Dodaj do ulubionych

kiedy BETA?

11.05.05, 19:19
Witam, nie moge znalezc na forum kiedy mozna najwczesniej zrobic BETE, (moze
ja tak szukam smile Mam 30 dniowe cykle. I po jakim czasie jest wynik?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • przyszla_mama1 Re: kiedy BETA? 11.05.05, 19:21
      no najlepiej chyba w okresie @ o ile nie przylezie hihi ja zrobilam dzisiaj 5
      dni po spodziewanej @ i jest 1160 czyli 3-4 tydzien na wynik czekalam od 10-17
      • alutka123 Re: kiedy BETA? 11.05.05, 19:24
        no to super, gratuluje, ale mi chodzi o to kiedy mozna zrobic najwczesniej,
        jeszcze przed spodziewana miesiaczka. pozdrawiam i zycze wszystkeigo najlepszego.
        • ata76 Re: kiedy BETA? 11.05.05, 19:35
          Laboratoryjny test krwi

Test ten wykrywający hormon hCG z surowicy krwi może wykryć ciążę właściwie ze
          100% dokładnością już w tydzień po zapłodnieniu. Poprzez pomiar dokładnej
          zawartości hCG we krwi, która zmienia się wraz z rozwojem ciąży test ten pomaga
          w ustaleniu wieku ciąży. Czasami lekarz może zalecić przeprowadzenie zarówno
          testu moczu, jak i krwi, by być podwójnie pewnym diagnozy. Szansę uzyskania
          prawidłowej diagnozy jeszcze znaczniej wzrostają, jeżeli po teście zostanie
          przeprowadzone badanie lekarskie przez lekarza ginekologa.

Należy pamiętać o tym, że najczęściej we wczesnym stadium ciąży, gdy organizm
          kobiety nie wytwarza wystarczającej ilości hCG potrzebnej do uzyskania wyniku
          pozytywnego często lekarz nie rozpoznaje ciąży.

• lidek0 Re: kiedy BETA? 12.05.05, 07:17
      już w 10 dni po owulacji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka