mala781 02.09.05, 07:28 zrobiłam wczoraj test i sa dwie kreseczki... po poronienieu (zabieg w kwietniu) jestem w ciąży... szczęśliwa...trochę z obawami jak to bywa ...pozdrawiam i życzę wszystkim najlepszego.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgo1001 Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 07:40 wielkie gratulacje!!!!!!!!!! To cudowne i cieszy po stokroć bardziej, bo spełnia się nadzieja, że jeszcze bezie dobrze po poronieniu. I jest Oby tym razem było dobrzez zakonczonym sukcesem Tego życze i tobie i sobie i wszystkim dziewczynam , którym przytrafił się ten bolesny problem - poronienie. Ja równiez jestem w czerwcu po poronieniu, a za pare dni zaczynam wreszcie cykl, w którym zabieramy sie do roboty- odliczałam dni w kalendarzu po poronieniu, kiedy znów będę mogła się starać i takie radosne posty jak Twój, bardzo napawają mnie optymizmem. Jeszcze raz gratulacje Odpowiedz Link
azalea1 Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 07:47 Gratulacje!!! Wspaniale uczucie prawda? (ja sie wczoraj dowiedzialam!) Odpowiedz Link
mala781 Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 07:48 uczucie świetne aż ciarki przechodzą..dziękuję dziewczyny i życzę wszystkim fasolki i spokojnych ciąż...a na razie walczę w porannymi mdłościami... Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 09:30 Olbrzymiaste gratulacje Uważaj na siebie i fasoleczke. Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link
kasia-1978 Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 08:04 ja rowniez ciesze sie z twojago szczescia Odpowiedz Link
kasia2705 Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 08:21 GRATULUJE!!! Duzo zdrowka i nie martw sie na zapas )) Odpowiedz Link
dudusiam Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 08:51 jaaaa kolejna zaciążona...już gdzieś pisałam że jak te dzieci pójdą do szkoły zrobią wyż demograficzny... oczywiście moje dziecno ma iść z Waszymi!!! więc poproszę o kolejne fluidki GRATULUJĘ Odpowiedz Link
mala781 Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 09:48 dziękuję wam wszystkim...te forum było było dla mnie bardzo potrzebne....serdecznie jeszcze raz dziękuję wam za wszystkie dobre słowa... jestem zawsze pomocna... Odpowiedz Link
monikajacka Re: II !!!!!!!!!!! 02.09.05, 15:57 i ja się przyłaczam i gratuluje maleństwa...teraz dużo spokoju życzę Odpowiedz Link