cytrusowa 18.04.05, 07:52 dzień dobry Paniom pędzę do szkółki ale przedtem mówię Wam "dzień dobry" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiamma75 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 07:56 A ja dziś zamiast do pracy, to do lekarza, bo złapało mnie ostre zapalenie pęcherza (( Znowu!!! Płakać mi się chce Odpowiedz Link
ata76 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 08:29 Hello!!! ja za to jak zwykle w poniedziałek w pracy (((((((((( Odpowiedz Link
tola79 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 09:05 Uuuuuuuuuu, niestety znam ten ból aż za dobrze (( Możemy podać sobie łapki Daj znać, jak po wizycie u lekarza, oki? No i trzymaj się cieplutko! Odpowiedz Link
fiamma75 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 11:36 3 dni zwolnienia i 10 dni antybiotyku - Nolicin -absolutnie zakazany w ciąży. Skończę brać akurat 15dc, więc może zdążę przed owu, ale ten cykl i tak miał być bez specjalnych starań. A za tydzień mam mieć usg, co by podejrzeć pęcherzyk. Odpowiedz Link
tola79 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 15:31 Ech... mnie te zapalenia też bardzo brużdżą w staraniach, ile razy już tak było Robiłaś sobie posiew? U mnie przyczyną jest E.coli, a to świństwo lubi się nawracać niestety. Też przerabiałam Nolicin, już ze dwa razy. Z furaginem nie rozstaję się oczywiście, muszę zawsze mieć przy sobie, bo inaczej po prostu się boję. Trzymaj się teraz ciepło i to zupełnie dosłownie , wygrzewaj się, pij sok żurawinowy i pisz, co u Ciebie. Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie, sama wiem, jak to jest... Pozdrawiam! PS. Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale chyba czytałam kiedyś w jakimś wątku, że masz nietypową prolaktynę? Daj znać, jeśli możesz. Ja chyba też jestem z tych "nietypowych" Odpowiedz Link
fiamma75 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 16:16 Furagin ostatnio mi nie pomógł. A posiew wyszedł ujemny, ale to było pół roku temu. Teraz nie dostałam skierowania Nolicin też już drugi raz, co prawda pprzednio prawie 1,5 roku temu. A zapalenie mam średnio co 2 miesiąc, czasem częściej, czasem rzadziej. (( Prolaktynę mam parę razy ponad normę - ostatnio 64,2 ng/ml (bez obciążenia). A lekarz nie chce mi przepisać bromergonu, bo skoro mam owulację... (( Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 08:34 Dzieńdoberek )) Ja tylko na chwilkę ale wracam za jakąś godzinkę Pszczółko, byłaś już w labo zrobić betę? Odpowiedz Link
zebra51 Re: czas lenistwa wekendowego się zakończył 18.04.05, 08:36 Dziewczyny, baardzo się cieszę!!! Ogromne gratulacje! Odpowiedz Link
annalalik Witam w moim 1 dc :)))))))))))))))))))) 18.04.05, 08:42 @ przyszła dziś z samego rana więc teraz w środę idę na badanko LH i FSH i będę już wszystko wiedziała wyrazniej. Potem zaraz po @ do ginka )) Dziś jest już trochę lepiej ze mną na szczęście Odpowiedz Link
romkaforever to sem ja 18.04.05, 08:46 Fiamma nie martw sie nie jestes sama ja mam zapalenie gardla ze zmianami ropnymi, antybiotyk of kors i chciaz to dobre że zwolnienie do piątku. jak pójde w piątek na kontrole to mi powie czy ten cykl na stracenie czy nie. Nie stety nie dalo rady bez antybiotyku. I mam sie cieszyc ze to gardło a nie krtań. Odpowiedz Link
annalalik Hej Romeczko 18.04.05, 08:48 Obyś szybko to wyleczyła. Ja trzymam kciuki by cykl nie był stracony Kochana Odpowiedz Link
romkaforever Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:51 dzieki kuchana. Juzmam dosyc tego gardła, ciągle coś. Do owulacji jeszcze około 10 dni a 5 dni brania antybiotyku, mam nadzieje ze zdążę, w środe ide do gina to sobie z nim pogadam. Odpowiedz Link
annalalik Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:53 Będzie dobrze - masz w sumie 5 dni zapasu i powinnaś się zmieścić w tym. Dobrze ze ta infekcja teraz wyszła Odpowiedz Link
romkaforever Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:54 o cholera 10 dni a nie 5 brania antybiotyku, ale może zdążę - najlepiej wziąć opakowanie i spytac gina Odpowiedz Link
annalalik Re: Hej Romeczko 18.04.05, 08:59 kurcze cos ktos juz o tym mowil na forum - moze Asiulka lub Kruszynka beda cos wiedzialy? Odpowiedz Link
romkaforever Re: Hej Romeczko 18.04.05, 09:01 a nie wiesz jaki jest ten link do storny o antybiotykach bo był taki, które szkodzą a które nie Odpowiedz Link
joana5 Re: dzień dobry 18.04.05, 08:53 bardzo mieszane niestety ciągle mi się wydaje, że zaraz dostanę @, wprawdzie tak samo było przy pierwszej ciąży, ale jakoś tak... boję się iść do lekarza... w ogóle się boję, głupia jestem i tyle nie będę marudziła, bo tylko Wam humory popsuję ... Odpowiedz Link
annalalik NO JOANA chce po tyłku 18.04.05, 08:54 Twoje problemy są ważne i jeśli trzeba to MÓW O NICH!!!! My zawsze doradzimy. Nie martw się przeczuciem - masz II kreseczki więc nie zamartwiaj się na zapas. Będzie dobrze. Jeszcze za wcześnie by iść do lekarza więc odczekaj trochę. Jak tempki? Mierzysz? Odpowiedz Link
romkaforever Re: dzień dobry 18.04.05, 08:56 niunia ja mam zapalenie gardła i wczoraj cały dzien miałam popsuty, i to urodziny, jedyne dobre wiadomości to że dziewczynom sie udalo , więc humoru to mi juz bardziej nie popsujesz, dawaj... tez na pewno będę się bała jak juz nam się uda ale niestety to już nas nie ominie Odpowiedz Link
asiulka1976 dzień dobry :O) 18.04.05, 09:03 Pszcolko jak beta !!!!!! Zrobiłam tescik i jedna krecha, cycki mnie od napierdzielaja ze ah, wydawalo mi sie ze cala noc bolal mnie brzuch jak na @ ale dzis 23 dc wiec ho ho do terminu bo zwykle 30-33 dc. Meza NIE namowilam ( wiec od nastepnego cyklu zaczynam sama badania najpierw te konieczne i moze jak zobaczy ze znow cos robie to zgodzi sie na 100% no ale to takie pisanie na wodzie ( Odpowiedz Link
annalalik Re: dzień dobry :O) 18.04.05, 09:10 Asiulko ja w kazdym razie zycze Ci powodzenia i wytrwałości Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dzień dobry 18.04.05, 09:00 Dżzessss wreszcie weszłam!!!!!!!!!!!! normalnie komputer pracowy.... szok, albo tutaj jest ruch na poczcie. Joanna wcale nie jesteś gupia, niestety, to jest normalne, pociesz się , że nie jesteś sama. mam baaaaaardzo podobne odczucia. powiem ci tam, że czeba wierzyć, że bedzie dobrze, chcialabym tylko sama w to uwierzyć. lataj sobie do kibla co 5 minut i sprawdzaj, ale uwierz mi @ nie przyjdzie))) czymaj się kochaniutka))) ide na bere jutro i od razu do gina, także jutro laski bede dopiero wieczorkiem, ale zdam wam relacje nie martwić się proszę))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dzień dobry 18.04.05, 09:00 Dżzessss wreszcie weszłam!!!!!!!!!!!! normalnie komputer pracowy.... szok, albo tutaj jest ruch na poczcie. Joanna wcale nie jesteś gupia, niestety, to jest normalne, pociesz się , że nie jesteś sama. mam baaaaaardzo podobne odczucia. powiem ci tam, że czeba wierzyć, że bedzie dobrze, chcialabym tylko sama w to uwierzyć. lataj sobie do kibla co 5 minut i sprawdzaj, ale uwierz mi @ nie przyjdzie))) czymaj się kochaniutka))) ide na bere jutro i od razu do gina, także jutro laski bede dopiero wieczorkiem, ale zdam wam relacje nie martwić się proszę))))))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: dzień dobry 18.04.05, 09:02 no witaj nam ciężarówko, widzisz? a myślałaś że to męża potrzeba do dzieci robienia a to mnie ci brakowało!!! )))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dzień dobry 18.04.05, 09:07 dokładnie ciotka, dokładnie!!!! czytam właśnie, że gardło nawala, niedobrze, niedobrze, ale wiesz to owu nie powinno zaszkodzić, al eja jestem tylko pionkiemw ytm wielkim świecie, moje zdanie się nie liczy. p.s. nie zdziwię się jak moja odp. pojawi się za godzinę.... Odpowiedz Link
ata76 Re: dzień dobry 18.04.05, 09:05 oj Joana Joana, a dlaczego Ty sądzisz kochana, że Twoje rozterki są mniej ważne, albo nie daj Boże, że kogoś nudzą, lub psują humor??? Odpowiedz Link
pszczolaasia nie wiem kiedy to do was dojdzie 18.04.05, 09:12 ale ja czytać was moge ale odpowiadac, jak widać niespecjalnie, takze do obaczenia wieczorem, chyba zeby cos się pojawilo..... nie kumam o co chodzi... u was też tak ciezko chodzi? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: nie wiem kiedy to do was dojdzie 18.04.05, 09:15 cos macie w prqcy bo ata tez podwojnie pisze )) Odpowiedz Link
joana5 Re: dzień dobry 18.04.05, 09:07 to jest tak, ze mierzę ale pod pachą, bo termometr mam taki doopiaty, i w ogóle zaczęłam koło 10dc, więc tylko po to żeby wyrobić nawyk. Ale już sobie kupiłam taki owulacyjnu i miałam zacząc na serio od drugiego cyklu... ale jeżeli brać pod uwagę tę "roboczą tmpkę spod pachy", to ciągle jest taka sama a do lekarza to chyba pójdę w przyszły poniedziałek Odpowiedz Link
annalalik Re: dzień dobry 18.04.05, 09:11 pod pacha to nic nie da niestety ale bedzie dobrze Kochana - nie martw sie Odpowiedz Link
joana5 Re: dzień dobry 18.04.05, 09:13 nooo ja wim, że nie jest wiarygodna, tak jak mówię wyrabiam nawyk Odpowiedz Link
romkaforever Re: dzień dobry 18.04.05, 09:13 Pszczola, dochodza twoje info nie odchodź Odpowiedz Link
romkaforever antybiotyki - link 18.04.05, 09:15 Plissss, jak któraś zna ten link do antybiotyków szkodliwych i tych mniej to mi go podeslijcie kuchane bo ja nie moge go znaleźć Odpowiedz Link
annalalik ATA I PSZCZOŁA 18.04.05, 09:17 Dziewczyny wy chyba macie cos w pracy nie tak bo obie podwojnie piszecie. Odpowiedz Link
romkaforever o cholera!!! 18.04.05, 09:17 ale mi lekarstwo zapodał ten doktorek!!! miałyście kiedyś Tymsal w sprayu??? No nie mogę ale świństwo!!! Fuuuu.... Jak ja nie lubie chorować!! wrrrr Odpowiedz Link
ata76 Re: o cholera!!! 18.04.05, 09:28 Romuś kochanie nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale sprawdź sobie!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=16305118&v=2&s=0 Odpowiedz Link
ata76 Re: o cholera!!! 18.04.05, 09:28 Romuś kochanie nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale sprawdź sobie!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=16305118&v=2&s=0 Odpowiedz Link
annalalik JOANA 18.04.05, 09:30 Nie martw się - wytrzymasz do poniedziałku i pójdziesz do lekarza Wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link
joana5 Re: JOANA 18.04.05, 09:41 nooo wytrzymam albo i nie wytrzymam ale może jednak wytrzymam.... Odpowiedz Link
romkaforever Re: PUK PUK 18.04.05, 09:30 dzięki Atus ale to analazłam chodzi mi o link do takiej strony gdzie były wypisane antybiotyki szkodzące i nieszkodzące, tylko cholerka nie pamiętam gdzie to było, a była taka strona tylko o antybiotykach Odpowiedz Link
alejandra1 witam w 1dc 18.04.05, 09:44 no i stało się paskuda przylazła wczoraj pod osłona nocy, spac mi nie dała i wygladam dziś jak cień człowieka nie bardzo spodziewałam się innego biegu wydarzeń, ale same wiecie, że i tak czeka się na cud. Teraz to już sama nie wiem, czy my się staramy czy nie. Chlerka strasznie to zagmatwane wszystko Aniu rażniej mi, że idziemy pzrze ten cykl razem Ola Odpowiedz Link
bania79 a u mnie wielkie oczekiwanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 10:05 Gratulować już dziewczynom czy nie?? Wszystkjo będzie dobrze... Przy takim wsparciu napewno. Ja troszkę nie wierzę, że mi się tym razem udało, alke mężuś dobrej myśli... Odpowiedz Link
annalalik Re: a u mnie wielkie oczekiwanie!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 10:17 Gratulowac Pszółce, Kruszynie i Joanie Odpowiedz Link
ata76 Re: witam w 1dc 18.04.05, 11:18 oj dziewczynki ja też jestem z Wami, co prawda u mnie 14 dc, więc jestem trochę dalej, ale jednak Odpowiedz Link
kruszyna75 jestem z powrotem :) 18.04.05, 10:25 dzieńdoberek znów )) kupa roboty, ale zebrać się nie mogę, nie wiadomo dlaczego )))))) Odpowiedz Link
bania79 No to gratuluję zaciążonym. 18.04.05, 10:26 Chciałabym wierzyć, że już niedługo dołączę do waszego grona, ale dzisiaj jakaś beznadziejna jestem...zero wiary w cokolwiek! Odpowiedz Link
joana5 Re: No to gratuluję zaciążonym. 18.04.05, 10:29 no to może mężowi uwierz mój też i za pierwszym i za tym razem twierdzi, że on przecież wie co robi, więc skąd te wątpliwości? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: No to gratuluję zaciążonym. 18.04.05, 10:31 Bania, nie wiem, który dc u Ciebie, ale wiesz co ja tydzień temu miałam takie doła, że hej, że na pewno w ciąży nie jestem, że pewno nie będę przez najbliższy rok i takie tam. A fasolka już ze mnie wtedy rechotoła ))))))))) i gadaj głupot, nie jesteś beznadziejna, zaraz Cię tu do pionu postawimy ))) Odpowiedz Link
joana5 Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 10:27 no tak zupełnie nie wiadomo dlaczego ja ciągle w batki zaglądam i też zupełnie nie wiem dlaczego Odpowiedz Link
kruszyna75 Ania :) 18.04.05, 10:34 cześc Anulka, przeczytałam, ze masz dzisiaj 1dc to już wiesz kiedy badanka będzie robić. Głowa do góry, ja tam prorokiem nie jestem, ani ornitologiem (to zostawiam Pszczole), ale coś mi mówi, że PCO to Ty nie masz. Wiesz co mi przyszło na myśl, mi pomógł Castagnus (jest ziołowy bez recepty). Łykałaś go? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Ania :) 18.04.05, 10:52 www.herbapol.pl/pl/index.php?dz=produkt&id=castagnus Aniu, tu masz link. Powiem Ci jak to zadziałało u mnie. Miałam cykle 70 i 74 dc. Po miesiącu brania Castgnusa cykl miałam 28 dni. Prolatyny mi nie zbił, ale ładnie mi wyregulował cykl. Następne miałam 32 dni i teraz pewno też by taki był bo owu miałam w 16 dc. ja polecam. Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania :) 18.04.05, 11:07 Ale ja biore duphaston a tam pisze ze to moze oslabic dzialanie - a duphaston mi pieknie wyregulowal cykl Odpowiedz Link
bania79 Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 10:35 Dzięki dziewczyny! Ja zawsze ma poniedziałki takie ciężkie. Ogarnia mnie niemoc i normalnie do niczego nie mogę się zmusić... Wasze sukcesy dają mi wielką nadzieję! Serio i bardzo wam za to dziękuję. Ja wiem, że nie powinnam się dołować, bo i tak nie mam wpływu na to co będzie. Ale jakoś tak, po tym jak za pierwszym razem byłam pewna, że się udało, a za drugim "miałam przeczucie", teraz trudno mi uwierzyć, że @ nie przyjdzie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 11:08 ciekawe kiedy to dojdzie i w ilu kopiach.... więc co do doła poniedziałkowego- ja ma dzisiaj, jak to ładnie Cytrusia powiedziała, wkurwa!!! rzucam palenie, w związku z tymi dwoma, dziwnymi kreskami, mam ochotę na jakieś morderstwo, liczę do dziesięciu zanim się raz odezwę, staram sie staram panować nad sobą. nie pomaga mi zupełnie stan mojego kompa z pracy... nie wiem co się z nim dzieje.... to powoduje....taki malutki, dodatkowy bodzieć do mojego ogródka w dniu dzisiejszym...ciekawe jak długo wyczymam. rano zawsze było dla mnie prosto. wieczór to jest wyzwanie!!!!! Dziewczyny uszy do góry będzie dobrze, ciocia Pszczoła to mówi!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: jestem z powrotem :) 18.04.05, 11:18 spokojnie pszczółko kochana bedzie dobrze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Atko 18.04.05, 11:34 spokojnie, spokojnie, liczę do 10 i jakoś dotrwam do końca pracy, a moja praca....taaaaaaa...... współczuje dzisiaj wszytskim celnikom))))))))))))) w uc gdynia!!!!!!!!!!!! bójcie się!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Pszczółka 18.04.05, 11:36 Pszczoła, zlituj się nad biednymi celnikami.... )) Jak nie będziesz dawała rady to daj znać, spróbuję wysłac Ci cosik odstresywującego (nie pamiętam czy mam w domciu czy w pracy ale znajdę ) ))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółka 18.04.05, 11:37 ja Ci pszczoła już wysłałam cosik i chyba siem uśmiechniesz przy tym co? Odpowiedz Link
bania79 Re: Atko 18.04.05, 11:34 No właśnie Pszczółko! ty się nie denerwuj za bardzo... bo wiesz co! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Pszczoła czymaj nerwy na postronku 18.04.05, 11:37 bo jak szwungu dostanę... Odpowiedz Link
ata76 Re: witam w 1dc 18.04.05, 11:53 u mnie z nastrojem w normie (jak w każdy poniedziałek jestem niezadowolona ) kurczaki, co chwila forum mi "siada" i nie mogę pisać ((((( Odpowiedz Link
jedna_chwilka tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:35 a ja dzis @koncze i kurka siwa szkoda bo nie lubie mierzyc tempki, brrr Pszczoła Kruszyna i Jo - dziwne te kreski? a ja myslalam ze urocze! Odpowiedz Link
annalalik Re: tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:36 No jagoda ja tez nie lubie sobie mierzyc tempki ale coz - jak trzeba to co zrobic. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:38 zapomialam Ci powiedzie Aniu! Kruszynka ma rację u Ciebie to żadne PCO! Odpowiedz Link
kruszyna75 Ania 18.04.05, 11:39 Ta ja Ci tu już odpiszę. Nie bierz w takim razie Castagnusa i poczekaj co powie Ci nowy gin. Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania 18.04.05, 11:41 dzieki Kruszynko - jesli ta @ bedzie normalna to na piatek sie zapisze do ginka (oby @ sie juz skonczyla) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: tu bezdomna nadaje 18.04.05, 11:39 Chwilko kofana, rozumiem Cię z tą tempką Kreski są urocze )))) a dleczego dziwne? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Lece na spotkania o prace 18.04.05, 12:13 no są dziwne, ja jestem dziwna, to moje kreski są dziwne)) ja z wami na maksa z domu pogadam, bo stąd to nie ma smiacia, tragedia, pół godziny sie wysyła, także ja z wami pogadam po goidzinie 17-stej jak wrócę do domciu, także być mi tam około tej godziny, wszystko wam powiem))) dlaczego dziwne, jak bardzo dziwne. Jagoda już bezdomna jesteś, a weź ty nam powiedz, bo myśmy wczoraj się zastanawiałyśmy, ty na jak długo się wyprowadzasz do teściów? na stałe, czy czasowo? bo przyznam się zastanawiałyśmy się nad tym, byłaś naszym tematem namber łan)))) Ania powodzenia))) Kruszynko- dawaj coś śmiesznego do domciu))) reszta dziewczyn- uszy do góry i powodzenia))) więcej z domu napiszę!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Lece na spotkania o prace 18.04.05, 12:13 no są dziwne, ja jestem dziwna, to moje kreski są dziwne)) ja z wami na maksa z domu pogadam, bo stąd to nie ma smiacia, tragedia, pół godziny sie wysyła, także ja z wami pogadam po goidzinie 17-stej jak wrócę do domciu, także być mi tam około tej godziny, wszystko wam powiem))) dlaczego dziwne, jak bardzo dziwne. Jagoda już bezdomna jesteś, a weź ty nam powiedz, bo myśmy wczoraj się zastanawiałyśmy, ty na jak długo się wyprowadzasz do teściów? na stałe, czy czasowo? bo przyznam się zastanawiałyśmy się nad tym, byłaś naszym tematem namber łan)))) Ania powodzenia))) Kruszynko- dawaj coś śmiesznego do domciu))) reszta dziewczyn- uszy do góry i powodzenia))) więcej z domu napiszę!!!!!! Odpowiedz Link
jolanta8 Re: DZIEWCZYNY!!!!!!!!! 18.04.05, 12:24 Witam ,pomyślałam sobie ze może przyda Wam się link do ginekologa ,który odpowiada praktycznie od razu ,nie jestem już starająca sie ale czuje wielki sentyment do tego wątku bo sama tu kiedyś przebywałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=21372714&s=8pozdr, Odpowiedz Link
zebra51 Re: testy od ewy.analityk 18.04.05, 12:45 Kochane moje, powiedzcie tempej jak ołówek zebrze, jak je zamówić. Czy mozna jakos ominąć allegro? A dziś u mnie znowu dół. Małżowina chce odłozyc starania. Boi się kolejnego niepowodzenia. A ja się tak nastawiałam na maj (((( Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: testy od ewy.analityk 18.04.05, 12:57 zebra jak nie chcesz przez allegro to ktos Ci bedzie musial je zamowic i temu komus oddasz kaskę - taki widze sposob najprostszy... Zebra pacz jakie slonce za oknem...ja tez bede musiala odlozyc starania pewnie, bo jak u tesciow se pociurlam Nie martw sie kochana Głowa do góry - jakoś to będzie, musimy w to wierzyć Odpowiedz Link
alejandra1 Re: testy od ewy.analityk 18.04.05, 13:22 ja zamawiałam po prostu mailem i zapłaciłam przelwem na konto ewy, szybko i prosto mial do ewy: ewa.analityk1@gazeta.pl ps. mój Pan tez ostatnio zdecydował, ze trzeba zawiesić starania, było mi i jest bardzo przykro, ale na siłę to się z pewnoscia nie uda, musimy poczekąc i już Ola Odpowiedz Link
annalalik Re: testy od ewy.analityk 18.04.05, 14:09 NIE TRZEBA PRZEZ ALLEGRO - WYSTARCZY NAPISAC DO EWY I ONA I TAK POSLE JAK JEJ KSE PRZELEJESZ Odpowiedz Link
jedna_chwilka Nie no i Ty nam o tym wcześniej nie powiedziałaś?! 18.04.05, 12:59 Kochana, po powrocie szystko opowiedz Odpowiedz Link
cytrusowa elo 18.04.05, 14:07 widze, ze wszystkie pouciekaly... ja juz jestem i donosze, ze u mnie 12 dc, wilgoc juz jest, wiec cosik dzisiaj wieczorem mnie pewnie nie będzie, hihiih, bo będziemy zajęci Pszczola ma wkurwa, tak? To pozwole Ci sie na mnie wyzyc - przyjezdzam nach Danzig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurra!!! Juz za 2 tygodnie Takze ja cie przywolam do porządku - od razu w Sopocie najlepiej, hihihihi Dobra, teraz reszta - czesc kofane dziewczeta, te z dwoma kreskami i te bez dla tych co zmartione - jutro bedzie lepiej!!! ide kawe zrobic, bo glowka troche z niewyspania boli - wczoraj po Mszy Św. na 18 poszlismy se do polskiej speluny zwanej Polakiem na piwka, no i sie zasiedzielisamy... ale wiecie co? ja juz sie nie moge doczekac, kiedy napije sie piwka z sokiem - chyba sie ululam Odpowiedz Link
annalalik Re: elo 18.04.05, 14:12 Czesc Cytruś ) Ja wróciłam z 2 rozmow o prace i w efekcie jutro ide na 4 godziny na próbe do jednej takze od rana mnie nie bedzie - dopiero po 15 pewnie sie zjawie. Brzuch mnie przeokropnie boli przez ta france @ - i jak ja mam pracowac jutro i robic mega wrazenie?? ?? ?? Odpowiedz Link
cytrusowa ania 18.04.05, 14:13 palam ciekawoscia co to za probna praca??? uchyl rabek tajemnicy prosze Odpowiedz Link
annalalik Re: ania 18.04.05, 14:23 ale maja wiecej kandydatow wiec wole sie nie cieszyc na zapas Odpowiedz Link
annalalik Re: AnnO 18.04.05, 14:13 POwiem Ci ze bylo nawet calkiem spoko. Ale wszystko sie okaze - zadzwonia lub nie. Jutro ide tez na 1 dzien proby (znaczy na 4 h) Odpowiedz Link
annalalik Re: AnnO 18.04.05, 14:18 się będę sprawdzala w roli doradcy w salonie sukin slubnych. Nie jest to moje marzenie pracowac w sklepie ale lepsze to niz nic nie? Odpowiedz Link
nitka111 Ciao !!!! 18.04.05, 14:17 Witam w poniedziałek, na początek: nie wiem który mam dc, nie mierzę tempki, nie sprawdzam śluzu, bunt!!!! A tak w ogóle, to mój mężuś zastnawia się nad karierą wróża, i już mi powiedział, że wszystkim na raz nie mogło się udać, ale teraz to już poleci. Zwłaszcza, że te dwie kreski to tak przez Polskę przeleciały )))). Odpowiedz Link
nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:22 Z Krakowa i już wiem czemu nie ja w tym cyklu ))), po prostu dwie nie mogły być. Odpowiedz Link
joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:25 nie nooooo myślisz? bo się bedę winna czułaaaa Wiesz co ja do Ciebie pytko mam (normalnie chyba Cie tu telepatetycznie ściągnęłam) Widzsz, wczoraj zrobiłam testa i wyszły dwie, ale ja mu chyba do końca nie wierzę, powiedz Ty mi gdzie w Krakowie można te całą betę zrobić ???? Odpowiedz Link
nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:30 tego Ci akurat nie powiem, bo nigdy nie robiłam dla mnie dwie kreski oznaczały ciążę, której 3,5 letni już efekt ogląda bajki w drugim pokoju. I nie czuj się winna, no co Ty !!!!!!! Odpowiedz Link
joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:33 no trudno, może to i lepiej, że nie wiesz, panikara jestem ot co kurde, w sumie do lekarza umówiłam się już na czwartek, ale w sumie to chyba za wcześnie... ja też chcę takiego efekta Odpowiedz Link
nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:34 A gdzie chodzisz do lekarza? kurczę nie mogę znaleźć dobrego. Odpowiedz Link
nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:35 Jaki jest ten "efekt" możesz poczytać na blogu, link poniżej Odpowiedz Link
joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:38 ja do Promedisu "uczęszczam", konkretnie - dr Dorota Duniec-Kamińska Odpowiedz Link
joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:54 firma Mensza tam swoich pracowników + rodziny pracowników leczy Odpowiedz Link
nitka111 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:55 A to masz dobrze, no cóż zostaję przy tej mojej. nie mogę sobie pozwolić na prywatnego. Odpowiedz Link
joana5 Re: Ciao !!!! 18.04.05, 15:01 wcześniej zaliczyłam kilka wizyt u dr Haliny Chmielniak - Huczek w Scanmedzie (prywatnie), wprawdzie na badania hormonów mnie od razu wysłała, ale jakoś nie przypadła mi do gustu. Odpowiedz Link
cytrusowa kobialki 18.04.05, 15:03 czy przy 28-dniowychcyklach, dzis wypada 12dc i pojawila sie wilgoc, to mozna juz sie starac czy lepiej sie jeszcze wstrzymac? Odpowiedz Link
joana5 Re: kobialki 18.04.05, 15:06 ja tam kompetentna w tych sprawach nie jestem ale sie mi wydaje, ze tak Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: kobialki 18.04.05, 15:07 go babe, go babe, go babe!!!!! go, go, go!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:32 no ania, fajnie - salon sukni slubnych...ba...chcialoby sie jeszcze raz, no nie? Odpowiedz Link
romkaforever Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:39 jesli prca w sklepie to ci powiem że w salonie sukni ślubnych to najlepiej, w miarę spokój i do tego atrakcje wizualne, moja koleżanka ma taki salon i zawsze chodze do niej nowe okazy pooglądać Odpowiedz Link
annalalik Romeczko 18.04.05, 14:42 Ale to jeszcze nic pewnego - maja mase ludzi a ja jutro mam tylko probe. Odpowiedz Link
annalalik Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:41 No tak Cytrynko - chciałoby się. Powiem Ci ze mam straszne wyrzuty sumienia ze nie pracuje. Byl kiedys taki czas ze ja pracowalam a moj m nie i bylo nam ciezko (wiesz 700 zl miesiecznie i utrzymac dwie osoby... gdyby nie moi rodzice to nie wiem co by bylo). Teraz maz pracuje i zarabia dosc dobrze ale ja i tak mam wyrzuty sumienia. Dzis sie dobilam kompletnie bo rachunki przyszły. Się poryczałam a M na to, ze on już załatwia sobie takie małe zleconka i mam sie nie martwic... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:43 no wiidzisz...oni są tacy kochani - gwiazde z nieba nam by dali, gdyby tylko mogli! Odpowiedz Link
annalalik Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:44 wiecie ja naprawde na mojego M nie moge narzekac. Ma wady ale jest bardzo dobry. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:54 Ania bez jaj, już jesteś w ogródku, prawie masz pracę, nie dołuj się dziecko, to przez @, ja wiem, 1 dc może świętego wyprowadzić z równowagi czymaj się i bądź dzielna i na pewno nie płacz przez rachunki szkoda łez, mówię ci to ja kobieta z 9-cioletnim stażem małżeńskim szkoda łez na rachunki. trzymaj się pozytywnego kursu Cytruś mam wkurwa, głowa w dodatku mnie zaczęła boleć, tak , że czuję się jakby ktoś mi w imadło ją schował i naciskał... i czekam, czekam kiedy wrócisz do Polski i pójdziemy z Atą i Asiulką do Sopotu na chlanie... ja tam wodę będę chlać, ale wy możecie pifko z sokiem, proszę bardzo))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Ciao !!!! 18.04.05, 14:56 Pewnie masz racje Pszczółko. Dzięki za słowa otuchy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ciao !!!! 18.04.05, 15:00 ja WIEM, że mam rację Ania)) czymaj się pozytywnego kursu Odpowiedz Link
romkaforever hej 18.04.05, 15:01 Ale jajca dziewczynki, znalazłam swoj blok w internecie. www.psm.pila.pl/ ten dłuższy z prawej strony to mój blok, srodkowa klatka )) Odpowiedz Link
romkaforever Re: hej 18.04.05, 15:03 zamazali to co jest za nim bo nic ciekawego, plac bydowy itp ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Cytruś 18.04.05, 15:17 to co? do Szwabii ślę? bo wyrobimy się w 2 tygi - spoko Odpowiedz Link
bania79 a może herbetkę? 18.04.05, 15:18 A może się herbatki napijemy, co? Jak Boga kocham żyje w irtualnym świecie... coraz barzdiej! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a może herbetkę? 18.04.05, 15:22 ja popijam earl greya a co Ci szkodzi, klawo jest )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka do AniL 18.04.05, 15:20 ja tak w ornitologicznej terminologii pozostanę: "lepszy wróbel w garści niż skowronek na dachu". Kto wie, może jakaś przyszła panna młoda lub jej mama będzie zadaowolona z Twojego doradztwa na tyle, żeby Ci jakąś biurową pracę pomóc zorganizować - uda się zobaczysz Odpowiedz Link
annalalik Re: do AniL 18.04.05, 15:23 Dzieki Jagoda ) Ja będę chciała do sądu w złożyć papiery na protokolanta na początek (bo mąż mówi że piszę szybciej na kompie niż każdy protokolant w sądzie gdzie on pracuje - czyli w Sosnowcu). Katowice są blisko więc warto spróbować ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: do AniL 18.04.05, 15:25 To na co czekasz Bejbe. Składaj już, będziesz jak Piotrek z MjakMilość? Odpowiedz Link
annalalik Re: do AniL 18.04.05, 15:31 No tak tak - złożę tylko jeszcze nie mam dyplomu ukonczenia studiow - przeca dopiero sie obronilam a to tam jest potrzebne Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: do AniL 18.04.05, 15:33 abo sie zdenerwowalam ze cos Ci moze przejsc kolo nosa Odpowiedz Link
annalalik Re: do AniL 18.04.05, 15:40 Nie no - ja sobie tego pilnuję - poza tym tam ciągle protokolantów szukają więc spoko. Tylko muszę na dyplom czekać - moze go w czerwcu dostanę. Dlatego szukam czegoś by się zaczepić. No chyba że zaciążę to złożę do sądu za 3 lata papiery Odpowiedz Link
annalalik CIEKAWA SPRAWA 18.04.05, 16:18 wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=62315 coś o pewnym porodzie )) Odpowiedz Link
annalalik Re: CIEKAWA SPRAWA 18.04.05, 16:24 Delikatnie mówiąc. Obrzydliwe to jest. Poród to prywatna i bardzo intymna sprawa Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: CIEKAWA SPRAWA 18.04.05, 16:54 znaczy, że gluty, za przeproszeniem odchody to "martwa natura" My ludzie to już całkiem głupiejemy - jak pragnę zdrowia! Odpowiedz Link
annalalik DOWIEDZIAŁAM SIĘ ZE... 18.04.05, 16:30 lekarz do którego idę w piątek (już się umowiłam na 18:40) jest gin - endo )))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: DOWIEDZIAŁAM SIĘ ZE... 18.04.05, 16:55 ooo, no to supper, weź Anuś ze sobą wszystkie dotychczasowe wyniki, wykresy itepe Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: DOWIEDZIAŁAM SIĘ ZE... 18.04.05, 17:00 Jagoda odpisałam ci, krótko i treściwie, dziękuje))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Dobra Pszczoła pisztu 18.04.05, 17:04 szystko co mialaś napisać z pracy... jak sie czujesz? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dobra Pszczoła pisztu 18.04.05, 17:08 dobrze, dobrze, palić mi sie kce przy....ście, glowa mnie boli od braku fajek, poza tym brzucho prawie wogle nie boli... zdenerwowana jak zwykle, wiecie standart. wiele sie nie zmieniło u mnie od przedwczoraj))) jestem ta sama, tyle, że bardziej zdenerwowana) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dobra Pszczoła pisztu 18.04.05, 17:09 zdenerwowana to nie to słowo- nerwowaa bradziej pasuje)) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Tomuś Cię wspiera? 18.04.05, 17:13 Tomuś też nie pali od dziś, ale on to mi dziś z drogi schodzi..... wiesz.... taka nieopanowana trochu jestem))) drze ryja itd, itp, ustawiam go, a on trochu starszy ode mnie i czasem wkurza się na mnie też, więc zostawił mnie w domu z bałaganem , cobym mogła się wyżyć na sprzątaniu. a ja co robię na forum sobie siedzę i laseczkami gadam. się zdziwi jak przyjdzie do domku)))) alesz jezdem podła))))))) ach.... sam poleci po te fajki.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Tomuś Cię wspiera? 18.04.05, 17:15 a tak naprawdę, to muszę zara iść obiedek na jutro szykować... mielone, w sosiku... koperkowym... Odpowiedz Link
jedna_chwilka a ja się wyłączę na krótko 18.04.05, 17:21 może to coś da. p.s. smacznego p.s.1 do Cytrusowej - przesyłkę wyślę Ci na 100% Odpowiedz Link
annalalik FF 18.04.05, 17:48 Powiem Wam że albo ja jestem jakaś ciemna albo ten FF wcale nie jest taki prosty. Czyttam sobie instrukcje ale na stronie tych niektorych rzeczy nie widze Odpowiedz Link
beatrice73 alez wiesci!! :) 18.04.05, 18:37 czesc dziewuszki, co za wiesci, od wczoraj co chwile post o ciazy!!! pieknie pieknie, wszystkim wam serdecznie gratuluje!!! no to o ile dobrze licze beda trojaczki, prawda?? najseredeczniej wam gratuluje kruszynko, pszolasiu i joano ) no chyba ze cos przegapilam, to zaraz naprawie )) ale piekne wiesci ) wraca wiara ze sie udaje !!! pozdrawiam bea Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: alez wiesci!! :) 18.04.05, 18:45 Betarice - dziekujemy i zyczymy nawzajem))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 CHAT !!!!! 18.04.05, 20:24 No kochane dyzurna to mamy REWELACJA , ania juz od 20-tej na chacie czeka na nas !! wiec ja tez tak jestem. Odpowiedz Link
pszczolaasia do jutra dziewczynki - Cytruś 18.04.05, 21:49 przepisik petarda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link