Dodaj do ulubionych

in vitro w salve

04.09.05, 11:55
chciałabym dołączyć sie do waszego grona i porozmwaiać o in vitro do którego
sie przygotowuje i będe pierwszy raz podchodzić w salve w łodzi po 5
nieudanych iui
Obserwuj wątek
    • justysia111 Re: in vitro w salve 04.09.05, 18:07
      Witam. Ja też leczę się w salve w Łodzi.I też na 90 % czeka mnie in vitro.Mam
      pco, a mój mąż słabiutkie plemniki.Za 2 tyg.mamy powtóryć dla pewności badanie
      nasienia- i do dzieła. Strasznie się boję.Na szczęście oswoiłam się już z tą
      myślą, teraz boję się całego leczenia no i tych kosztów.Modlę się,żeby po
      pierwszym razie się udało.Pozdrawiam
      • elizabeth31 Re: in vitro w salve 04.09.05, 21:26
        bardzo miło mi Cie poznać ile masz lat i jak długo trwa twoja walka i czy
        leczyłaś sie wcześniej w innych klinikach
      • elizabeth31 diagnoza jesteśmy zdrowi 04.09.05, 21:33
        czy jest na forum ktoś kto słyszy od lekarzy iż nie ma przyczyny /u mnie i u
        męża/ jaka powoduje brak ciąży nie wiem co mam mysleć i co robić dalej -
        jesteśmy niby zdrowi ale bez dziecka wszystko jest ksiązkowo ale co dalej
    • justysia111 Re: in vitro w salve 06.09.05, 17:28
      witam.Mam 28 lat, do Salve trafiłam w wakacje.Wcześniej leczyłam się też u
      prof. z Łodzi, ale oprócz wyciągania kasy nie było nawet diagnozy.Poki co z
      salve jestem zadowolona, tylko czemu te badania tyle trwają, tyle
      czekania.Pozdrawiam
    • ul73 Re: in vitro w salve 06.09.05, 20:34
      dołączam do Waszego grona smile. Moja historia z Salve to już prawie 3 lata. W tym
      czasie dwie IUI bez efektu, Jedno ICSI- ze wspanaiłaym 2 letnim, efektem, który
      własnie wykąpany, poszedł spać. A mamusia i tatuś wracają do Salve po braciszka
      lub siostrzyczkę, jeśli nic nam nie przeszkodzi to w przyszłym miesiącu idziemy
      po nasze śnieżynki. Jest ich 6. Teraz czekam na wyniki posiewów i chlamydii z
      szyjki, i jeśli będzie dobrze, to przygotowania ruszą całą parą.
    • biszkopcik11 Re: in vitro w salve 07.09.05, 07:54
      Elizabeth31, nie mogę pisać o in vitro , bo w Salve zaszłam po I inseminacji,
      mogę za to śmiało pelecać Ci Salve, osobiście znam dziewczynę, która po I ICSI
      w salve zaszła w ciążę, a kilka tygodni temu urodziła dwójkę cudownych
      dzieciaczków. Trzymam kciuki i powodzenia.
    • donata72 Re: in vitro w salve 12.11.05, 11:43
      to ja tez sie dopisuje do waszego grona zaczynam za pare dniu lkucie my po 33
      latka ja niedrozne jajowody pozatym wszystko ok pozdrawiam juz niemoge sie
      doczekac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka