1magnolia 10.10.05, 13:53 Przenosze pytanie z innego watku: czy owu w 17 dniu przy cyklach 25-26 dniowych jest w porzadku? Napiszcie mi prosze, bo troche sie gubie ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyamama Re: Pytanie o termin owu ... 10.10.05, 14:14 hej wydaje sie to troche pozno-tzn maly jest odstep czasowy miedzy owu a @. przyjmuje sie ze owu wystepuje 14 dni przed @. w twoim przypadku to chyba jest skrocona faza III. najlepiej bedzie jak pojdziesz z tym do gina- moze potrzebne beda jakies badania hormonow. pozdrawiam Odpowiedz Link
1magnolia Re: Pytanie o termin owu ... 10.10.05, 15:35 Dzieki za odp. Domyslam sie, ze to owu tylko po skoku tempki, ktora miala miejsce wczoraj i utrzymala sie dzisiaj rano (do tej pory bylo 36,7 - 36,8)... moze faktycznie mam wszystko rozregulowane, poczekam na @ i pojde do gina. No chyba ze zobacze II krechy Odpowiedz Link
anyamama Re: Pytanie o termin owu ... 10.10.05, 15:45 wydaje mi sie ze najlpeiej jest zaopatrzyc sie w testy owu- wtedy precyzyjnie jestes w stanie okreslic dzien owu. a z ta tempka to roznie to bywa... Odpowiedz Link