Dodaj do ulubionych

czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie tylko

31.03.05, 00:01
nikt mnie nie przebił!!!
Załozyłam dokładnie minutę po północy, czyli w pierwszej minucie czawartku
Do sklikania kochane!
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:30
      jesteś niesamowita!!!!!!!!!!!!! długo urzędowałyście?????
      • kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:32
        nie pamiętam która była, ale jak wróciłam i nikogo już nie było to była 0:30.
    • kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:31
      oj, no po prostu szalona jesteś.
      Sorki, wczoraj musiałam na chwilkę wyjść bo Osobisty mnie zawołał, żeby coś
      zrobić, nawet nie zdążyłam napisać. Trwało to dłużej niż chwilkę i jak
      przyszłam to już nikogo nie było sad
      • pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:34
        nie wierzę!!! mój powiedział mi, że mam zakaz długiego siedzenia z Wami, bo Mu
        potem spać nie daję, nic z tych rzeczy, kochane, do późnych godzin rannych-
        1,30 opowiadałam mu co gadałyśmy!!!!
        • ata76 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:35
          Hello!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja dziś się podle czuje, ma supeł w żołądku sad((((((((((
          • pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:36
            kac, kacsmile)))))
          • kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:36
            Atko, przejdzie smile)))) a jakie masz teraz wspomnienia hihihhi...
            • ata76 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:39
              nigdy więcej wina kalifornijskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:44
                teraz tak mówisz smile
        • kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:37
          dobra jesteś z tym opowiadaniem, jak on to wytrzymał?????????????
          • pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:38
            powiedział- KOBIETO ZAMILCZ WRESZCCIE, JA SPAĆ CHCĘ!!!!!!!!!!!! oczywiście
            artystycznym szeptem bo po meczu słowa prawie wymówić nie mógł!!!! schrypnięty
            jakoś takoś!!!!
            • kruszyna75 Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:43
              ojoj, dziwne jakieś, czyżby na meczu sobie pokrzyczał??????????? smile))))))))
              • pszczolaasia Re: czwartkowe wynurzenia dla skacowanych i nie t 31.03.05, 08:51
                z teściem. zawsze tak to sie kończy jak sie teściem umawia!!!!
                • asiulka1976 witam przy kawusi 31.03.05, 09:01
                  Oj szkoda ze nie moge poczytac co pisałyscie surprised(
                  Wiecie nie wiem czy to tak ma byc ale ząb dalej mnie ćmi surprised(
                  • pszczolaasia Re: witam przy kawusi 31.03.05, 09:03
                    ja jeszcze nie mialam zatrutego zęba- nigdy!!!! nie pomogę Ci, przykro mi....
                    • ata76 Re: witam przy kawusi 31.03.05, 09:10
                      w kwestii zęba, to jak miałam truty, to też mi na początku ćmił i to był znak,
                      że nie zatruł się i potem miałam powtórkę z rozywki, znaczy się jeszcze raz mi
                      truł dentysta!!!!!!!!!!!!!!!
                      • asiulka1976 Re: witam przy kawusi 31.03.05, 09:13
                        atko no wiesz bbbuuuuuuuuuu ale ja wiem ze i tak bede miec jeszcze z 2 razy
                        lekarstwo czyli to trucie.
    • asiulka1976 pszczolo 31.03.05, 09:08
      widze ze nie byłas na kwietniowych straniach
      smutna wiadomosc
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=21594300&s=1
      • pszczolaasia Re: pszczolo 31.03.05, 09:22
        nie wiem Asiulek co powiedzieć..... dziękuje Ci za linka.... ona była Mi
        bliska, bo myśmy testowały mniej więcej w tym samym czasie...04.02... o kurczę,
        że tez musi tak w życiu popierzyć!!!! nie wiem co mam powiedzieć, nigdy się
        tego nie wie!!!!!
        • asiulka1976 Re: pszczolo 31.03.05, 09:25
          wiem co czuła i co Ty czułas ale szczescie w nieszczesciu jesli moge tak
          napisac ze nie widzialas GO na usg a pewnie gviazdka tak jak ja widziala i to
          jest najgorsze widziec swoje dziecko i nigdy go nie dotknąć, nie moge sobie
          wyobrazic kobiet ktore czuja pierwsze ruchy a potem traca swoje dzieci.
          TO jest TRAGEDIA a tyak mało sie o tym mowi.

[*] ku pamieci Aniołkom
          • pszczolaasia Re: pszczolo 31.03.05, 09:27
            wiem Kochana, wiem!!! ja po tym programie co był na tvn-nie powiedziałam, że z
            jednej strony, jeśli musiało sie tak stać, to dziękuje Bogu, że stało się tak
            szybko.... jeśli wiesz o czym mówię....nie widziałam mojego dziecka i
            lepiej...chyba...
            • asiulka1976 Re: pszczolo 31.03.05, 09:30
              lepiej pszczolko, lepiej.........
              ja widzialam oczka na mnie patrzace na usg na monitorze dziecko jest wieksze
              niz w rzeczywistosci wiec zajmowalo cały monitor surprised( raczki, nozki , brzuszek
              tylko skad mialam wiedziec ze mialo sie ruszac , ucieszylam sie jak go
              zobaczylam a gin postawol mnie na rowne nogi mowiac "co sie pani cieszy
              przeciesz akcji serca nie ma".
              • pszczolaasia Re: pszczolo 31.03.05, 09:47
                nie wiem co powiedzieć....
          • asiulka1976 boje sie II kresek 31.03.05, 09:28
            wiecie jakos sie boje zobaczyyc te II dziewczyny sie ciesza pisza sa,sa , mam
            dwie krechy , nareszcze czuc w tych postach radosc niesamowitą ja poczuje
            strach i ciarki po plecach, pewno ze sie bede cieszyc i wierzyc ze ciaza
            przebiegnie prawidlowo ale ten strach bedzie silniejszy.
            • pszczolaasia Re: boje sie II kresek 31.03.05, 09:46
              ja się też boję, ale tak rozpaczliwie ich chcę, że mnie to aż przeżaraża!!!!
              jestem trochę rozstrojona, że piszę takie rzeczy, przyżekłam sobie, że zawsze
              będę wesoła...
            • zebra51 Re: boje sie II kresek 31.03.05, 09:46
              Ehhh, życie sad Kiedy poszłam na zakupy, przed wyjazdem do szpitala na zabieg,
              wszystko wydawało mi się takie nierealne. Ja w jakimś filmie. Słoneczna, piękna
              sobota, ludzie w supermarkecie szczęsliwi usmiechnięci... w samym srodku ja.
              Żywa trumna. Nie wierzyłam, że jeszcze kiedyś bedzie dobrze.
              Jest jednak. Jest lepiej. Ważne są dobre słowa i wsparcie. Również Wasze
              dziewczyny. Za co serdecznie i z całego serca dziękuję. Słońce świeci teraz
              również dla mnie. Czasem jest mi smutno, ale idę do przodu. DO PRZODU.
              Tyle jeszcze życia przed nami, kochane. Tyle jeszcze szczęśliwych dni.
              • pszczolaasia Re: boje sie II kresek 31.03.05, 09:47
                dzięki Zebro!!!!
                • asiulka1976 Re: boje sie II kresek 31.03.05, 09:51
                  Tak słonce swieci a juz niedługo bedziemy chodzic w okularach
                  przeciwsłonecznych bo tak bedzie w oczy dawac :o) juz niedługo zaraz po tym jak
                  ujrzymy II grube tłuste krechy !!!
                  • cytrusowa zmiana tematu 31.03.05, 09:59
                    Kobity! dość już smutku na początek dnia - założe się, że jest pięknie, ślonko
                    swieci i aż chce się wychodzić.
                    Tu przynajmniej tak jestsmile
                    Mój wpis zakładający wątek dokładnie zakończył pogawędki. Tym bardziej, że
                    Kruszyna sie zmyła i zostawiła mnie samą na czacie. Wiec se poszłam.
                    No a teraz już jestem!
                    I się witam!
                    Sąsiadka Asia, ząb poćmi, poćmi i przestanie - mnie tez lekko ćmił,tak
                    momentami, ale już oki. Niekoniecznie od razu będzie cię męćzył - po prostu ząb
                    musi sie dotruć, a to trwasmile
                    • kruszyna75 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:09
                      Cytrusowa, nie gniewaj się, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, wytłumaczyłam się
                      już plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nie gniewaj się!!!!!!
                      • cytrusowa Kruszyna 31.03.05, 10:10
                        Wspaniałomyślnie wybaczam Ci!!!
                        O!!!
                        • pszczolaasia Re: Kruszyna 31.03.05, 10:11
                          Cytrusowa łaskawasmile)))))))))
                        • kruszyna75 Re: Kruszyna 31.03.05, 10:19
                          ooooooooooo, jestem wniebowzięta. Dzięki smile)))))) obiecuję poprawę
                    • zebra51 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:12
                      Łaczę się w bólu zębowym sad Wczoraj wyszlam z gabinetu o 220 zl lżejszaale za
                      to z dwiema plombami. Ale dzisaj.....nic cieplego nic zimnego nie moge
                      wciągnąć. sad(
                      Ale za to juz wkrótce będę modła się śmiać całą paszczą, aż do śledziony. O tak:
                      smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      )))
                      • cytrusowa Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:17
                        oj tak, łaskawa, bo się w Wielki Piątek wyspowiadałasmile

A co do zęba - zeberka, ja też już niedługo będę prezentować cały garnitur
                        zębów, tylko jeszcze muszę zmienić i zrobić nowy mosteksmile
                        • kruszyna75 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:20
                          a to pokutę dostałaś, żeby wybaczać koleżankom??? Hihihihi..
                        • pszczolaasia Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:20
                          Zebra bądź tak dobra i wyślij mi swoje zdjęcie, jak się tak smiejesz aż do
                          sledziony!!!!!!!! dobre, dobresmile))))) ja ci wyśle swoje, jak się lekto
                          półgębkiem usmiechan.... ja dzisiaj ida do sadysty, jak się dostanę....
                          rormalnie stresa mam....
                          • cytrusowa Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:22
                            Co Wy z tym sadystą - wszystkie musiałyście po mnie spapugować???
                            Tyle czekałam na to, y iśc do dentysty - wreszcie na goscinnych występach w
                            Polsce poszłam i prszę! Worek się otworzył i wszystkie też pobiegły. skadnal!

No właśnie zebra, wkupne to zdjeciesmile
                            • pszczolaasia Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:23
                              ja ci pozazdrosciła, ze ty tak piknie opowiadasz o swoim mostkusmile)))) i dlatego
                              tak, z zazdroścismile)))) ja tez kcem nowy uśmiechsmile)))
                              • zebra51 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:26
                                Poszukam, jestem teraz w pracy (ha, ha, ale sie obijam) jak mam to wyslę. a jak
                                nie, jutro macie jak w banku.
                                Gratis zebrowaty małowinek wink
                                • zebra51 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:30
                                  Małżowinek miało być..
                                • pszczolaasia Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:32
                                  no no no to teraz z gratisami dostajemy zdjęcia!!! ekstra!!!! Cytrusowa a ty
                                  co? jakieś zdjątko!!!! prosimy ładnie, o Kruszynie nie wspomnę.... obiecała nam
                                  nowe zdjątko swojej twarzy, pobudziła ciekawość do niemożności i nic..
                                  • cytrusowa Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:36
                                    hmmm, no dobra, jak sie prosicie!
                                    Poszperam ale to niezbyt aktualne będzie
                                    • pszczolaasia Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:41
                                      prosimy, prosimy.....
                                  • kruszyna75 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:57
                                    jeszcze nie znalazła!!!!!!!!!!!!!!
                                    • cytrusowa Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:58
                                      nie popędzać mnie, tak? No!!!
                                      • kruszyna75 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:00
                                        ja to o sobie Cytrusowa, bo mnie pszczoła popędza smile
                                        • cytrusowa Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:06
                                          no dobra, już dobra.

Aha, wlasniewe wyslalam Wam fotysmile
                                          • asiulka1976 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:09
                                            no prosze nawet moj krolik sie na nich znalazł hihhihiihi
                                            • kruszyna75 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:10
                                              no właśnie, nawet pomyślałam, że Cytrusowa zrobiła nam psikusa.
                                              Ale Wenecja, ach, rozmarzyłam się smile))))))))))))))))))))
                                              • cytrusowa Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:14
                                                oj bo to byl mail od asiulki, i tak jakos wyszlosmile
                                          • pszczolaasia Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:13
                                            Cytrusowa a ja też dostałam????????? na jaki adres??????????
                                            • ata76 Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 11:19
                                              Wenecja, ech byłam tak kiedyś!!!!!!!!!!!!!! Dawno, dawno temu..... Cytrusowa, a
                                              Ty chyba troszku kolorek włosów zmieniłaś? W każdym razie inny niż na zdjęciach
                                              znajdujących się na forum
                                    • pszczolaasia Re: zebrze zdjęcia 31.03.05, 10:58
                                      nie żartuj!!!!!! ile można szukać!!!!! raporcik co robi wieczorami, zamiast
                                      szukać zdjęcia dla koleżanek!!!!!!
                            • kruszyna75 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:32
                              to ja będę oryginalna,do dentysty nie zamierzam iść chyba, że mnie ból zmusi smile
                              • ata76 Re: zmiana tematu 31.03.05, 10:37
                                a ja się wybieram, wybieram i wybrać się nie mogę ... nie wiedzieć czemu wink
                                • asiulka1976 no kochane... 31.03.05, 11:06
                                  wyjazd zaplanowany tylko teraz szefcio musi zaakceptowac ;o) znaczy męzulek no
                                  i noclegi mozna zaklepywac a ze to hotele to wolne miejsca beda na pewno surprised)
                                  ciesze sie strasznie !!! Pewnie niteczka wieczorami bedzie zdawać relacje
                                  hihiihi albo tyle winka wypijemy ze nie bedzie w stanie ;o)
                                  Czy ktos chce poznac trase wycieczki ??

Ps. Teraz moge zakładac prywatny chat e-przyjaciółek, podam adres na emaile ;o)
                                  no i koniecznie o 20-tej na nim spotkanko przy winku 9nie zapomnijcie kupic jak
                                  komus zbrakło po wczorajszym hihihii)
                                  • pszczolaasia Re: no kochane... 31.03.05, 11:07
                                    czeakamy wino kupie, ale nigdy w życiu już półslodkigosmile))))))
                                  • ata76 Re: no kochane... 31.03.05, 11:09
                                    bardzo prosim o trasę, chętnie poczytamy smile))
                                    • asiulka1976 Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:18
                                      Wyjazd w srode wieczorem z gdanska do włoclawka i nocleg w
                                      hotelu z jakuzzi nastepnie w
                                      czwartek wyjazd do Krakowa i zakwaterowanie w
                                      hotelu mam
                                      nadzieje ze blisko rynku albo taxi tanie :o) wieczorem spotkanie z nitka i
                                      piwko na ryneczku i rozmowa na temat wyjazdu do
                                      wieliczki w piatek lub sobote, oczywiscie
                                      Pani przewodnik Pani Anita zaproponuje zwiedzanie Krakowa hihihiihi W pon
                                      wyjazd do zakopanego i nocleg blisko krupówek super szkoda ze w piatek
                                      wyjazd do Gdanska surprised(
                                      • zebra51 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:20
                                        Fajna trasa smile A ja w maju jadę w Twoje rejony. morze wzywa smile
                                        A z cytrusowej to...niezła dupeczka smile no, no...
                                        • ata76 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:25
                                          oj piękna trasa.................... Asiulka koniecznie zdjęcia prosimy z
                                          eskapady!!!!!
                                          • cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:45
                                            dupeczka, powiadasz....
                                            To komplement - dziekujesmile

co do koloru wlosow, to faktycznie - teraz zmienilam, wrocilam do swoich
                                            ciemniejszych, ale to krotko przed swietamismile i scieniowalam moje kreciolki.
                                            A Wenecja...było bosko, mój mężuś, jeszcze wtedy chłopak, partner...zrobił mi
                                            niespodziankę. A jeszcze większą był fakt, że oświadczył mi się tamsmile
                                            • zebra51 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 11:55
                                              Rany, mam nadzieję, że Cię nie obraziłam.
                                              Jesli tak, to przepraszm, nie chciałam.
                                              • cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:03
                                                zebra, no cos Ty, nie obrazilas mnie w żadnym wypadku - wręcz połechtalas moją
                                                próżność.
                                                Ale bez skojarzeń z tym łechtaniem, bo tu zboczone pisująwink
                                                • zebra51 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:07
                                                  co niektóre to zboczone i napalone
                                                  ja to jestem taka rycząca (prawie) trzydziecha, podobno zbilżam się wiekowo do
                                                  mojego apogeum seksualności.
                                                  • cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:11
                                                    no ja sie nie mmoge doczekac tej rozbuchanej sexualnosci po trzydziestcesmile
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:21
                                                    o cholera to ja mam teraz rozbuchaną seksualność, czy ją przekroczyłam???? bo
                                                    sama nie wiem.....
                                                  • cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:23
                                                    nie, no Ty pszczolaasiu osiągnęłaś apogeum swojej seksualnoścismile
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:25
                                                    och.... dziękujesmile))) rormalnie ze wzruszenia rączki nad klawiaturką mi
                                                    zawisłysmile)))
                                            • ata76 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:05
                                              jejku jak romantycznie, tylko pozazdrościć smile))))))))))))
                                              • ata76 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:06
                                                oczywiście pozazdrościć i romantycznie dotyczyło oświadczyn w Wenecji smile)))))),
                                                • sabi35 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:23
                                                  A wiecie co? ja jadę za 3 tygodnie do Hamburga i będziemy nocować w hotelu,
                                                  który był kiedyś luksusowym ... domem publicznym. A Kraków to moje ukochane
                                                  miasto, studiowałam tam 5 lat (i mieszkałam 100 km dalej)
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:26
                                                    ale, ale ładny masz "suwaczek" tak to się nazywa???? a tego domu publicznego to
                                                    ci zazdroszczę!!!! Kraków, taaaakkk... normalnie muszę tam pojechać jeszcze
                                                    razsmile)))
                                                  • sabi35 Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:29
                                                    Taaa, tam są lustra na suficie, baldachimy i kto wie co jeszcze wink))
                                                    Suwaczek będziesz miała za 2-3 tygodnie.
                                                  • cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:35
                                                    my wszystkie jesteśmy niezłe dupeczkismile
                                                    I tego należy się trzymaćsmile

A tak z innej beczki - jak często chopdzicie do ginekologa?
                                                    Zakładając, że nie ma żadnych problemów takich typu swędzenie, pieczenie?
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:01
                                                    ja ze względu na to co pisałaś cały zeszły rok latałam. w końcu przeszło, a tak
                                                    od stycznia co dwa tygodnie.... już mam gościa dość, jakkolwiek by nie był
                                                    przystojny... teraz pierwsze dwa tygodnie mijają kiedy go nie zobaczę i kurtka
                                                    na wacie cieszę się bardzo z tego powodu. mam nadzieję, że za 2 tygodnie, po
                                                    pozytywnym teście dopiero do niego pójdę, bo powiedział mi , że jak będzie
                                                    pozitiv to od razu mam przylecieć... nie czekać... tylko na skrzydłach
                                                    przylecieć... no to poletęsmile)))
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 12:58
                                                    czymam cie za słowosmile)))))
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:02
                                                    to czymam cię za słowo miało być do Sabismile)))
                                                  • cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:06
                                                    bo ja sie wlasnie zastanawiam...czy isc jak bede za m-c w Polsce czy nie isc...
                                                    Powiem tak - martwią mnie moje cycki, to ze są nabrzmiale tak dlugo i
                                                    pobolewają. Kiedyś już mialam te wlokniaki czy otorbienia - o tak, otorbienia,
                                                    bo bralam pigulki.
                                                    No i wlasciwie to nie robilam żadnych badać przed planowaniem dzidzi, wiem
                                                    tylko, ze na różyczkę jestem szczepiona, i wsio
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:16
                                                    no ja bym poszła.... ale może faktycznie poczekaj do Polski...
                                                  • cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:21
                                                    nie, nie, to nie tak pszczolaasia. Ja tu nie ide, bo i tak nie mam
                                                    ubezpieczenia.
                                                    Tak sie ogolnie zastanawiam, czy wogole powinnam isc przy okazji pobytu w
                                                    Gdańsku. Czy lepiej dopiero jak już zaciążę...
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:38
                                                    idź od razu.... aczkolwiek, wiesz ja mam podobny problem od połowy cyklu, a
                                                    czasami nawet wcześniej pobolewają mnie a od połowy cyklu jest tylko gorzej.
                                                    byłam wlasnie z tym w styczniu., dostałam mastodynanon czy jak on tam się
                                                    nazywa. zmian żadnych w piersiach tylko ból, zwłaszcza jednej, tej większej. po
                                                    konsultacji z ginem nie biorę tego, bo staram sie a tego się nie bierze jak
                                                    chcesz starać się odzieckosmile))))))
                                                  • cytrusowa Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:39
                                                    no dobra, to musze zawcz\asu sie zarejstrować, bo w tej invikcie tez są
                                                    kolejkisad
                                                  • pszczolaasia Re: Trasa- marzenie do spełnienia :O) 31.03.05, 13:50
                                                    zrób to Kochanie!!! dla własnego spokoju!!!pozdrawiam...
    • jedna_chwilka Dzię dobry.... 31.03.05, 12:28
      o kurteczka trasa jak marzenie Asiulek wiesz, Ty to jesteś taki kaowiec wszystko masz w szczegółach dopięte na ostatni guzik
      zaraz tam zboczone! ja mówiłam, że mój sadysta smyra mnie po po pierwsi, że niby nic
      Cytrusowa a ja też Cię dupeczkę mam?
      Cześć Zebra smile))
      • jedna_chwilka Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:39
        taaa, to pojde sobie sad
        Cytrusowa fajne zdjątka
        • cytrusowa Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:45
          a dokąd to Ty se pójdziesz, co? Ja nie pozwalam.

Dzięki, milo ze Ci sie podobają
          • jedna_chwilka Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:48
            teraz na obiad, żeby wrzoda uciszyć.
            A miały mi się nie podobać, bądź poważna choć przez jedną_chwilkę smile fajna babka z Ciebie i już.
            Romka to chyba daje dziś uczniom wycisk skoro się tu nie pojawia...
            • ata76 Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:51
              jak na obiad, to usprawiedliwiona jesteś smile))))
            • zebra51 Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:51
              jedną chwilkę możesz z nami się poobijać ; )
              Mam nadzieję, że po jutrzejszym wysyłaniu zdjęć nie pozostaniecie mi dłużne!
          • ata76 Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:50
            CZeść Chwilko!!!!!!!!!!!!!! Ty nigdzie nie uciekaj!!!!!!!!!!!!!!!
            • cytrusowa Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:52
              no tak, nie wszyscy mogą się obijacsmile
              Ale wiecie co? czasem sie zastanawiam jak długo jeszcze wytrzymam siedząc w
              domu, nie mając przyjaciól i do kogo ust otworzyć...
              No, mam rano szkole i de szprecham po szwabsku, ale potem.
              Ja mam tu wytrzymać dwa latasad
            • jedna_chwilka Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:53
              idę laseczki jest fasolówka, kurczak lub łosos, ciasto drozdzowe i/lub kompot - ale mi burczy
              • cytrusowa Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:54
                to smaczenego kochana!!!
                • zebra51 Re: Dzię dobry.... 31.03.05, 12:56
                  Dżizus, a ja jeszcze 4 gadziny w pracy. Na jednym jogurcie!!! A chwilka mi tu o
                  łososiach!!!! To dopiero jest sadyzm smile)
                  • pszczolaasia Zebra 31.03.05, 13:04
                    jesteś pewna, że chcesz nasze zdjątka oglądać???? wyczymasz to???
                  • pszczolaasia Jagoda 31.03.05, 13:04
                    smacznego!!!!!
                    • zebra51 Re: Pszczolaasia 31.03.05, 13:08
                      Twarda sztuka ze mnie, zniose to dzielnie.
                      wink
                      • pszczolaasia Re: Pszczolaasia 31.03.05, 13:16
                        no dobra to ci wyślę dzisiaj wieczorkiem, albo najpierw ty, a potem ja...
                        • asiulka1976 mamy wlasnego chat-a 31.03.05, 13:32
                          link podalam emailem, sprawdzcie czy wszystkie dostaly ;o)
                          • romkaforever Re: mamy wlasnego chat-a 31.03.05, 13:37
                            Ciao, dziewczęta. Przyszłam sie przywitać, jak kacykiwink)))))) ? Męczą? A o co
                            chodziz tym pryw czatem , ja nic nie dostalam , a mialam dostać? Bo nie wiem.
                            • asiulka1976 Re: mamy wlasnego chat-a 31.03.05, 13:38
                              tak juz wysyłam surprised))
                              • pszczolaasia Re: mamy wlasnego chat-a 31.03.05, 13:39
                                Asiulek na nietuzinkowych tak?
                                • asiulka1976 Re: mamy wlasnego chat-a 31.03.05, 13:41
                                  tak inne adresy wykasowałam , mam tylko nietuzinkowych surprised))
                            • pszczolaasia Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:39
                              swoim uczniom ofkors?
                              • romkaforever Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:41
                                jak najbardziej wink))
                                • romkaforever Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:41
                                  tak sie wysilali że wycisnęłam wszystko czyli nic
                                  • romkaforever Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:42
                                    Moze wieczorkiem zaglądnę na czata bo zaraz mój siostrzeniec przyjdzie i komp
                                    jego :0 tylko mi wytrzeźwiec do wieczora!
                                    • pszczolaasia Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:49
                                      wieczorkiem to my od nowa zaczynamysmile))))))
                                      • asiulka1976 Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:54
                                        a co mi jeszcze martini zostało tylko glupio tak po cwiczeniach pić hiihhii no
                                        wlasnie jak padne po nich to mnie nie bedzie bbuuuu no i druga sprawa ze komp
                                        moze okupywac moj M surprised))
                                        • kruszyna75 Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:56
                                          Asiulka, tylko pamiętaj z tymi ćwiczeniami bez przegięć!!!!!!!!!
                                      • ata76 Re: Romka dałaś wycisk 31.03.05, 13:54
                                        ja dziś wieczorem na pewno nie piję, po wczorajszych doświadczeniach sad((((((((
                                        Dawno tak nie miałam, i nie chcę powtarzać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kruszyna75 Zboczone i inne.... 31.03.05, 13:55
        wysłałam zdjęcie smile))) to jeszcxze nie to, ale szuka sie nadal hihihihihi
        • ata76 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 13:57
          a ja idę dziś do apteki testy kupić..... wiecie, że to pierwszy raz w życiu...
          raz jak mi się zdarzyło testować, to kupował mój M, ale teraz powiedział, że
          mam sama iść sad
          • asiulka1976 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:00
            hihhi ja kupuje hurtowo u Ewy (tanio i czulsze) od razu 6 szt czasem w jednym
            cyklu wszystkie pojda hihhiih
            • ata76 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:04
              ja mam regularne @, więc nigdy poza tym jednym razem nie miałam okazji.........
              i nawet wtedy to był fałszywy alarm.....
            • asiulka1976 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:04
              pszcczolko jak ja wczoraj wytrzymaam i zyje (nie liczac bolu dalej) to i ty
              dasz rade surprised)) a na ktora ten sadysta ??
              • pszczolaasia Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:05
                17-sta.....
                • kruszyna75 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:08
                  ło Matko, mój i kupowanie testu ciążowego!!! Nie wyobrażam sobie, ale może się
                  mylę, czasami potrafi mnie zaskoczyć.
                  A mój ma dzisiaj imprę i żartuje sobie z mnie, że będzie uprawiał sabotaż i się
                  schleje na umór. A tu jeszcze dzisiaj to bardziej 2xP, potem już samo PPPPPP....
          • pszczolaasia a ja sie umówiłam do 31.03.05, 14:01
            sadysty..... o kur zapiał pies zaszczekał serce Mi wali jak szalone..... ja
            umrę ze strachu.... normalnie.... jak bym się nie pojawiła na forum to znaczy,
            że umarłam...czymajcie mnie bo mdleje....
          • cytrusowa Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:02
            jaki koński, jaki koński. O czym Ty kobito mówisz!!!
            Fajna fotka, jakaś imprezka? Bo mam wrażenie, że przed Tobą stały jakieś
            butelczyny. Ale to moja wybujała wyobraznia!
            • kruszyna75 Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:05
              Nie Cytruś, jeżeli tak mogę, wyobraźnie Ci nie szwankuje. To była wigilia w
              firmie.
              Koński mam, bo jak się śmieję, to podnoszę górną warge i moje dziąsła widać.
              Dlatego na zdjęciach staram się nie otwierać paszczy zbyt szeroko smile) Ale
              czasem się nie da zwłaszcza jak ktoś mnie rozśmiesza.
              • pszczolaasia Re: Zboczone i inne.... 31.03.05, 14:09
                wiesz ja też tak mam, w kwestii uśmiechu piszę... o kurde ... denerwuje sie...
                jak nienormalna... no w końcu co mi taki sadysta może zrobić.... asiulek a
                powiedzieć mu o tym, że ewentualnie mogę być... zafasolkowana? przecież to
                tylko ewnetualność... chyba tak co nie?
                • pszczolaasia Asiulek???? 31.03.05, 14:10

a powiedzieć mu o tym, że ewentualnie mogę być... zafasolkowana? przecież to
                  tylko ewnetualność... chyba tak co nie?
                  • jedna_chwilka Re: 31.03.05, 14:13
                    jestem, pojadłam smile
                    Pszczoła przecież duża już jesteś dziewczynka cego bois?!
                    A wies jak oni sie nas pacjentów bojo?
                    • pszczolaasia Re: 31.03.05, 14:14
                      Jagodo , twój się kocha w tobiesmile)))) a mój na oczy mnie jeszcze nie
                      widział.... boje się ja bojący dudek od maleńkości jestem...
                      • pszczolaasia Re: 31.03.05, 14:15
                        i nieśmiała jakaś taka...
                        • jedna_chwilka Re: 31.03.05, 14:16
                          taaa, to już wiemy
                          • pszczolaasia Re: 31.03.05, 14:17
                            Jagodo teraz naprawdę jestem cicha, nieśmiała, spytaj się Aty, słowa z nerw nie
                            wymawiam, zęby zaciśnięte, wzrok błędny...
                        • ata76 Re: 31.03.05, 14:16
                          ja do swojego dentysty to nawet lubię chodzić, bo miły, taka gadału, ale pod
                          warunkime, że mi nie boruje wink
                        • cytrusowa Re: 31.03.05, 14:17
                          ja jak sie szczerze, to też staram sie nie pokazywać ząbków - ah, te kompleksy.

Kruszyna, wszelkie zdrobnienia nicka jak najbardziej pożądanesmile
                  • ata76 Re: Kruszyna 31.03.05, 14:13
                    fajna fotka!!!!!!!!!!!!!!!

a w kwestii uśmiechu, to też staram się nie pokazywać swoich ząbków na
                    zdjęciach, bo...... kompleksy .... kompleksy
                    • jedna_chwilka Re: zeby 31.03.05, 14:15
                      gdyby nie te zęby byłaby d..a z gęby
                      • kruszyna75 Re: zeby 31.03.05, 14:44
                        rozwaliłaś mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • pszczolaasia Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:16
                    Asiulek coś nie odpowiada to powiem mu, że tak... najwyżej mnie kijami pogoni,
                    jak mu paszcze otworzę...
                  • asiulka1976 Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:17
                    powiedz powiedz !!
                    • pszczolaasia Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:18
                      serio, serio???
                      • asiulka1976 Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:20
                        no pewno, a jesli jestes to przeswietlenie zaszkodzi , jesli jestes da inne
                        znieczulenie co dziecku nie zaszkodzi
                      • cytrusowa Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:20
                        no jak nie, jak tak - mów!
                      • jedna_chwilka Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:20
                        macki dziewczyn z Pomorza go dopadną jak Cię skrzywdzi a i my z Kruszyną i Nitką możemy się do niego pofatygować. lepiej niech nie zadziera
                        • pszczolaasia Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:22
                          dzieki laseczki....smile powiem mu. a co!
                        • kruszyna75 Re: Asiulek???? 31.03.05, 14:41
                          podpisuję sie pod tym!
    • asiulka1976 jakas paranoja 31.03.05, 16:17
      Opisze wszystko abyscie były w temacie.
      jak wiecie szukam hotelu w krakowie i znalazlam super za 161 zł ale weszlam na
      ich strone i co 59E czyli liczac po 4.20 za euro to 247 zł no to juz niezła
      roznica wiec wyslalam emaila z zapytaniem o cennik i co odpisala Pani ze 59E
      nie wytrzymalam i zadzwonilam, aha w miedzy czasie znalazlam ten sam hotel
      za.......... 124 zł hihihii . Pytam pani skad taka roznica a ona ze sa rozne
      portale z ich stronami no i ze przez internet jets 10% taniej , to mowie ze 59
      euro minus 10 % to nie jest napewno 124 zł bo taka tania oferte znalazlam no
      chyba ze takie tanie euro macie to z checia kupie surprised) ona ze jesli znalazlam
      taka oferte to napewno aktualna !!!!
      I co ja mam zrobic ?? zamawiac za 124 zł ?? a jesli w hotelu okaze sie ze mam
      doplacic do 247 zł czyli do 59 euro ??
      • asiulka1976 Re: jakas paranoja 31.03.05, 16:30
        no same zobaczcie:
        124zl glinki.com/?l=c70vxb
        59E -251 zł www.polhotels.com/Cracow/Galicya/index2.htm
        186 zł glinki.com/?l=et8gra
        161 zł glinki.com/?l=g7fhba
        161 zł inna strona www.hotele.pl/index.php
        • ata76 Re: jakas paranoja 31.03.05, 17:42
          Asiulka ale ten pierwszy link , to chyba dotyczy pokoju jednoosobowego???? Tak
          mi się w każdym razie wydaje, a jeśli chodzi o reszte to jest napisane,
          że "Podane ceny dostępne są tylko przy rezerwacji przez nasz system a nie
          bezpośrednio w hotelu", więc moim zdaniem nie masz się co obawiać, że Ci coś
          doliczą
    • asiulka1976 strajk w pisaniu ?? 31.03.05, 17:03
      hallo !!
      • cytrusowa nie ma nikogo 31.03.05, 17:08
        po prostu
        • zebra51 Re: nie ma nikogo 31.03.05, 17:58
          Ekhm, wysylam fote zebrzego pyska. Kto ma mocne nerwy-palec do budki.
          wink
          Pszczolaasia -licze na rewanż.
          • ata76 Re: nie ma nikogo 31.03.05, 18:00
            ja mam mocne nerwy, ale nie wiem czy do mnie wysyłałaśwink Oczywiście się
            zrewanżuje zdjęciem smile
          • ata76 Re: nie ma nikogo 31.03.05, 18:08
            Zebra, a ta biel czyżby ślubna??? No no no... jaka ładna dziewczynka!!!

Te mocne nerwy, to chyba po to, żeby nie pękać z zazdrości smile))))))))
          • pszczolaasia Zebro 31.03.05, 18:19
            idzie!!!! twoje zdjęcie, jak powiedziała Atka, supersmile))) dziękujesmile))
            • jedna_chwilka Pszczoła 31.03.05, 18:26
              no jak tam Twoja szczena?
              • ata76 Re: Pszczoła 31.03.05, 18:28
                no własnie, opowiadaj!!!!!!!!!!!!
      • pszczolaasia dziewczyny wróciłam od sadysty- opowieść 31.03.05, 18:29
        oczywiście mój dentysta okazał się świetny, hmmm....Ata spodobałby Ci się...
        wysoki!!!! blondyn!!! o pieknych błękitnych oczach!!!! o inetersującej bliźnie
        koło oka!!! taka interesująca!!! któś mu może przyłożył, nie wiem, ale w sumie
        delikatny był....nie będę mówić Wam ile mam ząbków do zrobienia... 3... w tym
        jeden do kanałowego... wogle nie mówcie mi, z czym to się je , niechcę tego
        wiedzieć!!!! zrobił mi dwa ząbki, jeden, ten który podejrzewałam, że jest chory
        jest zdrowy, to ten z góry- do wyrwania jest powodem. jednego mi zrobił bez
        znieczulenia- cham po prostu... na moje błagania o znieczulenie, odpowiedział
        tonem każdemu znanym- tonem dentysty- nie będzie boleć, obiecuje.... i wiecie
        co??? nie bolało. ja nawet nie wiedziałam ,że mam tam dziurkę hihihihiii smile)))
        dalszy tok leczenia uzależniamy od tego czy jestem w ciąży, czy nie. jeśli nie
        jestem- rengenik i do nego, jeśli jestem- do niego i obaczymy. pójdę z
        przyjemnościąsmile)))
        p.s. Atko jego głos by Cię zniewolił... nie jest jakiś szalenie przystojny a'la
        Vin disel ,ale ma to coś w sobie... kogoś mi przypomina jak sobie przypomnę to
        Ci napiszę
        p.s. acha wyobraźcie sobie dziewczyny, że to wszytsko za darmochę, a leczenie
        kanałowe- uwaga!!!!!!!!- 60 polskich nowych zlotych!!!!!!!!!!!!!!
        KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!1 zwłaszcza teraz jak już od niego wyszłam.koniec.
        • jedna_chwilka Re: a co Michu na 31.03.05, 18:31
          ostatnie zdanie?
          • pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:32
            Michu nie widzi, ale poleciłam mu też doktorka, więc pójdzie.... sam oceni...
            • jedna_chwilka Re: a co Michu na 31.03.05, 18:33
              no tak ale on go tak nie podsumuje...
              • pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:34
                nawet na pewno!!!! michu woli kobiety, ja jestem wielbicielem męskiego pieknego
                ciałkasmile)))))
                • pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:35
                  o pieknym głosie.... nie wiem czemu ale głos u mężczyzny ma u mnie duże
                  znaczenie... Misiek ma taki głęboki, dudniący głos, taki cieplysmile)))
                • jedna_chwilka ja tam robie wypad z baru 31.03.05, 18:35
                  mam po kokarde juz dzis...
                  i serio ale chyba sił mi zabraknie na wieczorne klikanie
                  wybaczie, mam takie wory pod oczami ze szok
                  normalnie tak mnie dzis przeczołgali ze jednostka specjalna to pikus!
                  • ata76 Re: ja tam robie wypad z baru 31.03.05, 18:38
                    a gdzieś Ty się czołgała dziewczyno smile)))))))))))
                    • jedna_chwilka Re: ja tam robie wypad z baru 31.03.05, 18:43
                      mnie przeczołgiwali, dziś w robocie, spadam, Buziaki Malinowe
                      • pszczolaasia Re: ja tam robie wypad z baru 31.03.05, 18:45
                        pa Jagoda!!!!
                        • ata76 Re: ja tam robie wypad z baru 31.03.05, 18:48
                          papapa
              • ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:35
                oj po takiej reklamie, to nie wiem, czy nie zmienić dentysty???!!!!!!!!!

Ale blondyn to akurat średnio mój typ,........... ale głos...... mówisz, że
                taki fascynujący.......... zaczynam się łamać.........
                • pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:44
                  taki inny ma ten głos.... kogoś mi przypomina nie wiem kogo.... kurtka na
                  wacie....
                  • ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:50
                    koniecznie sobie przypomnij, bo to ważna wiadomość ;0
                    • ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:51
                      a ja już teścik kupiłam i teraz byle do soboty smile))))))))))))))))
                      • pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:54
                        uuuuuuuuu jestem domna Atkosmile)))) kiedy mogę coś zjeść??? godzinę od wizyty?
                        • ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:55
                          a nie mówił tego??????????? Tak gdzinę co najmniej lub dwie, ale mój zawsze to
                          mówi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • ata76 Re: a co Michu na 31.03.05, 18:56
                            chwilowo spadam, wpadnę poźniej
                          • pszczolaasia Re: a co Michu na 31.03.05, 18:58
                            ja tam chciałam jak najszybciej wyjść od niego.... taka zołza tam siedziała,
                            siostrzyczka... okropna, chyba dla równowagi... taki potężny jest, trochę jakby
                            napakowany.... trudno w tym fartuchu rozpoznać....do kogo on jest podobny????
    • nitka111 WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 19:03
      Jakieś zdjęcia krążą, a mnie omijają no no ładnie to tak? jak się człowiek nie
      upomni to nic nie ma.
      • pszczolaasia Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:07
        moje masz Niteczko!!!!
        • romkaforever Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:12
          hej nie ma was na chacie? O co biega?
          • pszczolaasia Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:13
            ja wchodz!!!
            • inco19 Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:16
              i tak nikogo nie ma uncertain
              tere fere tongue_out
              • nitka111 Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:24
                No pięknie to karniaczek będzie smile))
                • romkaforever Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 20:40
                  co tak kiepsko?? gdzie są wy?
                  • kruszyna75 Re: WITAM WSZYSTKICH :) !!! 31.03.05, 21:53
                    chorobcia wywaliło mnie, a teraz nikogo nie ma sad((((
                    • cytrusowa co jest??? 31.03.05, 22:20
                      super!
                      po prostu nikogo nigdzie nie ma - co to, pólnoc nadeszła czy co?
                      • jedna_chwilka Re: co jest??? 31.03.05, 22:30
                        a nie ma nas tam dzie mialysmy byc? dzie Asiulka kazala?
                        • cytrusowa Re: co jest??? 31.03.05, 22:35
                          no byłam przed chwilą i nkogo nie było
                          • jedna_chwilka Re: co jest??? 31.03.05, 22:37
                            no ja też...poostki
                            Ciurlają chiba wszystkie smile
                            • jedna_chwilka Re: co jest??? 31.03.05, 22:43
                              Ata cieszy się, że Krzysiek już wrócił
                              Pszczoła z Michem baraszkuje
                              Asiulek - no nie wiem sama Ty jako sąsiadka wiedzieć powinnaś, Bosche zeby nie
                              ząb
                              Romka - pojawiła się i znikła, kuje na jutro, żeby ją uczniowie nie zażyli
                              Kruszynka - oddała komp do gier a sama śpi
                              Ja co obiecałam nie pisać - piszę
                              Ty dzieś daleko, co M robi?
                              Zebra wysłała swoje zdjęcie ale ja go nie mam więc protestuję...
                              No to co mi pozostaje idę do kąpieli i naszykuję sobie ciuszki na jutro smile
                              Jakoś czeba się ubrać na Pszczoły urodziny
                              • cytrusowa Re: co jest??? 31.03.05, 22:53
                                ach to juz jutro swietujemy z pszczolą?

Mój Marcinek sobie zasnął przy tv, wiec co ja mam robić? piszęsmile i zaglądam na
                                inne fora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka