cytrusowa 31.03.05, 00:01 nikt mnie nie przebił!!! Załozyłam dokładnie minutę po północy, czyli w pierwszej minucie czawartku Do sklikania kochane! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:30 jesteś niesamowita!!!!!!!!!!!!! długo urzędowałyście????? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:32 nie pamiętam która była, ale jak wróciłam i nikogo już nie było to była 0:30. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:31 oj, no po prostu szalona jesteś. Sorki, wczoraj musiałam na chwilkę wyjść bo Osobisty mnie zawołał, żeby coś zrobić, nawet nie zdążyłam napisać. Trwało to dłużej niż chwilkę i jak przyszłam to już nikogo nie było Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:34 nie wierzę!!! mój powiedział mi, że mam zakaz długiego siedzenia z Wami, bo Mu potem spać nie daję, nic z tych rzeczy, kochane, do późnych godzin rannych- 1,30 opowiadałam mu co gadałyśmy!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:35 Hello!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja dziś się podle czuje, ma supeł w żołądku (((((((((( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:36 kac, kac))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:36 Atko, przejdzie )))) a jakie masz teraz wspomnienia hihihhi... Odpowiedz Link
ata76 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:39 nigdy więcej wina kalifornijskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:44 teraz tak mówisz Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:37 dobra jesteś z tym opowiadaniem, jak on to wytrzymał????????????? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:38 powiedział- KOBIETO ZAMILCZ WRESZCCIE, JA SPAĆ CHCĘ!!!!!!!!!!!! oczywiście artystycznym szeptem bo po meczu słowa prawie wymówić nie mógł!!!! schrypnięty jakoś takoś!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:43 ojoj, dziwne jakieś, czyżby na meczu sobie pokrzyczał??????????? )))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:51 z teściem. zawsze tak to sie kończy jak sie teściem umawia!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 witam przy kawusi 31.03.05, 09:01 Oj szkoda ze nie moge poczytac co pisałyscie ( Wiecie nie wiem czy to tak ma byc ale ząb dalej mnie ćmi ( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: witam przy kawusi 31.03.05, 09:03 ja jeszcze nie mialam zatrutego zęba- nigdy!!!! nie pomogę Ci, przykro mi.... Odpowiedz Link
ata76 Re: witam przy kawusi 31.03.05, 09:10 w kwestii zęba, to jak miałam truty, to też mi na początku ćmił i to był znak, że nie zatruł się i potem miałam powtórkę z rozywki, znaczy się jeszcze raz mi truł dentysta!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: witam przy kawusi 31.03.05, 09:13 atko no wiesz bbbuuuuuuuuuu ale ja wiem ze i tak bede miec jeszcze z 2 razy lekarstwo czyli to trucie. Odpowiedz Link
asiulka1976 pszczolo 31.03.05, 09:08 widze ze nie byłas na kwietniowych straniach smutna wiadomosc forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=21594300&s=1 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczolo 31.03.05, 09:22 nie wiem Asiulek co powiedzieć..... dziękuje Ci za linka.... ona była Mi bliska, bo myśmy testowały mniej więcej w tym samym czasie...04.02... o kurczę, że tez musi tak w życiu popierzyć!!!! nie wiem co mam powiedzieć, nigdy się tego nie wie!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pszczolo 31.03.05, 09:25 wiem co czuła i co Ty czułas ale szczescie w nieszczesciu jesli moge tak napisac ze nie widzialas GO na usg a pewnie gviazdka tak jak ja widziala i to jest najgorsze widziec swoje dziecko i nigdy go nie dotknąć, nie moge sobie wyobrazic kobiet ktore czuja pierwsze ruchy a potem traca swoje dzieci. TO jest TRAGEDIA a tyak mało sie o tym mowi. [*] ku pamieci Aniołkom Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczolo 31.03.05, 09:27 wiem Kochana, wiem!!! ja po tym programie co był na tvn-nie powiedziałam, że z jednej strony, jeśli musiało sie tak stać, to dziękuje Bogu, że stało się tak szybko.... jeśli wiesz o czym mówię....nie widziałam mojego dziecka i lepiej...chyba... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pszczolo 31.03.05, 09:30 lepiej pszczolko, lepiej......... ja widzialam oczka na mnie patrzace na usg na monitorze dziecko jest wieksze niz w rzeczywistosci wiec zajmowalo cały monitor ( raczki, nozki , brzuszek tylko skad mialam wiedziec ze mialo sie ruszac , ucieszylam sie jak go zobaczylam a gin postawol mnie na rowne nogi mowiac "co sie pani cieszy przeciesz akcji serca nie ma". Odpowiedz Link
asiulka1976 boje sie II kresek 31.03.05, 09:28 wiecie jakos sie boje zobaczyyc te II dziewczyny sie ciesza pisza sa,sa , mam dwie krechy , nareszcze czuc w tych postach radosc niesamowitą ja poczuje strach i ciarki po plecach, pewno ze sie bede cieszyc i wierzyc ze ciaza przebiegnie prawidlowo ale ten strach bedzie silniejszy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: boje sie II kresek 31.03.05, 09:46 ja się też boję, ale tak rozpaczliwie ich chcę, że mnie to aż przeżaraża!!!! jestem trochę rozstrojona, że piszę takie rzeczy, przyżekłam sobie, że zawsze będę wesoła... Odpowiedz Link
zebra51 Re: boje sie II kresek 31.03.05, 09:46 Ehhh, życie Kiedy poszłam na zakupy, przed wyjazdem do szpitala na zabieg, wszystko wydawało mi się takie nierealne. Ja w jakimś filmie. Słoneczna, piękna sobota, ludzie w supermarkecie szczęsliwi usmiechnięci... w samym srodku ja. Żywa trumna. Nie wierzyłam, że jeszcze kiedyś bedzie dobrze. Jest jednak. Jest lepiej. Ważne są dobre słowa i wsparcie. Również Wasze dziewczyny. Za co serdecznie i z całego serca dziękuję. Słońce świeci teraz również dla mnie. Czasem jest mi smutno, ale idę do przodu. DO PRZODU. Tyle jeszcze życia przed nami, kochane. Tyle jeszcze szczęśliwych dni. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: boje sie II kresek 31.03.05, 09:51 Tak słonce swieci a juz niedługo bedziemy chodzic w okularach przeciwsłonecznych bo tak bedzie w oczy dawac :o) juz niedługo zaraz po tym jak ujrzymy II grube tłuste krechy !!! Odpowiedz Link
cytrusowa zmiana tematu 31.03.05, 09:59 Kobity! dość już smutku na początek dnia - założe się, że jest pięknie, ślonko swieci i aż chce się wychodzić. Tu przynajmniej tak jest Mój wpis zakładający wątek dokładnie zakończył pogawędki. Tym bardziej, że Kruszyna sie zmyła i zostawiła mnie samą na czacie. Wiec se poszłam. No a teraz już jestem! I się witam! Sąsiadka Asia, ząb poćmi, poćmi i przestanie - mnie tez lekko ćmił,tak momentami, ale już oki. Niekoniecznie od razu będzie cię męćzył - po prostu ząb musi sie dotruć, a to trwa Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:09 Cytrusowa, nie gniewaj się, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, wytłumaczyłam się już plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nie gniewaj się!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Kruszyna 31.03.05, 10:19 ooooooooooo, jestem wniebowzięta. Dzięki )))))) obiecuję poprawę Odpowiedz Link
zebra51 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:12 Łaczę się w bólu zębowym Wczoraj wyszlam z gabinetu o 220 zl lżejszaale za to z dwiema plombami. Ale dzisaj.....nic cieplego nic zimnego nie moge wciągnąć. ( Ale za to juz wkrótce będę modła się śmiać całą paszczą, aż do śledziony. O tak: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:17 oj tak, łaskawa, bo się w Wielki Piątek wyspowiadała A co do zęba - zeberka, ja też już niedługo będę prezentować cały garnitur zębów, tylko jeszcze muszę zmienić i zrobić nowy mostek Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:20 a to pokutę dostałaś, żeby wybaczać koleżankom??? Hihihihi.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:20 Zebra bądź tak dobra i wyślij mi swoje zdjęcie, jak się tak smiejesz aż do sledziony!!!!!!!! dobre, dobre))))) ja ci wyśle swoje, jak się lekto półgębkiem usmiechan.... ja dzisiaj ida do sadysty, jak się dostanę.... rormalnie stresa mam.... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:22 Co Wy z tym sadystą - wszystkie musiałyście po mnie spapugować??? Tyle czekałam na to, y iśc do dentysty - wreszcie na goscinnych występach w Polsce poszłam i prszę! Worek się otworzył i wszystkie też pobiegły. skadnal! No właśnie zebra, wkupne to zdjecie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:23 ja ci pozazdrosciła, ze ty tak piknie opowiadasz o swoim mostku)))) i dlatego tak, z zazdrości)))) ja tez kcem nowy uśmiech))) Odpowiedz Link
zebra51 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:26 Poszukam, jestem teraz w pracy (ha, ha, ale sie obijam) jak mam to wyslę. a jak nie, jutro macie jak w banku. Gratis zebrowaty małowinek Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:32 no no no to teraz z gratisami dostajemy zdjęcia!!! ekstra!!!! Cytrusowa a ty co? jakieś zdjątko!!!! prosimy ładnie, o Kruszynie nie wspomnę.... obiecała nam nowe zdjątko swojej twarzy, pobudziła ciekawość do niemożności i nic.. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:36 hmmm, no dobra, jak sie prosicie! Poszperam ale to niezbyt aktualne będzie Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:00 ja to o sobie Cytrusowa, bo mnie pszczoła popędza Odpowiedz Link
cytrusowa Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:06 no dobra, już dobra. Aha, wlasniewe wyslalam Wam foty Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:09 no prosze nawet moj krolik sie na nich znalazł hihhihiihi Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:10 no właśnie, nawet pomyślałam, że Cytrusowa zrobiła nam psikusa. Ale Wenecja, ach, rozmarzyłam się )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:14 oj bo to byl mail od asiulki, i tak jakos wyszlo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:13 Cytrusowa a ja też dostałam????????? na jaki adres?????????? Odpowiedz Link
ata76 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:19 Wenecja, ech byłam tak kiedyś!!!!!!!!!!!!!! Dawno, dawno temu..... Cytrusowa, a Ty chyba troszku kolorek włosów zmieniłaś? W każdym razie inny niż na zdjęciach znajdujących się na forum Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:58 nie żartuj!!!!!! ile można szukać!!!!! raporcik co robi wieczorami, zamiast szukać zdjęcia dla koleżanek!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:32 to ja będę oryginalna,do dentysty nie zamierzam iść chyba, że mnie ból zmusi Odpowiedz Link
ata76 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:37 a ja się wybieram, wybieram i wybrać się nie mogę ... nie wiedzieć czemu Odpowiedz Link
asiulka1976 no kochane... 31.03.05, 11:06 wyjazd zaplanowany tylko teraz szefcio musi zaakceptowac ;o) znaczy męzulek no i noclegi mozna zaklepywac a ze to hotele to wolne miejsca beda na pewno ) ciesze sie strasznie !!! Pewnie niteczka wieczorami bedzie zdawać relacje hihiihi albo tyle winka wypijemy ze nie bedzie w stanie ;o) Czy ktos chce poznac trase wycieczki ?? Ps. Teraz moge zakładac prywatny chat e-przyjaciółek, podam adres na emaile ;o) no i koniecznie o 20-tej na nim spotkanko przy winku 9nie zapomnijcie kupic jak komus zbrakło po wczorajszym hihihii) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no kochane... 31.03.05, 11:07 czeakamy wino kupie, ale nigdy w życiu już półslodkigo)))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:18 Wyjazd w srode wieczorem z gdanska do włoclawka i nocleg w hotelu z jakuzzi nastepnie w czwartek wyjazd do Krakowa i zakwaterowanie w hotelu mam nadzieje ze blisko rynku albo taxi tanie :o) wieczorem spotkanie z nitka i piwko na ryneczku i rozmowa na temat wyjazdu do wieliczki w piatek lub sobote, oczywiscie Pani przewodnik Pani Anita zaproponuje zwiedzanie Krakowa hihihiihi W pon wyjazd do zakopanego i nocleg blisko krupówek super szkoda ze w piatek wyjazd do Gdanska ( Odpowiedz Link
zebra51 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:20 Fajna trasa A ja w maju jadę w Twoje rejony. morze wzywa A z cytrusowej to...niezła dupeczka no, no... Odpowiedz Link
ata76 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:25 oj piękna trasa.................... Asiulka koniecznie zdjęcia prosimy z eskapady!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:45 dupeczka, powiadasz.... To komplement - dziekuje co do koloru wlosow, to faktycznie - teraz zmienilam, wrocilam do swoich ciemniejszych, ale to krotko przed swietami i scieniowalam moje kreciolki. A Wenecja...było bosko, mój mężuś, jeszcze wtedy chłopak, partner...zrobił mi niespodziankę. A jeszcze większą był fakt, że oświadczył mi się tam Odpowiedz Link
zebra51 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:55 Rany, mam nadzieję, że Cię nie obraziłam. Jesli tak, to przepraszm, nie chciałam. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:03 zebra, no cos Ty, nie obrazilas mnie w żadnym wypadku - wręcz połechtalas moją próżność. Ale bez skojarzeń z tym łechtaniem, bo tu zboczone pisują Odpowiedz Link
zebra51 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:07 co niektóre to zboczone i napalone ja to jestem taka rycząca (prawie) trzydziecha, podobno zbilżam się wiekowo do mojego apogeum seksualności. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:11 no ja sie nie mmoge doczekac tej rozbuchanej sexualnosci po trzydziestce Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:21 o cholera to ja mam teraz rozbuchaną seksualność, czy ją przekroczyłam???? bo sama nie wiem..... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:23 nie, no Ty pszczolaasiu osiągnęłaś apogeum swojej seksualności Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:25 och.... dziękuje))) rormalnie ze wzruszenia rączki nad klawiaturką mi zawisły))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:05 jejku jak romantycznie, tylko pozazdrościć )))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:06 oczywiście pozazdrościć i romantycznie dotyczyło oświadczyn w Wenecji )))))), Odpowiedz Link
sabi35 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:23 A wiecie co? ja jadę za 3 tygodnie do Hamburga i będziemy nocować w hotelu, który był kiedyś luksusowym ... domem publicznym. A Kraków to moje ukochane miasto, studiowałam tam 5 lat (i mieszkałam 100 km dalej) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:26 ale, ale ładny masz "suwaczek" tak to się nazywa???? a tego domu publicznego to ci zazdroszczę!!!! Kraków, taaaakkk... normalnie muszę tam pojechać jeszcze raz))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:29 Taaa, tam są lustra na suficie, baldachimy i kto wie co jeszcze )) Suwaczek będziesz miała za 2-3 tygodnie. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:35 my wszystkie jesteśmy niezłe dupeczki I tego należy się trzymać A tak z innej beczki - jak często chopdzicie do ginekologa? Zakładając, że nie ma żadnych problemów takich typu swędzenie, pieczenie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:01 ja ze względu na to co pisałaś cały zeszły rok latałam. w końcu przeszło, a tak od stycznia co dwa tygodnie.... już mam gościa dość, jakkolwiek by nie był przystojny... teraz pierwsze dwa tygodnie mijają kiedy go nie zobaczę i kurtka na wacie cieszę się bardzo z tego powodu. mam nadzieję, że za 2 tygodnie, po pozytywnym teście dopiero do niego pójdę, bo powiedział mi , że jak będzie pozitiv to od razu mam przylecieć... nie czekać... tylko na skrzydłach przylecieć... no to poletę))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:58 czymam cie za słowo))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:02 to czymam cię za słowo miało być do Sabi))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:06 bo ja sie wlasnie zastanawiam...czy isc jak bede za m-c w Polsce czy nie isc... Powiem tak - martwią mnie moje cycki, to ze są nabrzmiale tak dlugo i pobolewają. Kiedyś już mialam te wlokniaki czy otorbienia - o tak, otorbienia, bo bralam pigulki. No i wlasciwie to nie robilam żadnych badać przed planowaniem dzidzi, wiem tylko, ze na różyczkę jestem szczepiona, i wsio Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:16 no ja bym poszła.... ale może faktycznie poczekaj do Polski... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:21 nie, nie, to nie tak pszczolaasia. Ja tu nie ide, bo i tak nie mam ubezpieczenia. Tak sie ogolnie zastanawiam, czy wogole powinnam isc przy okazji pobytu w Gdańsku. Czy lepiej dopiero jak już zaciążę... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:38 idź od razu.... aczkolwiek, wiesz ja mam podobny problem od połowy cyklu, a czasami nawet wcześniej pobolewają mnie a od połowy cyklu jest tylko gorzej. byłam wlasnie z tym w styczniu., dostałam mastodynanon czy jak on tam się nazywa. zmian żadnych w piersiach tylko ból, zwłaszcza jednej, tej większej. po konsultacji z ginem nie biorę tego, bo staram sie a tego się nie bierze jak chcesz starać się odziecko)))))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:39 no dobra, to musze zawcz\asu sie zarejstrować, bo w tej invikcie tez są kolejki Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:50 zrób to Kochanie!!! dla własnego spokoju!!!pozdrawiam... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Dzię dobry.... 31.03.05, 12:28 o kurteczka trasa jak marzenie Asiulek wiesz, Ty to jesteś taki kaowiec wszystko masz w szczegółach dopięte na ostatni guzik zaraz tam zboczone! ja mówiłam, że mój sadysta smyra mnie po po pierwsi, że niby nic Cytrusowa a ja też Cię dupeczkę mam? Cześć Zebra )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:39 taaa, to pojde sobie Cytrusowa fajne zdjątka Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:45 a dokąd to Ty se pójdziesz, co? Ja nie pozwalam. Dzięki, milo ze Ci sie podobają Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:48 teraz na obiad, żeby wrzoda uciszyć. A miały mi się nie podobać, bądź poważna choć przez jedną_chwilkę fajna babka z Ciebie i już. Romka to chyba daje dziś uczniom wycisk skoro się tu nie pojawia... Odpowiedz Link
ata76 Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:51 jak na obiad, to usprawiedliwiona jesteś )))) Odpowiedz Link
zebra51 Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:51 jedną chwilkę możesz z nami się poobijać ; ) Mam nadzieję, że po jutrzejszym wysyłaniu zdjęć nie pozostaniecie mi dłużne! Odpowiedz Link
ata76 Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:50 CZeść Chwilko!!!!!!!!!!!!!! Ty nigdzie nie uciekaj!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:52 no tak, nie wszyscy mogą się obijac Ale wiecie co? czasem sie zastanawiam jak długo jeszcze wytrzymam siedząc w domu, nie mając przyjaciól i do kogo ust otworzyć... No, mam rano szkole i de szprecham po szwabsku, ale potem. Ja mam tu wytrzymać dwa lata Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:53 idę laseczki jest fasolówka, kurczak lub łosos, ciasto drozdzowe i/lub kompot - ale mi burczy Odpowiedz Link
zebra51 Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:56 Dżizus, a ja jeszcze 4 gadziny w pracy. Na jednym jogurcie!!! A chwilka mi tu o łososiach!!!! To dopiero jest sadyzm ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Zebra 31.03.05, 13:04 jesteś pewna, że chcesz nasze zdjątka oglądać???? wyczymasz to??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczolaasia 31.03.05, 13:16 no dobra to ci wyślę dzisiaj wieczorkiem, albo najpierw ty, a potem ja... Odpowiedz Link
asiulka1976 mamy wlasnego chat-a 31.03.05, 13:32 link podalam emailem, sprawdzcie czy wszystkie dostaly ;o) Odpowiedz Link
romkaforever Re: mamy wlasnego chat-a 31.03.05, 13:37 Ciao, dziewczęta. Przyszłam sie przywitać, jak kacyki)))))) ? Męczą? A o co chodziz tym pryw czatem , ja nic nie dostalam , a mialam dostać? Bo nie wiem. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: mamy wlasnego chat-a 31.03.05, 13:41 tak inne adresy wykasowałam , mam tylko nietuzinkowych )) Odpowiedz Link
romkaforever Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:41 tak sie wysilali że wycisnęłam wszystko czyli nic Odpowiedz Link
romkaforever Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:42 Moze wieczorkiem zaglądnę na czata bo zaraz mój siostrzeniec przyjdzie i komp jego :0 tylko mi wytrzeźwiec do wieczora! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:49 wieczorkiem to my od nowa zaczynamy)))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:54 a co mi jeszcze martini zostało tylko glupio tak po cwiczeniach pić hiihhii no wlasnie jak padne po nich to mnie nie bedzie bbuuuu no i druga sprawa ze komp moze okupywac moj M )) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:56 Asiulka, tylko pamiętaj z tymi ćwiczeniami bez przegięć!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:54 ja dziś wieczorem na pewno nie piję, po wczorajszych doświadczeniach (((((((( Dawno tak nie miałam, i nie chcę powtarzać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Zboczone i inne.... 31.03.05, 13:55 wysłałam zdjęcie ))) to jeszcxze nie to, ale szuka sie nadal hihihihihi Odpowiedz Link
ata76 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 13:57 a ja idę dziś do apteki testy kupić..... wiecie, że to pierwszy raz w życiu... raz jak mi się zdarzyło testować, to kupował mój M, ale teraz powiedział, że mam sama iść Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:00 hihhi ja kupuje hurtowo u Ewy (tanio i czulsze) od razu 6 szt czasem w jednym cyklu wszystkie pojda hihhiih Odpowiedz Link
ata76 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:04 ja mam regularne @, więc nigdy poza tym jednym razem nie miałam okazji......... i nawet wtedy to był fałszywy alarm..... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:04 pszcczolko jak ja wczoraj wytrzymaam i zyje (nie liczac bolu dalej) to i ty dasz rade )) a na ktora ten sadysta ?? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:08 ło Matko, mój i kupowanie testu ciążowego!!! Nie wyobrażam sobie, ale może się mylę, czasami potrafi mnie zaskoczyć. A mój ma dzisiaj imprę i żartuje sobie z mnie, że będzie uprawiał sabotaż i się schleje na umór. A tu jeszcze dzisiaj to bardziej 2xP, potem już samo PPPPPP.... Odpowiedz Link
pszczolaasia a ja sie umówiłam do 31.03.05, 14:01 sadysty..... o kur zapiał pies zaszczekał serce Mi wali jak szalone..... ja umrę ze strachu.... normalnie.... jak bym się nie pojawiła na forum to znaczy, że umarłam...czymajcie mnie bo mdleje.... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:02 jaki koński, jaki koński. O czym Ty kobito mówisz!!! Fajna fotka, jakaś imprezka? Bo mam wrażenie, że przed Tobą stały jakieś butelczyny. Ale to moja wybujała wyobraznia! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:05 Nie Cytruś, jeżeli tak mogę, wyobraźnie Ci nie szwankuje. To była wigilia w firmie. Koński mam, bo jak się śmieję, to podnoszę górną warge i moje dziąsła widać. Dlatego na zdjęciach staram się nie otwierać paszczy zbyt szeroko ) Ale czasem się nie da zwłaszcza jak ktoś mnie rozśmiesza. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:09 wiesz ja też tak mam, w kwestii uśmiechu piszę... o kurde ... denerwuje sie... jak nienormalna... no w końcu co mi taki sadysta może zrobić.... asiulek a powiedzieć mu o tym, że ewentualnie mogę być... zafasolkowana? przecież to tylko ewnetualność... chyba tak co nie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Asiulek???? 31.03.05, 14:10 a powiedzieć mu o tym, że ewentualnie mogę być... zafasolkowana? przecież to tylko ewnetualność... chyba tak co nie? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 31.03.05, 14:13 jestem, pojadłam Pszczoła przecież duża już jesteś dziewczynka cego bois?! A wies jak oni sie nas pacjentów bojo? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 31.03.05, 14:14 Jagodo , twój się kocha w tobie)))) a mój na oczy mnie jeszcze nie widział.... boje się ja bojący dudek od maleńkości jestem... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 31.03.05, 14:17 Jagodo teraz naprawdę jestem cicha, nieśmiała, spytaj się Aty, słowa z nerw nie wymawiam, zęby zaciśnięte, wzrok błędny... Odpowiedz Link
ata76 Re: 31.03.05, 14:16 ja do swojego dentysty to nawet lubię chodzić, bo miły, taka gadału, ale pod warunkime, że mi nie boruje Odpowiedz Link
cytrusowa Re: 31.03.05, 14:17 ja jak sie szczerze, to też staram sie nie pokazywać ząbków - ah, te kompleksy. Kruszyna, wszelkie zdrobnienia nicka jak najbardziej pożądane Odpowiedz Link
ata76 Re: Kruszyna 31.03.05, 14:13 fajna fotka!!!!!!!!!!!!!!! a w kwestii uśmiechu, to też staram się nie pokazywać swoich ząbków na zdjęciach, bo...... kompleksy .... kompleksy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:16 Asiulek coś nie odpowiada to powiem mu, że tak... najwyżej mnie kijami pogoni, jak mu paszcze otworzę... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:20 no pewno, a jesli jestes to przeswietlenie zaszkodzi , jesli jestes da inne znieczulenie co dziecku nie zaszkodzi Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:20 macki dziewczyn z Pomorza go dopadną jak Cię skrzywdzi a i my z Kruszyną i Nitką możemy się do niego pofatygować. lepiej niech nie zadziera Odpowiedz Link
asiulka1976 jakas paranoja 31.03.05, 16:17 Opisze wszystko abyscie były w temacie. jak wiecie szukam hotelu w krakowie i znalazlam super za 161 zł ale weszlam na ich strone i co 59E czyli liczac po 4.20 za euro to 247 zł no to juz niezła roznica wiec wyslalam emaila z zapytaniem o cennik i co odpisala Pani ze 59E nie wytrzymalam i zadzwonilam, aha w miedzy czasie znalazlam ten sam hotel za.......... 124 zł hihihii . Pytam pani skad taka roznica a ona ze sa rozne portale z ich stronami no i ze przez internet jets 10% taniej , to mowie ze 59 euro minus 10 % to nie jest napewno 124 zł bo taka tania oferte znalazlam no chyba ze takie tanie euro macie to z checia kupie ) ona ze jesli znalazlam taka oferte to napewno aktualna !!!! I co ja mam zrobic ?? zamawiac za 124 zł ?? a jesli w hotelu okaze sie ze mam doplacic do 247 zł czyli do 59 euro ?? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jakas paranoja 31.03.05, 16:30 no same zobaczcie: 124zl glinki.com/?l=c70vxb 59E -251 zł www.polhotels.com/Cracow/Galicya/index2.htm 186 zł glinki.com/?l=et8gra 161 zł glinki.com/?l=g7fhba 161 zł inna strona www.hotele.pl/index.php Odpowiedz Link
ata76 Re: jakas paranoja 31.03.05, 17:42 Asiulka ale ten pierwszy link , to chyba dotyczy pokoju jednoosobowego???? Tak mi się w każdym razie wydaje, a jeśli chodzi o reszte to jest napisane, że "Podane ceny dostępne są tylko przy rezerwacji przez nasz system a nie bezpośrednio w hotelu", więc moim zdaniem nie masz się co obawiać, że Ci coś doliczą Odpowiedz Link
zebra51 Re: nie ma nikogo 31.03.05, 17:58 Ekhm, wysylam fote zebrzego pyska. Kto ma mocne nerwy-palec do budki. Pszczolaasia -licze na rewanż. Odpowiedz Link
ata76 Re: nie ma nikogo 31.03.05, 18:00 ja mam mocne nerwy, ale nie wiem czy do mnie wysyłałaś Oczywiście się zrewanżuje zdjęciem Odpowiedz Link
ata76 Re: nie ma nikogo 31.03.05, 18:08 Zebra, a ta biel czyżby ślubna??? No no no... jaka ładna dziewczynka!!! Te mocne nerwy, to chyba po to, żeby nie pękać z zazdrości )))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Zebro 31.03.05, 18:19 idzie!!!! twoje zdjęcie, jak powiedziała Atka, super))) dziękuje)) Odpowiedz Link
pszczolaasia dziewczyny wróciłam od sadysty- opowieść 31.03.05, 18:29 oczywiście mój dentysta okazał się świetny, hmmm....Ata spodobałby Ci się... wysoki!!!! blondyn!!! o pieknych błękitnych oczach!!!! o inetersującej bliźnie koło oka!!! taka interesująca!!! któś mu może przyłożył, nie wiem, ale w sumie delikatny był....nie będę mówić Wam ile mam ząbków do zrobienia... 3... w tym jeden do kanałowego... wogle nie mówcie mi, z czym to się je , niechcę tego wiedzieć!!!! zrobił mi dwa ząbki, jeden, ten który podejrzewałam, że jest chory jest zdrowy, to ten z góry- do wyrwania jest powodem. jednego mi zrobił bez znieczulenia- cham po prostu... na moje błagania o znieczulenie, odpowiedział tonem każdemu znanym- tonem dentysty- nie będzie boleć, obiecuje.... i wiecie co??? nie bolało. ja nawet nie wiedziałam ,że mam tam dziurkę hihihihiii ))) dalszy tok leczenia uzależniamy od tego czy jestem w ciąży, czy nie. jeśli nie jestem- rengenik i do nego, jeśli jestem- do niego i obaczymy. pójdę z przyjemnością))) p.s. Atko jego głos by Cię zniewolił... nie jest jakiś szalenie przystojny a'la Vin disel ,ale ma to coś w sobie... kogoś mi przypomina jak sobie przypomnę to Ci napiszę p.s. acha wyobraźcie sobie dziewczyny, że to wszytsko za darmochę, a leczenie kanałowe- uwaga!!!!!!!!- 60 polskich nowych zlotych!!!!!!!!!!!!!! KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!1 zwłaszcza teraz jak już od niego wyszłam.koniec. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:32 Michu nie widzi, ale poleciłam mu też doktorka, więc pójdzie.... sam oceni... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:34 nawet na pewno!!!! michu woli kobiety, ja jestem wielbicielem męskiego pieknego ciałka))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:35 o pieknym głosie.... nie wiem czemu ale głos u mężczyzny ma u mnie duże znaczenie... Misiek ma taki głęboki, dudniący głos, taki cieply))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka ja tam robie wypad z baru 31.03.05, 18:35 mam po kokarde juz dzis... i serio ale chyba sił mi zabraknie na wieczorne klikanie wybaczie, mam takie wory pod oczami ze szok normalnie tak mnie dzis przeczołgali ze jednostka specjalna to pikus! Odpowiedz Link
ata76 Re: ja tam robie wypad z baru 31.03.05, 18:38 a gdzieś Ty się czołgała dziewczyno ))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ja tam robie wypad z baru 31.03.05, 18:43 mnie przeczołgiwali, dziś w robocie, spadam, Buziaki Malinowe Odpowiedz Link
ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:35 oj po takiej reklamie, to nie wiem, czy nie zmienić dentysty???!!!!!!!!! Ale blondyn to akurat średnio mój typ,........... ale głos...... mówisz, że taki fascynujący.......... zaczynam się łamać......... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:44 taki inny ma ten głos.... kogoś mi przypomina nie wiem kogo.... kurtka na wacie.... Odpowiedz Link
ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:50 koniecznie sobie przypomnij, bo to ważna wiadomość ;0 Odpowiedz Link
ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:51 a ja już teścik kupiłam i teraz byle do soboty )))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:54 uuuuuuuuu jestem domna Atko)))) kiedy mogę coś zjeść??? godzinę od wizyty? Odpowiedz Link
ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:55 a nie mówił tego??????????? Tak gdzinę co najmniej lub dwie, ale mój zawsze to mówi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:58 ja tam chciałam jak najszybciej wyjść od niego.... taka zołza tam siedziała, siostrzyczka... okropna, chyba dla równowagi... taki potężny jest, trochę jakby napakowany.... trudno w tym fartuchu rozpoznać....do kogo on jest podobny???? Odpowiedz Link
nitka111 WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 19:03 Jakieś zdjęcia krążą, a mnie omijają no no ładnie to tak? jak się człowiek nie upomni to nic nie ma. Odpowiedz Link
romkaforever Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:12 hej nie ma was na chacie? O co biega? Odpowiedz Link
nitka111 Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:24 No pięknie to karniaczek będzie )) Odpowiedz Link
romkaforever Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:40 co tak kiepsko?? gdzie są wy? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 21:53 chorobcia wywaliło mnie, a teraz nikogo nie ma (((( Odpowiedz Link
cytrusowa co jest??? 31.03.05, 22:20 super! po prostu nikogo nigdzie nie ma - co to, pólnoc nadeszła czy co? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: co jest??? 31.03.05, 22:30 a nie ma nas tam dzie mialysmy byc? dzie Asiulka kazala? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: co jest??? 31.03.05, 22:37 no ja też...poostki Ciurlają chiba wszystkie Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: co jest??? 31.03.05, 22:43 Ata cieszy się, że Krzysiek już wrócił Pszczoła z Michem baraszkuje Asiulek - no nie wiem sama Ty jako sąsiadka wiedzieć powinnaś, Bosche zeby nie ząb Romka - pojawiła się i znikła, kuje na jutro, żeby ją uczniowie nie zażyli Kruszynka - oddała komp do gier a sama śpi Ja co obiecałam nie pisać - piszę Ty dzieś daleko, co M robi? Zebra wysłała swoje zdjęcie ale ja go nie mam więc protestuję... No to co mi pozostaje idę do kąpieli i naszykuję sobie ciuszki na jutro Jakoś czeba się ubrać na Pszczoły urodziny Odpowiedz Link
cytrusowa Re: co jest??? 31.03.05, 22:53 ach to juz jutro swietujemy z pszczolą? Mój Marcinek sobie zasnął przy tv, wiec co ja mam robić? piszę i zaglądam na inne fora Odpowiedz Link