zuzia36 01.07.05, 07:58 jejuuuuuuuu nie dość że mam znakomity humorek to i pierwsza jestem !!!!!! Sabi jak się czujesz????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:01 Tośmy sie zdublowały - ale byłaś szybsza o minutkę to u Ciebie piszemy ASIULKO - skasuj moj watek jak wstaniesz ok? Albo Lideczka jesli jest Brrr... miałam straszny sen dzisiaj... Wyczytałam też coś co mną wstrząsnęło... miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2791855.html Miłego dnia mimo wszystko Odpowiedz Link
zuzia36 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:04 Aniu dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak nastrój dzisiaj ????? Mnie coś brzuch od wczoraj pobolewa, czy przed owu tez może być taki lekki małpowy ból???? Ciekawe czy w tym cyklu tez będe plamić.. Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:06 Moj nastrój dziś spoko - jak zjem śniadanie to się poprawi. Troche mnie glowa boli (chyba przez ten sen). Ale ogólnie czuję się dobrze Odpowiedz Link
sabi35 Witam 01.07.05, 08:14 spałam świetnie, rano wisiałam nad kibelkiem, zjadłam śniadanie, jak narazie wszystko OK. Aniu, co to jest HM- na twoim wykresie? Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam 01.07.05, 08:17 HM- znaczy - czyjka wysoko, średnio miękka, średnio otwarta ) Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:16 cześc dziewczynki a ja się dziś nie wyspałam.....jak zwykle Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:18 Ja tez niebardzo Atko... śniło mi się że urodziłam... za wczesnie i martwe dziecko.. eh... obsesja czy co... Musze kawy sobie zapodac Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:20 ojejku, ale wiesz sny odczytuje się jakoś odwrotnie....ale nie dziwię się że nie wyspałaś się Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:23 No niestety.. Tym odczytywaniem odwrotnie sie pocieszam, ale jakos nie chce tego sprawdzac co to moze znaczyc... Wole o śnie zapomniec. To musi byc obsesja - wczoraj mi sie śniła jakas pani ginka, która mi powiedziała ze nie jestem juz w ciazy... dzis to... ehm.. Najlepsze jest to ze przestałam myslec o tym wszystkim juz a tu takie sny... Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:48 Aniu, pewie tak jak sama stwierdziłaś podświadomie jednak myslisz o tym Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:58 No niestety z podświadomoście tego nie wyrzuce bo nie umie ale... a szkoda gadac Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:04 Ania, ale to naturalne, że się mysli jesli czegoś się bardzo pragnie......więc chyba nic na to nie poradzisz - W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:09 Wiem tylko ze ja wylaczylam to myslenie, lub tez staralam sie myslec o tym sceptycznie. Jednak gdzies tam w glowie to mocno siedzi ... tylko czemu nie daje mi sie wyspac? no niewazne Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:18 hmmm może jakieś ziólka pij przed snem.....albo spytaj się Pszczoły, ona jak miała koszmary to dostawala jakieś tabletki z czymś tam....nie pamiętam, ale z tego co wiem, to pomagało Odpowiedz Link
sabi35 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:21 W ostatniej ciąży śniło mi się, że zajrzałam do majtek a tam plama krwi. A ostatnio przed zrobieniem testu przysnęłam na krótko i śniło mi się, że buchnęła ze mnie krew. Więc Aniu, co się dziwisz? Też byłam wyluzowana, może nawet bardziej niż ty, bo ja już wiem, że mogę zajść w ciążę. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:21 Ania musi poczekac na wyniki testu. potem się obaczy jakie leki jej dać)) ten lek się nazywa Aspargin, tam jest potas i magnez, ale w tym leku chodzi o to, ze bierzesz w stanach wyczerpania psychofizycznego, nerwicach jakichś tam i po operacji, wiec nie wiem czy dla Ani sie nadaja, ale mi pomogły i to bardzo, ostatnio dochtorek przepisał mi 2 paczki tego gowna i pomoglo i to bardzo)ale Ania najpeirw musi zatestować zanim jakiekolwiek leki będzie brać) Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:24 ja nie chce testowac. Nawet chyba nie jestem ciekawa czy sie udalo .. tak zobojetniałam. Nic na sile Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:33 ja myślę, że to taka reakcja obronna....ale będzie dobrze Aniu, bo musi być Odpowiedz Link
anneczka78 Cześć Wam Piękne Kobiety 01.07.05, 08:26 Ja tez się nie wyspałam. Wczoraj o 21 położyliśmy się tak na małą drzemkę, obudziłam się 23:30 i w ogóle nie wiedziałam, czy mam spać dalej, czy wstać... W końcu sie wykąpałam i o pierwszej znowu poszłam spać, ale nie mogłam zasnąć hihihihi... Aniu, ja nie wierzę w sny za bardzo. Nie ma co ich roztrząsać. Po prostu myślisz dużo o ciąży i to dlatego. Odpowiedz Link
annalalik Re: Cześć Wam Piękne Kobiety 01.07.05, 08:28 No wlasnie sek w tym ze ostatnio mało o ciązy mysle... pewnie w podswiadomosci cos siedzi... ale mysle mało, inaczej zaczelam podchodzic do tego, nie robie wszystkiego by sie udalo... nic na sile i co? ehm ) Ale nie łąmie sie no Odpowiedz Link
jedna_chwilka no hej 01.07.05, 08:38 UWAGA: boje się dzisiejszego dnia................................wieczora też, że nie będziem gadać Odpowiedz Link
ata76 Re: no hej 01.07.05, 08:44 Jagoda, ja też się boje....ale wrazie "W" zawsze możemy rozmawiać z własnymi mężami, więc nie jest źle ))))))))))))))) a toka w ogóle to cześć Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no hej 01.07.05, 08:45 ja też)))))))))) ja się boje!!!!!!!! ja!!!!!!!! Jagoda Odpowiedz Link
tola79 Re: no hej 01.07.05, 08:47 eeee... coś widzę, że nie w temacie jestem... no nic ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no hej 01.07.05, 08:48 He he to ja mam sie czego bać!! jak uciekne mezowi to sie obrazi i da klapsy na goly tylek a jesli nie przyjde na spotkanie bedzie jeszcze gorzej !!! Dobra mezus si ekąpie, mam nadzieje ze mi zaraz nei ucieknie, trzymac kciuki !!!!! MOCNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no hej 01.07.05, 08:51 Jezus!!!!!!!! Asia ciągnij)))))))))))))) i masz przyjść!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no hej 01.07.05, 08:53 no Ata mnie zrozumiała))) moja dziewczyna)) no jak kumam, że Asia będzie upuszczać Panu swojemu płynów do sloiczka tak? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no hej 01.07.05, 08:54 bozeszzzzzzz pszczola jak to brzmi!!! (ale prawda jest) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no hej 01.07.05, 08:54 no jeszcze moment i bedzie sie dzialo albo super i migiej pojade do labolatorium albo talerzami bede rzucać !!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no hej 01.07.05, 08:57 czyli dobrze rozumiem)) Pana kcesz wydoić)) nie ma śmiacia, sytuacja jest poważna, wiem o co chodzi bo swojego też....eeeee... doiłam??? )))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: no hej 01.07.05, 08:57 lepiej po cichu będziem kibicować, bo się Pan Asiulki jeszcze speszy i co ...będziem mieć burę od Asiulki Odpowiedz Link
sabi35 Re: no hej 01.07.05, 09:11 Dziś lepiej. Najadłam się wczoraj strachu, ale jakby to powiedzieć, byłam raczej spokojna, chciałam tylko wiedzieć czy to już. Odpowiedz Link
sabi35 Re: no hej 01.07.05, 09:17 Mój facet twierdzi, że te wszystkie kłopoty wynikają z tego, że znacznie przekraczamy normy Odpowiedz Link
bania79 Re: no hej 01.07.05, 09:21 Sabi cieszę się, że już lepiej, ale kciukasów nie puszczam! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no hej 01.07.05, 09:32 a kto wam broni przekraczać?????? przekraczajćie do woli))) Sabi, Bach z watku "dla starających się po poronieniu" kazała przekazać, że trzyma za ciebie kciukasy..mocno i ma nadzieję, że będzie szystko oks) Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:53 Cześć Dziewczyny))!!! Ten tydzień dłużył mi się niesamowicie - tak się cieszę, że w końcu dobiega końca!!! Może w weekend uda mi się troszkę wyspać... Byłoby bardzo wskazane Ach, a w nocy przyjeżdża mój M)))!!! I z tego ciesze się najbardziej))!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:54 no to nie tylko u Asiulki w domu się będzie dziać)) nononono))) Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:02 mmmmmmmmmmmmmmmmm....., to się ale rozmarzyłam....)) Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:55 się nie dziwie Agnieszko....tylko pewnie z tym wyspaniem będzię ciężko ))) Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:02 Takie "poświęcenie" jestem w stanie znieść)) Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:08 no nie dziwię się.....w końcu w małżeństwie przychodzą takie chwile, ze trzeba zacisnąć zęby i się "poświęcić"....buahhahaha Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 08:59 Jagoda - mam nadzieje ze Cie wypuszcza i bedziesz mogla sie spotkac z dziewczynami Odpowiedz Link
bania79 czeeść 01.07.05, 09:14 co wy się tam tak boicie????? Nie bać się... Asiulka, powodzenia! Odpowiedz Link
patka05 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:29 Dzień dobry z rana Ania- jeśli śniła Ci się dzidzia (reszta snu jest mniej ważna) to bardzo dobry znak Mnie zawsze śniła się dzidzia na kilka, kilkanaście dni przed pozytywnym testem ciążowym )) hihihi Mam nadzieję, że mi wybaczysz, że Cię tak nakręcam Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:30 Patka... mnie sie snilo martwe dziecko, ktore urodzilam... Odpowiedz Link
patka05 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:34 Tak wiem, a mnie się śniły zdrowo urodzone niemowlaczki a momo to za każdym razem poroniłam. Sny to nasza podświadomość. Widocznie targa tobą jakiś niepokój, którego może sobie nawet nie uświadamiasz. Ale naprawdę postaraj się nie martwić treścią tego snu. Będzie dobrze, zobaczysz. Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:34 Jakby to przeinaczyc to wyszłoby ze urodze zdrowe dziecko w przyszlosci a w to wierze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:34 Ania snów nie nalezy interpetować za bardzo , mi się śnilo parę dni temu, że byłam PAPIEŻEM!!!!!! wyobrażasz sobie????? policz sobie na spokojnie do 10-ciu i daj spokój snom..one są po to, żeby nas gnębić..mowię to ja Pszoła, ktora co noc ma koszmary, no prawie co noc Patka ja też mialam zawsze takie sny przed pozotywnym testem)))) Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:36 leje na ten sen tylko NIEWYSPANA jestem przez to i pewnie dlatego tak smece Ide kawe zrobic sobie Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:39 mi się przedostatnio w dniu testowania śniły dwie kreski...i co ...jak widać....dupa....sorry za okreslenie, ale tak było, więc snom nie nalezy wierzyć za bardzo i tyle wczoraj zaś nie mogłam zasnąc, bo caly czas wydawało mi się, że koś buszuje po balkonie, ale to dlatego, że M nie było w domu, a zawsze jak jestem sama, to mam takie wrażenie....jestem wyczulona na każdy dzwięk......szkoda gadać normalnie Odpowiedz Link
patka05 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:43 Ja mam to samo Można nawet powiedzieć że boję się zostawać sama w domu Normalnie jakbym była jakąś małą dziewczynką Odpowiedz Link
bania79 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:45 no to ja chyba jakaś dziwna jestem, bo kotś mi rzezcywiście buszował po balkonie ostatnio,a ja niewzruszona jestem i strachu zero... dziwne! Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:47 śmieszne nie......w ciągu dnia nie ma problemu, ale jak przychodzi właśnie pora zasypiania, to mnie nerwy ponoszą i wyobraźnia płata różne "figle"....ale co zrobić ...life is brutal Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:48 Banieczko, bo Ty pewnie z mężusiem spałaś, ja jak jestem z nim to też śpie snem sprawiedliwego Odpowiedz Link
zebra51 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:47 Musze sie wtrącic Kiedyś mi sie snilo, ze jestem mezczyzna i w dodatku Arabem, ktory ucieka we Wroclawiu ul. Powstancow Slaskich. Ukrylam sie w tzw galeriowcu ))) A ostatnio: we snie poklocilam sie ze swoim D. wybieglam z domu wprost w objecia jakiegos niewysokiego smaglego Kubanczyka!!! Och, jak on mnie przytulal! Pozdrawiam Was wszystkie! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:49 Zebra sześć) Kubanczyka mówisz))) nononono))) Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:50 ten Kubańczyk też podziałał na moją wyobraźnie )))))))) Cześć Zebra )))))) Odpowiedz Link
zebra51 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:50 Wiesz, to bylo po filmie dirty dancing II. Film slaby jak mocz pikusia, ale fajnie tanczyli. A ja do tanczacych fajnie facetow mam slabosc )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:52 ło matko.... ja też... uwielbiam tanczyć)))) mój Pan nie umie tanczyć perfekcyjnie, ale tanczy, a jak szwungu dostanie, to nie można go z parkietu ściągnąć)) Odpowiedz Link
zebra51 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:53 Mojemu sie wydaje, ze umie )) Przynajmniej stara sie chlopina. Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:56 ja też lubię tańczyc, ale niestety niezbyt dobrze mi to wychodzi....znaczy się niezbyt ladnie, ale kto mi zabroni...nikt nie ma odwagi, więc robię to co lubie, a co Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:57 a mój to urodzony tancerz ....buhahahahaha....ale liczą się chęci, co nie??? Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:58 właśnie mi się przypomniało.....najsłodziej wygląda jak robi młynczki pupcią swoją.......ale to tylko w zaciszu domowym.......normalnie umieram ze śmiechu, gdy tak tańczy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 10:19 mojemu się nawet nie wydaje, on wie)))) Ata nie przesadzaj!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:47 Atko i co znowu chcieli ci się .....spuścić z baalkonu??????????)))))))) Sabi nie...kazali mi chomilię pisać wyobrażasz sobie?????? mi chomilię... a ja chcialam uciec do domu do Tomka a oni nie chcieli mnie wypuścić..teraz to smiesznie brzmi, ae wtedy obudziłam się z krzykiem i jak Tomcia zobaczyłsm to się w niego wczepiłam jak małpiatka z placzem....aaaaaa głupie sny...kiedys mi się śniło, powiem więcej, obudziłam się i patrzę Tomek leży taki nieruchomy, taki....szary , nieruchomy...kurde jak ja wrzasnełam.... byłam przekonana, że ona nie żyje... zaczęłam mgo szarpać, płakać...się chłop zdziwł....no ale jak mówiłam, on nei am nudnego życia ze mna)))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:50 hihihihihihi...nie tym razem nikt mi się nie spuszczał z balkonu, a buszował po )))))))) Odpowiedz Link
anneczka78 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 09:59 Hehe... mnie się śniło, ale juz jakiś czas temu, że latałam nad Łodzią na swoim własnym balkonie, który oderwał sie od bloku i działał tak na zasadzie latającego dywanu... Świetnie było! Bardzo kolorowo Innym razem za to miałam senną jazdę in minus, że unieważnili po latach moją maturę z matematyki i muszę się znowu przygotować i zdawać. Naprawdę zdrowy mózg by tego wszystkiego nie wymyślił... Odpowiedz Link
pszczolaasia Anneczko ja kiedyś bryczka jechalam na maturę.... 01.07.05, 10:20 i kuwa nie zdąrzyłam) oczywiście sniło mi się to parę lat po zdaniu matury)) niezbadane są wektory myslowe naszego mozgu)))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Anneczko ja kiedyś bryczka jechalam na maturę 01.07.05, 10:21 a mi się matura nigdy nie śni.......za to mojej mamusi do teraz ))))))) Odpowiedz Link
zebra51 Re: Bryczką??? Na mature??? 01.07.05, 10:24 No Pszczoła, ja Cie kocham normalnie ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Bryczką??? Na mature??? 01.07.05, 10:29 no ze wsi jechalam...od rodziny..kumacie...PKS mi zwiał i bryczka byla wolna tylko a woźnica nawalony...obudziłam się taka wścierwiona, że szok...ale na szczęście się obudziłam)))))))))) Odpowiedz Link
sabi35 Kuba 01.07.05, 09:58 A co wam się ci Kubańczycy tak śnią? Od nich się można ... uzależnić, ale niektórzy to prawdziwi ss..yny. Natomiast mój K twierdzi, że uzależnić to się można od ... Polek . Takie pomieszanie katolickiej skromności i zepsucia. Odpowiedz Link
zebra51 Re: Kuba 01.07.05, 10:01 Sabi, czasem pofantazuje o takim rozbuchanym, temperamentnym i smaglym... Ale jak spojrze w te wierne i rozesmiane slepia Osobnika Zakontraktowanego, to z kim mi bedzie tak dobrze??? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Kuba 01.07.05, 10:10 No, mój nie jest smagły ani trochę, ja opalam się szybciej Ale temperamentu to ma ho ho. Dobraliśmy się jak w korcu maku Odpowiedz Link
patka05 Re: KAWAAA 01.07.05, 10:15 Ja też już po kawce i po śniadanku, a teraz popijam kefirek To mój nowy zdrowy zwyczaj żywieniowy- rano kefirek, wieczorkiem jogurcik naturalny. Może żadne świństwa nie będą się mnie imać dzięki temu Odpowiedz Link
bania79 Re: KAWAAA 01.07.05, 10:19 napewno nie zaszkodzi Patko! ja na śniadanie zjadłam michę gniecioonych truskaw, a teraz w biurze juz jedną bułeczkę z pasztecikiem...mniam! Odpowiedz Link
jedna_chwilka a moj 01.07.05, 10:03 się dziś obudził i mówi: to co? dziś błyskoteka? - no uśmiałam się dodam tylko, że mojemu muzyka w tańcu zupełnie nie przeszkadza... Jołaśka tak długo robi czy jak? Zebra - helloł bella Odpowiedz Link
zebra51 Re: a moj 01.07.05, 10:05 Bandziorno chwilko Pewnikiem poleciala zawiezc do badania Odpowiedz Link
bania79 Re: a moj 01.07.05, 10:07 wiem cos o takich, co to im muzyka w tanscu nie przeszkadza... 3 miesiące pierwszy weselny taniec ćwiczylismy, a wyszlo jakbysmy z biegu na parkiet weszli! katastrofa.. takie gibanie! zeberka, dawno cię nie było! jak "sprawy"? Odpowiedz Link
zebra51 Re: a moj 01.07.05, 10:10 Baniu, sprawy sie kreca wlasnym tokiem. Nie mysle nadto nad nimi. Jak mnie cos zakloje, to moze wtedy Bardziej mnie teraz zajmuje szukanie chaty i zakup biletow na czarter na Teneryfe Odpowiedz Link
bania79 Re: a moj 01.07.05, 10:18 ło jeja, to superaśnie z tą teneryfą. Wyspy Kanaryjskie są piękne. Ja byłam na Lanzarote i Fuertaventure. Co do ułuć to mam podobne odczucia. Nieco większy spontan w "te" dni, ale bez podniety! W przyszłym miesiącu idę do doktoreka dowiedzieć się czy aby ze mną wszystko w porządalu... Odpowiedz Link
zebra51 Re: a moj 01.07.05, 10:23 Atko, to tylko plany czekam na jakas super oferte. Planuje urlop za dwa tygodnie i mam nadzieje, ze cos w tedy sie pojawi. Polskie lotniska maja drozsze oferty i licze na cos z Drezna. Z Wroclawia jest tam rzut beretem, blizej niz do Warszawy, czy Poznania. A jak nie, to Baltyk wita Odpowiedz Link
bania79 Re: a moj 01.07.05, 10:25 A powiem ci zeberko, że swojego czasu lecieliśmy z Berlina i tam warto zakoczować w hoteliku przy lotnisku, bo z dnia na dzień sa oferty za śmieszne pieniądze. Oczywiście last minute, więc tak naprawdę nie wiesz do jakiego "kurortu" trafisz, ale muszę tak kiedyś zaryzykować... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dębki? 01.07.05, 10:35 no to się obaczy)może wskoczę na likend)) a gdzie będziecie się zatrzymywać? bo my zawsze na Kaszubie... Boszsz uwielbiam to miejsce)) Odpowiedz Link
zebra51 Re: a moj 01.07.05, 10:25 No na Krzykach bylo by najlepiej. Okolice Przyjazni sa fajne, ale robi sie tam blokowisko, tak samo jest na Oltaszynie A marzy mi sie jakis strych na Grabiszynku, oj to by bylo fajne. Odpowiedz Link
zebra51 Re: a moj 01.07.05, 10:26 A na T. mamy znajomych, wiec do szczescia potrzeba nam tylko biletow na samolot. TANICH Odpowiedz Link
bania79 Re: a moj 01.07.05, 10:32 Ja mieszkam na Gaju Południe! Superaśna okolica, chociaż blokersi niedaleko... Jest 5 deweloperów obok siebie: Spectrum development, Atal, Triada, Osada i Mój Dom. Fajnie i cicho... Odpowiedz Link
annalalik Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:08 parabola.hopto.org/foty/nice_warm_pussy.jpg . Odpowiedz Link
patka05 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:18 Słodkie A moja przyszła kocia mama to teraz taka przylepa! W ogóle z kolan by mi nie schodziła I samo głaskanie i mruczenie jej nie wystarcza, ciągle się ociera i patrzy taka rozanielona z przymróżonymi oczkami Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:24 Jagoda ty to jak zwykle w sedno utrafisz))))))) się oplulam ze smiechu.... żeby Pan Asi wiedział, że my tu za nią kciukasy czymiem... nic więcej nei powiem)) Sabi myslisz, ze my takie pomieszanie skromności i rozpusty jesteśmy? że nieśmiala jestem to wiem, ale skromna?????/ chyba nie... manię mam iwlekości..a wiadomo nie od dziś, że ja to cała Polska buhhhaaaa))) Zeberko... taki mulacik...taka czekoladka... rormalnie...kumam o co chodzi)) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:27 Mulaci i murzyni mają zwykle bardzo nieprzyjemną skórę w dotyku. Mój facet np nie rozumie dlaczego Europejczycy mają takiego bzika na punkcie mulatek. Odpowiedz Link
ata76 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:31 bo apatycznie wyglądają ))))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:34 A mój twierdzi że nie ma nic piękniejszego od białej kobiety o miękkiej i delikatnej skórze i delikatnych włosach (wszędzie) i pięknym własnym zapachu. One są tam fioletowe, wiecie o tym? Odpowiedz Link
zebra51 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:35 Co??? gdzie??? jest fioletowe??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:36 nooo taaaaammmm Zebra proszszsz Cię...no na wiesz..tam gdzie Jagoda się brokatem pryska))) Odpowiedz Link
zebra51 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:37 Tammm???? Fioletowo??? Ło Dżizas Krajst! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:49 jo!!!!! my jesteśmy różowe... mój mąż oprócz rozlicznych talentów miał możliwość poznać eeeeee....różne nacje ....w różnychn konfiguracjach i o czarnulkach wyraził się trochę inaczej niż Kubańczyk Sabi, mniej pochlebnie...powiedziałabym tak- powiedział, że Polki pieknie pachną...no ale od czasu jak mnie poznał, to wącha tylko jedną Polkę)) lon trochę szalał..jak mnie poznał to się ustatkował..gupek... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:51 Mój twierdzo to samo, że mają sztywne włosy (wszędzie), grubą skórę, niezbyt subtelny zapach i są fioletowe A ten twój facet to taki doświadczony? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:53 jo...szkoda gadać... miał młodość durną..zanim mnie pozanał się ustatkowal)) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:32 ale z daleka ładnie wyglądają)) ja tam jednego tylko w dłoń dotykałam, bo pracuje tutaj u nas w biurowcu i zawsze częśc daje na powitanko, ale jest raczej...średniej urody))) a mój Misiek ma skórę przyjemną w dotyku, więc... taaaakkk.... Odpowiedz Link
ata76 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:40 to jest chyba tak, że przeciwieństwa się przyciągają....czili bialym podobają się mulatki i odwrotnie Odpowiedz Link
sabi35 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:46 Mój facet jest jak najbardziej biały )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:49 no widziałysmy na foto)) Odpowiedz Link
ata76 Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 10:53 ale to było takie uogólnienie, chodzi tez o różne kultury itepe......mi się osobiście podobają Włosi, a też są biali ))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Coś słodkiego dla miłośnikow zwierzaków 01.07.05, 11:02 ona się kocha w boskim Georgu Clooneyu, czy jak on się tam piszę...no przyznam ... oglądałyście Bracie gdzie jesteś? jak on tam chodzi z ta siateczką na głowie... rusza mnie, po prostu rusza mnie)) Odpowiedz Link
zebra51 Re: Mnie tez rusza 01.07.05, 11:04 ) I jeszcze Baia z FC Porto mnie rusza. No i jeszcze niejaki D. Odpowiedz Link
bania79 Re: Mnie tez rusza 01.07.05, 11:07 ale wiecie, pracowałam z paroma Portugalczykami i tez potrafią być brzydalami... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Mnie tez rusza 01.07.05, 11:09 Wierzę, ale drużyna piłkarska wygląda jak chór amorków o smagłych twarzach i błyszczących lokach. Mam słabość do niewielkich brunetów. I lubię jak facet ma trochę dłuższe włosy. Odpowiedz Link
zebra51 Re: Dowód... 01.07.05, 11:11 www.fortunecity.com/olympia/agassi/918/fotos/porto5.jpg Czyż on nie jest słodki? Odpowiedz Link
ata76 Re: Mnie tez rusza 01.07.05, 11:10 jak w każdej nacji Banieczko zdarzają się wyjątki od reguły ))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mnie tez rusza 01.07.05, 11:13 bywają czasem nwet brzydkie Polki, choć ja nie znam osobiście, szystkie są piękne, nawet ja))) Sabi ja się przyznam mnie podnieca lysina, lub krotkie szczeżenie) normalnie lysa glaca mnei rozwala..nie wiem czemu..i piwne oczy mego mężą... Odpowiedz Link
zebra51 Re: siateczki widac troszke... 01.07.05, 11:07 www.imdb.com/gallery/ss/0190590/Ss/0190590/5?path=gallery&path_key=0190590 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: siateczki widac troszke... 01.07.05, 11:10 Zeberko dziekuje))))))))) się wruszyłam))))) mi się podoba Johby Deep, i boski Keanu Reevs, czy jak on się tam piszę..no podoba mi się..poza tym jestem wielbicielką Paul Newmana, te oczy stalowe...całkiem jak mój gin.. im starszy tym lepszy))) znaczy Paul))) gin to nie wiem..... Odpowiedz Link
ata76 Re: siateczki widac troszke... 01.07.05, 11:12 eeeeeeeee Newman jesl błeeeeeeeeeeeeee ale zapomniałaś Pszczoła o boskim Van Dieslu,czy jak go się tam pisze!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: siateczki widac troszke... 01.07.05, 11:14 Ja kocham starego Seana Connery (ale dopiero jak się zestarzał po Jamesie Bondzie). Jaki on ma głos! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: siateczki widac troszke... 01.07.05, 11:26 każdy kocha Seana, za wszystko a Vin...no tak ten głos.... ooo bejbe... Odpowiedz Link
cytrusowa aaaaaaaaa 01.07.05, 10:26 wy to macie sny - ja tego nie rozumiem a jakie myśli...co to za myśli, Jagódko i Atko, ze sie nie dogadamy??? Spoko, spoko - juz my nie będziemy mogły przestać gadać, zobaczycie! Dzis moj M ostatni dzień w gdańsku, powoli robi mi sie smutno, ale jakos nie dopuzczam tej mysli, ze jutro wyjeżdza. Sabi - dobrze kochana, ze juz dobrze! buzka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:33 kurde Magdo- do obaczenia wieczorem)))))ło matko... ale będzie jazda) Odpowiedz Link
bania79 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:39 ale macie fajnie noooooooooooooooooo ale ja tez tam do was wpadne, jesli urlop dostane od 1-14 sierpnia, to napewno do Gdanska choc na 2 dni wpadne do znajomych i do WASS!! Odpowiedz Link
ata76 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:42 Banieczko, ja w tym czasie też mam urlop, ale w zupełnie przeciwnym kierunku się wybieram, czili góry Odpowiedz Link
bania79 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:47 ojoj, ja tez musze cala Polske objechac: dziadkow w Krakowie, tesciow nad morzem i slub kolezanki w Czestochowie... Zamęczę się! Odpowiedz Link
zebra51 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:50 Chcialabym pojechac do Malborka, i do Wieliczki (nigdy nie bylam ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:52 Malbork jest piękny a Wieliczkę sama bym sobie obejrzała, bo nie byłam... ale, ale jak dobrze pójdzie to wakacje spędzimy na spotykaniu się ze sobą)) Odpowiedz Link
ata76 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 11:02 Wieliczka jest super...polecam Malbork też )))))))))))))))) Odpowiedz Link
bania79 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:54 Ja mam babunię w Wieliczce i nawet tam 3 lata mieszkalam... Odpowiedz Link
mama38 witam się słonecznie 01.07.05, 10:49 Sabi dobrze że już lepiej, nie pisałam ale moje kciuki już cierpną od trzymania Ania powiem brzydko - olej sny, rzeczywistośc się liczy i musi byc dobrze Asiulko oby badania wypadły pomyslnie Wszystkim imprezowiczkom weekendowym życzę wspaniałej zabawy) Niewymienione serdecznie pozdrawiam A ja wróciłam z USG i mam dobre wieści: na prawym jajniczku urosły sobie trzy pęcherzyki 22,18 i 14 mm, endo 8mm i tylko sluzu brak. dzis zaczynam Guajazyl to może cos się ruszy. Weekend zapowiada sie pracowicie ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: witam się słonecznie 01.07.05, 10:51 nononono...to jak się poszczęści to i trojaczki moga być)) Mamo... uważajciesz....i miłej pracy)) Odpowiedz Link
ata76 Re: witam się słonecznie 01.07.05, 10:51 Mama, to powodzenia....ojojoj to u Ciebie też będzie się działo!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: witam się słonecznie 01.07.05, 10:52 No przy takich wynikach to możecie nawet specjalnie się nie starać )) Odpowiedz Link
mama38 Re: witam się słonecznie 01.07.05, 10:55 martwi mnie tylko brak śluzu szyjkowego... Odpowiedz Link
sabi35 Re: witam się słonecznie 01.07.05, 10:57 Napewno jest, tyle że w szyjce. Jak plemniki będą w pobliżu to sobie poradzą Odpowiedz Link
sabi35 Re: sabi 01.07.05, 11:01 Będzie, będzie, czasem jest tylko w szyjce. Weź guajazyl albo lepiej acetylocysteinę (ACC) i dużo pij! Odpowiedz Link
anneczka78 Re: witam się słonecznie 01.07.05, 10:55 To trzymam kciuki... za Twoje pęcherzyki i .... wiesz za co Odpowiedz Link
anneczka78 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:53 Fajnie macie, naprawdę. Ja narazie tylko mam plany na łikend następny. Na łódce będziemy na Jezioraku. A urlop dłuższy w sierpniu dopiero... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:54 ach Mazury.... bylam tylko raz w Mikołajkach...szczerze mówiąc za dużo ludzi jak dla mnie, ale powiedzcie mi,czy Mrągowo to tez Mazury? chyba tak nie? no i tam mi się podobało)) Odpowiedz Link
anneczka78 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 10:56 Mrągowo to też Mazury. Jeziorak jest raczej na Warmii, czyli bardziej na zachód od Mazur. Pierwszy raz tam będę. A propos Warmii - Malbork rzeczywiście warto zobaczyć, najlepiej z przewodnikiem. 4 godziny po tym zamku się chodzi, ale nudno nie jest Odpowiedz Link
ata76 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 11:06 dla mnie w Mrągowie też jest zbyt duzo ludzi...chodzi mi o piknik country.....i ta muzyka....nie dla mnie niestety....ale mój M był swego czasuu bywalcem na piknikach i mówi, że kiedyś był dużo lepszy klimat niż obecnie....zresztą po tamtych czasach ma wiele znajomości takich telewizyjnych...oczywiście nie utrzymuje kontaktu, ale zna wiele znanych twarzy, ale tylko dla tego, że właśnie ponoć kiedyś wszyscy jakoś bardziej się integrowali...pili razem pifko...spiewali piosenki itepe Odpowiedz Link
bania79 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 11:08 ja na Mazurach nigdy nie byłam...aż wstyd się przyznać. Ale ja się boję, że mnie tam komary zeżrą, bo my z A. to mamy taką "słodką" krew, że żaden obok nas obojętnie nie przeleci... Odpowiedz Link
ata76 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 11:09 na mnie też komary lecą, ale tam wcale mnie nie atakowały....a normalnie to potrafię spucnoąć po ugryzieniach Odpowiedz Link
bania79 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 11:10 no ja też, mam takie odczyny, jakbym normalnie się czegoś alegogennego najadła... kurcze, popracowac muszę Odpowiedz Link
anneczka78 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 11:13 Oj wiecie, że ja też! Od dzieciństwa mnie tak lubią, a ja oczywiście puchnę... Odpowiedz Link
bania79 Re: aaaaaaaaa 01.07.05, 11:32 ja nie mam radia w robocie... kurde, pracowawać miałam Odpowiedz Link
jedna_chwilka ja nie wiedziałam, że 01.07.05, 11:50 Jołaśka to długodystansowiec, dusi tego M i dusi kurde do ostatniej widzę kropli.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co moze oznaczac 01.07.05, 12:05 ja tak mam przy grzybku niestety... teraz wlasnie...to czuję...i dlatego kuwa musze iść..do przystojniaka. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co moze oznaczac 01.07.05, 12:07 ale ja piszę, że to u mnie oznacz agrzybka, nie wiem czy w medycynie istnieje coś takiego jak pieczenia jajnika, ale mój gin się mnie pyta, czy czuje cos takiego, więc mu odpowiadam, ze tak i on jest w domu) Odpowiedz Link
sabi35 Mam grzybka 01.07.05, 12:18 właśnie dzwoniłam do gina po wyniki i wychodowali mi jakiegośn grzybka w laboratorium. K pognał po receptę. To dlatego tak mnie tam piecze. To moja premiera grzybowa. Zresztą lekarka w szpitalu stwierdziła że stawia na infekcję. Odpowiedz Link
bania79 Re: Mam grzybka 01.07.05, 12:19 łojeja, ale dobrze, że wiedzą już co jest... teraz wyleczyć i będzie dobrze! nooo to tylko grzybek wkońcu Odpowiedz Link
ata76 Re: Mam grzybka 01.07.05, 12:25 no właśnie, najwazniejsze, że wiadomo co jest, a z grzybkiem można zawsze walczyć....tylko nie mam pojęcia jak to się ma do ciąży.... znaczy leczenie mam na myśli oczywista...ale Ty Sabinko pewnie wiesz Odpowiedz Link
sabi35 Re: Mam grzybka 01.07.05, 12:27 To już pozostawiam lekarzowi. Właśnie zjadłam makaron z sosem pesto i kitekata Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mam grzybka 01.07.05, 13:07 Kitiket...my z Atą, mimo, że słodyczy nie jadamy Kitykety pożeramy) ale mi się rymło)) Sabi to dobrze, masz leki tera będzie tylko lepiej a jesli chodzi o grzybice to syszalam, ze w ciąży bardzo częste nieprzyjemne, ale częste niestety... wrrr... jak se pomyślę, to mnie ściska... Odpowiedz Link
jedna_chwilka od tej pory 01.07.05, 12:37 tylko komorka, wychodze juz!!!! przed wyjazdem musze jeszcze szefowej cos zalatwic 6 laski ściskam w pasie Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: od tej pory 01.07.05, 12:39 Jagoda, ja widzę, że Ty wciąż urobiona. Dziewczyno!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 12:38 No może w końcu będę miałam więcej niż tylko chwilkę wolnego w pracy. Sabi ))) trzymaj się dzielnie, nie dawaj się żadnym tam grzybkom i innym paskudom. Kruszynki trzymają kciuki )))))))))))))))) za wszystkie trzymają!!!!!!!!!!!!!!!!! Ania piękny ten wykresik..... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: 6 Kruszynki!!!!!!!!!! 01.07.05, 13:02 jak najbardziej w porządeczku )))))))) zwłaszcza w weekend hihihihihihi żadnych dolegliwości nie mam, trochę nadal chce mi się spać, ale nawał pracy powoduje adrenalinkę więc jakoś się trzymam. Odpowiedz Link
ata76 Re: 6 Kruszynki!!!!!!!!!! 01.07.05, 13:05 jeśli chodzi o senność to rozumiem doskonale.....hihihihhi a tak poważnie, to super Kruszynko, że u Ciebie wszystko ok!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 6 Kruszynki!!!!!!!!!! 01.07.05, 13:04 Jagoda czekamy)))) Kruszynki nasze dwie się pojawiły))))))))) i jak tam))) Sabi grzybek to nie problem chyba... lekarze wiedzą co robią, więc szystko będzie oki doki))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 13:03 berek, berek. No ja Ci mówię, piękna ta tempka A jak się czujesz? Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 13:10 Czuje sie dobrze. Zaraz ide znow na spacer, bylam juz na zakupach. Uspokoiłam sie po nocce Teraz troche mi sie chce spac ale 2 kawy ne wypije Ciesze sie ze u Ciebie ok ))) Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 13:14 Ok - ja lece z psiakiem na spacer a potem jeszcze do mamy kawe jej zaniesc Juz raz bylam u niej w pracy bo jej sniadanie zrobilam ) No ale kawke jeszcze chce No to polece - a co ) Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 13:14 Widzę, że pod koniec tygodnia aktywność na forum znacząco wzrasta)) No i humorki jakies tez lepsze - fajnie, fajnie))!!! Odpowiedz Link
zebra51 Re: Piszcie cos, bo mi sie w pracy nudzi! 01.07.05, 13:52 A poczytałabym cos podnoszacego na duchu i wprowadzającego w weekend! Moze jakies dowcipy? Odpowiedz Link
asiulka1976 eehhh 01.07.05, 13:56 Polecialy talerze .......... badanko odpuscil, klotnia sie skonczylo! Dzis przyjezdza jego kuzyn do nas a jak taki humor ze najchetniej lezalabym pod koldrą a nie skakała przy nich i wiecie co tak zrobie to jego kuzyn niech sie nim zajmie a ja pojde sobie na spotkanko !!!!!!!!!!!!!!! IDE !!!! BEDE !!! Jutro andrzej jedzie do olsztyna nie wiem co z kuzynem, niech cos wymysli ja mam szkole a na wieczor umowilam sie z kolezanka w d... mam i jego i kuzyna (moze jutro pojedzie hhmm) mam dosc musze odpoczać, moze gdziej pojade sobie sama hhmmm nie chce mi sie jego ogladac OSZUSTA !!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: eehhh 01.07.05, 14:12 Asiulek kochana emocje, emocje... bejbe po prostu ściskam Cię... jestem z Tobą a jak przyjdziesz to Cię usciskam za wszystkie czasy!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: eehhh 01.07.05, 14:18 Asiulko - wyładuj sie na błyskotece. Siedzenie w domku chyba nic nie da. Ja cie ściskam mocno - zreszta wiesz... **** Odpowiedz Link
ata76 Re: eehhh 01.07.05, 14:44 Asiulka......Ania ma rację, może własnie błyskoteka bedzie dobrym pomysłem.....wyskaczesz się i to czasami pomaga ściskam póki co wirtualnie , i mam nadzieję, że będę miala okazję zrobić to dziś na spotkaniu Odpowiedz Link
asiulka1976 pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:13 mam do oddania duphaston 34 tabletki w starym opakowaniu i wieksze od tego nowego (to jest ten sam ale inny wyglad ma) wazny do konca roku oraz 29 tabletek malutkich wazne do 2008 roku. Duphaston 10mg firmy SolVay Pierwsza osoba ktora odpowie i bedzie chciala to wysle ) Ps. sobie zostawilam 3 opakowania (zapas) moze tez oddam zobaczymy co gin powie po wakacjach ) Odpowiedz Link
sabi35 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:26 Co macie na obiad? Ja miałam makaron z sosem pesto, ale największą ochotę mam teraz na ... typowo polskie potrawy z dzieciństwa. Zjadłabym pierogi ruskie i ptasie mleczko na deser. Ostatnio jadłam młode ziemniczki z koperkiem i kwaśnym mleczkiem. Dobrze że niedługo przyjeżda moja mama Odpowiedz Link
annalalik Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:30 Ja dzis mam tradycyjny piatkowy obiadek - ziemniaczki, rybka ) mniem A teraz zajadam chrupki i BOUNTY )) a wogole to mi oprycha jakas wyskoczyla wiec chyba lepiej zebym nie zaszła w tym cyklu co? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:32 posmaruj Zoviraxcem i od razu przejdzie. na tym etapie w razie czego się nic nie stanie Odpowiedz Link
annalalik Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:35 Nie mam zoviraxu - poza tym on na mie nie dziala. U mnie dziala cebula i Vratizolin )) I mnie kłuje w jajnikuuuu kurka Odpowiedz Link
annalalik Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:36 To chyba nie jajnik tylko przejedzenie ) Odpowiedz Link
ata76 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:49 to jest maść cynkowa????? bo na mnie kiedyś działala, ale nie jestem pewna jak to się nazywało Odpowiedz Link
annalalik Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:54 nie - to jest masc na opryszczke - dziala podobnie jak zovirax tylko 3 razy tansza Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:31 ja mam własnie dziś na obiadem mlode ziemniaczki z koperkiem i maślaneczką...i do tego będzie jajeczko sadzone))) Asia wpadnij pewno kochana) Odpowiedz Link
zuzia36 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:40 cześć ponownie!!!!!!! Ale miałam zapierdziel..... normalnie nogi mi odpadły A ja na obiad mam młode zmieniaczki, koperek i zsiadłe prawdziwe krowie mleko A po obiadku wizyta u koleżanki. Asiu już sie cieszyła, że Ci sie z mężem udało, od kiedy pamiętam prosisz go żeby zrobił te badania, normalnie uparty jak osioł, ręce opadaja, trzymaj się i bądz dzielna ******** Sabi a jak Ty sie czujesz, co z plamieniami?????? może pisłąś prędzej ale nie dam rady tego przeczytac dzisiaj Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:44 a ja na obiad mam kalafior a maz niech se sam cos zrobi (pewno KFC zamowi) Odpowiedz Link
ata76 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:45 a ja nie wiem co mi dziś M przygotuje, bo siedzi dzi domku, bo ma wolne....nie wiem, mam nadzieję, że w ogóle coś Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:48 uwielbiam )) juz dwa sie zamrozily na zime )) a na niedziele zrobie sobie........ kalafiorek ) co z Panami to nie wiem ich sprawa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:49 nosz ja ją rozumiem... kalafior uwielbiam taśmowo..mogłabym nic innego nie jeść... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:50 rozumisz napewno ASIE tak maja hihhihi Odpowiedz Link
ata76 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:52 nosz muszę się tez odezwać....kalafior moja miłość ...oczywiście jeśli chodzi o jedzenie Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:51 ide trosze sprzatnąć bo zaraz beda chlopaki i przenosze sie do malego pokoju (bez kompa bbuuuu) albo powoli bede sie szykowac na impre wieczorna ) Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:53 Super zabawy Asiu))!!! I spróbuj troszkę odreagować!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:53 ja też spadywuję szykować się....papapapapapapa pamiętajcie dziewczynki.....nie wyglądam tak jak na zdjęciach....rzeczywistość jest dużo gorsza....więc porszę nie uciekać Odpowiedz Link
annalalik Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:55 Fcale ze nie ATA!!! Ja Ciem widzialam i mowie ze jestes superowa babeczka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:53 Asia nie ma smiacia..kiedys w chinski9m choroskopie wyczytalam, ze kobiety Joanny, (w chińskim odpowiedniku) uwielbiają kalafior z warzyw, arbuzy z owoców i konwalie i bez z kwiatów...i powiem ci jakby mnie kuwa znali))))))))) kończę..lecę do domu!!!!!!!!! do zobaczenia wieczorkiem)))))))))) papatki laseczki!!!!!!! Sabi.... ściskam cie na likend!!!!!1 nie wiem kiedy zajrzę do Was, ale do poniedziałku i przez najbliższe 8 miesięce ma się nic nie zmienić, znaczy ma być dobrze!!!!!!!!!!! jak cię tofam zrób to dla nas, i dla Was)))) pozostałe dziewczyny pozdrawiam)))))))))) Odpowiedz Link
zuzia36 uciekam do domku 01.07.05, 15:05 miłego dnia kochane i weekendu, a i spotkania (pamiętajcie o foto) ********* Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 14:58 ano prawde pisza w chinskim horoskopie naprawde cala prawda )) arbuzik teraz musowo , pol zjadam dziennie hiihhiihih Odpowiedz Link
annalalik Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 15:00 Ja ostatnio tez arbuzik i nektarynki mniammm A na wieczor sobie kupilam piweczko imbirowe - choc tak sie z Wami polacze Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 15:02 Extra, że macie okazję i możliwość się spotkać!!! Poznań łączy się wirtualnie...)) Odpowiedz Link
annalalik Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 15:04 Agnieszka ja tez zaluje ze mnie z nimi nie bedzie ale mysle ze kiedys nadrobimy ) Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 15:09 Też mam taką nadziję Aniu))!!! A wtedy to dopiero sie będzie działo!!! Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 15:09 Też mam taką nadzieję Aniu))!!! A wtedy to dopiero sie będzie działo!!! Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: pisze najpierw tutaj 01.07.05, 15:10 Ups..., cos mi komputer zaszalał!!! Ale w sumie, jemu też czasem wolno Odpowiedz Link
annalalik A ja ide obiadek robic :) 01.07.05, 15:07 Rybka bedzie - pychotka - uwielbiam Odpowiedz Link
jedna_chwilka nie uwierzycie 01.07.05, 15:13 jestem, wrocilam na chwilke bo mi jakos sie zle czas wyliczyl Odpowiedz Link
sabi35 Dla niewrażliwych 01.07.05, 15:21 Zobaczcie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=25690845&a=25690845 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 17:38 ło matko jak ja się denerwuje..czekalam na tą chwilę kupę czasu a teraz mi się ręcę trzęsą..mam nadzieję, że nie uciekną na mój widok... Ania czy ty sie też tak denerwowałaś na spotkanię z Atą?????? Odpowiedz Link
annalalik Re: nareszcie piątek!!!!! 01.07.05, 18:26 Nie denerwowałam się Pszczółko Przecież nie ma czym - to fajne babki przeciez Odpowiedz Link
annalalik HEJ - jest tu ktoś???? 01.07.05, 19:59 Cholera... zaczelam plamic 21 dc Nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link
patka05 Re: HEJ - jest tu ktoś???? 01.07.05, 20:05 Ja jestem. Aniu, może to plamienie implantacyjne?? Czas po owu by się zgadzał... Jeśli tak to do jutra powinno zniknąć. A jak z duphastonem? Ile bierzesz? Nadal pół? Masz możliwość skontaktować się (np telefonicznie) z ginem? Tylko staraj się nie denerwować... Choć wiem, że to trudne. Buzi Odpowiedz Link
annalalik Re: HEJ - jest tu ktoś???? 01.07.05, 20:15 Patka ja biore po 1/2 tabl duphastonu nadal. Plamienie pojawilo sie przez chwilke - taka brudna krew i juz nie widze by cos sie dzialo. To moj 7 dpo (wg mnie). Wczesniej mnie tak dziwnie kłuło w podbrzuszu a pozniej plamic zaczelam. Nie wiem czy to ma znaczenie ale to bylo po pukanku... moze za mocno cos robilismy? Nie wiem... eh... nie chce sie nakrecac... Odpowiedz Link
patka05 Re: HEJ - jest tu ktoś???? 01.07.05, 20:25 Może to faktycznie plamienie implantacyjne Jeśli do jutra nie wróci to powinnaś być spokojna. A jeśli się boisz to zwiększ dawkę duphastonu (ja bym tak zrobiła). To może również mieć związek z przytulankiem, ale zwykle jest wtedy niegorźne. Może przedzwoń do gina i zapytaj co masz robić? Na pewno będziesz spokojniejsza. Odpowiedz Link
annalalik Re: HEJ - jest tu ktoś???? 01.07.05, 20:28 Klinika juz nieczynna a gdzies posialam jego komorke. Sprobuje jutro wziac wiecej dupka. Nigdy tak nie mialam. Najwyzej tak wczesna plamienie zwiastowało @.. Nawet sie zapotpaskowałam ale juz nic nie widze na podpasce. I to klucie juz przeszło... No ok - wytrzymam do jutra. Jutro wezme cala dawke dupka i obaczymy Odpowiedz Link
patka05 Re: HEJ - jest tu ktoś???? 01.07.05, 20:32 Cza wierzyć, że będzie dobrze Fajnie, że już się uśmiechasz )) Odpowiedz Link
annalalik Re: HEJ - jest tu ktoś???? 01.07.05, 20:35 Wystraszylam sie troche, ale juz chyba jest ok. Narazie juz nie plamie.. Odpowiedz Link
patka05 Re: HEJ - jest tu ktoś???? 01.07.05, 21:14 Fajnie masz Też bym się napiła ale mnie coś gardziołko pobolewa więc wolę nie pić zimnego piwka (a ciepłe jest feee . Łyczek też za mnie poproszę Odpowiedz Link
swaihwe Boże! Przeżyłam!!! 01.07.05, 21:09 Hello Bejby, Pamiętacie jeszcze mnie? Ech, no chyba tak, co? Boże - przeżyłam ten tydzień! Mnóstwo pracy w pracy i po południa zajęte. Wrrr. Nawet nei wiem co u Was się dzieje.... Wczoraj na dodatek żegnałam swojego nauczyciela, który wyjeżdża z Polski na zawsze i była impra do 3 nad ranem. A dziś - na 9.00 rano do pracy. Ale.... Urlop zaczynam, tadaam!!!!! Właśnie się pakuję i frrruuuu nad morze jutro rano. Kochane, co u Was? Przecież nie nadrobię zaległości w czytaniu - mnóstwo tego. Błagam, skrót jakiś proszę Odpowiedz Link
patka05 Re: Boże! Przeżyłam!!! 01.07.05, 21:13 witaj Dziewczyny dziś imprezują na pomorzu Odpowiedz Link
swaihwe Re: Boże! Przeżyłam!!! 01.07.05, 21:22 No to fajnie mają. Ha! Może ja jutro do nich dołączę, jak impra się przedłuży Odpowiedz Link
annalalik Re: Boże! Przeżyłam!!! 01.07.05, 21:59 Czesc Magda ) Ja wlasnie zjadlam pizze i wypilam piweczko. jeszcze lekko chyba plamie ale to wyglada na resztki z szyjki... choc nie wiem co bedzie jutro. Odpowiedz Link