sabi35 Wróciłam od gina, ze świetlicy i z grilla 03.06.05, 21:39 Więc nie mam jakiś rewelacyjnych wiadomości, pan gin się wzruszył tym, że chcę znowu próbować, odmówił zbadania, bo zawsze wszystko było OK i nic mi nie dolega, owu może nie być po zabiegu do 3 miesięcy i to jest normalne, porozmawialiśmy na temat Pszczoły i tyle. Na grillu było fajnie, nie nażarłam się a teraz zanosi się na burzę. Już grzmi. Dziecku zęby jeszcze nie wyrosły (może poślę wam jakąś fotkę, rewelacja) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Wróciłam od gina, ze świetlicy i z grilla 03.06.05, 21:41 sabi no co ty jak owu nie ma !!! ja mialam takie objawy plodnosci ze gin zabronil bzykania!!!!!!!!!! hhmmmm no i jak odmowil badania hmm Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ło matko :) 03.06.05, 21:43 powiem Wam, że foty na pulpicie lepiej mi sie oglądaja SUUPPPERANCKIE SOM Pszczoła jesteś fiśnięta na maxa Kocham Cię jak nigdy w życiu Atuś - Twój to chyba to zdjątko w potfeli nosi, nie? Gosia - no git, po prostu git, kły psa, na dodatek nałogowego AA - czadzior - lubie ludzi z pomyslem i ułańską fantazją Odpowiedz Link
jedna_chwilka Sabinko? 03.06.05, 21:44 a co Ci o pszczoły przypadku powiedział, chcesz tu czy wolisz pszczole tylko? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabinko? 03.06.05, 21:50 To nie żadna tajemnica chyba. Powiedział, że w Niemczech takie przypadki się operuje laparoskopowo, nacina się jajowód i zwykle pozostaje on drożny. Do wchłonięcia pozostawia się tylko wtedy, jeżeli nic nie widać na USG (w jajowodzie) i jeżeli bHCG jest niska. Jest też nowa metoda leczenia farmakologicznego, środkiem, który podaje się w przypadku raka kobiecego. Wtedy lekarstwo powoduje wydalenie tego czegoś (bo trudno jest to jakoś nazwać). Był niezwykle ostrożny, ale też troszkę zdziwiony. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Sabinko? 03.06.05, 21:57 czym był zdziwiony? zachowaniem naszych lekarzy? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabinko? 03.06.05, 21:58 Terapią, ale powiedział, że trudno mu na odległość coś ocenić i że może terapia jest prawidłowa w tym przypadku. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Sabinko? 03.06.05, 22:05 a ja slyszalam ze laparoskopem robi si ejuz dawno u nas hmmm Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Sabinko? 03.06.05, 22:07 no tak ale udrażnia się jajowody a ja nie wiem czy Pszczole od początku było to poczeben? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabinko? 03.06.05, 22:10 Nacina się dwie albo trzy dziurki w brzuchu i wprowadza światło. przyrząd i kamerę albo z kamerą. Nacina się delikatnie jajowód i zaszywa po operacji. Dziurki chyba same zarastają. Oczywiście, że się robi w Polsce. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Sabinko? 03.06.05, 22:12 no a tak napisalas jakby si enie robiło hihhiih Odpowiedz Link
sabi35 Re: Wróciłam od gina, ze świetlicy i z grilla 03.06.05, 21:43 Może nie być i to normalne, nie należy się przejmować. Jedyną alternatywą byłby clo, ale ja wolę naturalnie. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Wróciłam od gina, ze świetlicy i z grilla 03.06.05, 21:45 no ja cos czuje ze teraz CLO dostane :o( nie usmiecha mi sie on ( i tak mam stracha czy po 7 miechach brania dupha nie mam czegos tam łobcego :o( Odpowiedz Link
sabi35 Re: Wróciłam od gina, ze świetlicy i z grilla 03.06.05, 21:52 Nie masz. Ja też gotowa jestem brać clo, jeżeli będą takie wskaznia, ale narazie wolę poczekać. U mnie raczej owu jest prawidłowe, może się tylko trochę opóźnić. Ja trzeba będzie. to weźmiesz i zajdziesz. Odpowiedz Link
annalalik 6 03.06.05, 22:11 Wrocilam od rodzicow. 1. Wenflon wyciagniety 2. Poczta się ściąga Narazie Pszczołe i meza jej mam - znaczy tatoo ich reszte skomencim jak dojdzie. A tatoo SUPERRRRRRR 3. EWAQ - to wszystko minie - napewno )) 3m sie 4. Sabi i Asiulka - ja mam Clo brac i mam nadzieje ze mi pomoze... 5. POLSKA WYGRAŁA Z GRECJĄ JUUUPIIIIIIIIIII (siatkówka jakby kto nie wiedział) 6. Jagoda i nie wiem co jeszcze hihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 6 03.06.05, 22:13 no to sie troche posciaga najwiecej zdjec zuzi36 czyli gosi Odpowiedz Link
ewaq Re: 6 03.06.05, 22:13 Jaki wenflon? Coś Ci Aniu dolegało??? Bosz... ale mam zaległości! Nigdy ch już nie nadrobię ;,,,( Odpowiedz Link
ewaq Re: 6 03.06.05, 22:18 Ufff... ulżyło mi, chociaż wiem, że jak pies chory, to serducho też ściska. Odpowiedz Link
annalalik Wenflon miał psiak :) 03.06.05, 22:18 Poslijcie Ewie fotke coby widziala - ja u rodzicow zostawiłam. A psiak chory nie byl tylko miał czyszczenie zebiskow. ATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Rewelacyjnie wyszłaś )))) JAGODA - TY MASZ CUDNĄ FRUZURKĘ )))))) Superowa Odpowiedz Link
ewaq Re: Proszę o wszelki fotki, bo chyba przez ostatni 03.06.05, 22:20 tydzień, to w większości pomijana byłam, choć były chlubne wyjątki, za które dziękuję )) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Proszę o wszelki fotki, bo chyba przez ostatn 03.06.05, 22:20 wysylam psa ani Odpowiedz Link
jedna_chwilka Laseczki... 03.06.05, 22:17 po dniu pełnym wrażeń...pójdę sobie, bo mi się oczy kleją Odpowiedz Link
ewaq Re: A ja na dziś się żegnam 03.06.05, 22:17 bo powieki mi już same opadają. Jutro będzie mnie więcej, bo mam komputerową robotę w domu, więc zawsze w tle postukać można i na forum Trzymajcie się dziewczynki i do jutra Odpowiedz Link
annalalik Re: A ja na dziś się żegnam 03.06.05, 22:40 No to ja powiem wam DO ZOBACZENIA W PONIEDZIALEK!!!! Wyjezdzam na weekendzik )) Jakby cos sie waznego dzialo to mi prosze sesemeskiem pisac ) EWAQ - ode mnie chyba dostawałaś maile co??? Ściskam Was mocno Odpowiedz Link
ata76 Re: Dziewczyny!!!!!!! 03.06.05, 23:16 nie chcę sie skarżyć, ale ja zdjęć nie dostałam, ani od Jagody ani od Gosi vel Zuzi ((((((( Sabi, jak rozumiem po wizycie u gina jesteś zadowolona, to dobrze!!!!!! A w kwestii tego co gin powiedział o Pszczole, to powiem szczerze, że już nic nie kumam!!! Ania, świetnie, że z pieskiem już jest wszystko ok!!!!! Ewaq, fajnie Ciebie widzieć po przerwie i mam nadzieję, że te Twoje problemy z jedzeniem szybko miną!!!! Asiulka, gdybysmy się już nie widziały, to udanego weselistka.....i żeby mężuś okazał się królem parkietu i nietylko!!!!! Jagódka, Ty to jesteś......brak mi słow.....twe słowa to miód na serce!!!!!! czas chyba i na mnie....kolorowych snów!!!!! Odpowiedz Link