mala781 04.07.05, 13:54 czy tez tak miałyscie...podczas ciąży (poronienie w 8 tyg.)tez to czułam...dzwny metaliczny smak w ustach....czy to może być oznaką ciąży...i dlaczego tak się dzieje>? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_7 Re: Dziwny smak w ustach 04.07.05, 23:24 Tak, spotkałam się z wieloma opisami tego zjawiska, np. tu: www.babyboom.pl/dzieci_0_2/ciaza_i_porod/kalendarz_ciazy_hit/kalendarz_ciazy_i_trymestr.html pod opisem 5 tygodnia pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
skatka Re: Dziwny smak w ustach 11.07.05, 17:33 Ja też czułam taki bardzo charakterystyczny metaliczny smak w ustach ale na samiutkim początku ciąży.Wtedy nie miałam pojęcia co się dzieje, jednak zapadło mi to doświadczenie w pamięć bo intensywnie staraliśmy się o dzidziusia(brałam nawet leki na pobudzenie owulacji) więc uważnie wsłuchiwałam się w siebie.Może ma to związek z chormonami?... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Dziwny smak w ustach 11.07.05, 18:10 Ja nie miałam takiego czegoś,ale wiem że coś takiego może byc objawem ciąży. Odpowiedz Link