Dodaj do ulubionych

hello laseczki starające się Pomorze pozdrawia!!!!

30.03.05, 08:35
Obserwuj wątek
    • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:36
      ojejku jak ślicznie powiedziane!!!!!
    • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:37
      no witam, w ten pogodny poraneksmile))))) mam pytanie, czy to zawsze ja teraz będę
      rano zakładać wątki, bo Wy sobie śpicie?????????? ja co prawda zaspałam, ale i
      tak jestem wcześniej od Wassmile))))
      • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:38
        dzień dobry Atko!!!!!!
    • asiulka1976 ja tez juz nie spie :O( 30.03.05, 08:45
      snił mi sie dentysta-sadysta wwrrr az mnie brzuch boli , oby do 11-tej.....
      Dlugo wczoraj gadaliscie ??
    • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:48
      ojoj jagoda nie ma GG surprised( szkoda , no nic poradzimy sobie jakos raz na chacie
      raz na GG surprised)
      • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:54
        Asiulek będzie dobrze zobaczyszsmile))) czymamy pięściwink))) ja długo sobie nie
        pogadałam bo mi się gg zawiesiło i przeniosłyśmy się z nowu na forum, atka
        zaczęła wieczorny wątek.... o czym gadały jak mnie nie było to tylko one
        wiedzą.....
        • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:56
          o czym rozmawiałyśmy można sprawdzić wink
          • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:57
            sprawdzilam, sprawdzilam ;o)
            a jak moje zdjecia ze szkoły ?? hiihihi
            • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 08:58
              ja dopiero w domu sprawdzę.... teraz nie będęsmile)) ale słyszałam tyle zachwytów,
              że na pewno będą pięknesmile))))
              • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:00
                super, zwłaszcza Kleopatra mi się podobała
          • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:00
            tamto z bliznami to mnie na nim nie ma ale chcialam wyslać bo wyszlo super
            hihhii oj i nie tylko takich makijazy sie uczymy, slubny, wieczorowy do typow
            urody a od maja nowy przedmiot stylizacja to tego sie boje abym polowy szafy
            nie wyrzucila jak z cieniami było hihhiihi
            • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:02
              może się tak zdarzyć, czasami lepiej w niewiedzy żyć wink))))
              • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:03
                Asiulka to w razie co, będziemy Ci przesyłać fotki, a Ty nam instruktażu
                udzielisz smile))
                • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:04
                  a w kwestii dentysty to się nie przejmuj, na pewno będzie dobrze smile)))
                • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:05
                  hiihhhi tak jest surprised) a propos zdjec czemu nie ma waszych na stronce dla
                  starajacych ?? co ?? pszczolko podobno mialas wyslac i co ??
                  • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:08
                    wyslałam ,ale nie ma ich tam, jest tylko to jedno stare..... hmmm może
                    powtórzę, a może nie, po co??? do Was doszły a o to najbardziej chodziło. może
                    powtorzęsmile)))))
                    • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:08
                      może postaram się zrobić w mniejszym formacie i wtedy wyślę smile)))))
            • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:06
              powiem Ci szczerze, że Mi się zawsze podoba makijaż ciemny, normalnie zakochana
              w Nim jestem im ciemniejsze cienie tym bardziej mi się podobają, ale
              zazdroszczę też mojej siorze, bo ona moze malować się jasnymi, w ktorych ja
              wyglądam.... lepiej nie pytać, a ona z kolei wygląda w ciemnych jak
              nieprzymierzając.... jakby jej luby jej oczy podbił. w kwestii stylizacji, to
              ja się zgadzam na wszystko byleby to były spodnie i czarnesmile))) innych kolorów
              niespecjalnie toleruje. moga być ewentualnie dźinsy. oj moja mama ze mną wojuje
              od lat w tej kwestii. teraz mój mąż kupił mi kurteczkę czerwoną, fajna jest,
              ale i tak się nieswojo czuję bo to nie jest czarna. rozumiesz. ja jestem do
              czarnego tak przyzwyczajona, że w innych kolorach niespecjalnie się widzę.
              podobno czarny kolor wybierają ludzie umysłowo chorzy (hihihhhiii), nie wiem o
              co chodzi... ten kolor ma najwięcej głębi ze wszystkich. a jak pieknie wygląda
              czarny cień na oczach....
              • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:16
                kochana kolor czarny na oczach to typ makijazu 'ala chanell (czy jak to sie
                pisze) wysle ci zdjecia jak ja w takim wygladalam- jak trup hihihii
                • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:20
                  ja tez uwiielbialam kolor czarny hihhiii ale niestety zupelnie zle wygladam w
                  tym kolorze wiec teraz bordo, sliwka,cieply róz, ogolnie cieple kolory bo ja
                  jestem zimą surprised)
                • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:20
                  atko tobie tez wyslalam ale pszczolce na gazetowy wwrr musze go wykasowac bo
                  pewnie tej poczty czesto nie sprawdzasz ??
                  • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:24
                    sprawdzam, sprawdzamsmile))))))
                • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:23
                  eeeee tam trup, na pewno ładnie!!!! uwielbiam na oczach, czarny, antracytowy,
                  ciemno brązowy- taki czekoladowy, brudne zielenie- trochęmniej, ale też są
                  fajne, mam bordowy cień - ale w tym trochę gorzej wyglądam, ale... ujdzie!!!! i
                  jasne usta!!!!! ja mam małe usteczka, więc ciemne kolory mi niestety na ustach
                  nie pasują, ale na oczach hmmm....
                  • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:26
                    małe usta mozna powiekszyc rysujac delikatnie w odcieniu szminki kredka wokol
                    ust ale powyzej ich lini a raczej blisko niej ;o)
                    • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:29
                      toteż tak robię, mam taki błyszczyk LOREALA, jakżesz on się nazywa, taki
                      baaaardzo tłusty.... i błyszczący.... kurka nie przypomnę sobie... ale idelny
                      dla Mnie.... ale kolorystyka musi być jasna, prawie neutralna... a tak Mi się
                      podoba zimny róż, fiolecik, ale nie to musi być zimny beżsad(( ale nie
                      narzekam!!!!
                  • pszczolaasia Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:26
                    ja nawet nie wiem kim jestem. jestem wysoka, mam duże bimbały, zielone oczy.
                    przed farbowaniem nie wiem jaki miałam kolor włosów, ale farbuje się na ciemno,
                    w jasnych niespcjalnie mi ładnie, cerę mam raczej o ciepłym kolorycie.... chyba
                    nie wiem tak naprawdęsmile))) i lubię zimne kolory!!!!
                    • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:37
                      WIOSNA: skora pomaranczowa,wlosy cieply,jasny,zloty blond, oczy turkusowe z
                      zoltymi cetkami.
                      LATO:skora rozowo-bezowa, wlosny jasno popielaty blond,oczy szaroniebieskie
                      JESIEN: morelowa z piegami,wlosy ciemny, sredni braz, oczy petrolowe ?
                      ZIMA: skora mlecznobiala, wlosy czarne, oczy brazowe

No ale prawda jest taka iż farbowanie wlosow solarium zabija nasza prawdziwa
                      strefe kolorystyczna!! No i oczywiscie zadna z nas nie upodobni sie idealnie do
                      podanych wyzej por roku ;o)
                      • asiulka1976 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 09:39
                        no i jak pszczolka w chanellu bys sie czuła ??
                        a swoja droga jak wy pracujecie ? nie moge sobie wyobrazic pracy i forum hhmmm
                        • asiulka1976 dentysta 30.03.05, 09:55
                          aha juz mnie bierze co 5 min do kibelka rostruj zoladka surprised) za godz juz bede
                          siedziec na fotelu bbrrrr az ciarki przechodza !!
                          • pszczolaasia Re: dentysta 30.03.05, 09:56
                            no właśnie miałyśmy chwile na pracę, ja najpierw siedzę przy kompię szykuję
                            dokumnty, a potem latam. dlatego rano jestem generalnie dostępna, a potem ginę
                            po południu... bo latam po Urzędzie...
                            • pszczolaasia Re: dentysta 30.03.05, 09:57
                              trzymam kciuki!!!! nie będzie boleć!!!! a i tak dalej nie wiem jaka jestem pora
                              roku....
                              • pszczolaasia chanell jest piekny 30.03.05, 10:24
                                ale te jasne obwódki wokół to nie dla Mnie, ja całe oczy, prawie aż pod
                                powieki, tyle, że jaśniej maluję, a pod oczami ciemno, bardzo ciemno. ale ten
                                makijaż co Asiulek wyslałaś jest super!!!!!
                                • asiulka1976 Re: chanell jest piekny 30.03.05, 10:32
                                  moze i super ale nie dla mnie hihhii wygladam jak trup ;o) bardzo ladnie bylo
                                  kolezance w czarnej bluzce ale ona wogole sie nie maluje hihhii
                              • ata76 Re: dentysta 30.03.05, 10:26
                                właśnie obejrzałam zdjęcia, fajne!!!!Też lubię taki makijaż, ale niestety
                                rzadko się tak maluję, bo zbyt demonicznie wyglądam. Poza tym mam raczej duże
                                oczy i je podkreślam, ale obecnie nie cieniami tylko kreską.
                                A jeśli chodzi o typ urody, to absolutnie, nie wiem jaki prezentuję, bo ani ze
                                mnie wiosna, lato, zima, czy jesień.
                                • asiulka1976 Re: dentysta 30.03.05, 10:36
                                  atko, jsli masz duze oczy to super ze je podkreslasz ale mam nadzieje ze tylko
                                  nad rzesami gornymi ze nie malujesz kredki wokolo oka ! najlepiej tylko
                                  zewnetrzna krawedz i jakby co nie uzywaj perlowych cieni surprised)
                                  to taka rada przyszlej wizazystki hihihihi

Uciekam do sadysty bbbrrrrr
                                  • pszczolaasia Re: dentysta 30.03.05, 10:54
                                    ja też mam duże oczy i prawie na około , je maluje, górna powiekę tak od
                                    połowy, bo mam ją taką, to się chyba tak nazywa "ciężką"??? więc od połowy a
                                    dolną na okołosmile)))
                                    • ata76 Re: dentysta 30.03.05, 11:12
                                      wiesz Asiulek przyznaję się bez bicia, ale też maluje oczy naokoło dokładnie
                                      jak moja mamusia. Być może nie jest to zgodne z modą, czy też wytycznymy
                                      makijażu doskonałego, ale tak robię od lat i jestem przyzwyczajona do tego i
                                      weszło mi w nawyk. Wyśle Ci z domu jakieś moje zdjęcie, to ocenisz sobie jak to
                                      wygląda smile))
                                      • ata76 Re: dentysta 30.03.05, 11:13
                                        Asiulek jak wrócisz od sadystko, to zaraz nam tu zdaj relacje jak
                                        było!!!!!!!!!!!!!!
                                        • cytrusowa dzien dobry 30.03.05, 11:26
                                          3 bobry!

juz jestem w kolonii, pogoda sliczna, ale jestem wymeczona po podrózy. A widze,
                                          ze wątki się rozrosly okropicznie.
                                          Czuje sie tu jak obcasad
                                          No ale co tam!
                                          Zaraz ide se zrobic sniadanko - przywiozlam ze sobą reazowy i pasztecika
                                          mamusi - chrzan tez mam. pycha!
                                          • pszczolaasia Re: dzien dobry 30.03.05, 11:30
                                            no nie!!!!!!! Kochana witamy!!!!!!! jak po świętach???? zęby wyleczone????
                                            Mariusz łyka prochy????? z teściową pogodzona??????????
                                            • cytrusowa Re: dzien dobry 30.03.05, 11:34
                                              witam, witam i o zdrowie pytam!
                                              Zęby nie wyleczone - w trakcie leczenia. póki co zatruty.
                                              Marcin zaczyna od jutra brać leki.
                                              Po świetach jak to poświętach - super ale i niedosyt. ja chce do Gdańska!!!!!!
                                              Z Teściowa jak to z teściową - niby jest ok, już zachowywala sie normalnie. Ale
                                              matrwi mnie moj mąż, jesgo zachowanie. A właściwie mnie nie amtrw i -siostra mi
                                              powiedziala ważną rzecz, wiec sie do tego zastosuje i juz nie bede sie matrwic.
                                              Ale Święta ogólnie spędzilismy osobno. Mój mąż i ja
    • pszczolaasia dziewczyny wkleju Wam linka 30.03.05, 11:36
      o boskim Keanu, no może ja bym mogla go jakoś.... pocieszyć, ja tam nie widze w
      nim bohatera jego filmow, tylko cudownego, pieknego mężczyznę... boziu ale on
      bidny, do łona go czeba przytulić
      polki.wp.pl/kat,1687,wid,6885055,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1
      • romkaforever hej jo! 30.03.05, 12:23
        czesc wam dzieweczki. Wiecie co? ja to chyba jestem lekko uposledzona. Czytam
        teraz cały wątek żeby zakumac o czym dzisiaj i w któryms przeczytalam o
        forumowym koncie pocztowym . No i do mnie dotarło że skoro sie tu loguje to
        musiałam wcześniej założyć pocztę, no nie? No i tam zaglądam, a tu listy. Jak
        to w poczcie, i życzenia od dziewczyn z forum i inne. Ale guła ze mnie...
        • ata76 Re: hej jo! 30.03.05, 12:26
          Romkaforever zdarza się najlepszym smile))))))
        • romkaforever Re: hej jo! 30.03.05, 12:27
          ooo, a co to nikogo nie ma? hi hi hi wszystkie sie gapia na Keanu i zamarły
          • ata76 Re: hej jo! 30.03.05, 12:29
            nie wwszystkie, nie wszystkie!!!!!!!!!!!!!
          • pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:30
            no bo On taki pikny....... normalnie ja ciągle chcę do łona go przytulićsmile)))
            może niekoniecznie łona, niech se chłopak spocznie na mojej mężnej piersi....
            • pszczolaasia Kruszyna ma nas dość po wczorajszym 30.03.05, 12:31
              walczy dzisiaj w pracy!!!! nie chce gadać, Asiulek u sadysty czeka na ratunek,
              a Cytrusowa pewnie się rozpakowywuje!!!!
          • cytrusowa Re: hej jo! 30.03.05, 12:30
            oh, romka, ale ja jestem. juz jestem. Była przerwa kilkudniowa, ale juz koniec
            tego dobrego!
            • pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:31
              no jesteś w końcusmile)))
              • romkaforever Re: hej jo! 30.03.05, 12:36
                No nareszcie, obudziły się. Wy to macie fajne że w pracy na kompie możecie
                poklikać. Ja nie mogęcrying Moze gdybym informatyki uczyła. I znowu nie pomyslalam.
                • pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:43
                  wiesz bo ja pracuje seriami, teraz jest czas, że sobie moge poklikać, a potem
                  już nie będę go miałasmile))) taka robota!!!! ale za to w domu, to się biję z moim
                  Panem i Władcą kto pierwszy siądzie do kompa. póki co udaje mi się co jakiś
                  czas wygrać. ma sie te argumenty .... nie do odparcia....smile)))
                  • romkaforever Re: hej jo! 30.03.05, 12:47
                    no i wszystkie mamy nadzieje na zwolnienie (z pracy) po II kreskach, to wtedy
                    sie będzie dzialo!!! smile)))))))
                    • pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:49
                      noooooooo to na pewno by nas stąd wywalili, za zaśmiecanie!!!!!!!!! tu i tak
                      rano kiepsko chodzi od paru dni, ale wtedy!!!!! ja pierdziordziusmile))))))))
                  • kruszyna75 Re: hej jo! 30.03.05, 12:49
                    Wcale ale to wcale nie mam dość, absolutnie w rzeczy samej. - to apropos
                    stwierdzenia Pszczoły. Ale fakt, w pracy dzielnie walczę.....
                    Cytrusowa!!! Jaka obca?????? Święta juz się skończyły to czas androbic
                    ploteczki z koleżankami w staraniach. Właśnie, jak samopoczucie? Jakieś objawy?
                    Romka, nie martw się, ja na początku strasznie sie dziwiłam, że zakładam konto
                    pocztowe, przecież ja chcę tylko konto dostępu do forum. Nie wiedziala, ze to
                    2w1.
                    • pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 12:52
                      no teraz to ja idę powalczyć przyszła moja pora na walkęsmile)) ale będę
                      zaglądać!!!!
                      • cytrusowa Re: hej jo! 30.03.05, 12:58
                        laseczki drogie, cycki mnie wciaż bolą na maksa, nie wiem co to jest za
                        cholerstwo.
                        Ja uz sie pokićkałam z tymi moimi obserwacjami, do tego na zrobienie testu trza
                        czekać do terminu @, a i tak na bolesne @ musze brać polopiryne i kółko sie
                        zamyka.
                        Ehh, ja juz nic nie wiem.
                        No wiem tylko,z e ząb mnie już nie boli na szczęscie, że mnie cycki bolą i są
                        nabrzmiałe i że jakiś sluz dwa dni temu miaalm, przezroczysty i ciagnący sie. a
                        przytualnie bylo 3 dni temu i jeszcze wczesniej, gdy miaalm uczucie wilgotnosci
                        w srodku.
                        Bozhe, o czym ja pisze!!!

lepiej wezme sie do roboty - prania na 3 tury, musze jechac do sklepu, bez
                        prawa jazdy, bo gdzies posialam, hihih.
                        No i wloasdy umyć!
                        Aha, wieczor jest nasz - męzowie oglądają mecz, a my na kompie, oki?no!
                        • ata76 Re: hej jo! 30.03.05, 13:06
                          w kwestii wieczoru jest za, bo dziś męża w domu niet, więc ja będę miała
                          duuuuuuuuuuuużo czasu sad((

a jeśli chodzi o bolące cycki, to mnie właśnie przestały boleć i nie wiem, czy
                          się martwić, czy cieszyć, bo testowanko 02.04
                          • cytrusowa Re: hej jo! 30.03.05, 13:07
                            hmmm, no jesli ja nie dstane @ do 8 kwie, to zrobie tescik. dobrze,z e se
                            przywiozlam jeden z poslki, hihihih
                            • romkaforever Re: hej jo! 30.03.05, 13:10
                              Cytrusia, to prawie tak jak ja, testuje 9 IV jak @ sie nie pojawi smile))))
                              • jedna_chwilka Babeczki 30.03.05, 13:14
                                witam się z Wami...
                                wyrabiam dziś normę smile
                                zaraz wysle wam foty z mieszkania, co to mam nadzieje, ze juz nie bedzie moje smile Cytrusowa - a przecież daj Ty komuś z nas adres tam do Szwabii, to Ci będziem testy stąd słać - ja na przykład się na to piszę, bo tak myślę, że max 2 Ci wyślę bo zajdziesz smile
                                Fajnie że jesteś.
                                Pogodziłaś się z Teśiową przed wyjazdem? Co marcin na sytuancję - przepraszał?
                            • kruszyna75 Re: hej jo! 30.03.05, 13:11
                              Cytrusowa, wieczór nasz!!!!!!!
                              Dziewczyny, trzymam kciuki za te Wasze teściki.
                        • pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 13:13
                          oc tak!!! dzisiaj nie będzie walki o kompa!!!! meczyk, jak mogłam zapomnieć....
                          chiba pifko mężusiowi kupie....
                          • pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 13:14
                            no to ja najpóźniej testuję???? o cholerka!!!!
                            • jedna_chwilka Re: hej jo! 30.03.05, 13:15
                              na to wyglondo
                          • cytrusowa Re: hej jo! 30.03.05, 13:15
                            no ja jade do sklepu wlasnie, na male zakupki. oprocz meza będzie dwoch
                            kolegow, wiec zapowiada sie ciekawie i ...głośno. a komputer w tym samym
                            pokoju - ale mam sluchawki, zniosę to!
                            Wieczor nasz!
                            Zeby nie wrzeszczeli tylko zapchali se usta, narobie im żarcia
                            • pszczolaasia Re: hej jo! 30.03.05, 13:16
                              podrzuć nam trochu, coby do winka wieczornego nam się dobrze gadało.
                              Jagoda a ty kiedy teścik hmmmm?????
                              • jedna_chwilka Re: hej jo! 30.03.05, 13:23
                                minimalnie - 10 kwie, max - 13ego; ale się po mnie nic nie spodziewajcie, bo nie wysiedzialam jajka sad
                                tera tylko od kiedy znowu liczę ciekawe
                                bedę wieczorem smile))
                                Mój robi, tak mi go szkoda
    • jedna_chwilka żeby miło było 30.03.05, 13:25
      art-of-vin-diesel.com/index.php
      • ata76 Re: żeby miło było 30.03.05, 13:26
        szkoda, że tam mało fotek tam jest wink
        • jedna_chwilka Re: żeby miło było 30.03.05, 13:30
          ale widziałaś jaki romantyk?!
          • ata76 Re: żeby miło było 30.03.05, 13:44
            on jest w ogóle boski, ale i tak stoję na stanowisku, że fotek mogłoby być
            więcej smile))
    • jedna_chwilka Mówisz i masz 30.03.05, 13:58
      www.coolbuddy.com/wallpapers/maleceleb/vin_diesel_home.htm
      • pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:02
        Matko ale on jest pikny!!!!!!i ten głos i to ciałosmile))))
      • ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:05
        jestem wdzięczna jak nie wiem co!!!! Mi osobiście podobało się najbardziej
        zdjęcie z giwerą... ekstra. Z przyczyn osobistych, których nie będę wyjaśniać,
        bo i tak wszyscy wiedzą smile)))
      • jedna_chwilka Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:09
        taakie mięsko że by się schrupało co???
        • pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:12
          schrupało?? szkoda mięska... nie będę obsceniczna i nie powiem co bym z nim
          chętnie zrobiła.... smile))) nosi mnie normalnie....
          • pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:14
            z giwerą???????? to pod tym pryszniczykiem..... kici kici, ja, ja ,jaja....
            • ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:15
              nie mogę...... ze śmiechu smile)))))))))))))))))
        • ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:14
          ano....smile)) a tak na poważnie, to pewnie gdybym zobaczyła w "realu" kogoś
          takiego, to umarłabym ze wstydu i poszła nie wymawiając ani jednego słowa smile,
          bo kto to widział faceta piękniejszego od niektórych przedstawicielek płci
          pięknej
          • pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:15
            no ja znając siebie to bym się z Nim pokłóciła.... zawsze się kłócę z
            mężczynzami ładniejszymi ode Mnie nie wiem, kurka, czemu....
        • kruszyna75 Pszczolaasia - ja też!!!!! 30.03.05, 14:14
          Pszczolaasia, my raczej będziemy testować razem. U mnie owu jeszcze nie wykryta
          choć na pewno zbliża się wielkimi krokami, ale nawet jak przyjdzie wcześniej to
          zaczekam na Ciebie z testowaniem, dobra? Tylko napisz mi kiedy Ty nawcześniej
          zamierzasz test użyć w wiadomych celach cobym już zapisała ten dzień w mym
          kalendaru
          • pszczolaasia Re: Pszczolaasia - ja też!!!!! 30.03.05, 14:16
            juz piszę Aniele!!!!!17-18.04. @ mam dostać 17.04, więc do 18.04 sobie
            poczekam. zresztą zobaczę jak się będę czućsmile)))) pozdrowionka. napisałabym
            chetnie, że cieszę się , że nie będę jedyna, ale żałuje, że Ci sie owu
            przesunęła!!!
      • kruszyna75 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:16
        No dziewczyny jestem pod wrażeniem smile)))))
        • zebra51 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:21
          No, no dziewczyny smile))) chyba ovu sie u Was zbliza, ta chęć na facetów...
          • pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:28
            no zbliża sięsmile)))) ale za Nim to i bez owu bym pognałasmile)))))))
            • romkaforever Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:30
              hej dziewczynki, a o której ten mecz? Żebym nie przegapila pogaduch dzis
              wieczorkiem, bo widze że juz takie wieczorne tematy sa wink)))))))))
              • ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:36
                o 20 mecz !!!
                • romkaforever Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:38
                  orajt! bede
                  • ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:39
                    ale znając dziewczyny to zaczną prędzej smile)))))))))))))
                • jedna_chwilka Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:39
                  ale to albo Asiulka nam czat zorganizuje i polejemy sie znowu ze smiechu albo zakladamy nowy watek bo sie nie poodnajdujem laski
                  • ata76 Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:41
                    ja nie zakładam wątku, wczoraj to robiła wieczorem i potem wszystkie
                    pouciekały sad
                  • pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:41
                    sobaczymy, jak wyjdzie wieczorkiem.... może nowy wątek wieczorny???? atce
                    dobrze wychodzą!!!!!
                    • pszczolaasia Re: Mówisz i masz 30.03.05, 14:42
                      dobre, dobre, ona czyta Mi w myslachsmile))))) zaczynam się bać!!!!! buuuuuu
                      • asiulka1976 Moj wspaniały sadysta :O) 30.03.05, 15:17
                        Szłam jak na skazanie wwrrrr nie byłam u niego od pol roku i co ? usiadlam na
                        fotel zerknął w moją paszcze i mowi: " czy mozemy zrobic przeswietlenie?"
                        (ostatnio jak bylam liczyłam ze jestem w ciazy) a ja na to ze TAK a on "to
                        robmy bo pewno za 2 tyg znow nie bedzie mozna?" pokiwalam glowa na tak surprised)
                        Zabek tragedia najchetniej do wyrwania ale co z dziura po zebie mam chodzic ?
                        wiec leczymy, najpierw kanal (teraz boli jak diabli) zaplacilam 160 zł za
                        tydzien lekarstwo za 60 zł potem nastepne za 60 zł potem jakiś knocik tytanowy
                        za 300 zł (inny tańszy) i na nim porcelanowy ząb (czyt.koronka) za........
                        700zł NIE PODLICZAŁAM jeszcze tego wszystkiego dobrze ze to jakos na raty jest
                        a nie od razu !!!! najwazniejsze ze nie do wyrwania !!!! uuffff
                        Jeszcze 30-tki nie mam a juz sztucznego zeba bede miec bbbuuuuuu

Sluchajcie garnki z kuchni wrzeszcza ze mam przyjsc wiec lece ale wieczorem
                        jakis meczyk w telewizji wiec komputerki w babskich dłoniach hihihihii wiec
                        chat NASZ surprised)

odwiedzlam dzis lumpexik oj dawno nie bylam, nakupowalam na poprawe humorku
                        ciuszkow a ciuszkow za 40 zł surprised) nawet dobrej jakosci, spodenki na cwiczenia,
                        bluzka na lato, 'ala koszula z rekawkiem 3/4, koronkowe serwetki pod filizanki
                        za 0,50 gr, taki fatałaszek dłuzszy ale na bluzeczke no teraz to wyprac trzeba.
                        • jedna_chwilka Re: Moj wspaniały sadysta :O) 30.03.05, 15:39
                          widzisz, będzie ok - to fajnie
                          Ja mam takiego dentystę jak Pszczoła gina - tzn piękny i do kochania az gupio, ze paszcze rozdziawiam przed nim.
                          on tez sie we mnie podkochuje -kurde laski ale cyrk
                          nie moge czesto do niego chodzic, bo dreszcze jak cholera
                          • asiulka1976 Re: Moj wspaniały sadysta :O) 30.03.05, 15:42
                            tak fajnie tylko ze nie w kieszeni surprised)

ide zmywac bo znow jak wczoraj nie pojde tylko zostane przed kompem ;o)
                            • jedna_chwilka Re: Moj wspaniały sadysta :O) 30.03.05, 15:47
                              a czy nie zaoszczędziłaś na fatałaszkach...bez przesady a zęba sobie wstawiaj moja złota, bo po co ma Ci wiatr w gębie hulać?
                            • cytrusowa wy jesteście zboczone!!! 30.03.05, 15:48
                              po prostu!
                              Nic dodać, nic ująć.

Asiulka, nie matrw sie zębami, na pocieszenie Ci powiem, że ja mam już mostek -
                              czyli jestem sztuczna, hihihi.

Jedna_chwilka, no nie śmialam Was prosić, ale właśnie kombinowałam jak tu sobie
                              załatwić te testy...
                              Tylko musim sie zgadać co do kaskismile
                              Adres chętnie podam, a czemu nie!
                              • asiulka1976 Re: wy jesteście zboczone!!! 30.03.05, 15:53
                                Testy owu ?? to u Ewy na stronce ona juz do niemiec wysyla tez ;o)
                                • cytrusowa Re: wy jesteście zboczone!!! 30.03.05, 16:00
                                  no wiem, wiem, ale moze od Was będzie tanieej? wink
                                  musze sie rozejrzeć.
                                  To może zrobice rozeznanie ile kosztuje zwykly list do niemiec, co? Wiedzialbym
                                  ile to mnie wyniesie, gdybym Was poprosila
                                  • asiulka1976 Re: wy jesteście zboczone!!! 30.03.05, 16:04
                                    tyle samo co u Ewy daje głowe !! ona wysyla listem poleconym wiec koszt
                                    poleconego do niemiec i tyle ona na znaczkach nie zarabia tylko na testach ;o)
                                  • asiulka1976 oj te dzieci :O) 30.03.05, 16:06
                                    >>
                                    >> Jak wybrać sobie żonę?
                                    >> "Musisz znaleźć kogoś, kto lubi to samo co ty. Jeśli na przykład lubisz
                                    >> sport, to żona musi lubić to, że ty lubisz sport i powinna podawać Ci
                                    >> popcorn." (Andrzejek lat 10)
                                    >>
                                    >> "Nie można sobie wybrać. To Bóg decyduje kogo się pozna i dopiero potem
                                    >> wiesz z kim utknęłaś." (Krysia lat 10)
                                    >>
                                    >> Kiedy należy się pobrać?
                                    >> "Najlepiej jak ma się 23 lata, wtedy zna się drugą osobę na wylot!"
                                    >cryingKamila
                                    >> lat 10)
                                    >>
                                    >> "Żaden wiek nie jest dobry. Tylko głupki się pobierają!" (Fryderyk lat 6)
                                    >>
                                    >> Po czym poznać, że dwójka ludzi jest małżeństwem?
                                    >> "Trzeba posłuchać co krzyczą na dzieci..."
                                    >> (Darek lat 8)
                                    >>
                                    >> Co łączy twoją Mamusię i Tatusia?
                                    >> "Oboje nie chcą mieć już więcej dzieci..."
                                    >> (Laura lat 8)
                                    >>
                                    >> Co robi się na randkach?
                                    >> "Randki powinny być zabawne. No i trzeba się dobrze poznać. Nawet chłopcy
                                    >> mają czasem coś ciekawego do powiedzenia jeśli ich wystarczająco długo
                                    >> słuchasz..." (Lilka lat 8)
                                    >>
                                    >> Co zrobiłabyś, gdybyś była na randce z kimś brzydkim?
                                    >> "Uciekła bym do domu i udawała martwą. A potem zadzwoniła bym do
                                    >wszystkich
                                    >> gazet, żeby o mnie napisali w dziale dla zmarłych. (Asia lat 9)
                                    >>
                                    >> Lepiej być samotnym czy w małżeństwie?
                                    >> "Nie wiem co jest lepsze. Ale na pewno nie będę się kochał z moją żoną, to
                                    >> jest obrzydliwe!" (Tomaszek lat 11)
                                    >>
                                    >> "Dla dziewczynek lepiej być samotnym. Ale chłopcy lepiej, żeby byli
                                    >> ożenieni. Ktoś musi po nich posprzątać, nie?" (Asia lat 9)
                                    >>
                                    >> Jak wyglądałby świat bez małżeństw?
                                    >> "Trzeba by na nowo tłumaczyć skąd się biorą dzieci..."
                                    >> (Karol lat 8)
                                    >>
                                    >> Co zrobić, by być szczęśliwym w małżeństwie?
                                    >> "Musisz ciągle i ciągle mówić żonie jaka jest ładna. Nawet jeśli wygląda
                                    >jak
                                    >> ciężarówka!" (Rysio lat 10)
                                    >>
                                  • asiulka1976 Co mąż chciałby usłyszeć Od swojej żony... 30.03.05, 16:06
                                    >>
                                    >> > 12 przykazań idealnej żony
                                    >> > Tylko przeczytanie tej listy moze przyniesc szczescie!
                                    >> > Co mąż chciałby usłyszeć Od swojej żony...
                                    >> >
                                    >> > 1. Kochany, jesteś pewien, ze wypiłeś już wystarczająco dużo?
                                    >> > 2. Postanowiłam od dzisiaj chodzić po domu nago.
                                    >> > 3. Wyskoczę pomalować płot w ogródku.
                                    >> > 4. Czy nie powinieneś teraz być z kolegami w pubie?
                                    >> > 5. Tak mnie podniecasz kiedy jesteś pijany!
                                    >> > 6. Kochanie, ja wiem, że katar to straszna choroba...
                                    >> >Może położysz się do łóżka, a ja zrobię obiad, posprzątam, skoczę do
                                    >sklepu po piwo i zagrzeję je dla Ciebie - ten duży garnek nie będzie za
                                    >mało? Na pewno wystarczy?
                                    >> > 7. Oczywiście kochanie, za rok tez będziemy mieli rocznicę ślubu. Idź
                                    >obejrzeć mecz z kolegami.
                                    >> > 8. Słuchaj, zarabiam wystarczająco dużo. Po co ty masz pracować? Lepiej
                                    >naucz się grać w pokera.
                                    >> > 9. Kochanie, nasza seksowna sąsiadka założyła swoja nową
                                    >minispódniczkę. Musisz to zobaczyć!
                                    >> > 10. Nie i jeszcze raz nie! Ja wezmę samochód i wymienię olej!
                                    >> > 11. Kochany co powiesz na to: wypożyczymy jakieś dobre porno, kupimy
                                    >skrzynkę piwa, a ja zawołam moje koleżanki na seks grupowy?
                                    >> > 12. Zapisałam się na jogę aby spróbować wszystkie pozycje z kamasutry.
                                    >> >
                                    >> >
                                    >> >Pamietaj: Pochodzenie tej listy jest nieznane,ale przyniesie on kazdemu
                                    >szczescie, pod warunkiem, ze zostanie ona dalej przekazana. Osobe, która
                                    >tego nie uczyni, dotknie pech. A wiec, nie przechowuj tej listy dla siebie.
                                    >Jedyne, co mozesz zrobic, to
                                    >> >przeslac go 5 znajomym osobom, którym zyczysz szczescia.
                                    >> >
                                    >> >
                                    • asiulka1976 rewanz za....... 30.03.05, 16:10
                                      KOBIECY REWANZ ZA WSZYSTKIE SZOWINISTYCZNE KAWALY O BLONDYNKACH:

1.. Penis jest jak pies:
                                      - placze sie miedzy nogami
                                      - lubi jak sie go glaszcze
                                      - cieszy sie razem z panem

2.. Dlaczego mezczyzni pragna ozenic sie z dziewicami?
                                      -Aby uniknac krytyki.

3.. Jak nazywa sie mezczyzna, który utracil 90% swej inteligencji?
                                      - Wdowiec.

4.. Po czym mozna poznac, ze facet jest podniecony?
                                      - Oddycha.

5.. Jak wygladalby swiat bez mezczyzn?
                                      - Bylby pelen szczesliwych, grubych kobiet

6.. Co wspólnego maja chmury i mezczyzni?
                                      - Jak znikaja za horyzontem - nastaje piekny dzien.

7.. Jak nazywa sie mezczyzna, któremu amputowano 90% mózgu?
                                      - Eunuch.

8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu?
                                      - Godzinami nie trzeba czekac na kilka sekund przyjemnosci.

9.. Po co na koncu czlonka znajduje sie dziurka?
                                      - Aby mózg wlasciciela nie zginal z braku tlenu.

10.. Kiedy mezczyzna jest wart 5 zl?
                                      - Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy.

11.. Dlaczego faceci mówia o swoich czlonkach "mój przyjaciel"?
                                      - Bo pragna Wierzyc, ze ten kto kieruje ich zyciem - jest ich przyjacielem

12.. Dlaczego tak malo jest kawalów o mezczyznach?
                                      - Bo to nie ladnie wysmiewac sie ze stworzen "inteligentnych inaczej".

13.. W jaki sposób mezczyzni przygotowuja sobie kapiel z babelkami?
                                      -Jedza wczesniej duzo fasolki...

14.. Jaka jest róznica pomiedzy mezczyzna a E.T.?
                                      -E.T. dzwonil do domu...

15.. Co dla mezczyzny oznacza posilek z 7 dan?
                                      -hot-dog i szesciopak...

16.. Co dla mezczyzny oznacza pomoc przy sprzataniu?
                                      -podniesienie nogi, zebys mogla poodkurzac...

17.. Jak nalezy rozumiec zachowanie mezczyzny, który kaze Ci przestac
                                      odkurzac i troche odpoczac?
                                      -prawdopodobnie przez odkurzacz nie slyszy telewizora...

18.. Czym rózni sie mezczyzna od kota?
                                      -koty zawsze trafiaja do kuwetki

19.. Po czym poznac, ze mezczyzna jest dobrze wychowany?
                                      -wychodzi z basenu gdy musi sie zalatwic...

20.. Nagi mezczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja meskosc:
                                      -dwa centymetry wiecej i bylbym królem...
                                      Na to jego zona zwraca mu uwage:
                                      -dwa centymetry mniej i bylbys królowa...

21.. Dlaczego mezczyzni tak lubia kawaly o blondynkach?
                                      -bo moga je zrozumiec...

22.. Czym rózni sie mezczyzna od komputera?
                                      -w komputerze wystarczy wydac JEDNO polecenie....

23.. Dlaczego psychoanaliza mezczyzn zabiera mniej czasu niz psychoanaliza
                                      kobiet?
                                      -kiedy trzeba sie cofnac do dziecinstwa oni juz tam sa...

24.. Co ma wspólnego mezczyzna w lózku i jedzenie z mikrofalówki?
                                      -30 sekund i gotowe...

25.. Ilu mezczyzn potrzeba do wkrecenia zarówki?
                                      -dowiemy sie jak tylko którys wstanie z kanapy...

26.. Jaka jest róznica pomiedzy barem a lechtaczka?
                                      -wiekszosc mezczyzn nie ma problemu ze znalezieniem baru...

27.. Dlaczego mezczyzni nigdy nie pokazuja prawdziwych uczuc?
                                      -nie mozna pokazac czegos, czego sie nie ma...

28.. Kobieta:
                                      -czy kochasz mnie tylko dlatego, ze mój ojciec zostawil mi fortune?
                                      Mezczyzna:
                                      -alez skad, skarbie, kochalbym Cie tak samo, bez wzgledu na to, kto
                                      zostawilby Ci fortune...

29.. Jak sprawic, zeby mezczyzna byl szczesliwy w sypialni?
                                      -przeniesc tam telewizor...

30.. Po czym poznac, ze mezczyzna ma orgazm?
                                      -przewraca sie i zaczyna chrapac...

31.. Jaka jest róznica miedzy mezczyzna a lekarzem?
                                      -lekarz jest uprzejmy gdy prosi, bys sie rozebrala,
                                      -lekarz slucha, gdy narzekasz,
                                      -lekarz myje rece zanim Cie dotknie.

32.. Dlaczego puszki z piwem tak latwo sie otwiera?
                                      -przyjrzyj sie, KTO je otwiera...

33.. Co to oznacza, gdy jestes w domu a mezczyzna okazuje Ci nagle
                                      zainteresowanie i sympatie?
                                      -pomylilas domy...

34.. Jaka jest róznica pomiedzy mezczyzna a wielbladem?
                                      -wielblad moze pracowac 8 dni bez picia, podczas gdy mezczyzna moze pic 8
                                      dni nie pracujac...
                                      • asiulka1976 hihhihii 30.03.05, 16:15
                                        > > Pewnego dnia matka sprzatajac pokój syna znalazła u niego magazyn
                                        > SadoMaso.
                                        > > Zdenerwowała się, schowała czasopismo i czeka na męża. Po powrocie męża
                                        > > pokazuje mu co znalazła.
                                        > > Ojciec spokojnie zabrał gazetkę i nic nie mówi.
                                        > > - Stary powiedz cos wreszcie, co z tym zrobimy?
                                        > > - No chyba nie będziesz go biła...
                                        > >
                                        ------------------------------------------------------------------------------

> > Trzy małenstwa, starsze, w średnim wieku i
                                        > > nowo- poślubione postanowiły przystąpić do pewnego Kościoła.
                                        > > Pastor powiedział im:
                                        > > - W naszym Kościele mamy specjalne wymagania
                                        > > wobec nowo przyjmowanych parafian.
                                        > > Musicie powstrzymać sie przez dwa tygodnie od seksu.
                                        > > Pary zgodziły się i powróciły do niego po dwoch tygodniach.
                                        > > Pastor najpierw spotkał się ze starszym małenstwem i zapytał:
                                        > > - Czy umieliście powstrzymać sie przez dwa tygodnie od seksu?
                                        > > - Bez problemu, ojcze! - odpowiedził starszy meżczyzna:
                                        > > - Gratulacje, witajcie w naszym Kościele - rzekł im pastor.
                                        > > Nastepnie spotkał się z parą w średnim wieku i zapytał:
                                        > > - W pierwszym tygodniu szło nam całkiem dobrze.
                                        > > Potem jednak musiałem sie przenieść na kanape ale i tak...
                                        > > No, ojcze, nie wytrzymaliśmy! - powiedział meżczyzna.
                                        > > - Nic to. Witajcie, dzieci, w naszym Kościele - rzekł im pastor.
                                        > > Potem pastor spotkał sie z parą młodych i zapytał:
                                        > > - Nie, ojcze, nie umieliśmy sie powstrzymać - odrzekł smutno chłopak.
                                        > > - Co sie stało ? - zapytał pastor.
                                        > > - Moja żona siegnęła po puszke z kukurydzą, stojacą na półce
                                        > > i puszka spadła jej na ziemie. Kiedy się pochyliła nisko, by ją
                                        > > podnieść,
                                        > > nie mogłem się powstrzymac i musiałem dać upust żądzy...
                                        > > - No tak, macie świadomość, że nie możecie wejść
                                        > > do naszego Kościła - mowi pastor.
                                        > > - Gorzej, ojcze, nie możemy więcej wejść do Tesco...!!!
                                        >-------------------------------------------------------------------------------
                                        >Przychodzi mucha do baru i mówi :
                                        >-prosze kupe raz
                                        >-co ?
                                        > -gówno
                                        >-------------------------------------------------
                                        >Wchodzi Jasiu do lazienki, w której kapal sie dziadek
                                        >Co tam masz-zapytal Jasiu patrzac na czlonka od dziadka
                                        >Ptaszka- odpowiedzial dziadek
                                        >Rzeczywiscie na chuja mi to nie wyglada
                                        >------------------------------------------------
                                        >Wchodzi facet na dyskoteke w Wolominie, a ochroniarz
                                        >sie
                                        >go pyta:
                                        >- Ma Pan pistolet?
                                        >- Nie
                                        >- A moze ma Pan nóz?
                                        >- Nie
                                        >- Siekiere?
                                        >- Nie
                                        >- Kastecik?
                                        >- Nie, nie mam nic.
                                        >Ochroniarz rozbija butelke, daje mu tulipana i mówi
                                        >- Ja pierdole; to niech chociaz to Pan wezmie...
                                        >Haloooo, czy to pralnia?!
                                        >Sralnia!, kurwa, a nie pralnia, ministerstwo kultury,
                                        >kutasie jebany!!
                                        >Blondynka rozpoczela prace jako szkolny psycholog.
                                        >Zaraz pierwszego dnia zauwazyla chlopca, który nie biegal po boisku
                                        >razem z innymi chlopcami tylko stal samotnie. Podeszla do niego i
                                        >pyta:
                                        >- Dobrze sie czujesz?
                                        >- Dobrze.
                                        >- To dlaczego nie biegasz razem z innymi chlopcami?
                                        >- Bo jestem bramkarzem.
                                        >Pewna kobieta miala 2 synów - optymiste i pesymiste.Nie
                                        >im kupic pod choinke, wiec pesymiscie kupila sliczna
                                        >kolejke elektryczna, a na prezent dla optymisty zabraklo jej
                                        >pieniedzy, totez wlozyla do pudelka konska kupe. Gwiazdka :
                                        >Pesymista - "Eeee do kitu ta kolejka, pewnie zaraz sie
                                        >zepsuje.."
                                        >Optymista - O rany !!!! Dostalem konia !!!! Tylko
                                        >gdzie on spierdolil
                                        >Idzie ksiadz polna droga, przechodzi obok skromnego
                                        >gospodarstwa. Patrzy,
                                        >a tam chlop cos z desek kleci. Ksiadz zagaduje:
                                        >- Pochwalony, drogi parafianinie, nad czymze tak ciezko
                                        >pracujecie???
                                        >- A kurwa, kibel nowy stawiam, bo sie stary rozjebal.
                                        >- O, moj drogi!!! A nie móglbys tego tak troche owinac w
                                        >bawelne?
                                        >- Co mam owijac w bawelne??? Dechami opierdole naokolo
                                        >I chuj..!!!
                                        >
                                        >
                                        • ata76 Re: hihhihii 30.03.05, 16:24
                                          ojoj Dziewczyny, chwilka nie uwagi, a tu już szalejecie smile)))
                                          • ata76 Re: do Asiulki 30.03.05, 16:26
                                            no, mówiłam, że z dentystą nie będzie tak źle, tylko po kieszeni można nieco
                                            dostać, ale co się nie robi dla urody smile)))

Ja mam koronkę pocelanową z tego co pamiętam, ale to tak w tajemnicy piszę wink
                                          • pszczolaasia Re: hihhihii 30.03.05, 17:22
                                            melduje się, ale najpierw poczytam coście tu powypisywały!!! Asiulka misiek
                                            slania się na nogach ze śmiechu jak mu przeczytałam te kawałysmile)))) czytam
                                            dalej!!!!!!!!!
                                        • kruszyna75 Re: hihhihii 30.03.05, 16:24
                                          dobre!!!! dobre!!!!!
                                          • ata76 Re: Kruszyna 30.03.05, 16:27
                                            a gdzie przepis na żur?????????????????????????????
    • nitka111 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:39
      Witam dziewczynki! Ale macie tempo, ja jestem dzisiaj tak wykończona przez
      bartka, że mi nie mówcie o zaletach posiadania potomstwa. Ale do jutra mi
      przejdzie, po prostu muszę czasem wyjść gdzieś sama i nabrać dystansu.
      • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:42
        Hello Nitka!!! Każdy musi odpocząć troszku, więc się nie dziwię!!! Zdjęcia
        dotarły?
        • nitka111 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:43
          Dotarły dzięki, zaraz mojemu pkażę tylko się"agentki" na jetixie skończą wrrrr
          • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:47
            a cóż to za program????? Hmmmmmmmmm
            • nitka111 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:49
              Ukochany mojego męża, poza tvn turbo
              • ata76 Re: hello laseczki starające się Pomorze pozdrawi 30.03.05, 16:56
                he he he.... tvn turbo, skąd to znam? Ulubione męża to Top Gear, notabene też
                oglądam i "Mała Armia" smile)))
    • nitka111 W kwestii testowania 30.03.05, 16:55
      To ja po 12 IV, wytrzymam bez problemu, z Bartkiem testowałam w 37dc i to tlko
      dlatego że mż mnie namówił, ja byłam pewna że nic z tego i zaraz przyjdzie @. A
      on był PEWIEN że się udało, no to czekam spokojnie na jego pewność. smile)
      • ata76 Re: W kwestii testowania 30.03.05, 16:57
        oj mój mężuś też jest pewien, może u nas to też zadziała smile)))
        • cytrusowa Re: W kwestii testowania 30.03.05, 17:00
          a mnie trzaska łeb!
          To chyba zmiana pogody - tu mokro i cieplo, plus 15. A mnie trzaska łeb i
          pobolewa w podbrzuszu - to owulacja dopiero???w 20dc przy 28 dniowych cyklach?
          pokrecone
          • jedna_chwilka Re: W kwestii testowania 30.03.05, 17:05
            kurde Cytrusowa! co ty masz z to glowo
            • nitka111 Re: W kwestii testowania 30.03.05, 17:07
              Chwilko dzięki za lekarza smile
              • pszczolaasia Re: W kwestii testowania 30.03.05, 17:24
                Atka nam się z Nitką zaprzyjaźnia, pokrewieństwo mężów????? ciekawe,
                ciekawesmile)))
                • cytrusowa Re: W kwestii testowania 30.03.05, 17:25
                  taaaa...bardzo ciekawe...
                  • jedna_chwilka a Wy co zazdrośne??? 30.03.05, 17:34
              • jedna_chwilka a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:33
                • jedna_chwilka do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:34
                  • pszczolaasia Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:35
                    zaraz tam zazdrościmy.....cieszymy się po prostusmile)))) Jagoda, jestem
                    zrozpaczona, mój gin się we Mnie nie kocha smile))) chyba się potnę!!!!! cieńkim
                    grzebieniem!!!!
                    • ata76 Re: Jestem... 30.03.05, 17:44
                      • ata76 Re: Jestem... 30.03.05, 17:45
                        a tu cisza.......... gdzie pouciekałyście???????????
                    • jedna_chwilka Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:46
                      a wiesz jaki to obciach jak sie w Tobie stomatolog kocha...
                      muska cie po cycku że niby nichcący, Ty się czerwinisz i masz całą aparature w gębie
                      rany gościa
                      • ata76 Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:49
                        no no ... nie poznaję koleżanki wink
                        • ata76 Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:50
                          dzięki za zdjęcia mieszkanka Jagoda smile)) i za kotka też smile
                        • pszczolaasia Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:50
                          Ja ci nie powiem gdzie mnie ginekolog muskasmile))))))))))))))))) buhaaaaaaa
                          • pszczolaasia Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:51
                            Jagoda mieszkanko super!!!!!!!!! łazienka, normalnie jadę do ciebie na
                            kapiel!!!!!!!!! Asiulek biuro twojego męża to normalnie mój kącik
                            komputerowy!!!!
                          • ata76 Re: do Niteczki - a żeby tylko Ci się przydał :) 30.03.05, 17:52
                            nieprawdopodobne!!!!!!!!! Ciebie też???????????
                            • ata76 Re: ida zrobić kawusie!!!!!!!!!! 30.03.05, 17:53
                          • jedna_chwilka Re: 30.03.05, 17:53
                            a moja ginekolożka nie wiedzieć czemu mnie łachocze smile (nomen omen)
                            • pszczolaasia Re: 30.03.05, 17:55
                              gdzie ???????????? smile)))))))))))) nie mogę.... ja normalnie wysiadam, wy
                              wzbudzacie we mnie najgorsze instynktasmile))))))))
                              • jedna_chwilka Re: 30.03.05, 17:58
                                zganij - mundra jesteś?
                                kiedy ta kąpiel, bow iesz żebyśmy zdąrzyli nie sprzedać do twojego przyjazdu smile
      • jedna_chwilka właśnie 30.03.05, 17:56
        chcaiłam pedzieć, że czekamy na rozwijanie wątku mieszkaniowego smile
        a do Asiulki - Rewa(lacyjnie) miałaś i zdjątka giteskie
        a do Pszczoły - Pies Nietuzinkowy wygląda na niezłego ziuchanta
        • pszczolaasia Re: właśnie 30.03.05, 18:01
          dziecioroba chciałaś powiedziećsmile))) a jeśli chodzi o kąpiel to wirtualnie już
          sie kąpię. uwielbiam ładne łazienki i cierpię strasznie bo moja jest
          okropna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • ata76 Re: właśnie 30.03.05, 18:05
            a w kwestii rozwijania wątku mieszkaniowego, to o co chodzi???????? Czyżby
            przytyk smile)))))))))))
            ja już mówiłam, że mężusia muszę najpierw zgwałcić, żeby zdjęcia zrobił
            • jedna_chwilka Re: właśnie 30.03.05, 18:06
              Atuś Ty se gwałć byle skutecznie
              • ata76 Re: właśnie 30.03.05, 18:07
                oj, ale on nigdy nie protestuje, a co to za gwałt wink
            • pszczolaasia Re: właśnie 30.03.05, 18:07
              ja jak posprzątam, a generalnie robimy to w sobotę rano....
          • jedna_chwilka jadę do dom 30.03.05, 18:05
            się podłączę wieczierom smile
            • ata76 Re: jadę do dom 30.03.05, 18:06
              tylko tak na 100 % wróć do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • pszczolaasia Re: jadę do dom 30.03.05, 18:08
                właśnie!!!!!
                • asiulka1976 ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:15
                  moj zabek, wiem ze mial bolec ale tak ??
                  cholipka znow Gg nie dziala chyba dzis na chacie bedziemy, to co spotkanko o 20-
                  tej ?? bartek bedzie wykapany, mezusie meczyki beda ogladac a my o glutach
                  pogadamy i jak to dentysta sie kocha a ginekolok łachocze ;o)
                  • pszczolaasia Re: ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:16
                    asiulka mizia, mizia, Jagodę łaskocze, mój Mnie miziasmile))))
                    • ata76 Re: ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:19
                      mi gg działa!!!

biedna Asiulka!!!! ŁĄcze się w bólu!!!!!!!!!!!!!
                      • pszczolaasia Re: ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:20
                        mi też działa, ale Jagoda nie może na gg....
                        • ata76 Re: ale bolllliiiiiiiiiiiiiiiiiii 30.03.05, 18:23
                          wiem, wiem, pamiętam o Jagodzie, ale ja tylko tak chciałam zaznaczyć swoją
                          obecność smile
                  • asiulka1976 nitko111 30.03.05, 18:26
                    kochana zamecze cie chyba hihihii
                    dlaleko to republika.pl/pod_sosna/
                    • pszczolaasia a ja idę po psa 30.03.05, 18:29
                      wróce za pół godziny!!!!!!
                    • ata76 Re: nitko111 30.03.05, 18:30
                      Asiulek ja Ci zaraz wyślę to maila gazetowego swoją fotę, bo mnie z tym
                      makijażem zaskoczyłaś i mi tu zaraz powiedz czy ja pani zima, wiosna , lato czy
                      jesień. Zwracam się do Ciebie jako ekspertki !!!!!!!!!!!!!!
                      • pszczolaasia Re: nitko111 30.03.05, 18:49
                        ja też chcę fotkę do oceny!!!!!
                        • asiulka1976 moj zabek :O) 30.03.05, 18:57
                          boli jak diabli ale jak sobie pomysle o porodzie albo bolu "tam" po porodzie to
                          mi przechodzi hihiiii

Ps. Zjadalam sledziki a teraz popijam cappucino surprised))
                      • asiulka1976 atko 30.03.05, 18:55
                        odpisalam na emaila PANI LATO surprised)
                        • pszczolaasia Re: atko 30.03.05, 18:57
                          to znaczy jaka to jest Pani lato? a ja co jestem mussiałabym wyraźniejsze
                          zdjęcie pewnie Ci wysłać? prawda????
                          • asiulka1976 Re: atko 30.03.05, 18:58
                            prawda surprised)
                          • asiulka1976 Re: atko 30.03.05, 18:59
                            ale ja nie jestem w stanie na 100% powiedziec ze zdjecia !! to nie takie
                            proste, moge popatrzec na make-up i zobaczyc fachowym okiem ;o) i ewentualnie
                            porownac was do pory roku ale na 100% to prawda nie bedzie surprised)
                            • asiulka1976 mniam,mniam 30.03.05, 19:07
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=22094621&v=2&s=0
                              Tez tak jadłam, jak wszystko zniknie z lodówki poswiateczne to sobie zrobie surprised)
                              • nitka111 Asiulko!!! 30.03.05, 19:10
                                To jest poza centrum, tak około 15 min. autkiem, jeśli chodzi o taxi to w
                                granicach 20 -30 zł. W stosunku do mnie , druga strona miasta.
                                Aha jeśli chodzi o poród, to nie martw się owszem boli nie ukrywam, ale jak
                                zobaczysz dzidziusia wszystko przechodzi. A ja jestem z tych baardzo wrażliwych
                                na ból. Hihihi, jak chcecie to Wam napiszę jaką miałam rozmowę z położną, przed
                                samym porodem.
                                • asiulka1976 Re: Asiulko!!! 30.03.05, 19:12
                                  pisz koniecznie !!!
                                  dobra to szukam dalej, zwariuje ale dobra nowinka za tydzien bedziemy sie juz
                                  widziec !!!!!!!!
                                  • nitka111 Re: Asiulko!!! 30.03.05, 19:22
                                    Dokładnie smile)). A to : www.pensjonatwrona.krakow.pl/
                                    Mój poród:
                                    Miałam prowokację, ponieważ odeszły mi wody, a nie było skurczów. Chrakteryzuje
                                    sięto tym, że częstotliwość pojawiania się jest taka sama, ale skurcze od
                                    początku bolesne. A ja sobie czytałam Chmielewskiej "Depozyt", kto zna będzie
                                    wiedział o co chodzi, bohaterka super gotuje, cały czas miałam ochotę na
                                    sernik, nie wiem tak mi się ubzdurało. Kiedy nie pomagał jużprysznic i
                                    chodzenie, dostałam piłkę na której przysypiałam ( całe szczęście że mnie mężuś
                                    trzymał, zresztą on był biedny: raz zimno, raz gorąco, nie dotykaj ,przytul
                                    itp.). W końcu finał, przechodziłam na fotel porodowy, a obeznana z teorią, że
                                    skurcze porodowe nie bolą, stwierdziłam do położnej: To chyba jeszcze nie czas,
                                    ja nie urodzę bo mnie boli. A na co ona: Co rozmyśliłam się i do domu? Może
                                    jednak pani spróbuje?. No to spróbowałam i mam Bartusia smile))). Ale fakt ból
                                    przechodzi przy parciu.
                                    • pszczolaasia Re: Asiulko!!! 30.03.05, 19:24
                                      uwielbiam Chmielewską, przeczytałam jej prawie wszystkie książki, ale przez to,
                                      że tego jest tak dużo piep...ą mi się w głowiesmile))
                              • pszczolaasia Re: mniam,mniam 30.03.05, 19:26
                                ojej Asia, ja cię proszę!!!!! rormalnie, ja po świętach mam zrzucić te 100 kilo
                                a nie marzyć o makaronie!!!! co za szatan z tej dziewczyny!!!!
    • jedna_chwilka Asiulek 30.03.05, 19:16
      jak Cię będzie tak napindalać, to se kochana wydłub to co masz w kanałach, bo
      mam nadzieję, że kanały Ci dotruwa (sorka - mogłam się niedoczytać) i złożyli
      Ci tam taki "gipsowy" opatrunek...
      jeśli tak Cię nachrzaniać będzie, że będziesz miała nie zasypiać przez niego i
      łykać kolejną tabletkę przeciwbólową, to wydłub sobie - nie zwlekaj.
      Ból jest gorszy w tej sytuacji niż niedotrudy ząb.
      • jedna_chwilka Re: Asiulek 30.03.05, 19:17
        niedotruty - ale walnęłam babola
        • pszczolaasia Re: Asiulek 30.03.05, 19:22
          a kto go, oprócz Ciebie zauważył Kochana? ja nie... ale ja mam soczewki zdjete,
          więc... co do zdjęcia to nie mam wyraźnego z twarzą. jak zrobię to wyślę!!!
          • kruszyna75 Melduję się... 30.03.05, 19:25
            Ata, przepis będzie, nie martw się, musze go tylko napisać
            Jestem jak najbardziej za czatem o 20:00!!!!!!
            • pszczolaasia Re: Melduję się... 30.03.05, 19:27
              ja też, twój mąż ma też przygotowane szaliki i piwo w dużych ilościach???? czy
              wogle jest ktoś kto jest tak trzaśnięty jak mój mąż na piłkę nożną... nie kumam
              tego, ale przynajmniej komp będzie cały mój!!!!!!!!!!!!
              • kruszyna75 Re: Melduję się... 30.03.05, 19:29
                mój absolutnie sie nie interesuje więc mam i kompa i TV dla siebie smile))))
              • asiulka1976 Re: Melduję się... 30.03.05, 19:30
                sadysta mi wyczyscil kanał i wsadzil jakies lekarstwo mowil ze bedzie bolec bo
                poszerzal kanał surprised(
                A ten mecz to juz leci o ktorej on bo mojego M jeszcze nie ma , moze juz
                pojechal do kumpla na mecz ? hhmmm
                wsciekne sie bez tego GG ide zrobic martini i o 20.00 na chacie papapaa
            • jedna_chwilka ja będę o 20.15 30.03.05, 19:28
              zaniedbalam chate i ciuchow mam sterte, porobie to przyjde
              • pszczolaasia Re: ja będę o 20.15 30.03.05, 19:29
                czymam cię za słowo!!!!!
    • nitka111 Jeszcze a'propos mojego opisu powyżej 30.03.05, 19:29
      Polecam Chmielewskąna poród wink)). A co do bólu, to ponoć każda ma dostosowany
      do swojej wrażliwości na ból.
      • kruszyna75 Re: Jeszcze a'propos mojego opisu powyżej 30.03.05, 19:31
        no ja mam nadzieję, że ja mam duuuużą odpornośc na ból smile
      • pszczolaasia Re: Jeszcze a'propos mojego opisu powyżej 30.03.05, 19:32
        a ty masz bolesne @, bo widzisz czytałam gdzieś, że jak ktoś ma bolesne @, to
        poród też podobno bolesny.... no i normalka się boję... kurczaki pieczone w
        odbyt wypchane...
        • pszczolaasia Re: Jeszcze a'propos mojego opisu powyżej 30.03.05, 19:34
          znaczy się na pewno jest bolesny dla każdego, ale jak się ma bolesne @ to
          pooród jest jeszcze gorszy... wy wogle wiecie o czym ja pisze, Cytrusowa to tak
          ładnie napisała do Pani ginekolog- położnik... ide wina sobie nalać.
        • nitka111 Pszczolaasiu!!! 30.03.05, 19:35
          Ja teżmiałam bolesne, bywało że mdlałam z bólu i nie tylko poród przeżyłam (
          bez znieczulenia), a jeszcze przestało mnie bolećprzy @, to co teraz boli to
          jest niewarte wspominania.
          • pszczolaasia Re: Pszczolaasiu!!! 30.03.05, 19:37
            no ja słyszałam, że tak jest.... i dlatego właśnie chcę jak najszybbciej
            uroszić, buhahhhaaasmile))
            • pszczolaasia Re: Pszczolaasiu!!! 30.03.05, 19:37
              żartuję oczywiściesmile))) chcę urodzić bo chcę i już!!!
              • nitka111 hihihihih 30.03.05, 19:56
                Moje dziecko je na kolację płatki na mleku - te co je Shrek. Poza tym , nie
                idzie spać bo pżecież jest dzisiaj mecz - no cóż facet.
                Chociaż moja siostra też jest zagorzałym kibicem i mój tato - ma to w genach z
                obu stron.
            • nitka111 Re: Pszczolaasiu!!! 30.03.05, 19:39
              No dobra idę wyciągnąć mojego brzdąca z wanny ( do której go tatuśwsadził i
              pojechał wcześniej do pracy żeby na mecz sięzałapać). dam mu klacji wchodzę na
              czat.
              • kruszyna75 A propos zdjęć... 30.03.05, 19:43
                to jak zrobię swojego mieszkanka to też Wam wyślę
              • asiulka1976 anitko 30.03.05, 19:54
                www.rthotels.com.pl/pl/galicya/
                ceny nawet, nawet ale na innej stronce hihihii wyslalam zapytanie o aktualny
                cennik surprised)
                • ata76 Re: w kwestii meczów 30.03.05, 20:02
                  wiem ,ze już zmieniłyście temat, ale muszęto powiedzieć: mój M może tyłem
                  oglądać mecze, w ogóle dla niego nieistnieją.

W kwestii bólu, jestem nieodporna, panikara .... znaczy się mam rozumieć, że
                  jeśli ból jest proporcjonalny do możliwości danej osoby, to mnie nie będzie
                  boleć bo mam niski próg wink ..... ale fajna teoryjka
                  • ata76 Re: jest 20.04 30.03.05, 20:03
                    i gdzie jesteście?????????????
                    • nitka111 Asiulko!!! 30.03.05, 20:05
                      Niedaleko do rynku, ok 5 min. autkiem, taxi koło 10 zł. i do mnie też smile blisko
                  • ata76 Re: a i jeszcze jedno 30.03.05, 20:05
                    specjalne podziękowania dla Asiulki za ocenę typu urody smile))))))) Pani
                    Lato............ nigdy o sobie w tych kategoriach nie myślałam wink))))))))))
                    • romkaforever Hej 30.03.05, 20:10
                      No to jestem, jaki temat aktualny???
                      • romkaforever Re: Hej 30.03.05, 20:21
                        Hej no co jest. Wszystkie mecz poszły oglądać? A mialo byc tutaj gorąco!
                        • jedna_chwilka Romka 30.03.05, 20:27
                          dawaj na czat, laski pewnie tam juz tarzaja sie ze smiechu
    • jedna_chwilka Romka masztu linkie i dawaj bo karniak 30.03.05, 20:32
      www.polchat.pl/chat/?room=przyszle+mamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka