Dodaj do ulubionych

Do biorących CLO

13.06.05, 14:45
Czy macie jakieś skutki uboczne po stosowaniu Clo? Ja dziś wzięłam 1 tabletkę
i fatalnie się czuję. Mdli mnie, mam lekkie zawroty głowy i uderzenia ciepła.
Lekarz mówił, że tak się może zdarzyć, ale zastanawiam się dlaczego zawsze
mam po lekach skutki uboczne. Czy to przejdzie? Czy będę się męczyć przez
kilka dni stosowania CLO? Jak to jest u Was?
Obserwuj wątek
    • paula08 Re: Do biorących CLO 13.06.05, 14:50
      Mialam dokladnie to samo, przez wzystkie dni zazywania closad Po odstawieniu jak
      reka odjalsmile Nie wiem czy przy kolejnym podejsciu do clo bedzie tak samo...
      moze organizm troche sie oswoil??? ciekawe... na razie mam przerwe z clo i
      bardzo sie cieszesmile
      • annalalik Re: Do biorących CLO 13.06.05, 15:43
        Dziekuje za odpowiedz. Pomoglo Ci clo? Ja mam nadzieje ze teraz bede miala
        porzadne pecherzyki...
        • gosia766 Re: Do biorących CLO 13.06.05, 15:56
          cześc, ja też biorę juz czwarty dzień clo po 2 tabletki dziennie, ale o dziwo
          dobrze się czuję, dzisiaj mnie trochę prawy jajnik kłuł ale to chyba dobry znak
          • tromysza Re: Do biorących CLO 13.06.05, 16:05
            aniu, coś czuję, że skończysz jak moja koleżanka, która zaciążyła przy
            pierwszym cyklu z clo.
            • annalalik Tromyszko 13.06.05, 16:06
              dlaczego tak sadzisz? Tosz ja dopiero zaczelam dzis brac hehe
              • paula08 Re: Tromyszko 13.06.05, 18:31
                Pytalas czy pomoglo mi clo- owszemsmile Tzn. ja mam owu, ale mam naturalnie zawsze
                jeden pecherzyk, a po 1/4 tabletki clo byly juz dwasurprised Dlatego wiem, ze na mnie
                clo dziala i to pozytywna wiadomoscsmile Powodzenia!!!smile Trzymam kciuki, zeby bylo
                tak jak pisala Tromyszasmile))
                • naka1 Re: Tromyszko 13.06.05, 18:37
                  ja po CLO czułam sie fatalnie. wszystkie skutki uboczne jakie wymieniono w
                  ulotce łącznie z zaburzniami widzenia. a brałam tylko po 1 tabletce dziennie a
                  potem po pół tabletki. i to cały miesiac mimo, że tabletki tylko przez 5 dni.
                  kolejnej stymulacji już na CLO nie próboję. wystarczyło dwa razy teraz podchodzę
                  na gonadotropinach. mam nadzieję, że bedzie lepiej. powodzenia
    • hermiona_77 Re: Do biorących CLO 14.06.05, 11:13
      Ja w tym cyklu miałam starszne uderzenia gorąca, także zaburzenia widzenia,
      ale przy mojej końskiej dawce 4x1 przez 4 dni można sie tego spodziewać.
      Szczerze mówiąc, skutki uboczne zupełnie mi nie przeszkadzają, cały czas mam na
      uwadze upragiony cel i myślę, że te objawy to i tak malutka cena za moje
      marzenie...
      • annalalik Re: Do biorących CLO 14.06.05, 14:02
        ja biore od 3 - 7 dc
        dzis dolegliwosci nie wystapily. Moze to byla reakcja organizmu na nowy lek? smile
    • bannydt Re: Do biorących CLO 14.06.05, 12:38
      dziewczyny a jak wy bierzecie clo? bo mi ginka kazała od 1 dnia cyklu i tak
      wzięłam a na ulotce pisze od piątego. a tu na forum to wogóle widze że każdy
      bierze inaczej i w innej dawce.od czego to kurka zależy??
      • hermiona_77 Re: Do biorących CLO 14.06.05, 13:31
        Na poczatku trzeba sprawdzic jak reaguje orgaznizm. To pozwala ustalić dawkę.
        Generalnie spotkałam sie z braniem od 4 lub 5 dnia, może dlatego u Ciebie od
        pierwszego, że masz krótkie cykle?
        • bannydt Re: Do biorących CLO 15.06.05, 10:07
          wiesz co, mam 26 dniowe.czy to już jest krótki cykl?tylko prawie wszystkie
          dziewczyny co biorą clo to mają monitoring a mnie ginka o nim nie wspomniała, a
          ja nie zapytałam bo nie wiedziałam wtedy co to ona mi przepisuje.i jak nam sie
          nie uda zrobić dzidziusia to skąd mam wiedzieć czy podziałał czy nie??czarno to
          widze...
          • hermiona_77 Re: Do biorących CLO 15.06.05, 14:16
            Monitoring to podstawa przy braniu CLO!!! Moim zdaniem nie wiele ma sensu
            branie bez podgladana efektów, bo nie wiadomo czy to w ogóle działa, nie
            wiadomo czy pękają pęcherzyki (to był mój problem), nie wpominając o mozliwości
            zrobienia sie torbieli. Moja rada - walcz o monitoring! A cykle są wcale nie
            takie krótkie.
            • tromysza aniu., już Ci pisałam 15.06.05, 14:38
              na naszym wątku. Na clo zaciażyła moja koleżnka. Dlatego wierzę w ten lek. Ona
              zaciążyła za pierwszym razem po clo- a starali się rok. i było wszystko okey-
              ona miała owu, on sprawne plemniki. A zaszła dopiero po clo. Może przypadek. A
              może nie.
              Zresztą słyszałam, że często się udaje. Będę trzymać kciuki, żebyś była tym
              przypadkiem. jak nie w tym cyklu to w następnym, ale do 3 razy sztuka, bo potem-
              jak masz normalną owu- nie ma sensu brać clo.
              Ania, a Wasze badania oki?
              • fifka123 Re: CLO - kiedy owu ? 15.06.05, 19:10
                dziewczyny - dostałam dziś @ w 41 dc - BEZNADZIEJA sad i rozmawiałam z gin, a on
                powiedział - ok - od niedzieli startujemy z CLO czy to oznacza, że owulcja
                powinn być w 14 dc ??? U mnie to chyba był 27 dc.
              • annalalik Re: aniu., już Ci pisałam 15.06.05, 19:20
                Moja normalna owu jest marna niestety wiec clo musi byc.
                Co do badan to powtarzałam prolaktyne ale jest ok - 19,08 ng/ml
                Dzieki za słowa otuchy TROMYSZKO
                • gosia766 Re: hej 17.06.05, 08:13
                  hej dziewczny, czy któraś może z was tak miała? brałam CLO przez 5 dni i dobrze
                  sie czułam tylko cycki mne bolały, a teraz jak pzrestałam brać to juz 3 dzień
                  boli mnie głowa, czy to jest normalne? czy może przed owu boli głowa? a może ja
                  wcześniej miałm owu dziś 10 dc

• annalalik Re: hej 17.06.05, 08:19
                    Ja dzis wziaelam ostatnia tabl CLO i narqazie nic mi juz nie dokucza. Zadnych
                    buli piersi czy głowy.
                    Może Twoj organizm tak reaguje. Teraz zabrakło leku w nim i jakos to okazuje.
                    Mimo wszystko radze zapytać lekarza.
                    Ania
                    • gosia766 Re: hej 17.06.05, 08:43
                      właśnie dzisiaj sie wybieram, miałam iść w poniedziałek ale lepiej jak pójdę
                      dzisiaj, pozdrawiam
                      • annalalik Re: hej 17.06.05, 08:52
                        Daj znac co Ci powie lekarz
                        • gosia766 Re: hej 17.06.05, 08:56
                          nie ma sprawy, na razie się nie chcę stresować, mam tylko nadzieję że
                          pęcherzyki urosły
    • tagnieszka1 Re: Do biorących CLO 17.06.05, 12:59
      Mnie niestety CLO wogóle nie pomogło... Ani dawka standardowa, czyli 1x1, ani
      podwójna, ani potrójna..., jajniki ani drgnęłysad Ani jednego jajeczka!!!
      Za to dochowałam się krostem na całym ciele!!! MASAKRA!!! Wyglądam jak
      nastolatka z problemami trądzikowymi... Ale cóż, wiadomo, że próbować warto!!!
      Trzymam kciukismile!!!
      • annalalik Re: Do biorących CLO 17.06.05, 13:03
        No wlasnie mnie tez troche wysypało. No ale czego sie nie robi....
        • gosia766 Re: Do biorących CLO 17.06.05, 14:42
          jesyne jak narazie co z tego pozytecznego że mi cycki urosły i już nie biorę 3
          dni i na razie nie zmalały, trochę bolą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka