ewaq Re: Aniu mówisz i masz. 12.05.05, 08:22 A ja chciałam, ale widać dziś za późno wstałam... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Aniu mówisz i masz. 12.05.05, 08:23 ja wstaje jak w szpitalu mąż wstaje o 6,45 ja o 6-stej na mierzenie temperaturki... ciekawe ile jeszcze to potrwa..wczoraj dla przykładu zaspałam i obudziłam się zdenerwowana, że zapomniałam zmierzyć, wyobrażacie sobie????? człowiek po tygodniu w schize wpada. a Ania to też spać nie może Odpowiedz Link
ewaq Re: Aniu mówisz i masz. 12.05.05, 08:25 Ja, jako przykłada żona wstałam zrobić mężowi kanapki do pracy, potem zadzwoniłam do mamy (ech, ta odległość), toaleta itp. i tak zeszło. A moglam być pierwsza Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Aniu mówisz i masz. 12.05.05, 08:01 dziś ja zakładam, ale dużo mnie nie będzie. idę się przejść i mieszkanie sprzątać będę... teściowa mnie chce odwiedzić... a ja bym chciała tylko sama być... no ale cóż... moja rodzinka też uważa za stosowne nie zostawić mnie ani na chwilę samej, jakbym nie wiem co miala zamiar zrobić...wariaci... ja chcę być tylko sama lub z moim mężem. nikt inny mi nie jest do szczęścia potrzebny. no chyba , że mój pies. także witam was w tym niezbyt jeszcze optymistycznym nastroju, ale jest już lepiej Odpowiedz Link
annalalik Pszczółko 12.05.05, 08:04 k woli pocieszenie powiem Ci ze moj nastroj tez sredni jest. Czort (czytaj Asiulka) mnie podkusił i zrobiłam test (oczywiście wynik wiadomy - toż to 8 dpo) ale w sumie chciałam to zrobić by ostudzić swój zapał. Przynajmniej teraz będzie mi lżej i przygotuję się na to, że się nie udało może znów. Sutki tak bardzo mi dokuczają, że już dziś nawet bawełnianego biustonosza nie dam rady założyć. Na szczęście taką bluzeczkę ala biustonosz mi się udało wdziać. Brzuch... czuję dziś coś tam w środku - to nie ból - raczej takie dziwne skurcze w środku po prawej stronie w okolicy jajnika. Może lepiej przestać się w siebie wsłuchiwać by nie zwariować? Cóż - test mnie otrzeźwił trochę i chyba mi lżej teraz. Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko 12.05.05, 08:05 no i jeszcze coś mi się z dziąsłami dzieje - napuchłu z prawej strony i bolą Pewnie czeka mie wizyta u dentysty Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko 12.05.05, 08:10 za wcześnie zatestowałaś. może należysz do tej grupy dziewczyn, jak ja, które nie mają testować wcześniej niż przed terminem miesiączki, bo zawsze wyjdzie negatywny. objawy są wporzo. więc pozostaje nam tylko czekanie a jeśli chodzi o nastrój to chyba ta pogoda... w telewizorni mówili, że biometr jest niekorzystny, więc musimy to po prostu przeżyć. Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko 12.05.05, 08:14 Asiu - ja zatestowałam chyba po to by se tak "w pysk dac" - wiedziałam ze wyjdzie negatywny, ale otrzeźwiałam troche po nim Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko 12.05.05, 08:14 A biometr... oj tak - bardzo niekorzystny od wczoraj i ja to tak czuje ze szok Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 12.05.05, 08:41 A ja sie zastanawiam, czy moge sobie pozwolic na kawe... Zawsze wypijalam dwie filizanki dziennie, a teraz nie jestem pewna, czy mi wolno, tym bardziej, ze mój mąż, tak bardzo już poczuwający się do roli, kręci nosem na to Odpowiedz Link
annalalik A Ania tez spac nie moze 12.05.05, 08:26 Bo to tak Asiu jest ze jak siedze w domu to o 7 sie budze a jak do pracy chodzilam to najchetniej spałabym do południa. A tak serio to ja o 7 tempke tez przez to zaczelam mierzyc hihi Odpowiedz Link
jedna_chwilka Cześć Dziewczęta 12.05.05, 08:36 jestem w trakcie prasówki i oczywiście oprócz politycznych znalazłam i takie rzeczy www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050512/nauka/nauka_a_2.html o filmie po 12ej... Całuję na cały dzień. Odpowiedz Link
ewaq Re: Cześć Dziewczęta 12.05.05, 08:45 Brr... do 35 jeszcze trochę mi brakuje, ale przerazają mnie takie artykuły Może coś bardziej optymistycznego...? Bo znów będę się zamartwiać. Odpowiedz Link
annalalik Ewaq 12.05.05, 08:50 No mnie tez jeszcze daleko do 35 ale juz mam stracha ze za pozno zaczelam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ewaq 12.05.05, 08:59 a mi niedaleko..... ŁADNIE TO SIĘ TAK Z STRASZEJ PANI NAŚMIEWAĆ? HĘ? Odpowiedz Link
annalalik Pszczoła 12.05.05, 09:01 Ja sie nie podśmiewam - w zadnym razie - nie smiem nawet Sama wiesz ze to moj 11 cykl i pewnie dlatego mam watpliwosci Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 12.05.05, 09:05 szartuje beszczelnie sobie, w każdym razie próbuje szartować.. Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 12.05.05, 09:05 Oj tam Pszczolko, gdziez bysmy smialy! A poza tym "niedaleko" to pojecie wzgledne Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ewaq 12.05.05, 09:00 Dziewczyny nie czytajcie takich bzdur. Ja jestem już po tej granicy, a czuję się lepiej niż 10 lat temu Ciśnienie super, żadnych dolegliwości starczych nie mam, wyglądam dobrze, jestem wysportowana a i z płodnością nieźle (ciągle uważam, że te poronienia to kwestia przypadku). No i seks coraz lepszy, nawet jeżeli już myślałam że nie może być lepiej! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Nie noooo 12.05.05, 09:03 chyba się naprawdę nie przejmujecie tym textem. Kurcze... Ja sie nie przejmuje, kolejne statystyki ktoś ubrał w słowa, przestańcie no! Ważne co w Duszy! a nie w metryce! Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 12.05.05, 09:04 No tak Sabi, tylko ze Ty starasz sie o swoje kolejne dziecko, a zwykle te wszystkie rewelacje odnosza sie do tych, ktore pierwszy raz... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Ewaq 12.05.05, 09:05 Ja mam 33 i nawet 2 kresek nie widzialam nigdy, przestań Ewcia, przywołuję Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 12.05.05, 09:07 No dobrze, dobrze, juz jestem w pionie! Powiedzcie mi lepiej, czy ja te kawe moge wypic??? Z mlekiem oczywiscie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ewaq 12.05.05, 09:09 możesz ale rozpuszczalną a najlepiej zbożową, ale do diabła wszystko możesz robić. ciąża to nie choroba wbrew pozorom. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ewaq 12.05.05, 09:08 Ale pierwsze urodziłam jak miałam 29 lat i wcale nie byłam najstarsza w klinice, raczej jedna z młodszych. I czekałam ponad rok żeby zajść w ciążę, a teraz nie mam z tym problemów i cykle mi się wyregulowały z wiekiem. Z wiekiem trzeba tylko w siebie trochę więcej inwestować, to wszystko. Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 12.05.05, 09:11 No to jak u mnie wszystko bedzie dobrze, to też w takim wieku zostanę mamą, a dokładnie jakies 1,5 miesiąca po. I mam nadzieję, że juz po tym też nie będzie torbieli, nieregularnych cykli itp. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ewaq 12.05.05, 09:06 jeśli chodzi o seks to się zgadzam, po przekroczeniu 30-stki nagle jakoś tak się ...... goręcej zrobiło..... hmmmmm Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ewaq 12.05.05, 09:11 gadasz) no obaczym... kajdaneczki mam już w domu... jeszcze tylko kuleczke doustną cza kupić i tą... czapeczkę z zameczkiem.... nie wiem co się ze mną dzieje..to ta pogoda chiba..paskudnie jest Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ewaq 12.05.05, 09:12 bacika to nie, jakoś nie uśmiecha mi się, ale zawsze chciałam spróbować tych kuleczek takich wiecie... dośrodkowych.. o co w tym chodzi??????????? ja cieńki bolek jestem..się nie znam... Odpowiedz Link
annalalik Pszczoła 12.05.05, 09:15 tymi kulkami wyćwicza się mięśnie pochwy - jak nauczysz się nimi w sobie poruszac to kurde Twoj monsz bedzie miał raj Odpowiedz Link
sabi35 Re: Pszczoła 12.05.05, 09:16 Do takich ćwiczeń nie trzeba kulek, są inne metody. Wiem, bo od dłuższego czasu praktykuje, możecie spytać mojego F ))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczoła 12.05.05, 09:18 no w kazdym razie ja kiedys o tym gdzies czytałam i tak mowili Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła 12.05.05, 09:19 taa, tak mowili, Ania co Ty tam cwiczysz w domu kiedy R jest w pracy? Odpowiedz Link
annalalik Ja akurat nic nie ćwicze - zlikwidowali sex shop 12.05.05, 09:20 u mnie w miescie taki fajny i w zadnym innym kulek nie ma A wogole to trace u Was autorytet.... Nikt nie słucha a porządki zrobiłam bo sie mieszac zaczeło Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ewaq 12.05.05, 09:12 Zobaczysz jeszcze, zobaczysz na co cię stać. Mogę ci ew. posłać zdjęcie łóżka w hotelu w Hamburgu jako inspirację. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ewaq 12.05.05, 09:14 dawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakich mięśni....... boszszszzz chiba wraca mi libido Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ewaq 12.05.05, 09:19 No widzisz? Te mięśnie możesz ćwiczyć podczas siusiania, w pracy przy biurku i wieczorem w łóżku i podczas seksu. To nie jest tylko dla faceta raj, ale i dla kobiety (jak są wyćwiczone). Azjatki podobno potrafią wciągnąć świeczkę ))) (ja jeszcze nie ha ha) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Sabi 12.05.05, 09:22 i jedno i drugie? kurde nie pojde na zebranie - bedzie bura Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cześć Dziewczęta 12.05.05, 09:08 jak nastrój dzisiaj lepiej? w związku z tym epitetem wczorajszym na ciebie...po prostu słów mi zbrakło... olej babę miekkim sikiem... niech spada na drzewo banany prostować, niech jej ch.j w noc poślubną nie stanie, zeby ją chudy Mojżesz wydymał i co jeszcze chcesz.... jesteś cudowna , kochana i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej nigdy i nikomu o! Odpowiedz Link
sabi35 Tabletki dla P. 12.05.05, 09:11 Odpisałam ci na jakimś wątku w sprawie tabletek od których się nie tyje (nazywajó się Yasmin, ale nie wiem, czy są w Polsce) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Cześć Dziewczęta 12.05.05, 09:16 Kocham ale Ty to wiesz... no poryczałam się - Dziękuję Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cześć Dziewczęta 12.05.05, 10:30 nosz czemu ryczysz.... tosz prawdę piszę.. nie rycz proszę Cię Odpowiedz Link
sabi35 Re: Trza zmienic Dyżurną bo tej juz nikt nie słuc 12.05.05, 09:24 Bo wszystkie poleciały po świeczki Odpowiedz Link
bania79 heloł o poranku!!! 12.05.05, 09:28 Jak tylko uwinę się z "very urgent stuff" to zaraz do was wracam! BUZIAKÓW MILION MILIONOW! dzisiaj napowerowana jestem! Odpowiedz Link
asiulka1976 :O) witajcie ciut mi lepiej 12.05.05, 09:39 Od razu widac ze pszczola wrocila watek zyjeeeee ) a tak czase z rana 12 postów hiihhi Aniu test hhmm no cóż tak bywa ze niektore widza juz cos na nim a niektore za 2 dni ;o) a napewno po terminie @ !!! Dobra czytam dokladnie co nabazgrałyscie z rana.......... Do meza sie odezwalam bo na zakupach bylismy a dzis FF pokazal owu na 15dc ja twierdze ze była 14dc a przed nia suuppeerr sluzik i 12 dc przytulanko wiec moze przedtrwały ) Odpowiedz Link
ewaq Re: :O) witajcie ciut mi lepiej 12.05.05, 09:45 Dziewczyny, uświadomcie mne proszę co to FF? Przepraszam, ze ja taka niekumata i nie śmiejcie się ze mnie Odpowiedz Link
annalalik Re: :O) witajcie ciut mi lepiej 12.05.05, 09:47 Program do robienia takich www.fertilityfriend.com/home/aa67f wykresów www.fertilityfriend.com Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: :O) witajcie ciut mi lepiej 12.05.05, 09:50 zaznacza owu jak jest hihihihi ale po 3 dniach po niej niestety ale to program i jest omylny oczywiscie ) Odpowiedz Link
ewaq Re: :O) witajcie ciut mi lepiej 12.05.05, 09:50 Bosz... czarna magia! Jakie Wy mądre jesteście! Ale przynajmniej, jak będę w potrzebie, to będę też wiedziała do kogo się zgłosić Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: :O) witajcie ciut mi lepiej 12.05.05, 09:51 no bo my z ania to juz specjalistki takie ze czasem obie nie wiemy o co chodzi hihhiihhihi ale jakby co pomozemy !!! Odpowiedz Link
annalalik Asiulko 12.05.05, 09:53 ja tam w tym taka specjalistka nie jestem poogladałam sobie wykresikow troche i tyle. I tak zawsze sie kogos radzis musze. P.S. A jak Ci się podoba mój suwaczek w FF? Taki pełny nadziei w serduszku co? hihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 12.05.05, 09:56 super ja nie moge wykumac gdzie zdjecia sie wstawia Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ewaq 12.05.05, 09:53 no wlasnie ewentualnie suwaczek moge pomoc ci zrobic Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 12.05.05, 09:55 Wiesz, moze jeszcze chwilke z tym się wstrzymam... Nie chcę zapeszać, ale póki co gin nawet jeszcze nie potwierdził mojej fasolki, więc sama rozumiesz... Odpowiedz Link
ewaq Re: PORZĄDKUJE!! 12.05.05, 09:58 Aniu, nie mów "kiedyś", bo moze to będzie prędzej niż się spodziwasz Ten dzisiejszy test wcale nie musi być juz wiarygodny Odpowiedz Link
asiulka1976 cytrusowa 12.05.05, 10:14 jak wyniki z 3dc ????? moze pisalas i nie doczytalam Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu, robiłaś test??? 12.05.05, 10:15 no - i glupio zrobilam ze zrobilam... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Aniu, robiłaś test??? 12.05.05, 10:18 etamm aniu wcale nie a jak bys ujrzala II to byc gadala ze w 8dpo juz wychodza i tak niektore tez robia wiec wcale nie no chyba ze zalujesz tych 4,50 zł ?? no chyba nie , co ?? a tak pewno za kilka dni wyjda II ) Odpowiedz Link
annalalik Asiulka 12.05.05, 10:19 Nie zaluje bo te testy miałam za darmo od Ewy (taka mała pomyłka hehe) Odpowiedz Link
bania79 Aniu 12.05.05, 10:25 Penwie, że nie załuj. u mnie dzisiaj tempka 36.7 to chyba dobrze, po wczorajszym 36.4 i winku ZNOWU!!! i dżigi dżigi (nasza wersja przytulanka) he he Odpowiedz Link
bania79 Aniu 12.05.05, 10:28 No ja widzę, że u ciebie też nie najgorzej Aniu; testem się wcale nie przejmuj, jeszcze nie zcas na testowanie! Odpowiedz Link
bania79 wczoraj 12.05.05, 10:32 czytam sobie teraz wczorajsze opowiastwki; bylismy u sasiada. Fajowo było, kurka do północy zabawiliśmy! No i mamy już blokowych znajomych znaczy się! Odpowiedz Link
annalalik Re: wczoraj 12.05.05, 10:33 to świetnie ja w domu gdzie mieszkam narazie nie mam znajomych. Kolezanka tu sobie remontuje wiec moze niedlugo bedzie lepiej. Ale oni wiesz - maja dzieciaczka i maja z nim duzo zajec wiec i mało czasu Odpowiedz Link
ewaq Re: wczoraj 12.05.05, 10:37 Ech... u mnie w domku nad nami bliźnaki-parka na dodatek, obok u sąsiadów właśnie synek się urodził (jeszcze jest w szpitalu z zółtaczką), a to wielkie zaskoczenie, bo po sąsiadce nic nie było widać i nawet nie wiedzieliśmy, ze w ciązy była... Aniu, a skąd Ty piszesz? Odpowiedz Link
pszczolaasia Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwiczy!!!! 12.05.05, 10:34 sześć Bania Asik cieszę się, że dziś lepiej odpowiedziała mi jedna Pani co miałyśmy do nniej maila, co dostałyśmy go od jednej Pani, i wiecie co, wolałabym, żeby mi nie odpowiadała...ale cóż ciekawość to pierwszy stopień do piekła... a to piekło robimy sobie sami.. o! Odpowiedz Link
bania79 cześć Pszczółko 12.05.05, 10:40 Ja już jestem na bieżąco. Kurka, roboty mam duzo. Nie wiem co się dzieje w tej mojej pracy no! A taki spokój święty miałam... Odpowiedz Link
bania79 wykresik 12.05.05, 10:43 Czegoś tu nie rozumiem. Dlaczego mam czerwone światło na wykresiku, a nie wykryto owulacji?? buuuuuuuu czy to dlatego, że nie wpisuję jaki śluzok jest? nie mam czasu oglądać go... Odpowiedz Link
annalalik Re: wykresik 12.05.05, 10:44 wystarczy ze ogladniesz raz dziennie - wieczorem Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwicz 12.05.05, 10:53 To może prywatnie? Nie, jak siusiasz, to wstrzymujesz się i liczysz do 6, potem siusiasz i liczysz do 6, wstrzymujesz itd. Ile ci starczy moczu Jak sobie siedzisz albo leżysz napinasz powoli mięśnie miednicy, tak jakbyś wstrzymywała mocz (ale nie brzucha, bo to się zawsze robi na początku) i powoli rozluźniasz, starasz się to robić powoli i stopniowo, tak ze 12 razy, potem napinasz i rozluźniasz bardzo szybko. Wszystkie tańce, w których się kręci biodrami i miednicą, taniec brzucha, salsa itp. No a intymnie to możesz sobie wyobrazić, tyle że trzeba się spasować. Ale to już chyba prywatnie ci opiszę. Odpowiedz Link
bania79 Re: Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwicz 12.05.05, 10:58 to może i ja skorzystam... ale kiedyś czytałam, że facet tez musi ćwiczyć, a mój mężuś to ani na pakernie nie chce chodzić ani innych części ciała ćwiczyć hi hi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwicz 12.05.05, 11:00 dawaj!!!!!!!!!!!!!! i te foty wysyłaj, se poćwicze dzisiaj i jutro... mensza nie w domu, jak wróci mi chętka na figle migle to go zaskocze Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwicz 12.05.05, 11:09 Wysłałam oraz bardziej intymne porady. Odpowiedz Link
annalalik Re: Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwicz 12.05.05, 11:10 czy ja bym mogła tak nieśmiało zapytać czy mi też poślesz?? Moze to pomoze cos tam splodzic... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwicz 12.05.05, 11:12 Spłodzić to o tyle, że się uzależniasz od seksu (a zdjęcie łóżka już masz Odpowiedz Link
annalalik Re: Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwicz 12.05.05, 11:16 hmmm.... uzależnie sie mowisz Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi ja czekam na to jak sie te mięśnie ćwicz 12.05.05, 11:20 Widzisz, wszystkie ćwiczą, dlatego nikogo nie ma (ale to trochę czasu potrwa, jakieś 4-6 tygodni Odpowiedz Link
jedna_chwilka ja nie mogę jakie ćwiczenia 12.05.05, 11:30 dziś się za nie wezmę słowo! najpierw na sucho bo Krzyska nie ma Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja nie mogę jakie ćwiczenia 12.05.05, 11:33 jusz nie ryczysz??????? bo nie zniose tego....przestane sie odzywać do Ciebie jak bedziesz płakać na każde moje dobre słowo)) nie masz płakać, ja nie kce, ja z dobroci a ty w płacz)) ćwiczonka są super!!!!!!!! tenks Sabi Odpowiedz Link
pszczolaasia jak rozumiem Oliwka jest Banieczki?? 12.05.05, 11:36 Boszsz jakie piekne dziecko- ciotka miotłe szykuj coby kawalirów odganiać Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak rozumiem Oliwka jest Banieczki?? 12.05.05, 11:37 nie wiem czemu już to widze, jak nasza bania z miotłą lata.... sorry Banieczko, ale normalnie widze to- POSZLI PRECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: już nie 12.05.05, 11:42 ryczę ale co ja poradzę że tak się wzruszam... Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 12.05.05, 11:43 już mówiłam że jesteśmy do siebie podobne. Ja tez sie szybko wzruszam (moze Ty tez Wodniczka co?) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Gwiezdne Wojny 12.05.05, 11:52 moj M idzie ja nie lubie takich filmow a ON z chłopakami idzie (czyt.kumple od piwa) jakos około 20-tego Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: już nie 12.05.05, 11:51 nie no, wzruszenia nie są złe, tyko ja czasem mam wrażenie, że jak cóś walnę za dużo...wiesz...tyle mysli, klawaitura tyko jedna, nigdy tak do końca nie wiem, czy nie przesadziłam... kumasz.... na przykład teraz powiedziałam, że widzę Banieczkę naszą jak z miotłą kawalirów odgania i się dziewczyna nie odzywa, się zastanawiam, czy na amen się obraziła, czy zapracowana po prostu... Amen Odpowiedz Link
annalalik Pszczółko 12.05.05, 11:56 Bania zapracowana - poza tym cos znikła nawet z gg. Ona jest w siostrzenicy zakochana wiec napewno bedzie z miotłą ganiać No i raczej sie nie obraza przeciez hihi Odpowiedz Link
jedna_chwilka no dobra film po krótce 12.05.05, 11:52 tylko Tuptuchowi ani mru mru. Powiem tak - taki se. Jako uzupełnienie historii nakręcono ten brakujący puzzel. Moim zdaniem skierowany do mężczyzn/chłopców bo jest gadżeciarski, tzn. świetne efekty, dużo walki, statki kosmiczne itepe itede. Aktor grający postać głównego bohatera - Anakina Skywalkera (potem, czy raczej w trakcie filmu obdarzonego nowym imieniem Darth Wader) - no jest tak bezpłciowy, że szok. Twarz bez wyrazu, wzrok błądzący za myślą, żadnych malujących się emocji a reżyser kilka takich mu podsunął jednak... Raesumując - jestem zakochana w starych częściach i nowe dokręcania nie są mi potrzebne. Obejrzałam je raz i nie tęsknie do powtórek, w przeciewieństwie do tamtych, które mogę oglądać na okrągło. Jako fanka serii Lucasa nie wyobrażam sobie nie obejrzec kompletu. I dla tych którzy czują klimat - zachęcam do wyrobienia własnej opinii. p.s. myłam przed zasnieciem zęby szczoteczką elektryczną i odkryłam, że bzyczy identycznie do miecza...będę ją teraz włączała bez przerwy - jestem nienormalna Odpowiedz Link
sabi35 Re: no dobra film po krótce 12.05.05, 11:55 A ja oglądałam jako dziecko GW w kinie jako nowość i byłam zakochana w Lucku na zabój a teraz jak się na niego patrzę to sama się z siebie śmieję Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: no dobra film po krótce 12.05.05, 11:56 ja też...go kochałam ten aktor Mark Hamill nie ma zbyt wielu rol na swoim koncie ale swira w Locie nad kukulczym gniazdem zagral! Odpowiedz Link
sabi35 Re: no i sie rozpil podobno 12.05.05, 11:59 To jest cena popularności. Za żadne skarby nie chciałabym być sławna Odpowiedz Link
annalalik Dzieki Jagoda za opinie 12.05.05, 11:58 Mnie tam nie ciagnie na ten film - moze maz sciagnie z netu to w domu zobacze. Poszłabym do kina na cos fajnego - najlepiej śmiesznego Odpowiedz Link
sabi35 Re: Dzieki Jagoda za opinie 12.05.05, 12:00 Ja ostatnio byłam na Beeing Julia (bardzo fajny) i na Kupcu Weneckim (też bardzo fajny, no i Joseph Fiennes oraz Al Pacino fantastyczni) Odpowiedz Link
bania79 jestem jestem 12.05.05, 12:23 spotkanko mialam. I ani mis ie sni obrazac. Zaraz posle zdjecia z pokazu. Odpowiedz Link
jedna_chwilka ja tylko dodam, że 12.05.05, 12:23 bardzo wiele osób w pracy jest innego niż ja zdania, więc może ten film naprawdę wart jest obejrzenia? Odpowiedz Link
bania79 Re: ja tylko dodam, że 12.05.05, 12:35 Ja w ogóle nie czuję klimatu GW! no nigdy nie widziałam i w ogóle mnie to nie podnieca...dziwna jestem! Ale poszłabym do kina na coś! Odpowiedz Link
ewaq Re: ja tylko dodam, że 12.05.05, 12:50 I ja, ale mój mąż za to uwielbia takie klimaty i w filmach, i w książkach. Chyba nawet nie do końca rozumie, że mnie nie podnieca jakiś tam "Obcy", czy "Predator". Ja chyba najbardziej lubię taką lekką komedię kryminalną, typu "Włoska robota" albo "Ocean's eleven". Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ja tylko dodam, że 12.05.05, 12:53 no kochana bratnia dusze znalazłam ) a mezus moj z twoim !!! hihihih na GW to juz zapisy były dawno, dawno kto idzie i okazało s ei ze z naszej paczki tylko sami chłopacy hiihhiihhi Odpowiedz Link
ewaq Re: ja tylko dodam, że 12.05.05, 12:55 Ja to juz nawet nie mam nic przeciwko zeby on sobie chodzil na takie filmy oddzielnie, a ja w tym samym czasie do innej sali na cos mi bardziej pasującego Odpowiedz Link
pszczolaasia GW- to jest świętość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.05, 12:58 ale stare, nowe są do dupy... nie oglądałam ostatniej, ale cza pójść więc pójdę. za to ja moje drogie kochałam się w HANIE SOLO- na Boga kto by chciał takiego mydłka jak LUK.... Boszszsz......HAN- awanturnik, pyskaty, normalnie mój typ. mój mąż jest podobnego charaktera tylko z czuprynką nie tak do końca jak Han wygląda... on bardziej na króciutko się strzyże, ale cóż, mnie zawsze się bardziej podobają łysi, nie wiedzieć czemu.....taka glaca łysa- ekstra!!!! no ja jak Lea też nie za bardzo, ale co mi tam....no ale o gustach się nie dyskutuje. Obcy- moje drogie druga świętość- dżizes myślałam , że umrę jak z kina wychodziłam, to był normalnie czad!!!!!!!!! wszyscy żeśmy się rozglądali czy przez ulicę nic nie leci!!!!!!!!!!!!poważnie się zastanawiałam, czy nie zacząć coś ćwiczyć. Predator- niezły, niezły, ze względu na ekscytację mułami Arniego- no cóż człowiek był młody różnbe rzezy go podniecały... taaaa Arni, Sylwester- kumacie taki Rambo w łożu...wyobraźnia nastolatki jest nieograniczona) osobiście uwielbiam filmy fantastyczne, kryminały, lekkie, łatwel, przyjemne, ciężkie, byle by były dobre, a tego ostatnio brakuje!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka no jak to! 12.05.05, 13:06 ja sie kochalam w mydlku! no wiesz az zapisalam sie di ich fan clubu do USA! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no jak to! 12.05.05, 13:10 no jak nie jak tak)) tosz on jakiś takiś był wiesz cukierkowaty, Han to jest mężczyzna...z krwi i kości taki wiecie z ikrą...ach Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no jak to! 12.05.05, 15:31 powiem krótko- prawdziwa miłość nie zna granic jak go kochałaś to cóż ja na to poradzę ja tam obstaje dalej przy swoim Han był debeściak Odpowiedz Link
nitka111 Witajcie !!! 12.05.05, 12:48 Nie mam dziś humoru, a poza tym wygląda na to że test nie będzie potrzebny, więc na razie nie kupuję. Poza tym popsuła mi humor tściowa sąsiadki. Dzisiaj byłam na kawie u sąsiadki i przyszła jej teściowa która miała potem z dziecmi zostać, siedzimy i pijemy tę kawę rozmawiałyśmy o książce. A ona do mnie w pewnej chwili: Pani to się powinna w końcu o drugie postarać pani Anito. Aż mi się coś zrobiło. Odpowiedz Link
bania79 Re: Witajcie !!! 12.05.05, 12:50 Anitko, no głupia baba jakaś żeby ci tak powiedzieć! Ludzie to zero taktu mają! Mnie też takie teksty dobijają. Nie przejmuj się i już uśmiechaj do nas! Odpowiedz Link
nitka111 Re: Witajcie !!! 12.05.05, 12:52 . W dodatku jej córka nie może mieć dzieci, więc powinna zrozumieć....... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witajcie !!! 12.05.05, 12:51 anitko trzeba było jej powiedziec " wie pani ze dzieci sie w sklepie nie kupuje" i zamilkła by napewno !!! na atkak najlepszy jest atak !!! za za babba z niej !! Odpowiedz Link
bania79 Re: Witajcie !!! 12.05.05, 12:55 no włąśnie, powinna rozumieć. Ja to czasem myślę, że ludzie wychodzą z założenia że dzieci to takie "mówisz masz". Może i tak jest u niektórych, ale ja pojąć nie mogę dlaczego skoro tak nie jest u wszystkich (i mowi się o tym i słyszy), to czasem jedna baba z drugą się nie ugryzie w język. My z Arturem dumnuie prezentujemy wszystkim nasz pokój dla dziecka i mówimy, że przybysz wprowzdzi jak przyjzdie na niego zcas! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Niteczko... 12.05.05, 13:01 ja zawsze mówię z uśmiechem nr 8- ależ ja nigdy nie chciałam mieć dzieci!!! od małego to mówię i od razu buźki się zamykają. swoją drogą naprawdę tak mówiłam, teraz bym se w twarz napluła, za swoje słowa... może o tym Tromysza pisała.. hmmm Odpowiedz Link
nitka111 Re: Niteczko... 12.05.05, 13:06 Taką odpowiedź musiałabym zmodyfikować,ze względu na Bartka ). Ale założyłam wątek, co odpowiadać, może macie jakieś pomysły to tam wpisujcie. Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: Aniu mówisz i masz. 12.05.05, 13:06 dziewczyny wtrace sie w wasza rozmowe tak ni z gruszki ni z pietuszki. Prosze was o rade mam dziś 15dc a cykle 32d a owu jeszcze nie było (robie testy poraz pierwszy). w instrukcji jest teoria aby zczac testowanie od 10dc testy wczoraj sie skonczyly wzielam nowe op i nic dalej LH sie nie odcielo. moze wy mi powiecie kiedy powinna byc owu. poszla bym na monitoring ale nie mam w tym miesiacu zbyt duzo kasy i same wiecie wynikl problem. Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu mówisz i masz. 12.05.05, 13:09 Najlepiej jakbys mierzyła też temperature - bo same testy czasem zawodza a śluz obserwujesz? Jesli nie to ciążko powiedzieć. Owu mozesz miec w p[rzeciągu około tygodnia. Ja radze Ci tak: rub testy raz na 2 dni a dodatkowo przytulajcie sie co 2 dzien napewno traficie w owu (chyba ze to cykl bezowulacyjny co tez sie zdarza czasem) Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: Aniu mówisz i masz. 12.05.05, 13:15 temki nie mierze ale sluz od czterech dni mam dość obfity, a wczesniej NIC sucho jak na pustyni. tez mysle ze to chyba bedzie brak owu w tym mc. Odpowiedz Link
jedna_chwilka na gorąco! BASKA!!!!! 12.05.05, 13:16 skombinuj mi ten strój czarny, co? zabłysnę w towarzystwie idąc w tym kapeluszu! Odpowiedz Link
bania79 Re: na gorąco! BASKA!!!!! 12.05.05, 13:17 he he, koleś miał wizję co?? Normalnie jak to oglądałam nażywo to nie mogłam uwierzyć!!! Stwierzdiłam, że ma jakieś zapędy sodo maso! Ale z gadki całkiem normalny się wydawał! Odpowiedz Link
asiulka1976 sa,sa sa !!! 12.05.05, 13:16 www.e-models.gd.pl/strony/ramka.html po lewej wejdz na MISS POLSKI NASTOLATEK a potem na wybierz miss publicznosci i tam......... sa wszystkie uczestniczni na miss wizazu i stylizacji kandydatek nr 7-Basi 10-Magdy 16-Maoniki 25-Sandry dokonała ....... asiulka1976 )) Troche wolno chodzi ta strona wwrr i jak juz sie wejdzie na zdjecie aby zobaczyyc wiecej to trzeba klikac i klikac aby sie łaskawie ptworzyło wwrrr Odpowiedz Link
bania79 Re: sa,sa sa !!! 12.05.05, 13:20 Wizaż cud, ale kurka wcale niepiękne te panny! żeby na miss się pchać od razu? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: sa,sa sa !!! 12.05.05, 13:23 a z bliska to juz wogole paskudy hiihih no rozumiem gdybysmy MY poszły to było by w czym wybierac ale tamte okropienstwo hihhihi Odpowiedz Link
bania79 Re: sa,sa sa !!! 12.05.05, 13:31 No właśnie, dobrze prawisz Asiulka! Podobno w weekend ma być relacja z tego naszego pokazu w TV: w co za tydzień, jazda, TVN Style i Gali(gazetce). no normalnie telemaniakiem będę w weekend! i chyba nawet sobie program kupię TV. he he Odpowiedz Link
ewaq Re: O holender! 12.05.05, 13:37 Dopiero teraz, jak spojrzałam za okno i zobaczyłam, ze już nie pada, przypomniałam sobie, że na tarasie jest pościel i się wietrzy, a nawet już zmokła... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: O holender! 12.05.05, 14:01 zdjecia z pokazu rewelacja a na finale zobaczcie ta w czarnym chyba bede sie tak ubierac na przywitania meza z pracy hiihhhii a ta maseczka na twarz to na zameczki była hihihiih no i zobaczcie ja one stoja biedulki jak takie buty pozakładały hiihih ciekawa jestem jak to z bliska wygladało czy wogole cos sie nadwalo do wyjscia na ulice ?????? Odpowiedz Link
bania79 Re: O holender! 12.05.05, 14:08 Nie nadawało się raczej! To była kolekcja dyplomowa kolesia z łódzkiej ASP. Na jego stronce www.grupahalo.com.pl są bardziej normalne rzeczy; Ale inne pokazy: hexeline, monnari, etc. to były takie bardzie do noszenia! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witaj Cytruś :-) 12.05.05, 14:52 Witaj! A co będziesz robić za 2 tygodnie w weekend 26-29 maja? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: CZESC Cytruś 12.05.05, 14:53 oj lepiej o tmy nie rozmawiajmy - byla wieczorem afera, po ktorej ja dostalam pierowszego w zyciu ataku histerii-paniki i prawie zemdlalam wiec pewnie z tego stresu nie bedzie owu (to tak w nawiazaniu do nazwy forum, hihi) Odpowiedz Link
ewaq Re: CZESC Cytruś 12.05.05, 14:59 Uuu, to ostro było! Tylko czy warto było takich nerwów na Szwbów-brudasów i donosicieli...? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: CZESC Cytruś 12.05.05, 15:02 pewnie ze nie warto, tylo jak na to nie reagowac???nie da rady - zrobia wszystko, by ci dosrac - chocby stojac pod drzwiami i pukajac do skutku, mimo ze wiedza, ze nie mowie po szwabsku i maja przychodzic jak maz bedzie w domu. eeee Odpowiedz Link
sabi35 Re: CZESC Cytruś 12.05.05, 15:05 To co robisz za dwa tygodnie w weekend? Będziesz w Kolonii czy wyjeżdżasz do Polski? Odpowiedz Link
ewaq Re: CZESC Cytruś 12.05.05, 15:07 Parapety i tyle. Wiem, ze trudno nie reagowac, bo ja tez bym nie odpusciła. No, ale teraz jesteś już z nami i my gwarantujemy Ci spokój i ukojenie duszy Odpowiedz Link
annalalik Ta pogoda mnie rozwala 12.05.05, 14:52 hetniej poszlabym spac - jakas senna jestem. Dzis jeszcze musze odebrac moj telefonik - mam nadzieje ze bedzie dzis gotowy bo musze ten co mam od kumpelki jej oddac dzis. Kurde - bez telefonu jak bez reki Odpowiedz Link
bania79 Re: Ta pogoda mnie rozwala 12.05.05, 15:03 A ja nadal nabuzowana jestem! Chyba we Wrocku jakaś inna pogoda jest; Cytruś, przykro mi, że aż tak się wpieniłaś! Odpowiedz Link
annalalik Zobaczcie 12.05.05, 15:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=23827349 Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Zobaczcie 12.05.05, 15:19 ja tez sie nie znaju dlatego napisalam to co wiem ) a wychodzi na to ze nic nie wiem hiihhiih Odpowiedz Link
asiulka1976 jestem nie normalna 12.05.05, 15:21 na sniadanko zjadłam twarozek ze szczypiorkeim z ogrodka pomyslalam o tak zdrowo jakby co dla maluszka a teraz wypiłam druga kawe i jadłam polowe opakowania lodów chyba 05 kg i tak sobie pomyslalam ze normalna to nie jestem ) Odpowiedz Link
bania79 Re: jestem nie normalna 12.05.05, 15:22 Dzidziuś potrzebuje różnorodności!!! hi hi tez bym loda zjadła, bambino! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jestem nie normalna 12.05.05, 15:24 a wiecie co za mna chodzi guma do zucia donald z obrazkiem w srodku ) oohhhh Odpowiedz Link
cytrusowa Re: jestem nie normalna 12.05.05, 15:40 sabi, ale ty pisalas o nastepnym weekendzie. to w ktory w koncu bedziesz na "moich" smieciach? Bo mnie w ten weekend, ktory sie zacuyna jutro nie bedzie, ale za tydzien i za dwa bede Odpowiedz Link
sabi35 Re: jestem nie normalna 12.05.05, 15:43 To ja będę za 2 tygodnie, tak gdzieś 26-29 maja, będę w Köln-Porz-Wahn u rodziny, ale jak chcecie możemy się spotkać gdzieś "na mieście" Odpowiedz Link
cytrusowa sabi 12.05.05, 16:03 to świetnie! pewnie na miescie lepiej, bo u rodzinki to nie wypada nam was nawiedzac Odpowiedz Link
sabi35 Re: sabi 12.05.05, 16:05 Wypada, ale oni tylko po hiszpańsku i niemiecku, do tego dzieci, a tak to sobie możemy pogadać po polsku. To fajnie. Odpowiedz Link
cytrusowa sos do mięsa 12.05.05, 16:04 laski, dajcie mi jakis pomysl na sos. robie se miesko, schab pokrojony jak gulasz, do tego chce dodac warzywa po wlosku - taka gotowa mrozonka. no ale brak mi jakiegos sosu... mieso na patelni chce posmazyc, moze w oleju sojowym... Odpowiedz Link
sabi35 Re: sos do mięsa 12.05.05, 16:07 Jak masz włoskie warzywa, to raczej oliwa z oliwek i czosnek. Klasyczny byłby sos pomidorowy, ale nie pasuje do schabu. Może lepiej bez sosu, ale z oliwą i przyprawami? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: sos do mięsa 12.05.05, 16:15 no wlasnie tak sie zastanawiam...i chyba pozostane przy oliwce dzieki sabi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: sos do mięsa 12.05.05, 16:37 a ja mam dzisiaj mielonew sosie koperkowym )))))))) sosik koperkowy to jest to co tygrysy lubią najbardziej Odpowiedz Link
cytrusowa Re: sos do mięsa 12.05.05, 16:40 pszczola - moj ukochany soss koperkowy masz???? zjedz jednego kotlecika w owym sosie za mnie, blagam! padam tez na kolana przed Tonba, bys mi podala dokladnie jak zrobic ten sosik:- ), bo nie chce sie posilkowac torebkami z gotowymi sosami Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: sos do mięsa 12.05.05, 16:45 a więc tak kotlecik właśnie poleciał do ciebie.................. trzymasz???? smarzę kotleciki mielone w oliwce, wrzucam do garnka usmażone, wlewamy wodę i gotujemy. można wrzucić jakieś jarzyny, ale ja nie tutaj jak dla mnie koper jest najważniejszy. tak około pół godziny, do godziny po zagotowaniu. potem doprawiamy, co kto lubi ja daję sól , duuuuuuuuużżżżżżżżżoooooo pieprzu (może być biały lub ziołowy) bo uwielbiam, trochę ziół prowansalskich i duuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooo kopru, tak żeby aż czarnawo było. kotlety doprawiam - u nas jest taka mieszanka rowity- do kotletów mielonych i to razem ładnie się konweniuje))) smasznego)))) Odpowiedz Link
ewaq Re: sos do mięsa 12.05.05, 16:43 Ech, szalejecie dziewczyny, a u mnie tylko pomidorowa. Odpowiedz Link
cytrusowa sabi 12.05.05, 15:26 poki co jestem w Kolonii. tylko w ten weekend wyparowujemy, bo pon wolny. w planach mial byc naotariusz w Polsce lub zalegla podroz, ale i jedno i drugie raczej nie wypali... Odpowiedz Link
sabi35 Re: sabi 12.05.05, 15:32 Bo ja będę w ten weekend w Kolonii, więc jak chcesz, możemy się spotkać Odpowiedz Link
annalalik Jestem 12.05.05, 16:28 Mam spowrotem moj telefonik - nareszcie. Widze ze Cytrusia robi pyszny obiadek. Moj maz zażyczył sobie frytki dzis Wiec nioe mam duzo pracy bo frytki jemy z sałatką zawsze jakąś (zeby wyrzuty sumienia mniejsze były) Tez myslalam o miesku z jarzynami - Cytrus sama oliwa z przyprawami jest super ale pasowałby tez sos taki pieczeniowy z jarzynka w nim ))) Ja miałam tak ostatnio i brat sie nachwalic nie mogl hihi 9stwierdzil ze powinnam z nimi mieszkac A dodam ze przeciez moja mama swietnie gotuje tylko ze długo w pracy jest a ja jak mieszkalam teraz u rodzicow to obiadek brat miał postawiony jak wracal do domku) KTORA mi imadlami piersi ściska??? RANY BOSKI - jakby mi cos je mialo rozwalic... i swedza. Ale czuje ze to nie to niestety... Odpowiedz Link
ewaq Re: Jestem 12.05.05, 16:32 Ja wprawdzie miałam tylko ból (i nadal ), ale ze słyszenia wiem, ze swędzenie to ewidentnie oznaka ... (żeby nie zapeszac) Odpowiedz Link
annalalik Re: Jestem 12.05.05, 16:38 A kracz - ja nie mam nic przeciwko. Bynajmniej ja czuze ze to jakos chyba nie teraz jeszcze... Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam !!!! 12.05.05, 16:42 póki co przeczytam tylko pierwszą stronę...ale tu frywolny nastrój przez chwilkę panował!!!Ho ho ho .... Ania teścikiem się nie martw, bo jak za wcześnie zrobiony, to wynik może być zafałszowany..... lecę dalej czytać... i zrobić sobie obiad (jak to brzmi obiad....w moim wykonaniu raczej to zbyt duże słowo, ale co tam, sama sobie winnam, bo lenistwo przeze mnie przemawia) Odpowiedz Link
ewaq Re: Jestem 12.05.05, 16:42 No to będę krakać, chociaż o wielu objawach to albo się nasłuchałam, albo naczytałam i nawet za bardzo porównać ze swoimi nie mogłam i sama nie wiedziałam, czego się spodziewać (tak to jest, jak na pigułkach nie odczuwa się nic oprócz bólu piersi, fakt - innego niż ten teraz). Aha, no i jeszcze może głód wzmożony odczuwałam w pierwszych 2 tygodniach, bo teraz to też nie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Ata posłałam ci cóś na domowy 12.05.05, 16:46 mogłabyś mi to druknąć w pracy i przywieźćw sobotę?????????????? a wogle to sześć Odpowiedz Link
ata76 Re: Ata posłałam ci cóś na domowy 12.05.05, 16:55 czołem, drukne nie ma sprwy, ale jeszcze nie mam nic na poczcie!!!! Tyle że coś teraz do mnie idzie, więc obaczę!!!! Odpowiedz Link
bania79 dżizas jaka ja zmęczona jestem 12.05.05, 17:09 Wymięta normalnie, a roboty jeszcze ful! Odpowiedz Link
ata76 Re: dżizas jaka ja zmęczona jestem 12.05.05, 17:17 no no no wlasnie objerzalam zdjęcia Oliwki, zdjęcia z pokazu....jestem pod wrażeniem!!! Basia a Ty z nosem to nie przesadzaj, nie widziałaś mojego w realu... to jest dopiero coś... gdyby nie to , że jestem dość kulturalna, to opisałabym Ci go bardziej obrazowo, ale nie zrobię tego, bo to się nie nadaje do publicznego wglądu!!! Odpowiedz Link
bania79 Re: dżizas jaka ja zmęczona jestem 12.05.05, 17:19 No to witaj w klubie Atko, chciaż myślę, że konkursie na nochalopagusa nie miałabyś ze mną szans! hi hi Cóż, za to inne rzeczy mamy piękne nie! Odpowiedz Link
ata76 Re: lece! pa kochaneczki!! 12.05.05, 17:24 papapa kochana!!!! no i masz rację, świat się nie zaczyna i nie kończy na nosie Odpowiedz Link
ewaq Re: dżizas jaka ja zmęczona jestem 12.05.05, 17:24 ze co? ze niby gorszy niz moj hamulec od karuzeli?! Nie ma gorszego, niestety. Usiwadamiam to sobie patrząc dookola juz tyle lat... Odpowiedz Link
ata76 Re: dżizas jaka ja zmęczona jestem 12.05.05, 17:26 a swoją drogą, to Twoich zdjęć to chyba jeszcze nie widziałyśmy....no chyba, że mnie cosik ominęło???? Odpowiedz Link
annalalik Ewaq 12.05.05, 17:27 Przeslij mi swoja jakas fotke co? Potem ja Ci nasze podesle a Twoja rozesle dziewczynom Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 12.05.05, 17:31 Tyle że w domu, to ja w wersji elektronicznej z najświeższych mam chyba tylko ze ślubu, a takie najbardziej świeże (gdzię z przed miesiąca) to w pracy Ale może coś gdzieś znajdę... Odpowiedz Link
ata76 Re: Ewaq 12.05.05, 17:32 dawaj wszystko co masz...my też się zdjęciami ślubnymi wymieniałyśmy Odpowiedz Link
annalalik Re: Ewaq 12.05.05, 17:44 No wlasnie EWA - poślij co tam masz - ślubne tez. Czesc naszych zdjec znajdziesz tez na: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=621&w=19346882&v=2&s=0 Odpowiedz Link
annalalik Re: Ewaq 12.05.05, 17:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19346882&v=2&s=0 teraz dobrze wkleje Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 12.05.05, 17:50 Ok, tylko że szukam, bo ślubne leżały na serwerze (tak, tak, mam w mieszkaniu serwer, ale tak to jest jak jest się zoną admina...), ale chyba sznowny mąż je usunął Jak przyjedzie, to mu nie odpuszczę! Póki co, znalazłam jakieś z listopada, więc na razie takie podeślę. Odpowiedz Link
annalalik A ja mam kartofelka 12.05.05, 17:26 po tacie hihi ale mnie tam z nim dobrze a co!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja mam kartofelka 12.05.05, 17:30 jak to obrazowo ujęła Ewa- hamulec od karulezi to ja ale wolę określenie- rzymski profil.... Odpowiedz Link
ewaq Re: A ja mam kartofelka 12.05.05, 17:33 Widzę, że jednak na 100% trafiłam na właściwe forum i to niekoniecznie ze względu na starania (juz) Odpowiedz Link
ata76 Re: A ja mam kartofelka 12.05.05, 17:32 kartofelka mówisz...hehehe...moja siostra zawsze mówiła, że ja mam kartofelka... Odpowiedz Link
jedna_chwilka nie wyrabiam z robota 12.05.05, 17:34 a z czytaniem i pisaniem to juz w ogole, czy mowicie o nosach? bo ja mam podobno zadarty jak skocznia narciarska Odpowiedz Link
ata76 Re: dziewczyny... 12.05.05, 17:37 nie w temacie, bo ja czytam co pisałyście wczesnie....i caly czas się zastanawiam, który to był Han z GW???? Harison Ford???? a swojądrogą to też lubię te starsze GW, ale nie omieszkam zobaczyć części ostatniej, z ciekawoci, choć te nowe też mi się nie podobają raczej!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: tylko nie wiem 12.05.05, 17:40 a ja o zadartym nosku zawsze marzyłam....uważam, że to urocze!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: tylko nie wiem 12.05.05, 17:41 tofam Cie Atka, bo to kompleks moj (jeden z) Odpowiedz Link
ata76 Re: tylko nie wiem 12.05.05, 17:46 oj Jagoda Jagoda.... ja bym wiele dała za taki nosek, a Ty tu o kompleksach mówisz! I wcale tutaj nie cukruje, bo to prawda najprawdziwsza!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: tylko nie wiem 12.05.05, 17:48 tak se biadole na cos musze, bo nie bylabym soba, hehe nerwa mi chyba puscila jak sobie przypomnę te gimnastyki z kulkami leję do komputera Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: A jak patrze w te jej oczy to sie w nich topi 12.05.05, 17:49 w czyich Bejbe toniesz? Odpowiedz Link
annalalik Re: A jak patrze w te jej oczy to sie w nich topi 12.05.05, 17:54 NO TWOICH kochana !!!!! TAKIE OCZY!!! Odpowiedz Link