ewela77 19.05.05, 22:35 Widzisz Ty mi nie potrafiłaś doradzić jeżeli chodzi o plamienia, a Paka mi doradziła (inne dziewczyny potrafią )byłam u gina i jest ok. Nie odpowiadaj na pytania w taki sposób, nikt Cię do tego nie zmusza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: do Asiulka1976 19.05.05, 22:50 Mnie sie wydaje ze Asiulka nic złego Ci nie powiedziała (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=24096240)- może nie zrozumiała Cię do końca ale trzeba było jej to wyjaśnić jaśniej. Robisz z igły widły chyba... Odpowiedz Link
ewela77 Re: do Asiulka1976 19.05.05, 23:01 Masz rację nie zrozumiała mnie. Moj post były wyrażny, inne dziewczyny mnie zrozumiały. Odpowiedz Link
annalalik Re: do Asiulka1976 19.05.05, 23:09 Wiem - ale czy to powod do MSZCZENIA sie innym watkiem? Moznabylo tam jej to napisac? Wiesz moze Asia miała gorszy dzien i nie zrozumiala? Błagam nie bądźmy takie jak na forum "młodziutkie mężatki" gdzie za kazdy gorszy post jest sie linczowanym!! Odpowiedz Link
ewela77 Re: do Asiulka1976 19.05.05, 23:15 Przecież ja wiem,że mogę iść do gina, ale Wy tyle wiecie. Po takich odpowiedziach boje się zadawać pytania. Wiem,wiem troche mnie poniosło, ale miałam toszeczkę racji. Pozdrawiam Cię Annalaik. Odpowiedz Link
annalalik Re: do Asiulka1976 19.05.05, 23:27 Wiem - napewno Asia tez Cie zrozumie i pewnie to wyjasni. Nie boj sie pytac. Zawsze znajdzie sie ktos kto pomoze i ktos kto moze nie zrozumiec!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: do Asiulka1976 20.05.05, 09:05 zrozumialy jak odpisalas na moje pytanie ile trwa cykl Odpowiedz Link
lidek0 Re: do Asiulka1976 20.05.05, 07:22 Post nie jest co prawda do mnie ale jako admin prosze o nie mszczenie się tym postem i niepotrzebne zaśmiecanie forum. Mogłaś napisać w poprzednim wątku lub na priva go Asiulka. Rób tak bardzo prosze nastęnym razem. Odpowiedz Link
zebra51 Re: mszczenie??? 20.05.05, 08:16 Bez przesady. Dziewczyna, owszem, mogła napisać na priv, ale po co zaraz te słowa o "mszczeniu sie"?? ))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: do Asiulka1976 20.05.05, 08:37 no to moze sie obronie ! najpierw nie zrozumialam jaka masz dlugosc cykli pootem jak napisalas ze sama miesiaczka trwa 12 dni to sie przeraziłam a sama piszesz ze progesteron w normie, lidek napisala wyraznie zebys zbadala hormony to co mialam sie powtarzac ????? Ja tez mialam poronienie i normalne mialam @ jesli to jest zaraz po poronieniu to moze żle sie oczyszcza i co żle radzilam zebyc poszła do gina ?? my tylko mozemy radzic ale NIE zalecać jakis badań !! A swoja droga lidek ma racje jak sie ma sprawde do jednej osoby PISZE sie na EMAIL asiulka1976@gazeta.pl Odpowiedz Link
magnolia1001 Re: do Asiulka1976 20.05.05, 08:52 wiecie co dziewczyny zawsze tu zagladam po to by zobaczyć co u was słychać a tu jakaś beznadziejna awantura. Nikt znas nie jest lekarzem więc uważam ze tylko możemy dzieliś się swoimi doświdczeniami a każda z nas ma swój rozum i intuicje by jak coś się dzieje iść do lekarza. Dziewczyny nigdy nikomu nie powiedzą co ma dokładnie zrobić moze tylko doradzić lub nie Jestesmy tylko ludźmi a nie Bogiem Odpowiedz Link
ata76 Re: do Asiulka1976 20.05.05, 09:00 zgadzam się z Magnolią w pęłni, nie wymagajmy cudów i nie oczekujmy, że ktoś nam na odległośc udzieli pełnej diagnozy!!!! Ale to nie oznacza, że nie mozna pytać lub od razu bać się pytać ! z Doświadczenia wiem, że pytania nie pozostają bez odpowiedzi, a to chyba jest w tym wszystkim najważniejsze!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: do Asiulka1976 20.05.05, 09:46 i chyba nawet tej wymiany nie nazwałabym awanturą ale to tak na marginesie... cieszę się, że wszystko można wyjaśnić Pozdrawiam, Odpowiedz Link