cota 17.09.05, 16:40 dostaam plamień w 21 dc..myślałąm, że to implantacja. Dziś 24 dc i właśnie czuję jak nadchodzi @, bóle są zbyt silne i plamienie zbyt obfite jak na impl. Dziwne że tak szybko dostałam @..i przykre...k..wa mać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monias3 Re: i znów dupa :( 17.09.05, 18:20 hej, hej!! jestem z Tobą choć tylko wirtualnie, wiem co czujesz bo przechodziłam takie rozczarowanie wiele razy...Trzymaj się, wiem że na takim etapie nic nie pociesza, więć nie będę czarować, po prostu trzeba nam wieeeelkiej cierpliwości(( Ile się starasz? Odpowiedz Link
cota Re: i znów dupa :( 17.09.05, 18:55 4 -miesiąc, a czuję jakby wieczność..Wiem że trzeba wielkiej cierpliwośc, ale skąd ją brać? ciągle tylko teparatura, badania, czytanie postów, nadzieja, wyszukiwanie objawów..normalnie ...cholera jasna!! Odpowiedz Link
cota Re: i znów dupa :( 17.09.05, 19:03 jeszcze na dodaatek pól moich koleżanek zaciązonych, w adziś właśnie zobaczyłam iz moja sąsiadka także zaciążona...jezu ja zwariuje..na dodatke mój mąż jakoś mnie nie wspiera..raczej "znowo nic??????????????" z lekkim wyrzutem, jakbym to ja nie chciała. Na doatek jest lekarzem, ale wyciągnięcie od niego jakijkolwiek informacji graniczy z cudem, sama musze grzebać w książkach. Tłumaczy się, iż jest innej specjalizacji. ja się właśnie uczę na aplikację i musze wszystko umieć, ot co!! I na dodatek dziś temp 37,2 mimo okresu..nic nie rozmumiem. Ja zwariowałam albo za moment zwariuję. Idę grać w brydża, mam wszystko w d.. Odpowiedz Link
monias3 Re: i znów dupa :( 17.09.05, 19:55 hmmm, taka tempka przy @ to raczej nietypowe, mozę zaczekaj ze dwa dni czy się rozkręci? Byc mozę jeszcze nie wszytsko przesadzone. Rozumiem co czujesz, 4 cykle i 4 pudła to powód do złości, tez tak to przezywałam , po prostu zajmija się czymś innym , odreaguj, zapomnij ...a potem znów do dzieła. Inaczej się nie da. Na pocieszenie powiem Ci tylko ze ja staram się już rok (z małą przerwą), a młodsza ode mnie sąsiadka włąsnie powiła drugie maleństwo i codziennie mijam ją z wóakiem. Ale cóż takie jest życie. CZekaj aż sprawa @ się wyjaśni, mozę to wcale nie to czego się spodziewsz? Życzę zęby to była ...wiesz, co ))))))) Odpowiedz Link
cota Re: i znów dupa :( 18.09.05, 19:28 Niestety @ przyszedł na całego zaczynam od nowa....trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za was. Pozdrawiam dziś trochę spokojniejsza, choć przegrałam wczoraj w brydża Odpowiedz Link
rybcia.rybcia Re: i znów dupa :( 17.09.05, 19:52 Ja tez znow nic juz pol roku znam ten bol trzeba sie trzymac Odpowiedz Link
monica222 Re: i znów dupa :( 19.09.05, 08:53 Cześć wam ludziska!!! Z moim chlopakiem probujemy juz 8 miesiecy i robilismy to 10 wrzesnia bo akurat mialam wtedy dni plodne...i zobaczymy czy w ciazy zaszlam bo narazie nic nieczuje..a 24 wrzesnia dostane@ trzymajcie za mnie kciuki( a jak sie nieuda to ku...wa mac sie wkurze... Odpowiedz Link
monias3 Re: i znów dupa :( 19.09.05, 08:54 trzymamy Monisiu>>> Wiedz tylko ,że podobno we wrzesniu sporo Monik zaszło))) Odpowiedz Link
alesia Re: i znów dupa :( 19.09.05, 17:36 ja drugie CLO i tez dupastaramy sie juz od ponad roku..nastepne CLO w pazdzierniku,no i zobaczymy,grunt to sie nie poddawac.Uda sie nam,moze to jeszcze nie ten czas.Glowa do gory! Odpowiedz Link