Dodaj do ulubionych

Ciężarówki i spółka CD

• magdulka26 Re: Ciężarówki i spółka CD 07.07.05, 15:21
      Ok zanotowałam .O 16,00 mam wizytę smile)
      • joannach1 Ja też chcę do Was dolączyć! :) 07.07.05, 16:31
        Marzę o tym by do Was dołączyć!mój pierwszy poważny cykl ze staraniami(23dc) po
        stracie ciązy i tak jestem nastawiona pozytywnie i optymistycznie, że chyba
        oszaleję. zatestuję za jakieś 6 dni, bo i tak nie wytrzymam a na razie czytam,
        czytam i cieszę się razem z Wami.pozdrwaiam serdecznie, życzę powodzenia.
        ps. Kari będzie dobrze, nie martw się!
      • kingakw Re: Ciężarówki i spółka CD 07.07.05, 21:41
        Tromyszko sorry, że napisałam to pytanie tam na watku, ale nie sądziłam, że
        dziewczyny zaczną na nie odpowiadac za Ciebie. Tam juz napisałam, że pomyliłam
        sie chodziło mi o to, że wczoraj miałas 10w4d, ogólnie mówiąc, w każda sobotę
        zaczynasz kolejny tydzień. I nie sa to jakies moje wyliczenia, tylko tak
        wychodzi z każdego kalkulatora, w który wrzucisz swój termin rozwiązania czyli
        28.01. Ale do rzeczy, poprostu chodziło mi o to, żebys nie poszła za wczesnie,
        bo dzidzia mogłaby być za mała i szkoda kasy za usg. Sama nie wiem czy ja nie
        ide za wcześnie, ale prawde mówiąc moja dzidzia też jest strasza niż wychodzi z
        suwaczka, więc wole nie pójść za póżno. Kiedy dokładnie masz tą wizytę?
    • magdulka26 Re: Ciężarówki i spółka CD 07.07.05, 22:23
      Ogłaszam wszem i wobec że Kacprerk się pzrekręcił.Moja mała pyza lezy główką w
      dół i wazy 1900 smile)))))))) jestem bardzo happy.Buziak.
      • kornelcia75 Re: Ciężarówki i spółka CD 08.07.05, 07:51
        Magdulko super!jaka duza dziewucha smile))
        i juz przygotowana do spotkania z mamą,cieszę się.
        Rany sierpien juz tak blisko.Juz nie długo przytulisz małego człowieczka.
        • mola16 Re: Ciężarówki i spółka CD 08.07.05, 09:10
          Kornelciu, nie dziewucha tylko chłopaczysko duże. Madzia będzie miała synusia a
          u mnie będzie dziewucha. Moja miesiąc temu miała 1600 więc teraz pewnie grubo
          ponad Madzi Kacperka. No ale my z mężem nie jesteśmy filigranowi, oboje wysocy.
          No i na dodatek mam cukrzycę ciążową więc może to też kieć wpływ na wagę
          maluszka.
          • agabilinska2 czy brałyście lactovaginal? 08.07.05, 09:21
            gratuluje dziewczynki slicznych bobaskówsmile,
            a ja mam pytanko...
            mam jakieś zapalenie pochwy i moja gin zaleciła brać lactovaginal, ale
            powiedziała, że mam go brać 1x na miesiąc co mi sie wydaje za mało, owszem po
            jednej tabletce jest ulga, ale za kilka dni problem sie powtarza i nadal
            czuje nieprzyjemne swedzenie i pieczenie, dodatkowo stosuje zel do higieny
            intymnej z kory dębu, ile mozna tego lactovaginalu brać?
            • kingakw Re: czy brałyście lactovaginal? 08.07.05, 09:31
              Ja brałam lactovaginal, jako lek na odbudowe flory po antybiotykach, ale brałam
              go 1 x dziennie całe opakowanie. Nie byłam wtedy w ciąży. Ale moja koleżanka w
              ciąży brała identycznie jak ja. Dziwne to 1 na miesiąc, może źle ją
              zrozumiałaś, zadzwoń i zapytaj.
              • mola16 Re: czy brałyście lactovaginal? 08.07.05, 09:36
                Ja też brałam na zapalenie ale co to było to nie pamiętam. Miała 3 czopki po
                jednym dziennie. I minęło od razu. Ale nie miałąm swędzenia i peczenia, tylko
                jakies bakterie na poczatku ciąży.
                • agabilinska2 Re: czy brałyście lactovaginal? 08.07.05, 10:25
                  problem w tym że moja gin jest na urlopie i bedzie dopiero 18/7 zatem to prawie
                  2 tyg wiec musze cos wczesniej wykombinować
                  • magdulka26 Re: czy brałyście lactovaginal? 08.07.05, 11:10
                    Kup sobie Lactacyd Femina płyn ginekologiczny.Jest tez do higieny codziennej.Ja
                    uzywam miesiąc jednego i miesiąc drugiego.Odpukać nie mam problemów smile

Dziękuje Molu za sprostowaniesmile))
          • kornelcia75 Re: Ciężarówki i spółka CD 08.07.05, 14:46
            ups...
            no tak u Ciebie molu dziewczynka...ech...smile))
      • abneptis narazie sie rozstajemy 08.07.05, 12:03
        Witam,

Beta spada, jutro bedzie mnie podziwial sztab lekarzy a potem zrobiac co musza %
        ^&%&*%^%^%*....
        Życzę wam spokojnych ciąży, lekkich porodów i dużych bobasów smile)))))

Pozdrawiam
        • magdulka26 Re: narazie sie rozstajemy 08.07.05, 12:17
          Tak mi przykro kochana.Przytulam Cię bardzo mocno i wierzę że nastepnym razem
          donosisz i urodzisz szczęsliwe.Trzymaj się cieplutko.
          • agabilinska2 Re: narazie sie rozstajemy 08.07.05, 12:59
            Abneptis ściskam mocno i przytulam bardzo mi przykro wierze ze nastepnym razem
            bedzie dobrze, całuski
            • jolanta8 Re: narazie sie rozstajemy 08.07.05, 13:45
              ja również się dołaczam,ściskam Cię gorąco
            • kornelcia75 Re: narazie sie rozstajemy 08.07.05, 14:45
              sad
              ściskam
    • kingakw Re: Ciężarówki i spółka CD 12.07.05, 19:57
      Ostatnio u mnie nie było ciekawie, a to za sprawą nawrotu migren. Jedna z nich
      powaliła mnie w niedziele i do 3 nad ranem mogłam jedynie na siedząco próbować
      zasnąć, w końcu wziełam Apap, pełna wyrzutów sumienia, że to robie, ale za 3
      godziny miałam wstawać do pracy. Zreszta jak któraś z was cierpi na migreny to
      zrozumie. Rano zaczął mnie bolec brzuch, więc spanikowana przesunęłam wizytę z
      czwartku na poniedziałek. W ten sposób jestem już po usg, tym z badaniem
      przezierności u dr Makowskiego.
      Z dzidzią wszystko w porządku, bóle brzucha po bokach to poprostu rozciąganie.
      Apap mogę już łykac bo skończył sie okres organotwórczy. A teraz najważniejsze,
      dzidzia jest zdrowiutka, przeziernośc 1,1 mm, więc w normie, pracuje już
      żałądek, nerki, przewód pokarmowy, mózg prawidłowo podzielony, widziałam
      paluszki, ale mały tak fikał i tak kopał nóżkami, że az byłam w szoku, że tego
      nie czuje smile)) Ma już 56 mm co odpowiada 12w4d +- 10d, a byłam w poczatkach 12
      tc, więc rośnie starsznie szybko (będzie wielki po tacie, który ma 182 cm i 110
      kg) Termin porodu przesunął sie na 19 stycznia. Słyszałam też serduszko. Ale
      prawie się rozryczałam jak maleństwo nagle zaczęło ssać kciuka...normalnie aż
      nas z mężem zatkało na ten widok smile) Całe usg nam nagrane na płytce, więc mogę
      wracać do niego kiedy chce. Jestem szczęśliwasmile)))))
      • mola16 Re: Ciężarówki i spółka CD 13.07.05, 09:19
        Kinu gratulacje, maluszek rośnie jak na drożdżach. Super. Ja żałuję tylko, że
        nie będę mieć pamiatki z USG, bo moja poprzednia ginka zwlekała z robieniem USG
        a miała dobry sprzęt a obecny doktorek nie ma naet drukarki, ale jest dobrym
        lekarze więc do niego chodzę. Niestety ta moja poprzednia ginka ( na NFZ) nie
        robiła mi badania na przezierność. Na poczatku trochę się tym martwiłam ale już
        mi przeszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka