Dodaj do ulubionych

czas lenistwa wekendowego się zakończył

18.04.05, 07:52
dzień dobry Paniomsmile
pędzę do szkółki ale przedtem mówię Wam "dzień dobry"
Obserwuj wątek
    • fiamma75 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 07:56
      A ja dziś zamiast do pracy, to do lekarza, bo złapało mnie ostre zapalenie
      pęcherza sad(( Znowu!!! Płakać mi się chce sad
      • ata76 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 08:29
        Hello!!!

ja za to jak zwykle w poniedziałek w pracy sad((((((((((
      • tola79 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 09:05
        Uuuuuuuuuu, niestety znam ten ból aż za dobrze sad(( Możemy podać sobie łapki sad
        Daj znać, jak po wizycie u lekarza, oki? No i trzymaj się cieplutko!
        • fiamma75 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 11:36
          3 dni zwolnienia i 10 dni antybiotyku - Nolicin -absolutnie zakazany w ciąży.
          Skończę brać akurat 15dc, więc może zdążę przed owu, ale ten cykl i tak miał
          być bez specjalnych starań. A za tydzień mam mieć usg, co by podejrzeć
          pęcherzyk.
          • tola79 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 15:31
            Ech... mnie te zapalenia też bardzo brużdżą w staraniach, ile razy już tak
            było sad Robiłaś sobie posiew? U mnie przyczyną jest E.coli, a to świństwo lubi
            się nawracać niestety. Też przerabiałam Nolicin, już ze dwa razy. Z furaginem
            nie rozstaję się oczywiście, muszę zawsze mieć przy sobie, bo inaczej po prostu
            się boję. Trzymaj się teraz ciepło i to zupełnie dosłownie smile, wygrzewaj się,
            pij sok żurawinowy i pisz, co u Ciebie. Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie,
            sama wiem, jak to jest... Pozdrawiam!

PS. Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale chyba czytałam kiedyś w jakimś wątku, że
            masz nietypową prolaktynę?
            Daj znać, jeśli możesz. Ja chyba też jestem z tych "nietypowych" smile
            • fiamma75 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 16:16
              Furagin ostatnio mi nie pomógł. A posiew wyszedł ujemny, ale to było pół roku
              temu. Teraz nie dostałam skierowania sad Nolicin też już drugi raz, co prawda
              pprzednio prawie 1,5 roku temu. A zapalenie mam średnio co 2 miesiąc, czasem
              częściej, czasem rzadziej. sad((
              Prolaktynę mam parę razy ponad normę - ostatnio 64,2 ng/ml (bez obciążenia). A
              lekarz nie chce mi przepisać bromergonu, bo skoro mam owulację... sad((
    • kruszyna75 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 08:34
      Dzieńdoberek smile))
      Ja tylko na chwilkę ale wracam za jakąś godzinkę smile
      Pszczółko, byłaś już w labo zrobić betę?
      • zebra51 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 08:36
        Dziewczyny, baardzo się cieszę!!! Ogromne gratulacje!
    • annalalik Witam w moim 1 dc :)))))))))))))))))))) 18.04.05, 08:42
      @ przyszła dziś z samego rana więc teraz w środę idę na badanko LH i FSH i będę
      już wszystko wiedziała wyrazniej. Potem zaraz po @ do ginka smile))

Dziś jest już trochę lepiej ze mną na szczęście
      • romkaforever to sem ja 18.04.05, 08:46
        Fiamma nie martw sie nie jestes sama ja mam zapalenie gardla ze zmianami
        ropnymi, antybiotyk of kors i chciaz to dobre że zwolnienie do piątku. jak
        pójde w piątek na kontrole to mi powie czy ten cykl na stracenie czy nie. Nie
        stety nie dalo rady bez antybiotyku. I mam sie cieszyc ze to gardło a nie
        krtań.
        • annalalik Hej Romeczko 18.04.05, 08:48
          Obyś szybko to wyleczyła.
          Ja trzymam kciuki by cykl nie był stracony Kochana
          • romkaforever Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:51
            dzieki kuchana. Juzmam dosyc tego gardła, ciągle coś. Do owulacji jeszcze około
            10 dni a 5 dni brania antybiotyku, mam nadzieje ze zdążę, w środe ide do gina
            to sobie z nim pogadam.
            • annalalik Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:53
              Będzie dobrze - masz w sumie 5 dni zapasu i powinnaś się zmieścić w tym. Dobrze
              ze ta infekcja teraz wyszła
            • romkaforever Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:54
              o cholera 10 dni a nie 5 brania antybiotyku, ale może zdążę - najlepiej wziąć
              opakowanie i spytac gina
              • annalalik Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:55
                dokladnie
                a co to za antybiotyk?
                • romkaforever Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:57
                  Duomox 1000
                  • annalalik Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:59
                    kurcze cos ktos juz o tym mowil na forum - moze Asiulka lub Kruszynka beda cos
                    wiedzialy?
                    • romkaforever Re: Hej Romeczko 18.04.05, 09:01
                      a nie wiesz jaki jest ten link do storny o antybiotykach bo był taki, które
                      szkodzą a które nie
                      • annalalik Re: Hej Romeczko 18.04.05, 09:02
                        no wlasnie go szukam i nie umiem znajsc sad
    • joana5 dzień dobry 18.04.05, 08:45

• annalalik Re: dzień dobry 18.04.05, 08:49
        Czesc Joana - jak samopoczucie??
        • joana5 Re: dzień dobry 18.04.05, 08:53
          bardzo mieszane niestety
          ciągle mi się wydaje, że zaraz dostanę @, wprawdzie tak samo było przy
          pierwszej ciąży, ale jakoś tak... boję się iść do lekarza... w ogóle się boję,
          głupia jestem i tyle
          nie będę marudziła, bo tylko Wam humory popsuję ...
          • annalalik NO JOANA chce po tyłku 18.04.05, 08:54
            Twoje problemy są ważne i jeśli trzeba to MÓW O NICH!!!!
            My zawsze doradzimy.
            Nie martw się przeczuciem - masz II kreseczki więc nie zamartwiaj się na zapas.
            Będzie dobrze. Jeszcze za wcześnie by iść do lekarza więc odczekaj trochę. Jak
            tempki? Mierzysz?
          • romkaforever Re: dzień dobry 18.04.05, 08:56
            niunia ja mam zapalenie gardła i wczoraj cały dzien miałam popsuty, i to
            urodziny, jedyne dobre wiadomości to że dziewczynom sie udalo , więc humoru to
            mi juz bardziej nie popsujesz, dawaj... tez na pewno będę się bała jak juz nam
            się uda ale niestety to już nas nie ominie
            • asiulka1976 dzień dobry :O) 18.04.05, 09:03
              Pszcolko jak beta !!!!!!

Zrobiłam tescik i jedna krecha, cycki mnie od napierdzielaja ze ah, wydawalo mi
              sie ze cala noc bolal mnie brzuch jak na @ ale dzis 23 dc wiec ho ho do terminu
              bo zwykle 30-33 dc.
              Meza NIE namowilam surprised( wiec od nastepnego cyklu zaczynam sama badania najpierw
              te konieczne i moze jak zobaczy ze znow cos robie to zgodzi sie na 100% no ale
              to takie pisanie na wodzie surprised(
              • annalalik Re: dzień dobry :O) 18.04.05, 09:10
                Asiulko ja w kazdym razie zycze Ci powodzenia i wytrwałości
          • pszczolaasia Re: dzień dobry 18.04.05, 09:00
            Dżzessss wreszcie weszłam!!!!!!!!!!!! normalnie komputer pracowy.... szok, albo
            tutaj jest ruch na poczcie. Joanna wcale nie jesteś gupia, niestety, to jest
            normalne, pociesz się , że nie jesteś sama. mam baaaaaardzo podobne odczucia.
            powiem ci tam, że czeba wierzyć, że bedzie dobrze, chcialabym tylko sama w to
            uwierzyć. lataj sobie do kibla co 5 minut i sprawdzaj, ale uwierz mi @ nie
            przyjdziesmile))) czymaj się kochaniutkasmile)))
            ide na bere jutro i od razu do gina, także jutro laski bede dopiero
            wieczorkiem, ale zdam wam relacje nie martwić się proszęsmile)))))))
          • pszczolaasia Re: dzień dobry 18.04.05, 09:00
            Dżzessss wreszcie weszłam!!!!!!!!!!!! normalnie komputer pracowy.... szok, albo
            tutaj jest ruch na poczcie. Joanna wcale nie jesteś gupia, niestety, to jest
            normalne, pociesz się , że nie jesteś sama. mam baaaaaardzo podobne odczucia.
            powiem ci tam, że czeba wierzyć, że bedzie dobrze, chcialabym tylko sama w to
            uwierzyć. lataj sobie do kibla co 5 minut i sprawdzaj, ale uwierz mi @ nie
            przyjdziesmile))) czymaj się kochaniutkasmile)))
            ide na bere jutro i od razu do gina, także jutro laski bede dopiero
            wieczorkiem, ale zdam wam relacje nie martwić się proszęsmile)))))))
            • romkaforever Re: dzień dobry 18.04.05, 09:02
              no witaj nam ciężarówko, widzisz? a myślałaś że to męża potrzeba do dzieci
              robienia a to mnie ci brakowało!!! smile))))))))))
              • pszczolaasia Re: dzień dobry 18.04.05, 09:07
                dokładnie ciotka, dokładnie!!!! czytam właśnie, że gardło nawala, niedobrze,
                niedobrze, ale wiesz to owu nie powinno zaszkodzić, al eja jestem tylko
                pionkiemw ytm wielkim świecie, moje zdanie się nie liczy.
                p.s. nie zdziwię się jak moja odp. pojawi się za godzinę....
            • ata76 Re: dzień dobry 18.04.05, 09:05
              oj Joana Joana, a dlaczego Ty sądzisz kochana, że Twoje rozterki są mniej
              ważne, albo nie daj Boże, że kogoś nudzą, lub psują humor???

• pszczolaasia nie wiem kiedy to do was dojdzie 18.04.05, 09:12
                ale ja czytać was moge ale odpowiadac, jak widać niespecjalnie, takze do
                obaczenia wieczorem, chyba zeby cos się pojawilo..... nie kumam o co chodzi...
                u was też tak ciezko chodzi?
                • asiulka1976 Re: nie wiem kiedy to do was dojdzie 18.04.05, 09:15
                  cos macie w prqcy bo ata tez podwojnie pisze surprised))
          • joana5 Re: dzień dobry 18.04.05, 09:07
            to jest tak, ze mierzę ale pod pachą, bo termometr mam taki doopiaty, i w ogóle
            zaczęłam koło 10dc, więc tylko po to żeby wyrobić nawyk. Ale już sobie kupiłam
            taki owulacyjnu i miałam zacząc na serio od drugiego cyklu...
            ale jeżeli brać pod uwagę tę "roboczą tmpkę spod pachy", to ciągle jest taka
            sama
            a do lekarza to chyba pójdę w przyszły poniedziałek
            • annalalik Re: dzień dobry 18.04.05, 09:11
              pod pacha to nic nie da niestety
              ale bedzie dobrze Kochana - nie martw sie
              • joana5 Re: dzień dobry 18.04.05, 09:13
                nooo ja wim, że nie jest wiarygodna, tak jak mówię wyrabiam nawyksmile
              • romkaforever Re: dzień dobry 18.04.05, 09:13
                Pszczola, dochodza twoje info nie odchodź
                • romkaforever antybiotyki - link 18.04.05, 09:15
                  Plissss, jak któraś zna ten link do antybiotyków szkodliwych i tych mniej to mi
                  go podeslijcie kuchane bo ja nie moge go znaleźć
                  • annalalik ATA I PSZCZOŁA 18.04.05, 09:17
                    Dziewczyny wy chyba macie cos w pracy nie tak bo obie podwojnie piszecie.
                  • romkaforever o cholera!!! 18.04.05, 09:17
                    ale mi lekarstwo zapodał ten doktorek!!! miałyście kiedyś Tymsal w sprayu??? No
                    nie mogę ale świństwo!!! Fuuuu.... Jak ja nie lubie chorować!! wrrrr
                    • ata76 Re: o cholera!!! 18.04.05, 09:28
                      Romuś kochanie nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale sprawdź sobie!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=16305118&v=2&s=0
                    • ata76 Re: o cholera!!! 18.04.05, 09:28
                      Romuś kochanie nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale sprawdź sobie!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=16305118&v=2&s=0
    • annalalik PUK PUK 18.04.05, 09:27
      czyżby wszystkie uciekły jednak?
      • annalalik JOANA 18.04.05, 09:30
        Nie martw się - wytrzymasz do poniedziałku i pójdziesz do lekarza smile Wszystko
        będzie dobrze
        • joana5 Re: JOANA 18.04.05, 09:41
          nooo
          wytrzymam albo i nie wytrzymam sad
          ale może jednak wytrzymam....
      • romkaforever Re: PUK PUK 18.04.05, 09:30
        dzięki Atus ale to analazłam chodzi mi o link do takiej strony gdzie były
        wypisane antybiotyki szkodzące i nieszkodzące, tylko cholerka nie pamiętam
        gdzie to było, a była taka strona tylko o antybiotykach
        • alejandra1 witam w 1dc 18.04.05, 09:44
          no i stało się
          paskuda przylazła wczoraj pod osłona nocy, spac mi nie dała i wygladam dziś jak
          cień człowieka
          nie bardzo spodziewałam się innego biegu wydarzeń, ale same wiecie, że i tak
          czeka się na cud.
          Teraz to już sama nie wiem, czy my się staramy czy nie.
          Chlerka strasznie to zagmatwane wszystko
          Aniu rażniej mi, że idziemy pzrze ten cykl razem
          Ola
          • annalalik Re: witam w 1dc 18.04.05, 09:49
            Ja też się cieszę że mam towarzystwo Olu
            • romkaforever Re: witam w 1dc 18.04.05, 09:54
              a ja??
              • alejandra1 Re: witam w 1dc 18.04.05, 09:55
                no we trzy to juz w ogóle jest suuuuuper
                • bania79 a u mnie wielkie oczekiwanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 10:05
                  Gratulować już dziewczynom czy nie?? Wszystkjo będzie dobrze... Przy takim
                  wsparciu napewno. Ja troszkę nie wierzę, że mi się tym razem udało, alke mężuś
                  dobrej myśli...
                  • annalalik Re: a u mnie wielkie oczekiwanie!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 10:17
                    Gratulowac Pszółce, Kruszynie i Joanie
                • ata76 Re: witam w 1dc 18.04.05, 11:18
                  oj dziewczynki ja też jestem z Wami, co prawda u mnie 14 dc, więc jestem trochę
                  dalej, ale jednak
    • kruszyna75 jestem z powrotem :) 18.04.05, 10:25
      dzieńdoberek znów smile))
      kupa roboty, ale zebrać się nie mogę, nie wiadomo dlaczego smile))))))
      • bania79 No to gratuluję zaciążonym. 18.04.05, 10:26
        Chciałabym wierzyć, że już niedługo dołączę do waszego grona, ale dzisiaj jakaś
        beznadziejna jestem...zero wiary w cokolwiek!
        • joana5 Re: No to gratuluję zaciążonym. 18.04.05, 10:29
          no to może mężowi uwierzsmile mój też i za pierwszym i za tym razem twierdzi, że
          on przecież wie co robi, więc skąd te wątpliwości? smile
        • kruszyna75 Re: No to gratuluję zaciążonym. 18.04.05, 10:31
          Bania, nie wiem, który dc u Ciebie, ale wiesz co ja tydzień temu miałam takie
          doła, że hej, że na pewno w ciąży nie jestem, że pewno nie będę przez
          najbliższy rok i takie tam. A fasolka już ze mnie wtedy rechotoła smile)))))))))
          i gadaj głupot, nie jesteś beznadziejna, zaraz Cię tu do pionu postawimy smile)))
      • joana5 Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 10:27
        no tak zupełnie nie wiadomo dlaczegosmile
        ja ciągle w batki zaglądam i też zupełnie nie wiem dlaczegosmilesmilesmile
      • annalalik Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 10:29
        Czesc Kasiu
        • kruszyna75 Ania :) 18.04.05, 10:34
          cześc Anulka, przeczytałam, ze masz dzisiaj 1dc to już wiesz kiedy badanka
          będzie robić. Głowa do góry, ja tam prorokiem nie jestem, ani ornitologiem (to
          zostawiam Pszczole), ale coś mi mówi, że PCO to Ty nie masz.
          Wiesz co mi przyszło na myśl, mi pomógł Castagnus (jest ziołowy bez recepty).
          Łykałaś go?
          • annalalik Re: Ania :) 18.04.05, 10:36
            nie łykałam - a na co to jest?
            • kruszyna75 Re: Ania :) 18.04.05, 10:52
              www.herbapol.pl/pl/index.php?dz=produkt&id=castagnus
              Aniu, tu masz link.
              Powiem Ci jak to zadziałało u mnie. Miałam cykle 70 i 74 dc. Po miesiącu brania
              Castgnusa cykl miałam 28 dni. Prolatyny mi nie zbił, ale ładnie mi wyregulował
              cykl. Następne miałam 32 dni i teraz pewno też by taki był bo owu miałam w 16
              dc. ja polecam.
              • annalalik Re: Ania :) 18.04.05, 11:07
                Ale ja biore duphaston a tam pisze ze to moze oslabic dzialanie - a duphaston mi
                pieknie wyregulowal cykl smile
        • bania79 Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 10:35
          Dzięki dziewczyny! Ja zawsze ma poniedziałki takie ciężkie. Ogarnia mnie niemoc
          i normalnie do niczego nie mogę się zmusić... Wasze sukcesy dają mi wielką
          nadzieję! Serio i bardzo wam za to dziękuję. Ja wiem, że nie powinnam się
          dołować, bo i tak nie mam wpływu na to co będzie. Ale jakoś tak, po tym jak za
          pierwszym razem byłam pewna, że się udało, a za drugim "miałam przeczucie",
          teraz trudno mi uwierzyć, że @ nie przyjdzie...
          • pszczolaasia Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 11:08
            ciekawe kiedy to dojdzie i w ilu kopiach....
            więc co do doła poniedziałkowego- ja ma dzisiaj, jak to ładnie Cytrusia
            powiedziała, wkurwa!!! rzucam palenie, w związku z tymi dwoma, dziwnymi
            kreskami, mam ochotę na jakieś morderstwo, liczę do dziesięciu zanim się raz
            odezwę, staram sie staram panować nad sobą. nie pomaga mi zupełnie stan mojego
            kompa z pracy... nie wiem co się z nim dzieje.... to powoduje....taki malutki,
            dodatkowy bodzieć do mojego ogródka w dniu dzisiejszym...ciekawe jak długo
            wyczymam. rano zawsze było dla mnie prosto. wieczór to jest wyzwanie!!!!!
            Dziewczyny uszy do góry będzie dobrze, ciocia Pszczoła to mówi!!!
            • annalalik Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 11:18
              smile spokojnie pszczółko kochana smile bedzie dobrze smile
    • annalalik Atko 18.04.05, 11:28
      a jak tam humorek??
      • pszczolaasia Re: Atko 18.04.05, 11:34
        spokojnie, spokojnie, liczę do 10 i jakoś dotrwam do końca pracy, a moja
        praca....taaaaaaa...... współczuje dzisiaj wszytskim celnikomsmile))))))))))))) w
        uc gdynia!!!!!!!!!!!! bójcie się!!!!!!!!!!!!
        • kruszyna75 Pszczółka 18.04.05, 11:36
          Pszczoła, zlituj się nad biednymi celnikami.... smile))
          Jak nie będziesz dawała rady to daj znać, spróbuję wysłac Ci cosik
          odstresywującego (nie pamiętam czy mam w domciu czy w pracy ale znajdę ) smile)))))
          • annalalik Re: Pszczółka 18.04.05, 11:37
            ja Ci pszczoła już wysłałam cosik i chyba siem uśmiechniesz przy tym co?
      • bania79 Re: Atko 18.04.05, 11:34
        No właśnie Pszczółko! ty się nie denerwuj za bardzo... bo wiesz co!
        • jedna_chwilka Pszczoła czymaj nerwy na postronku 18.04.05, 11:37
          bo jak szwungu dostanę...
        • ata76 Re: witam w 1dc 18.04.05, 11:53
          u mnie z nastrojem w normie (jak w każdy poniedziałek jestem niezadowolona )

kurczaki, co chwila forum mi "siada" i nie mogę pisać sad(((((
    • jedna_chwilka tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:35
      a ja dzis @koncze i kurka siwa szkoda bo nie lubie mierzyc tempki, brrr
      Pszczoła Kruszyna i Jo - dziwne te kreski? a ja myslalam ze urocze!
      • annalalik Re: tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:36
        No jagoda ja tez nie lubie sobie mierzyc tempki ale coz - jak trzeba to co zrobic.
        • jedna_chwilka Re: tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:38
          zapomialam Ci powiedzie Aniu! Kruszynka ma rację u Ciebie to żadne PCO!
          • kruszyna75 Ania 18.04.05, 11:39
            Ta ja Ci tu już odpiszę. Nie bierz w takim razie Castagnusa i poczekaj co powie
            Ci nowy gin.
            • annalalik Re: Ania 18.04.05, 11:41
              dzieki Kruszynko - jesli ta @ bedzie normalna to na piatek sie zapisze do ginka
              (oby @ sie juz skonczyla)
          • annalalik Re: tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:40
            no właśnie - wcalem nie podobna wink))
      • kruszyna75 Re: tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:39
        Chwilko kofana, rozumiem Cię z tą tempką smile
        Kreski są urocze smile)))) a dleczego dziwne?
        • jedna_chwilka Re: Kasik 18.04.05, 11:40
          pszczola tak o nich napisala (buhahaha)
    • annalalik Lece na spotkania o prace 18.04.05, 11:53
      do zobaczenia pozniej pa
      • pszczolaasia Re: Lece na spotkania o prace 18.04.05, 12:13
        no są dziwne, ja jestem dziwna, to moje kreski są dziwnesmile)) ja z wami na maksa
        z domu pogadam, bo stąd to nie ma smiacia, tragedia, pół godziny sie wysyła,
        także ja z wami pogadam po goidzinie 17-stej jak wrócę do domciu, także być mi
        tam około tej godziny, wszystko wam powiemsmile))) dlaczego dziwne, jak bardzo
        dziwne.
        Jagoda już bezdomna jesteś, a weź ty nam powiedz, bo myśmy wczoraj się
        zastanawiałyśmy, ty na jak długo się wyprowadzasz do teściów? na stałe, czy
        czasowo? bo przyznam się zastanawiałyśmy się nad tym, byłaś naszym tematem
        namber łansmile))))
        Ania powodzeniasmile)))
        Kruszynko- dawaj coś śmiesznego do domciusmile)))
        reszta dziewczyn- uszy do góry i powodzeniasmile))) więcej z domu napiszę!!!!!!
      • pszczolaasia Re: Lece na spotkania o prace 18.04.05, 12:13
        no są dziwne, ja jestem dziwna, to moje kreski są dziwnesmile)) ja z wami na maksa
        z domu pogadam, bo stąd to nie ma smiacia, tragedia, pół godziny sie wysyła,
        także ja z wami pogadam po goidzinie 17-stej jak wrócę do domciu, także być mi
        tam około tej godziny, wszystko wam powiemsmile))) dlaczego dziwne, jak bardzo
        dziwne.
        Jagoda już bezdomna jesteś, a weź ty nam powiedz, bo myśmy wczoraj się
        zastanawiałyśmy, ty na jak długo się wyprowadzasz do teściów? na stałe, czy
        czasowo? bo przyznam się zastanawiałyśmy się nad tym, byłaś naszym tematem
        namber łansmile))))
        Ania powodzeniasmile)))
        Kruszynko- dawaj coś śmiesznego do domciusmile)))
        reszta dziewczyn- uszy do góry i powodzeniasmile))) więcej z domu napiszę!!!!!!
        • jolanta8 Re: DZIEWCZYNY!!!!!!!!! 18.04.05, 12:24
          Witam ,pomyślałam sobie ze może przyda Wam się link do ginekologa ,który
          odpowiada praktycznie od razu ,nie jestem już starająca sie ale czuje wielki
          sentyment do tego wątku bo sama tu kiedyś przebywałam

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=21372714&s=8pozdr,
          • zebra51 Re: testy od ewy.analityk 18.04.05, 12:45
            Kochane moje, powiedzcie tempej jak ołówek zebrze, jak je zamówić. Czy mozna
            jakos ominąć allegro?
            A dziś u mnie znowu dół. Małżowina chce odłozyc starania. Boi się kolejnego
            niepowodzenia. A ja się tak nastawiałam na maj sad((((
            • jedna_chwilka Re: testy od ewy.analityk 18.04.05, 12:57
              zebra jak nie chcesz przez allegro to ktos Ci bedzie musial je zamowic i temu
              komus oddasz kaskę - taki widze sposob najprostszy...
              Zebra pacz jakie slonce za oknem...ja tez bede musiala odlozyc starania pewnie,
              bo jak u tesciow se pociurlam sad Nie martw sie kochana
              Głowa do góry - jakoś to będzie, musimy w to wierzyć
            • alejandra1 Re: testy od ewy.analityk 18.04.05, 13:22
              ja zamawiałam po prostu mailem i zapłaciłam przelwem na konto ewy, szybko i
              prosto
              mial do ewy: ewa.analityk1@gazeta.pl

ps. mój Pan tez ostatnio zdecydował, ze trzeba zawiesić starania, było mi i
              jest bardzo przykro, ale na siłę to się z pewnoscia nie uda, musimy poczekąc i
              już
              Ola
            • annalalik Re: testy od ewy.analityk 18.04.05, 14:09
              NIE TRZEBA PRZEZ ALLEGRO - WYSTARCZY NAPISAC DO EWY I ONA I TAK POSLE JAK JEJ
              KSE PRZELEJESZ
        • jedna_chwilka Pszczoła 18.04.05, 13:24
          masz w mailu cos
          • pszczolaasia Re: Pszczoła 18.04.05, 13:33
            w domu wszystko obaczęsmile)))
      • jedna_chwilka Nie no i Ty nam o tym wcześniej nie powiedziałaś?! 18.04.05, 12:59
        Kochana, po powrocie szystko opowiedz
        • cytrusowa elo 18.04.05, 14:07
          widze, ze wszystkie pouciekaly...
          ja juz jestem i donosze, ze u mnie 12 dc, wilgoc juz jest, wiec cosik dzisiaj
          wieczorem mnie pewnie nie będzie, hihiih, bo będziemy zajęcismile

Pszczola ma wkurwa, tak?
          To pozwole Ci sie na mnie wyzyc - przyjezdzam nach Danzig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Hurra!!!
          Juz za 2 tygodniesmile
          Takze ja cie przywolam do porządku - od razu w Sopocie najlepiej, hihihihi

Dobra, teraz reszta - czesc kofane dziewczeta, te z dwoma kreskami i te bezsmile

dla tych co zmartione - jutro bedzie lepiej!!!

ide kawe zrobic, bo glowka troche z niewyspania boli - wczoraj po Mszy Św. na
          18 poszlismy se do polskiej speluny zwanej Polakiem na piwka, no i sie
          zasiedzielisamy...

ale wiecie co? ja juz sie nie moge doczekac, kiedy napije sie piwka z sokiem -
          chyba sie ululamsmile
          • annalalik Re: elo 18.04.05, 14:12
            Czesc Cytruś smile)

Ja wróciłam z 2 rozmow o prace i w efekcie jutro ide na 4 godziny na próbe do
            jednej takze od rana mnie nie bedzie - dopiero po 15 pewnie sie zjawie.

Brzuch mnie przeokropnie boli przez ta france @ - i jak ja mam pracowac jutro i
            robic mega wrazenie?? ?? ??
            • cytrusowa ania 18.04.05, 14:13
              palam ciekawoscia co to za probna praca??? uchyl rabek tajemnicy prosze
              • annalalik Re: ania 18.04.05, 14:17
                Byle jaka Cytruś... w salonie sukien ślubnych
                • annalalik Re: ania 18.04.05, 14:23
                  ale maja wiecej kandydatow wiec wole sie nie cieszyc na zapas
    • joana5 AnnO 18.04.05, 14:10
      I jak po rozmowie?????
      • annalalik Re: AnnO 18.04.05, 14:13
        POwiem Ci ze bylo nawet calkiem spoko. Ale wszystko sie okaze - zadzwonia lub
        nie. Jutro ide tez na 1 dzien proby (znaczy na 4 h)
        • joana5 Re: AnnO 18.04.05, 14:15
          no to dobsze smile
          a co będziesz próbować?
          • annalalik Re: AnnO 18.04.05, 14:18
            się będę sprawdzala w roli doradcy w salonie sukin slubnych. Nie jest to moje
            marzenie pracowac w sklepie ale lepsze to niz nic nie?
            • joana5 Re: AnnO 18.04.05, 14:20
              te no super!
    • nitka111 Ciao !!!! 18.04.05, 14:17
      Witam w poniedziałek, na początek: nie wiem który mam dc, nie mierzę tempki,
      nie sprawdzam śluzu, bunt!!!!
      A tak w ogóle, to mój mężuś zastnawia się nad karierą wróża, i już mi
      powiedział, że wszystkim na raz nie mogło się udać, ale teraz to już poleci.
      Zwłaszcza, że te dwie kreski to tak przez Polskę przeleciały smile)))).
      • joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:20
        Ciao Nitka!
        Ty z Krakowa jesteś prawda?
        • nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:22
          Z Krakowa i już wiem czemu nie ja w tym cyklu smile))), po prostu dwie nie mogły
          być.
          • joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:25
            nie nooooo myślisz? bo się bedę winna czułaaaa wink
            Wiesz co ja do Ciebie pytko mam (normalnie chyba Cie tu telepatetycznie
            ściągnęłam)
            Widzsz, wczoraj zrobiłam testa i wyszły dwie, ale ja mu chyba do końca nie
            wierzę, powiedz Ty mi gdzie w Krakowie można te całą betę zrobić ????
            • nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:30
              tego Ci akurat nie powiem, bo nigdy nie robiłam dla mnie dwie kreski oznaczały
              ciążę, której 3,5 letni już efekt ogląda bajki w drugim pokoju.
              I nie czuj się winna, no co Ty !!!!!!!
              • joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:33
                no trudno, może to i lepiej, że nie wiesz, panikara jestem ot co
                kurde, w sumie do lekarza umówiłam się już na czwartek, ale w sumie to chyba za
                wcześnie...

ja też chcę takiego efekta wink
                • nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:34
                  A gdzie chodzisz do lekarza? kurczę nie mogę znaleźć dobrego.
                  • nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:35
                    Jaki jest ten "efekt" możesz poczytać na blogu, link poniżej
                    • joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:43
                      już tam zaglądałam smile
                      przefajny jest smile
                  • joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:38
                    ja do Promedisu "uczęszczam", konkretnie - dr Dorota Duniec-Kamińska
                    • nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:50
                      Prywatnie czy na NFZ?
                      • joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:54
                        firma Mensza tam swoich pracowników + rodziny pracowników leczy
                        • nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:55
                          A to masz dobrze, no cóż zostaję przy tej mojej. nie mogę sobie pozwolić na
                          prywatnego.
                          • joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 15:01
                            wcześniej zaliczyłam kilka wizyt u dr Haliny Chmielniak - Huczek w Scanmedzie
                            (prywatnie), wprawdzie na badania hormonów mnie od razu wysłała, ale jakoś nie
                            przypadła mi do gustu.
                            • cytrusowa kobialki 18.04.05, 15:03
                              czy przy 28-dniowychcyklach, dzis wypada 12dc i pojawila sie wilgoc, to mozna
                              juz sie starac czy lepiej sie jeszcze wstrzymac?
                              • nitka111 Re: kobialki 18.04.05, 15:05
                                Moim zdaniem, starać się .
                              • joana5 Re: kobialki 18.04.05, 15:06
                                ja tam kompetentna w tych sprawach nie jestem ale sie mi wydaje, ze tak wink
                              • pszczolaasia Re: kobialki 18.04.05, 15:07
                                go babe, go babe, go babe!!!!! go, go, go!!!!!
            • cytrusowa Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:32
              no ania, fajnie - salon sukni slubnych...ba...chcialoby sie jeszcze raz, no nie?
              • romkaforever Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:39
                jesli prca w sklepie to ci powiem że w salonie sukni ślubnych to najlepiej, w
                miarę spokój i do tego atrakcje wizualne, moja koleżanka ma taki salon i zawsze
                chodze do niej nowe okazy pooglądać
                • annalalik Romeczko 18.04.05, 14:42
                  Ale to jeszcze nic pewnego - maja mase ludzi a ja jutro mam tylko probe.
              • annalalik Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:41
                No tak Cytrynko - chciałoby się.
                Powiem Ci ze mam straszne wyrzuty sumienia ze nie pracuje. Byl kiedys taki czas
                ze ja pracowalam a moj m nie i bylo nam ciezko (wiesz 700 zl miesiecznie i
                utrzymac dwie osoby... gdyby nie moi rodzice to nie wiem co by bylo). Teraz maz
                pracuje i zarabia dosc dobrze ale ja i tak mam wyrzuty sumienia. Dzis sie
                dobilam kompletnie bo rachunki przyszły. Się poryczałam a M na to, ze on już
                załatwia sobie takie małe zleconka i mam sie nie martwic...
                • cytrusowa Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:43
                  no wiidzisz...oni są tacy kochani - gwiazde z nieba nam by dali, gdyby tylko
                  mogli!
                  • annalalik Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:44
                    wiecie ja naprawde na mojego M nie moge narzekac. Ma wady ale jest bardzo dobry.
                • romkaforever Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:43
                  będzie dobrze
                  • pszczolaasia Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:54
                    Ania bez jaj, już jesteś w ogródku, prawie masz pracę, nie dołuj się dziecko,
                    to przez @, ja wiem, 1 dc może świętego wyprowadzić z równowagismile czymaj się i
                    bądź dzielna i na pewno nie płacz przez rachunkismile szkoda łez, mówię ci to ja
                    kobieta z 9-cioletnim stażem małżeńskim szkoda łez na rachunki. trzymaj się
                    pozytywnego kursu smile
                    Cytruś mam wkurwa, głowa w dodatku mnie zaczęła boleć, tak , że czuję się
                    jakby ktoś mi w imadło ją schował i naciskał... i czekam, czekam kiedy wrócisz
                    do Polski i pójdziemy z Atą i Asiulką do Sopotu na chlanie... ja tam wodę będę
                    chlać, ale wy możecie pifko z sokiem, proszę bardzosmile)))
                    • annalalik Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:56
                      Pewnie masz racje Pszczółko. Dzięki za słowa otuchy
                      • pszczolaasia Re: Ciao !!!! 18.04.05, 15:00
                        ja WIEM, że mam rację Aniasmile)) czymaj się pozytywnego kursusmile
                        • romkaforever hej 18.04.05, 15:01
                          Ale jajca dziewczynki, znalazłam swoj blok w internecie.
                          www.psm.pila.pl/ ten dłuższy z prawej strony to mój blok, srodkowa
                          klatka smile))
                          • annalalik Re: hej 18.04.05, 15:02
                            bardzo ładny bloczek
                            • romkaforever Re: hej 18.04.05, 15:03
                              zamazali to co jest za nim bo nic ciekawego, plac bydowy itp wink)
                        • annalalik Re: Ciao !!!! 18.04.05, 15:02
                          postaram się smile
    • jedna_chwilka Cytruś 18.04.05, 15:17
      to co? do Szwabii ślę? bo wyrobimy się w 2 tygi - spoko
      • bania79 a może herbetkę? 18.04.05, 15:18
        A może się herbatki napijemy, co? Jak Boga kocham żyje w irtualnym świecie...
        coraz barzdiej!
        • jedna_chwilka Re: a może herbetkę? 18.04.05, 15:22
          ja popijam earl greya smile
          a co Ci szkodzi, klawo jest smile))
      • cytrusowa Re: Cytruś 18.04.05, 15:21
        tak, tak - chwilko, to ślij plizzz
        • jedna_chwilka Re: Cytruś 18.04.05, 15:23
          jutro Ci wyśle z nospom
    • jedna_chwilka do AniL 18.04.05, 15:20
      ja tak w ornitologicznej terminologii pozostanę: "lepszy wróbel w garści niż
      skowronek na dachu".
      Kto wie, może jakaś przyszła panna młoda lub jej mama będzie zadaowolona z
      Twojego doradztwa na tyle, żeby Ci jakąś biurową pracę pomóc zorganizować - uda
      się zobaczysz
      • annalalik Re: do AniL 18.04.05, 15:23
        Dzieki Jagoda smile)
        Ja będę chciała do sądu w złożyć papiery na protokolanta na początek (bo mąż
        mówi że piszę szybciej na kompie niż każdy protokolant w sądzie gdzie on pracuje
        - czyli w Sosnowcu). Katowice są blisko więc warto spróbować smile)
        • jedna_chwilka Re: do AniL 18.04.05, 15:25
          To na co czekasz Bejbe. Składaj już, będziesz jak Piotrek z MjakMilość?
          • joana5 Re: do AniL 18.04.05, 15:26
            hihihihihi
          • annalalik Re: do AniL 18.04.05, 15:31
            No tak tak - złożę tylko jeszcze nie mam dyplomu ukonczenia studiow - przeca
            dopiero sie obronilam a to tam jest potrzebne smile
            • jedna_chwilka Re: do AniL 18.04.05, 15:33
              abo sie zdenerwowalam ze cos Ci moze przejsc kolo nosa
              • annalalik Re: do AniL 18.04.05, 15:40
                Nie no - ja sobie tego pilnuję - poza tym tam ciągle protokolantów szukają więc
                spoko. Tylko muszę na dyplom czekać - moze go w czerwcu dostanę. Dlatego szukam
                czegoś by się zaczepić. No chyba że zaciążę to złożę do sądu za 3 lata papiery wink
                • jedna_chwilka Re: do AniL 18.04.05, 15:47
                  czego Ci z serca gorąco życzę
                  • annalalik Re: do AniL 18.04.05, 15:49
                    smile jesteś kochana
    • annalalik CIEKAWA SPRAWA 18.04.05, 16:18
      wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=62315
      coś o pewnym porodzie smile))
      • joana5 Re: CIEKAWA SPRAWA 18.04.05, 16:20
        szalona istota!
        • annalalik Re: CIEKAWA SPRAWA 18.04.05, 16:24
          Delikatnie mówiąc. Obrzydliwe to jest. Poród to prywatna i bardzo intymna sprawa
          • jedna_chwilka Re: CIEKAWA SPRAWA 18.04.05, 16:54
            znaczy, że gluty, za przeproszeniem odchody to "martwa natura"
            My ludzie to już całkiem głupiejemy - jak pragnę zdrowia!
      • annalalik DOWIEDZIAŁAM SIĘ ZE... 18.04.05, 16:30
        lekarz do którego idę w piątek (już się umowiłam na 18:40) jest gin - endo
        smile))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • jedna_chwilka Re: DOWIEDZIAŁAM SIĘ ZE... 18.04.05, 16:55
          ooo, no to supper, weź Anuś ze sobą wszystkie dotychczasowe wyniki, wykresy
          itepe
          • pszczolaasia Re: DOWIEDZIAŁAM SIĘ ZE... 18.04.05, 17:00
            Jagoda odpisałam ci, krótko i treściwie, dziękujesmile)))
            • jedna_chwilka Re: DOWIEDZIAŁAM SIĘ ZE... 18.04.05, 17:02
              vice versa smile)))
    • jedna_chwilka Dobra Pszczoła pisztu 18.04.05, 17:04
      szystko co mialaś napisać z pracy...
      jak sie czujesz?
      • pszczolaasia Re: Dobra Pszczoła pisztu 18.04.05, 17:08
        dobrze, dobrze, palić mi sie kce przy....ście, glowa mnie boli od braku fajek,
        poza tym brzucho prawie wogle nie boli... zdenerwowana jak zwykle, wiecie
        standart. wiele sie nie zmieniło u mnie od przedwczorajsmile))) jestem ta sama,
        tyle, że bardziej zdenerwowanasmile)
        • pszczolaasia Re: Dobra Pszczoła pisztu 18.04.05, 17:09
          zdenerwowana to nie to słowo- nerwowaa bradziej pasujesmile))
          • jedna_chwilka Tomuś Cię wspiera? 18.04.05, 17:10
            • pszczolaasia Re: Tomuś Cię wspiera? 18.04.05, 17:13
              Tomuś też nie pali od dziś, ale on to mi dziś z drogi schodzi.....
              wiesz.... taka nieopanowana trochu jestemsmile))) drze ryja itd, itp, ustawiam go,
              a on trochu starszy ode mnie i czasem wkurza się na mnie też, więc zostawił
              mnie w domu z bałaganem , cobym mogła się wyżyć na sprzątaniu. a ja co robię na
              forum sobie siedzę i laseczkami gadam. się zdziwi jak przyjdzie do domkusmile))))
              alesz jezdem podłasmile))))))) ach.... sam poleci po te fajki....
              • pszczolaasia Re: Tomuś Cię wspiera? 18.04.05, 17:15
                a tak naprawdę, to muszę zara iść obiedek na jutro szykować... mielone, w
                sosiku... koperkowym...
                • jedna_chwilka a ja się wyłączę na krótko 18.04.05, 17:21
                  może to coś da.

p.s. smacznego
                  p.s.1 do Cytrusowej - przesyłkę wyślę Ci na 100%
                  • annalalik FF 18.04.05, 17:48
                    Powiem Wam że albo ja jestem jakaś ciemna albo ten FF wcale nie jest taki
                    prosty. Czyttam sobie instrukcje ale na stronie tych niektorych rzeczy nie widze sad
                    • annalalik Re: FF 18.04.05, 17:59
                      Kruszynko albo Asiulko - pomóżcie mi co? gg 170686
    • beatrice73 alez wiesci!! :) 18.04.05, 18:37
      czesc dziewuszki, co za wiesci, od wczoraj co chwile post o ciazy!!! pieknie
      pieknie, wszystkim wam serdecznie gratuluje!!! no to o ile dobrze licze beda
      trojaczki, prawda?? smile najseredeczniej wam gratuluje kruszynko, pszolasiu i
      joano smile) no chyba ze cos przegapilam, to zaraz naprawie smile))
      ale piekne wiesci smile) wraca wiara ze sie udaje !!! smile
      pozdrawiam
      bea
      • pszczolaasia Re: alez wiesci!! :) 18.04.05, 18:45
        Betarice - dziekujemy i zyczymy nawzajemsmile)))))
      • annalalik Niedobrze 18.04.05, 20:07
        Dziś forum jakoś tak ucichło sad
        • asiulka1976 CHAT !!!!! 18.04.05, 20:24
          No kochane dyzurna to mamy REWELACJA , ania juz od 20-tej na chacie czeka na
          nas !! wiec ja tez tak jestem.
          • pszczolaasia do jutra dziewczynki - Cytruś 18.04.05, 21:49
            przepisik petarda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka