annalalik Jestem 22.04.05, 16:01 Wykąpana, wydepilowana, nasmarowana rozanym balsamikiem, włoski w ręczniku )) Ginek będzie pod wrazeniem ) Odpowiedz Link
bania79 Re: Jestem 22.04.05, 16:05 no proszę! nawet włoski umyłaś! a prostownicy użyłaś jak ci radziła Romka?? Odpowiedz Link
annalalik Re: Jestem 22.04.05, 16:07 E tam 0 moje wloski tu i uwdzie sa same w sobie ładne - nie trza nic robic... skromna jak szlak Odpowiedz Link
annalalik Re: Jestem 22.04.05, 16:08 niestety nie mam - moze jakby byl - no ale nie wiem czy warto sie tak poswiecac - faceta na oczy nie widzialam ))) Odpowiedz Link
annalalik Do śmiacia 22.04.05, 16:07 Teleturniej "Jeden z dziesieciu": Tadeusz Sznuk: Ile nóg ma salamandra ? Zawodniczka: Trzy T.Sz.: To chyba kulawa... - Prosze podać wzór na pole prostokąta... - a kwadrat b kwadrat. - O Boże powiedziałam wzór na obwód - Niestety Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy... - Jaką część ciała odciął sobie Vincent van Gogh? - yyy...yyy... włosy?! Pytanie: - Głowni bohaterowie "Nocy i dni" Odpowiedź: - Jan i Bogumił Sznuk: - To byłoby takie nowoczesne małżenstwo... Pytanie: - Jak sie nazywa szpital wojskowy? Odpowiedź: - Latryna. Pytanie (kategoria powiedzenia i przysłowia): Prosze dokonczyć. - Goły jak Świety...? Odpowiedź: - Mikołaj... - Jak nazywa sie mężczyzna którego żona wyjechała na wakacje? [odp: słomiany wdowiec] Odpowiedź jednego z graczy: - Rogacz - Jaki narząd umożliwia rybom oddychanie pod wodą ? - Syfon. - Ile par oczu ma mucha? - 100 milionów - Jak sie nazywał chłopiec z bajki o królowej Śniegu - yyy... bede strzelał ... Pinokio - Ile w jezyku polskim rozróżniamy przypadków w liczbie pojedynczej, a ile w liczbie mnogiej? - Tyle samo Sznuk: Znajduje sie w spodniach i na świadectwie? Zawodniczka: PALA! Sznuk: Hmm...to też, ale chodziło nam o pasek Familiada Podaj rodzaj farby. - Czerwona! Wobec braku takowej odpowiedzi na tablicy Strasburger pyta kolejnego zawodnika: - Podaj rodzaj farby. - Zielona! Pyt. - Sport, w którym biorą udział zwierzeta. Odp. - Walka jeleni na rykowisku... - Podaj rodzaj potwora. - Kangur! - Wiecej niż jedno zwierze, to...? - Owca. - Źle. Pytanie przechodzi na druga rodzine. Wiecej niż jedno zwierze, to...? - Lama? - Co robią koty? - Skakają Pytanie: Dokąd rodzice nie zabierają ze sobą dzieci? Odp.: Do agencji towarzyskiej. Pytanie: Jaka może byc bańka? Odp. 1: Mydlana (braaaaawo) Odp. 2: Banka na mleko (braaaaawo) Odp. 3: Banka wstanka, taka zabawka. - Nazwa przylądka? - Przylądek Zdrój. - Rodzaj kiełbasy? - Szynka! Pytanie: - Wymien zwierze w paski... Odpowiedź: - Biedronka! Odpowiedz Link
bania79 Re: Muszę kończyć:(( 22.04.05, 16:12 Dobre te dowcipaski! Pa Cloe! ja tez się niedługo znieram! W końcu należy mi się odrobina odpovczynku po tak intensywnym dniu, nie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Muszę kończyć:(( 22.04.05, 16:20 no jak nie, jak tak, lece dziewczyny Pana przywitać, pa.... Odpowiedz Link
annalalik Re: Muszę kończyć:(( 22.04.05, 16:23 Ja tez musze menszowi przygotowac obiadek ) Odpowiedz Link
bania79 Re: Muszę kończyć:(( 22.04.05, 16:24 No to się w poniedziałek zobaczymy! Miłego weekendu! Pobyczcie się ile wlezie! A w przyszłym tygodniu już cosraz bliżej wielkiej laby!!!!!!!!!!!!! No to pa pa! Odpowiedz Link
annalalik Re: no i co 22.04.05, 16:35 zaraz wprawdzie ide suszyc wloski ale bede zagladala Odpowiedz Link
jedna_chwilka co z tym jadem? 22.04.05, 16:36 też se chce poczytać - wrzućta mnie dziewczinki Odpowiedz Link
bania79 Re: co z tym jadem? 22.04.05, 16:39 ale to takie forum jest prywatne na gazecie! nie można wejśc bez zalogowania... i wrednie piszą, więc nie wchodziłyśmy Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: co z tym jadem? 22.04.05, 16:42 ale wrednie o nasz? a w ogole co to za radocha pisac wrednie? Odpowiedz Link
bania79 Re: co z tym jadem? 22.04.05, 16:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27857 nie nie, tak w ogóle: cytuję: złośliwe pindy niemile widziane! no nie zachęca to za bardzop; lecę Pa pa Odpowiedz Link
bania79 teraz juz naprawedę idę! 22.04.05, 16:42 Włączę sobie muzę w samochodzie i będę jechaaaaaaaaaaać!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka nic tu sie kupy nie trzyma 22.04.05, 16:52 dla e-mam nieziejących jadem (802) Założyciel: magdalenki1 mam nadzieję, że uda się zgromadzić kilka wyluzowanych babek, które nie czerpią przyjemności z obrzucania się błotem i nie lubią marnować czasu na bezpłodne dyskusje o innych e-mamach, i mają ochotę najnormalniej w świecie pogadać o wszystkim co ludzkie. Złośliwe pindy "niemile" widziane. Odpowiedz Link
jedna_chwilka bo klapsa na tyłek przyłoże 22.04.05, 16:59 Nie myśleć mi tu o lekarzach srażach tylko o ukochanym anym anym ym Odpowiedz Link
annalalik Dobra dziewczyny 22.04.05, 17:00 Spadam z netu i ide sie szykowac. Jeszcze jakies wiadomosci chyba obejrze. Trzymajcie za mnie kciuki KOchane - jak wroce zdam relacje Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Koniecznie głośniki na full 22.04.05, 17:24 wpadłabyś na taki hicior na stronie śmieciarkowej? Odpowiedz Link
asiulka1976 no to jade....................... 22.04.05, 17:24 Ło ma tko ....... jade na pierwszy pokaz w moim zyciu to juz nie przelewki i malowanie kolezanek !! Jagodko rozbawilo mnie )) Ps. Gajerek ciemna sliwka, rozowa w delikatne paseczki koszula, czarne wypastowane szpileczki, włos na gel ;o) i jade papapapap Relacja JUTRO ni i dla Ciebie pszczolko szczegołowa ;o) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: no to jade....................... 22.04.05, 17:26 będzie dobrze zakasujesz ich tam! Ja w Ciebie wierze, zdolniacha jesteś Odpowiedz Link
cytrusowa hicior 22.04.05, 17:33 w zyciu bym na to nie wpadla. ale rownie traginczie by to brzmialo, gdyby strona przedsiebiorstw pogrzebowego walnela se taka musik. to z serri czarny humor, hihi Odpowiedz Link
ata76 Re: melduje się po pracy!!! 22.04.05, 17:51 kurczaki dziewczyny, ależ Wy lodne dziś byłyście, jeśli chodzi o liczbę postów.....aż Wam zazdroszczę, bo u mnie to znowu czasu nie było...ech życie.... no dobra póki pamiętam: Bania- ekstra fotki, ekstra laseczka i na dodatek skromna (nie lubię zarozumialców) Ania nieśmiała? alem się uśmiała i reszta dziewczyn też? Dobre, dobre.....bo poprawne politycznie Nitka, TY się kochana nie przejmuj, gorszy dzień minie a jutro na pewno wstanie słońce i będzie lepiej!!!! W kwestii obaw, to każda chyba ma od czasu do czasu odczucie strachu, czy sobie poradzi, czy nie i jak to będzie. Ale w końcu tyle kobiet daje radę, to dlaczego niby my miałybyśmy nie dać!!!! Cytruś, rozbroiłaś mnie z tym poznawaniem męża inaczej )))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: a w kwestii.... 22.04.05, 17:55 niemiałości, to Wy tu tak czarujecie, a i tak najbardziej nieśmiała jestem ja, bo mnie net wcale nie ośmiela, a to już chyba ostatnie stadium nieśmiałości....chociaż mogę się mylić!!!! a poza cieszę się, że weekend się zaczął, natomiast na następny długi weekend czarno widzę, to znaczy wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że idę do pracy(((((((((((( Odpowiedz Link
nitka111 Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 18:08 Znowu tyle napisałyście......., wracam czytać. Kruszynko - wiem że przejdzie, ale dopadł mnie "tumiwisizm" i muszę sobie trochę pojęczeć. A teraz wracam czytać. -- "Posiadanie dzieci, jest najpiękniejszym cudem miłości i życia....." nitka111.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: nieee 22.04.05, 18:10 pocztę z hejnałem odbierz i włącz sobie stronę ze śmieciareczką (Bartusiowi się spodoba) cmokam Odpowiedz Link
ata76 Re: no!!!! 22.04.05, 18:21 ja w międzyczasie nastawiłam pranie, wpuściłam M na komputerek i znowu na chwilkę znikam!!! Chwilko hejnał jest super!!!!! Od razu oczyma wyobraźni zobaczyłam Stary Rynek w Krakowie.....ech pojachalabym do Krakowa! Normalnie rozczuliłaś mnie Chwilko! Odpowiedz Link
nitka111 Jagoda 22.04.05, 18:20 Pzryślij mi jeszcze raz bo gdzieś mi uciekło przy otwieraniu. Odpowiedz Link
pszczolaasia czy wy wogle zatrzymania nie macie????????? 22.04.05, 18:43 opanujta się z tym pisaniem)))))))))))))))))) toż nadążyć z czytaniem nie można))) byłam u siory ciężarówki, pozdrawia Was serdecznie.. ide pocztę ściągać, cóś o hejnale mowa była. Asiulek czekamy na info... i ja też.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy wy wogle zatrzymania nie macie????????? 22.04.05, 18:52 tera wszystkie znowu uciekły.... ale wiecie łeb mnie nap...la.... od fajek pewno.... znaczy braku fajek.... później wpadne do Was.... ta babka, u której byłam na czary mamry dzisiaj, to tak trochę wróżeniem zajmuje się i powiedziała mi, że widzi, koło mnie jakąś dziewczynkę.... i że będę miała kilka dzieci, czy trochę.... powiedzcie mi słowo kilka, trochę to oznacza 2-ka prawda? nie 3, ani 4, ani 5? bo będę musiała ja albo monsz sterylizacji się poddać.... pozdrawiam... Odpowiedz Link
ata76 Re: czy wy wogle zatrzymania nie macie????????? 22.04.05, 19:10 Pszczoła, może wokół Ciebie widziała nie tylko Twoje dzieci, ale również i siostry??????????? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy wy wogle zatrzymania nie macie????????? 22.04.05, 19:50 Boszszsz mam nadzieję.... Atko... ulżyło mi.... ja juz sterylizację kciałam robić.... ))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 19:18 jesteś szalona....mówię Ci..... jesteś szalona ))))))))) ps. odebrałam pocztę Odpowiedz Link
kruszyna75 No no no.... 22.04.05, 20:09 wiedziałam, że muszę się bać))))))))))))))))))))))))ale wszystko przeczytałam Jagoda skąd Ty wytrzasnęłaś to MPO. Po prostu petarda!!!!!!!!!!!!! Wiecie, ustalmy, że wszystkie jesteśmy nieśmiałe i będzie good )) Nitka - dobrze, że przejdzie, tumiwsizm zdarza się każdemu )) Ania - raporcik szybiutko jak tylko wrócisz Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No no no.... 22.04.05, 20:17 eeeeeeeeee tam wszystkie... ktoś musi być śmiały.... mam!!!!!!!! Jagoda i Cytruś))))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: No no no.... 22.04.05, 20:20 one za chwilę stwierdzą wręcz cos przeciwnego ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No no no.... 22.04.05, 20:23 one se mogą stwierdzać , jak my ustalimy to wiesz to ma moc prawną)))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: No no no.... 22.04.05, 20:26 sie wie )))))))))))) Pszczółko, ja z ta sennością długo nie pociągnę, znów przysnęło mi się po pracy przed TV, dobrze, że na krótko ale no tak jakos wyszło. Muszę znaleźć jakiś sposób na to. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No no no.... 22.04.05, 20:32 podobno to się kończy w 3-mcu.... nie łam się... Odpowiedz Link
annalalik RAPORCIK 22.04.05, 20:36 Słyszałyście????? Głupio sie pytam bo napewno słychać było wszędzie jak mi kamień z serca spada ) Trafiłam bezbłędnie w gina - okazało się że on się w klinice ginekologii i endokrynologii zajmuje diagnozowaniem i leczeniem niepłodności a przede wszystkim PCO!! W każdym razie powiedział ze co jak co ale ani moje wyniki ani USG robione prywatnie nie potwierdza PCO. Powiedział, że za takie rzeczy które są napisane na wyniku usg to lekarz powinien isc siedziec!! (on nawet zna tego doktorka i stwierdził: "taki miły człowiek a takie głupoty pisze). No ale mniejsza z tym. Co do PCO - Mam na jednym jajniczku 4 maluśkie 2 mm pęcherzyki które mogą być pozostałością po antykoncepcji lub po ostatniej owulacji. Przy PCO takie pęcherzyki są "tylko" 2 x większe są na obu jajnikach i to w ilości po 12 na każdym. I TU MI TEN KAMIEŃ SPADAŁ Z SERCA. Zrobił mi też pan doktor cytologię - choć stwierdził że napewno bedzie ok bo jestem w środku czyściutka jak mało kto. Powiedział ze macica jest piękna i aż zal ze pusta. CLO mam nie brac no chyba ze bardzo chce bliźniaki ) - taki jego żarcik. W środę mam przyjść do niego by zobaczyć co z moimi pęcherzykami - pooglądamy sobie i stwierdzimy co jest grane ) Ale podejrzewa ze wszystko ok. W kolejnym cyklu jeśli się w tym nie uda zaproponował żebym przyniosła nasionka i on mi wymaz zrobi i test na zgodność nasienia i śluzu - bo może cos tu jest nie tak - to badanie mikroskopowe i mieści się w cenie wizyty. Ogólnie wg niego jestem okazem zdrowia. Pocieszył mnie bardzo i jestem normalnie szczęśliwa. Wogóle wypytał mnie tak o wszystko jak jeszcze nikt nigdy. AAA!!! Śluzikiem się zainteresował no i zrobił mi USG piersi - pierwszy raz w życiu ktoś mi zrobił to USG!!! Ogólnie zabuliłam 110 zł (80 zł wizyta +30 cyto) ale warto było. A co do samego doktorka - przemiły i wogole bardzo fajny starszy pan ) REWELACJA i normalnie się rozanieliłam!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: RAPORCIK 22.04.05, 20:39 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa widzisz!!!!!!!!!!!!!!11 to jednak na przyszłość będziesz koleżanek słuchać, jak ci mówią, że wszystko będzie ok ))))))) no, to nam też kamień spadł))))))))))))pozdrawiam, idę spać, na raporcik czekałam... Odpowiedz Link
annalalik Re: RAPORCIK 22.04.05, 20:41 Dzięki Pszczółko ) Nareszcie wiem coś więcej ) To jeszcze nie koniec ale juz i tak blizej niz dalej Odpowiedz Link
cytrusowa Re: RAPORCIK 22.04.05, 20:42 ania, super! wiedzialam, ze dobrze trafisz - rewelka. I pcp mozemy kpnąc w dupke! Odpowiedz Link
annalalik Cytruś 22.04.05, 20:45 Dzięki kochana - wszystkim Wam dziekuje ze tak dzielnie mnie wspieralyscie!!! Odpowiedz Link
cytrusowa jagódka 22.04.05, 20:46 po prostu brak mi slow - rozwalilas mnie mailem z muzyka - tego mi bylo trzeba!!! Mialam w Gdansku debili sąsiadow, kiedys cos wspominalam, i to typowi fani dico polo. pamietam jak dzis, x let temu - swietnosc tej muzyki, oni na zarowiasto ubrani, ona paznokcie zarówki, wszystko zarowiaste i lubu dubu na cale pietro, az sciany sie trzesly. Dzieki nim, chcąc czy nie chcąc, bylam na bieząco z ich hitami. No i slucham se teraz tego, zawsze z tego mialam polewke, puszczam Panu a wiecie co on na to??? - Ze to fajne, zawsz elubil disco polo. Rozwalil mnie - tego nie odkrylam przed slubem!!! No wybaczylam mu milosc do Ich Troje, choc do tej pory sie z niego podsmiewuje, no ale disco polo... Jestem zalamana!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: CZACIK?? 22.04.05, 23:06 23.06 NIKOGO tam nie ma ( chcialam zdać raporcik po pokazie ale jako post napoisze jutro bo padam......... Odpowiedz Link