!!! 30.03.05, 14:16 juz piszę Aniele!!!!!17-18.04. @ mam dostać 17.04, więc do 18.04 sobie poczekam. zresztą zobaczę jak się będę czuć)))) pozdrowionka. napisałabym chetnie, że cieszę się , że nie będę jedyna, ale żałuje, że Ci sie owu przesunęła!!! Odpowiedz Link
zebra51 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:21 No, no dziewczyny ))) chyba ovu sie u Was zbliza, ta chęć na facetów... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:28 no zbliża się)))) ale za Nim to i bez owu bym pognała))))))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:30 hej dziewczynki, a o której ten mecz? Żebym nie przegapila pogaduch dzis wieczorkiem, bo widze że juz takie wieczorne tematy sa ))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:39 ale znając dziewczyny to zaczną prędzej ))))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:39 ale to albo Asiulka nam czat zorganizuje i polejemy sie znowu ze smiechu albo zakladamy nowy watek bo sie nie poodnajdujem laski Odpowiedz Link
ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:41 ja nie zakładam wątku, wczoraj to robiła wieczorem i potem wszystkie pouciekały Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:41 sobaczymy, jak wyjdzie wieczorkiem.... może nowy wątek wieczorny???? atce dobrze wychodzą!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:42 dobre, dobre, ona czyta Mi w myslach))))) zaczynam się bać!!!!! buuuuuu Odpowiedz Link
asiulka1976 Moj wspaniały sadysta :O) 30.03.05, 15:17 Szłam jak na skazanie wwrrrr nie byłam u niego od pol roku i co ? usiadlam na fotel zerknął w moją paszcze i mowi: " czy mozemy zrobic przeswietlenie?" (ostatnio jak bylam liczyłam ze jestem w ciazy) a ja na to ze TAK a on "to robmy bo pewno za 2 tyg znow nie bedzie mozna?" pokiwalam glowa na tak ) Zabek tragedia najchetniej do wyrwania ale co z dziura po zebie mam chodzic ? wiec leczymy, najpierw kanal (teraz boli jak diabli) zaplacilam 160 zł za tydzien lekarstwo za 60 zł potem nastepne za 60 zł potem jakiś knocik tytanowy za 300 zł (inny tańszy) i na nim porcelanowy ząb (czyt.koronka) za........ 700zł NIE PODLICZAŁAM jeszcze tego wszystkiego dobrze ze to jakos na raty jest a nie od razu !!!! najwazniejsze ze nie do wyrwania !!!! uuffff Jeszcze 30-tki nie mam a juz sztucznego zeba bede miec bbbuuuuuu Sluchajcie garnki z kuchni wrzeszcza ze mam przyjsc wiec lece ale wieczorem jakis meczyk w telewizji wiec komputerki w babskich dłoniach hihihihii wiec chat NASZ ) odwiedzlam dzis lumpexik oj dawno nie bylam, nakupowalam na poprawe humorku ciuszkow a ciuszkow za 40 zł ) nawet dobrej jakosci, spodenki na cwiczenia, bluzka na lato, 'ala koszula z rekawkiem 3/4, koronkowe serwetki pod filizanki za 0,50 gr, taki fatałaszek dłuzszy ale na bluzeczke no teraz to wyprac trzeba. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Moj wspaniały sadysta :O) 30.03.05, 15:39 widzisz, będzie ok - to fajnie Ja mam takiego dentystę jak Pszczoła gina - tzn piękny i do kochania az gupio, ze paszcze rozdziawiam przed nim. on tez sie we mnie podkochuje -kurde laski ale cyrk nie moge czesto do niego chodzic, bo dreszcze jak cholera Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Moj wspaniały sadysta :O) 30.03.05, 15:42 tak fajnie tylko ze nie w kieszeni ) ide zmywac bo znow jak wczoraj nie pojde tylko zostane przed kompem ;o) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Moj wspaniały sadysta :O) 30.03.05, 15:47 a czy nie zaoszczędziłaś na fatałaszkach...bez przesady a zęba sobie wstawiaj moja złota, bo po co ma Ci wiatr w gębie hulać? Odpowiedz Link
cytrusowa wy jesteście zboczone!!! 30.03.05, 15:48 po prostu! Nic dodać, nic ująć. Asiulka, nie matrw sie zębami, na pocieszenie Ci powiem, że ja mam już mostek - czyli jestem sztuczna, hihihi. Jedna_chwilka, no nie śmialam Was prosić, ale właśnie kombinowałam jak tu sobie załatwić te testy... Tylko musim sie zgadać co do kaski Adres chętnie podam, a czemu nie! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: wy jesteście zboczone!!! 30.03.05, 15:53 Testy owu ?? to u Ewy na stronce ona juz do niemiec wysyla tez ;o) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: wy jesteście zboczone!!! 30.03.05, 16:00 no wiem, wiem, ale moze od Was będzie tanieej? musze sie rozejrzeć. To może zrobice rozeznanie ile kosztuje zwykly list do niemiec, co? Wiedzialbym ile to mnie wyniesie, gdybym Was poprosila Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: wy jesteście zboczone!!! 30.03.05, 16:04 tyle samo co u Ewy daje głowe !! ona wysyla listem poleconym wiec koszt poleconego do niemiec i tyle ona na znaczkach nie zarabia tylko na testach ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 oj te dzieci :O) 30.03.05, 16:06 >> >> Jak wybrać sobie żonę? >> "Musisz znaleźć kogoś, kto lubi to samo co ty. Jeśli na przykład lubisz >> sport, to żona musi lubić to, że ty lubisz sport i powinna podawać Ci >> popcorn." (Andrzejek lat 10) >> >> "Nie można sobie wybrać. To Bóg decyduje kogo się pozna i dopiero potem >> wiesz z kim utknęłaś." (Krysia lat 10) >> >> Kiedy należy się pobrać? >> "Najlepiej jak ma się 23 lata, wtedy zna się drugą osobę na wylot!" >Kamila >> lat 10) >> >> "Żaden wiek nie jest dobry. Tylko głupki się pobierają!" (Fryderyk lat 6) >> >> Po czym poznać, że dwójka ludzi jest małżeństwem? >> "Trzeba posłuchać co krzyczą na dzieci..." >> (Darek lat 8) >> >> Co łączy twoją Mamusię i Tatusia? >> "Oboje nie chcą mieć już więcej dzieci..." >> (Laura lat 8) >> >> Co robi się na randkach? >> "Randki powinny być zabawne. No i trzeba się dobrze poznać. Nawet chłopcy >> mają czasem coś ciekawego do powiedzenia jeśli ich wystarczająco długo >> słuchasz..." (Lilka lat 8) >> >> Co zrobiłabyś, gdybyś była na randce z kimś brzydkim? >> "Uciekła bym do domu i udawała martwą. A potem zadzwoniła bym do >wszystkich >> gazet, żeby o mnie napisali w dziale dla zmarłych. (Asia lat 9) >> >> Lepiej być samotnym czy w małżeństwie? >> "Nie wiem co jest lepsze. Ale na pewno nie będę się kochał z moją żoną, to >> jest obrzydliwe!" (Tomaszek lat 11) >> >> "Dla dziewczynek lepiej być samotnym. Ale chłopcy lepiej, żeby byli >> ożenieni. Ktoś musi po nich posprzątać, nie?" (Asia lat 9) >> >> Jak wyglądałby świat bez małżeństw? >> "Trzeba by na nowo tłumaczyć skąd się biorą dzieci..." >> (Karol lat 8) >> >> Co zrobić, by być szczęśliwym w małżeństwie? >> "Musisz ciągle i ciągle mówić żonie jaka jest ładna. Nawet jeśli wygląda >jak >> ciężarówka!" (Rysio lat 10) >> Odpowiedz Link
asiulka1976 Co mąż chciałby usłyszeć Od swojej żony... 30.03.05, 16:06 >> >> > 12 przykazań idealnej żony >> > Tylko przeczytanie tej listy moze przyniesc szczescie! >> > Co mąż chciałby usłyszeć Od swojej żony... >> > >> > 1. Kochany, jesteś pewien, ze wypiłeś już wystarczająco dużo? >> > 2. Postanowiłam od dzisiaj chodzić po domu nago. >> > 3. Wyskoczę pomalować płot w ogródku. >> > 4. Czy nie powinieneś teraz być z kolegami w pubie? >> > 5. Tak mnie podniecasz kiedy jesteś pijany! >> > 6. Kochanie, ja wiem, że katar to straszna choroba... >> >Może położysz się do łóżka, a ja zrobię obiad, posprzątam, skoczę do >sklepu po piwo i zagrzeję je dla Ciebie - ten duży garnek nie będzie za >mało? Na pewno wystarczy? >> > 7. Oczywiście kochanie, za rok tez będziemy mieli rocznicę ślubu. Idź >obejrzeć mecz z kolegami. >> > 8. Słuchaj, zarabiam wystarczająco dużo. Po co ty masz pracować? Lepiej >naucz się grać w pokera. >> > 9. Kochanie, nasza seksowna sąsiadka założyła swoja nową >minispódniczkę. Musisz to zobaczyć! >> > 10. Nie i jeszcze raz nie! Ja wezmę samochód i wymienię olej! >> > 11. Kochany co powiesz na to: wypożyczymy jakieś dobre porno, kupimy >skrzynkę piwa, a ja zawołam moje koleżanki na seks grupowy? >> > 12. Zapisałam się na jogę aby spróbować wszystkie pozycje z kamasutry. >> > >> > >> >Pamietaj: Pochodzenie tej listy jest nieznane,ale przyniesie on kazdemu >szczescie, pod warunkiem, ze zostanie ona dalej przekazana. Osobe, która >tego nie uczyni, dotknie pech. A wiec, nie przechowuj tej listy dla siebie. >Jedyne, co mozesz zrobic, to >> >przeslac go 5 znajomym osobom, którym zyczysz szczescia. >> > >> > Odpowiedz Link
asiulka1976 rewanz za....... 30.03.05, 16:10 KOBIECY REWANZ ZA WSZYSTKIE SZOWINISTYCZNE KAWALY O BLONDYNKACH: 1.. Penis jest jak pies: - placze sie miedzy nogami - lubi jak sie go glaszcze - cieszy sie razem z panem 2.. Dlaczego mezczyzni pragna ozenic sie z dziewicami? -Aby uniknac krytyki. 3.. Jak nazywa sie mezczyzna, który utracil 90% swej inteligencji? - Wdowiec. 4.. Po czym mozna poznac, ze facet jest podniecony? - Oddycha. 5.. Jak wygladalby swiat bez mezczyzn? - Bylby pelen szczesliwych, grubych kobiet 6.. Co wspólnego maja chmury i mezczyzni? - Jak znikaja za horyzontem - nastaje piekny dzien. 7.. Jak nazywa sie mezczyzna, któremu amputowano 90% mózgu? - Eunuch. 8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu? - Godzinami nie trzeba czekac na kilka sekund przyjemnosci. 9.. Po co na koncu czlonka znajduje sie dziurka? - Aby mózg wlasciciela nie zginal z braku tlenu. 10.. Kiedy mezczyzna jest wart 5 zl? - Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy. 11.. Dlaczego faceci mówia o swoich czlonkach "mój przyjaciel"? - Bo pragna Wierzyc, ze ten kto kieruje ich zyciem - jest ich przyjacielem 12.. Dlaczego tak malo jest kawalów o mezczyznach? - Bo to nie ladnie wysmiewac sie ze stworzen "inteligentnych inaczej". 13.. W jaki sposób mezczyzni przygotowuja sobie kapiel z babelkami? -Jedza wczesniej duzo fasolki... 14.. Jaka jest róznica pomiedzy mezczyzna a E.T.? -E.T. dzwonil do domu... 15.. Co dla mezczyzny oznacza posilek z 7 dan? -hot-dog i szesciopak... 16.. Co dla mezczyzny oznacza pomoc przy sprzataniu? -podniesienie nogi, zebys mogla poodkurzac... 17.. Jak nalezy rozumiec zachowanie mezczyzny, który kaze Ci przestac odkurzac i troche odpoczac? -prawdopodobnie przez odkurzacz nie slyszy telewizora... 18.. Czym rózni sie mezczyzna od kota? -koty zawsze trafiaja do kuwetki 19.. Po czym poznac, ze mezczyzna jest dobrze wychowany? -wychodzi z basenu gdy musi sie zalatwic... 20.. Nagi mezczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja meskosc: -dwa centymetry wiecej i bylbym królem... Na to jego zona zwraca mu uwage: -dwa centymetry mniej i bylbys królowa... 21.. Dlaczego mezczyzni tak lubia kawaly o blondynkach? -bo moga je zrozumiec... 22.. Czym rózni sie mezczyzna od komputera? -w komputerze wystarczy wydac JEDNO polecenie.... 23.. Dlaczego psychoanaliza mezczyzn zabiera mniej czasu niz psychoanaliza kobiet? -kiedy trzeba sie cofnac do dziecinstwa oni juz tam sa... 24.. Co ma wspólnego mezczyzna w lózku i jedzenie z mikrofalówki? -30 sekund i gotowe... 25.. Ilu mezczyzn potrzeba do wkrecenia zarówki? -dowiemy sie jak tylko którys wstanie z kanapy... 26.. Jaka jest róznica pomiedzy barem a lechtaczka? -wiekszosc mezczyzn nie ma problemu ze znalezieniem baru... 27.. Dlaczego mezczyzni nigdy nie pokazuja prawdziwych uczuc? -nie mozna pokazac czegos, czego sie nie ma... 28.. Kobieta: -czy kochasz mnie tylko dlatego, ze mój ojciec zostawil mi fortune? Mezczyzna: -alez skad, skarbie, kochalbym Cie tak samo, bez wzgledu na to, kto zostawilby Ci fortune... 29.. Jak sprawic, zeby mezczyzna byl szczesliwy w sypialni? -przeniesc tam telewizor... 30.. Po czym poznac, ze mezczyzna ma orgazm? -przewraca sie i zaczyna chrapac... 31.. Jaka jest róznica miedzy mezczyzna a lekarzem? -lekarz jest uprzejmy gdy prosi, bys sie rozebrala, -lekarz slucha, gdy narzekasz, -lekarz myje rece zanim Cie dotknie. 32.. Dlaczego puszki z piwem tak latwo sie otwiera? -przyjrzyj sie, KTO je otwiera... 33.. Co to oznacza, gdy jestes w domu a mezczyzna okazuje Ci nagle zainteresowanie i sympatie? -pomylilas domy... 34.. Jaka jest róznica pomiedzy mezczyzna a wielbladem? -wielblad moze pracowac 8 dni bez picia, podczas gdy mezczyzna moze pic 8 dni nie pracujac... Odpowiedz Link
asiulka1976 hihhihii 30.03.05, 16:15 > > Pewnego dnia matka sprzatajac pokój syna znalazła u niego magazyn > SadoMaso. > > Zdenerwowała się, schowała czasopismo i czeka na męża. Po powrocie męża > > pokazuje mu co znalazła. > > Ojciec spokojnie zabrał gazetkę i nic nie mówi. > > - Stary powiedz cos wreszcie, co z tym zrobimy? > > - No chyba nie będziesz go biła... > > ------------------------------------------------------------------------------ > > Trzy małenstwa, starsze, w średnim wieku i > > nowo- poślubione postanowiły przystąpić do pewnego Kościoła. > > Pastor powiedział im: > > - W naszym Kościele mamy specjalne wymagania > > wobec nowo przyjmowanych parafian. > > Musicie powstrzymać sie przez dwa tygodnie od seksu. > > Pary zgodziły się i powróciły do niego po dwoch tygodniach. > > Pastor najpierw spotkał się ze starszym małenstwem i zapytał: > > - Czy umieliście powstrzymać sie przez dwa tygodnie od seksu? > > - Bez problemu, ojcze! - odpowiedził starszy meżczyzna: > > - Gratulacje, witajcie w naszym Kościele - rzekł im pastor. > > Nastepnie spotkał się z parą w średnim wieku i zapytał: > > - Czy umieliście powstrzymać sie przez dwa tygodnie od seksu? > > - W pierwszym tygodniu szło nam całkiem dobrze. > > Potem jednak musiałem sie przenieść na kanape ale i tak... > > No, ojcze, nie wytrzymaliśmy! - powiedział meżczyzna. > > - Nic to. Witajcie, dzieci, w naszym Kościele - rzekł im pastor. > > Potem pastor spotkał sie z parą młodych i zapytał: > > - Czy umieliście powstrzymać sie przez dwa tygodnie od seksu? > > - Nie, ojcze, nie umieliśmy sie powstrzymać - odrzekł smutno chłopak. > > - Co sie stało ? - zapytał pastor. > > - Moja żona siegnęła po puszke z kukurydzą, stojacą na półce > > i puszka spadła jej na ziemie. Kiedy się pochyliła nisko, by ją > > podnieść, > > nie mogłem się powstrzymac i musiałem dać upust żądzy... > > - No tak, macie świadomość, że nie możecie wejść > > do naszego Kościła - mowi pastor. > > - Gorzej, ojcze, nie możemy więcej wejść do Tesco...!!! >------------------------------------------------------------------------------- >Przychodzi mucha do baru i mówi : >-prosze kupe raz >-co ? > -gówno >------------------------------------------------- >Wchodzi Jasiu do lazienki, w której kapal sie dziadek >Co tam masz-zapytal Jasiu patrzac na czlonka od dziadka >Ptaszka- odpowiedzial dziadek >Rzeczywiscie na chuja mi to nie wyglada >------------------------------------------------ >Wchodzi facet na dyskoteke w Wolominie, a ochroniarz >sie >go pyta: >- Ma Pan pistolet? >- Nie >- A moze ma Pan nóz? >- Nie >- Siekiere? >- Nie >- Kastecik? >- Nie, nie mam nic. >Ochroniarz rozbija butelke, daje mu tulipana i mówi >- Ja pierdole; to niech chociaz to Pan wezmie... >------------------------------------------------ >Haloooo, czy to pralnia?! >Sralnia!, kurwa, a nie pralnia, ministerstwo kultury, >kutasie jebany!! >------------------------------------------------ >Blondynka rozpoczela prace jako szkolny psycholog. >Zaraz pierwszego dnia zauwazyla chlopca, który nie biegal po boisku >razem z innymi chlopcami tylko stal samotnie. Podeszla do niego i >pyta: >- Dobrze sie czujesz? >- Dobrze. >- To dlaczego nie biegasz razem z innymi chlopcami? >- Bo jestem bramkarzem. >------------------------------------------------ >Pewna kobieta miala 2 synów - optymiste i pesymiste.Nie >im kupic pod choinke, wiec pesymiscie kupila sliczna >kolejke elektryczna, a na prezent dla optymisty zabraklo jej >pieniedzy, totez wlozyla do pudelka konska kupe. Gwiazdka : >Pesymista - "Eeee do kitu ta kolejka, pewnie zaraz sie >zepsuje.." >Optymista - O rany !!!! Dostalem konia !!!! Tylko >gdzie on spierdolil >------------------------------------------------ >Idzie ksiadz polna droga, przechodzi obok skromnego >gospodarstwa. Patrzy, >a tam chlop cos z desek kleci. Ksiadz zagaduje: >- Pochwalony, drogi parafianinie, nad czymze tak ciezko >pracujecie??? >- A kurwa, kibel nowy stawiam, bo sie stary rozjebal. >- O, moj drogi!!! A nie móglbys tego tak troche owinac w >bawelne? >- Co mam owijac w bawelne??? Dechami opierdole naokolo >I chuj..!!! > > Odpowiedz Link
ata76 Re: hihhihii 30.03.05, 16:24 ojoj Dziewczyny, chwilka nie uwagi, a tu już szalejecie ))) Odpowiedz Link
ata76 Re: do Asiulki 30.03.05, 16:26 no, mówiłam, że z dentystą nie będzie tak źle, tylko po kieszeni można nieco dostać, ale co się nie robi dla urody ))) Ja mam koronkę pocelanową z tego co pamiętam, ale to tak w tajemnicy piszę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hihhihii 30.03.05, 17:22 melduje się, ale najpierw poczytam coście tu powypisywały!!! Asiulka misiek slania się na nogach ze śmiechu jak mu przeczytałam te kawały)))) czytam dalej!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Kruszyna 30.03.05, 16:27 a gdzie przepis na żur????????????????????????????? Odpowiedz Link
nitka111 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:39 Witam dziewczynki! Ale macie tempo, ja jestem dzisiaj tak wykończona przez bartka, że mi nie mówcie o zaletach posiadania potomstwa. Ale do jutra mi przejdzie, po prostu muszę czasem wyjść gdzieś sama i nabrać dystansu. Odpowiedz Link
ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:42 Hello Nitka!!! Każdy musi odpocząć troszku, więc się nie dziwię!!! Zdjęcia dotarły? Odpowiedz Link
nitka111 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:43 Dotarły dzięki, zaraz mojemu pkażę tylko się"agentki" na jetixie skończą wrrrr Odpowiedz Link
ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:47 a cóż to za program????? Hmmmmmmmmm Odpowiedz Link
nitka111 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:49 Ukochany mojego męża, poza tvn turbo Odpowiedz Link
ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:56 he he he.... tvn turbo, skąd to znam? Ulubione męża to Top Gear, notabene też oglądam i "Mała Armia" ))) Odpowiedz Link
nitka111 W kwestii testowania 30.03.05, 16:55 To ja po 12 IV, wytrzymam bez problemu, z Bartkiem testowałam w 37dc i to tlko dlatego że mż mnie namówił, ja byłam pewna że nic z tego i zaraz przyjdzie @. A on był PEWIEN że się udało, no to czekam spokojnie na jego pewność. ) Odpowiedz Link
ata76 Re: W kwestii testowania 30.03.05, 16:57 oj mój mężuś też jest pewien, może u nas to też zadziała ))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: W kwestii testowania 30.03.05, 17:00 a mnie trzaska łeb! To chyba zmiana pogody - tu mokro i cieplo, plus 15. A mnie trzaska łeb i pobolewa w podbrzuszu - to owulacja dopiero???w 20dc przy 28 dniowych cyklach? pokrecone Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: W kwestii testowania 30.03.05, 17:05 kurde Cytrusowa! co ty masz z to glowo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: W kwestii testowania 30.03.05, 17:24 Atka nam się z Nitką zaprzyjaźnia, pokrewieństwo mężów????? ciekawe, ciekawe))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:35 zaraz tam zazdrościmy.....cieszymy się po prostu)))) Jagoda, jestem zrozpaczona, mój gin się we Mnie nie kocha ))) chyba się potnę!!!!! cieńkim grzebieniem!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Jestem... 30.03.05, 17:45 a tu cisza.......... gdzie pouciekałyście??????????? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:46 a wiesz jaki to obciach jak sie w Tobie stomatolog kocha... muska cie po cycku że niby nichcący, Ty się czerwinisz i masz całą aparature w gębie rany gościa Odpowiedz Link
ata76 Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:49 no no ... nie poznaję koleżanki Odpowiedz Link
ata76 Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:50 dzięki za zdjęcia mieszkanka Jagoda )) i za kotka też Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:50 Ja ci nie powiem gdzie mnie ginekolog muska))))))))))))))))) buhaaaaaaa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:51 Jagoda mieszkanko super!!!!!!!!! łazienka, normalnie jadę do ciebie na kapiel!!!!!!!!! Asiulek biuro twojego męża to normalnie mój kącik komputerowy!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:52 nieprawdopodobne!!!!!!!!! Ciebie też??????????? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 30.03.05, 17:53 a moja ginekolożka nie wiedzieć czemu mnie łachocze (nomen omen) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 30.03.05, 17:55 gdzie ???????????? )))))))))))) nie mogę.... ja normalnie wysiadam, wy wzbudzacie we mnie najgorsze instynkta)))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 30.03.05, 17:58 zganij - mundra jesteś? kiedy ta kąpiel, bow iesz żebyśmy zdąrzyli nie sprzedać do twojego przyjazdu Odpowiedz Link
jedna_chwilka właśnie 30.03.05, 17:56 chcaiłam pedzieć, że czekamy na rozwijanie wątku mieszkaniowego a do Asiulki - Rewa(lacyjnie) miałaś i zdjątka giteskie a do Pszczoły - Pies Nietuzinkowy wygląda na niezłego ziuchanta Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: właśnie 30.03.05, 18:01 dziecioroba chciałaś powiedzieć))) a jeśli chodzi o kąpiel to wirtualnie już sie kąpię. uwielbiam ładne łazienki i cierpię strasznie bo moja jest okropna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: właśnie 30.03.05, 18:05 a w kwestii rozwijania wątku mieszkaniowego, to o co chodzi???????? Czyżby przytyk ))))))))))) ja już mówiłam, że mężusia muszę najpierw zgwałcić, żeby zdjęcia zrobił Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: właśnie 30.03.05, 18:07 ja jak posprzątam, a generalnie robimy to w sobotę rano.... Odpowiedz Link
ata76 Re: jadę do dom 30.03.05, 18:06 tylko tak na 100 % wróć do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:15 moj zabek, wiem ze mial bolec ale tak ?? cholipka znow Gg nie dziala chyba dzis na chacie bedziemy, to co spotkanko o 20- tej ?? bartek bedzie wykapany, mezusie meczyki beda ogladac a my o glutach pogadamy i jak to dentysta sie kocha a ginekolok łachocze ;o) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:16 asiulka mizia, mizia, Jagodę łaskocze, mój Mnie mizia)))) Odpowiedz Link
ata76 Re: ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:19 mi gg działa!!! biedna Asiulka!!!! ŁĄcze się w bólu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:20 mi też działa, ale Jagoda nie może na gg.... Odpowiedz Link
ata76 Re: ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:23 wiem, wiem, pamiętam o Jagodzie, ale ja tylko tak chciałam zaznaczyć swoją obecność Odpowiedz Link
asiulka1976 nitko111 30.03.05, 18:26 kochana zamecze cie chyba hihihii dlaleko to republika.pl/pod_sosna/ Odpowiedz Link
ata76 Re: nitko111 30.03.05, 18:30 Asiulek ja Ci zaraz wyślę to maila gazetowego swoją fotę, bo mnie z tym makijażem zaskoczyłaś i mi tu zaraz powiedz czy ja pani zima, wiosna , lato czy jesień. Zwracam się do Ciebie jako ekspertki !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 moj zabek :O) 30.03.05, 18:57 boli jak diabli ale jak sobie pomysle o porodzie albo bolu "tam" po porodzie to mi przechodzi hihiiii Ps. Zjadalam sledziki a teraz popijam cappucino )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: atko 30.03.05, 18:57 to znaczy jaka to jest Pani lato? a ja co jestem mussiałabym wyraźniejsze zdjęcie pewnie Ci wysłać? prawda???? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: atko 30.03.05, 18:59 ale ja nie jestem w stanie na 100% powiedziec ze zdjecia !! to nie takie proste, moge popatrzec na make-up i zobaczyc fachowym okiem ;o) i ewentualnie porownac was do pory roku ale na 100% to prawda nie bedzie ) Odpowiedz Link
asiulka1976 mniam,mniam 30.03.05, 19:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=22094621&v=2&s=0 Tez tak jadłam, jak wszystko zniknie z lodówki poswiateczne to sobie zrobie ) Odpowiedz Link
nitka111 Asiulko!!! 30.03.05, 19:10 To jest poza centrum, tak około 15 min. autkiem, jeśli chodzi o taxi to w granicach 20 -30 zł. W stosunku do mnie , druga strona miasta. Aha jeśli chodzi o poród, to nie martw się owszem boli nie ukrywam, ale jak zobaczysz dzidziusia wszystko przechodzi. A ja jestem z tych baardzo wrażliwych na ból. Hihihi, jak chcecie to Wam napiszę jaką miałam rozmowę z położną, przed samym porodem. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko!!! 30.03.05, 19:12 pisz koniecznie !!! dobra to szukam dalej, zwariuje ale dobra nowinka za tydzien bedziemy sie juz widziec !!!!!!!! Odpowiedz Link
nitka111 Re: Asiulko!!! 30.03.05, 19:22 Dokładnie )). A to : www.pensjonatwrona.krakow.pl/ Mój poród: Miałam prowokację, ponieważ odeszły mi wody, a nie było skurczów. Chrakteryzuje sięto tym, że częstotliwość pojawiania się jest taka sama, ale skurcze od początku bolesne. A ja sobie czytałam Chmielewskiej "Depozyt", kto zna będzie wiedział o co chodzi, bohaterka super gotuje, cały czas miałam ochotę na sernik, nie wiem tak mi się ubzdurało. Kiedy nie pomagał jużprysznic i chodzenie, dostałam piłkę na której przysypiałam ( całe szczęście że mnie mężuś trzymał, zresztą on był biedny: raz zimno, raz gorąco, nie dotykaj ,przytul itp.). W końcu finał, przechodziłam na fotel porodowy, a obeznana z teorią, że skurcze porodowe nie bolą, stwierdziłam do położnej: To chyba jeszcze nie czas, ja nie urodzę bo mnie boli. A na co ona: Co rozmyśliłam się i do domu? Może jednak pani spróbuje?. No to spróbowałam i mam Bartusia ))). Ale fakt ból przechodzi przy parciu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Asiulko!!! 30.03.05, 19:24 uwielbiam Chmielewską, przeczytałam jej prawie wszystkie książki, ale przez to, że tego jest tak dużo piep...ą mi się w głowie)) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: mniam,mniam 30.03.05, 19:26 ojej Asia, ja cię proszę!!!!! rormalnie, ja po świętach mam zrzucić te 100 kilo a nie marzyć o makaronie!!!! co za szatan z tej dziewczyny!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Asiulek 30.03.05, 19:16 jak Cię będzie tak napindalać, to se kochana wydłub to co masz w kanałach, bo mam nadzieję, że kanały Ci dotruwa (sorka - mogłam się niedoczytać) i złożyli Ci tam taki "gipsowy" opatrunek... jeśli tak Cię nachrzaniać będzie, że będziesz miała nie zasypiać przez niego i łykać kolejną tabletkę przeciwbólową, to wydłub sobie - nie zwlekaj. Ból jest gorszy w tej sytuacji niż niedotrudy ząb. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Asiulek 30.03.05, 19:22 a kto go, oprócz Ciebie zauważył Kochana? ja nie... ale ja mam soczewki zdjete, więc... co do zdjęcia to nie mam wyraźnego z twarzą. jak zrobię to wyślę!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Melduję się... 30.03.05, 19:25 Ata, przepis będzie, nie martw się, musze go tylko napisać Jestem jak najbardziej za czatem o 20:00!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Melduję się... 30.03.05, 19:27 ja też, twój mąż ma też przygotowane szaliki i piwo w dużych ilościach???? czy wogle jest ktoś kto jest tak trzaśnięty jak mój mąż na piłkę nożną... nie kumam tego, ale przynajmniej komp będzie cały mój!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Melduję się... 30.03.05, 19:29 mój absolutnie sie nie interesuje więc mam i kompa i TV dla siebie )))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Melduję się... 30.03.05, 19:30 sadysta mi wyczyscil kanał i wsadzil jakies lekarstwo mowil ze bedzie bolec bo poszerzal kanał ( A ten mecz to juz leci o ktorej on bo mojego M jeszcze nie ma , moze juz pojechal do kumpla na mecz ? hhmmm wsciekne sie bez tego GG ide zrobic martini i o 20.00 na chacie papapaa Odpowiedz Link
jedna_chwilka ja będę o 20.15 30.03.05, 19:28 zaniedbalam chate i ciuchow mam sterte, porobie to przyjde Odpowiedz Link
nitka111 Jeszcze a'propos mojego opisu powyżej 30.03.05, 19:29 Polecam Chmielewskąna poród )). A co do bólu, to ponoć każda ma dostosowany do swojej wrażliwości na ból. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Jeszcze a'propos mojego opisu powyżej 30.03.05, 19:31 no ja mam nadzieję, że ja mam duuuużą odpornośc na ból Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jeszcze a'propos mojego opisu powyżej 30.03.05, 19:32 a ty masz bolesne @, bo widzisz czytałam gdzieś, że jak ktoś ma bolesne @, to poród też podobno bolesny.... no i normalka się boję... kurczaki pieczone w odbyt wypchane... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jeszcze a'propos mojego opisu powyżej 30.03.05, 19:34 znaczy się na pewno jest bolesny dla każdego, ale jak się ma bolesne @ to pooród jest jeszcze gorszy... wy wogle wiecie o czym ja pisze, Cytrusowa to tak ładnie napisała do Pani ginekolog- położnik... ide wina sobie nalać. Odpowiedz Link
nitka111 Pszczolaasiu!!! 30.03.05, 19:35 Ja teżmiałam bolesne, bywało że mdlałam z bólu i nie tylko poród przeżyłam ( bez znieczulenia), a jeszcze przestało mnie bolećprzy @, to co teraz boli to jest niewarte wspominania. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczolaasiu!!! 30.03.05, 19:37 no ja słyszałam, że tak jest.... i dlatego właśnie chcę jak najszybbciej uroszić, buhahhhaaa)) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczolaasiu!!! 30.03.05, 19:37 żartuję oczywiście))) chcę urodzić bo chcę i już!!! Odpowiedz Link
nitka111 hihihihih 30.03.05, 19:56 Moje dziecko je na kolację płatki na mleku - te co je Shrek. Poza tym , nie idzie spać bo pżecież jest dzisiaj mecz - no cóż facet. Chociaż moja siostra też jest zagorzałym kibicem i mój tato - ma to w genach z obu stron. Odpowiedz Link
nitka111 Re: Pszczolaasiu!!! 30.03.05, 19:39 No dobra idę wyciągnąć mojego brzdąca z wanny ( do której go tatuśwsadził i pojechał wcześniej do pracy żeby na mecz sięzałapać). dam mu klacji wchodzę na czat. Odpowiedz Link
kruszyna75 A propos zdjęć... 30.03.05, 19:43 to jak zrobię swojego mieszkanka to też Wam wyślę Odpowiedz Link
asiulka1976 anitko 30.03.05, 19:54 www.rthotels.com.pl/pl/galicya/ ceny nawet, nawet ale na innej stronce hihihii wyslalam zapytanie o aktualny cennik ) Odpowiedz Link
ata76 Re: w kwestii meczów 30.03.05, 20:02 wiem ,ze już zmieniłyście temat, ale muszęto powiedzieć: mój M może tyłem oglądać mecze, w ogóle dla niego nieistnieją. W kwestii bólu, jestem nieodporna, panikara .... znaczy się mam rozumieć, że jeśli ból jest proporcjonalny do możliwości danej osoby, to mnie nie będzie boleć bo mam niski próg ..... ale fajna teoryjka Odpowiedz Link
nitka111 Asiulko!!! 30.03.05, 20:05 Niedaleko do rynku, ok 5 min. autkiem, taxi koło 10 zł. i do mnie też blisko Odpowiedz Link
ata76 Re: a i jeszcze jedno 30.03.05, 20:05 specjalne podziękowania dla Asiulki za ocenę typu urody ))))))) Pani Lato............ nigdy o sobie w tych kategoriach nie myślałam )))))))))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: Hej 30.03.05, 20:21 Hej no co jest. Wszystkie mecz poszły oglądać? A mialo byc tutaj gorąco! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Romka 30.03.05, 20:27 dawaj na czat, laski pewnie tam juz tarzaja sie ze smiechu Odpowiedz Link
jedna_chwilka Romka masztu linkie i dawaj bo karniak 30.03.05, 20:32 www.polchat.pl/chat/?room=przyszle+mamy Odpowiedz Link