Dodaj do ulubionych

Biały jeleń

29.08.05, 22:59
Czy ktoś z Was używa do mycia okolic intymnych? Na wątku cebulowym czytałam o
tym relikcie z poprzedniej epoki... Dziś kupiłam to cudo w wersji płynnej i
stałej... Tylko boję się spróbować, od wieków wmawiano mi, że takie cuda mają
zle PH... Potrzebuje jakoś wspomóc organizm... Ciągłe swędziawy...
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: Biały jeleń 29.08.05, 23:06
      och..no dobra..bawełniane majciory..najlepiej bokserki, zero stringów, szare
      mydełko, zerto slodyczy (toi najlepsze) codziennie coś do zjedzenia co ma żywe
      kultury bakeryjek, nienawidzę jogurtów, więc maślaneczka moze być..i od paru
      miesięcy z jedną krótką przerwą mam spokój z panią G. smile) pozdrawiamsmile))
      naprawdę nie używajcie dziewczyny do tego celu cebuli...ani czosnku.. serio-
      serio...
    • kawka74 Re: Biały jeleń 30.08.05, 08:03
      Użyłam raz. Nigdy więcej.
    • asiulka1976 Re: Biały jeleń 30.08.05, 10:53
      a ldeczego skoro masz problemy nie kupisz lactacdu
      www.gsk.com.pl/produkty/Lactacyd.html ja polecam !!!!!
      mam i emulsje i plyn surprised)
      • kamelia111 Re: Biały jeleń 30.08.05, 11:11
        Kochana, używam Lactacydu od kilku lat i zaczynam podejrzewać, że mój organizm
        przesał go tolerować. sad Mąż sugeruje, że Lactacyd zaczął mnie uczulać...
        Ostatnio ciągle coś nie tak. Leczyłam chlamydie, grzyby...
        Używam Lactacydu, Lactovaginalu i Tantum Rosa + oczywiście zalecone przez ginkę
        leki... Ciągle swędzenie wraca.
        • eszi Ja używam 30.08.05, 11:14
          używałam wcześniej masę innych super extra płynów i czego się dało -
          przerzuciłam sią na Białego ze względu na swędzenie całego ciala - pomogło i
          przy okazji zauważyłam że nie mam już upławów.. czyli jakiś skutek jest....
    • mar79b Re: Biały jeleń 30.08.05, 13:33
      Dziewczyny!!! Uświadomcie mnie co to jest takiego ten Biały jeleń, bo może i mi
      pomoże na te upiorne swędzoty. Ale co to jest?!
      • marzonko Re: Biały jeleń 31.08.05, 00:29
        To tzw.szare mydło,choć de facto jest białe. Ja używam do ręcznych przepierek
        (mam uczulone ręce),czasami,zamiennie do mycia twarzy,a do higieny int.od lat
        uzywam żelu Lirene z lukrecją(to chyba jedyna przyswajalna przeze mnie postać
        lukrecji!)i nigdy nic mi się nie przytrafiło. Czasami,rzadko używam zwykłego
        mydła,jakie akurat jest pod ręką i też nigdy nic mnie przykrego nie spotkało.
        Co wy z tymi problemami? A może korzystacie z ogólniedostępnych toalet(np.w
        pracy) i siadacie na desce i stąd te problemy?
        • kamelia111 Re: Biały jeleń 31.08.05, 11:30
          No coś Ty! surprised Ja to nawet mam taką fobię, że i u teściów na desce nie
          siadam... big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka