hellish.monster 10.05.11, 17:19 Był kto kiedy? Bom ciekawa czy fajnie. A może kto w tym roku się wybiera? Bo troszku się zastanawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coelka Re: Noc muzeów 10.05.11, 20:31 -Ja byłam kilka razy , ale u was we Wroclawiu ze znajomymi pojechalismy, fajnie było, wracalismy nad ranem włocząc sie po rynku . Przechlapane zawsze mial ten co prowadził samochód, ale zawsze w otoczeniu znalazł sie ktos zupelnie nie pijący.- Z cudami to jest tak , że z parkinsona czy raka to owszem kogos wyleczono, ale zeby noga czy reka pod wpływem cudu odrosła to juz sie nie zdarzyło. Jak komus odrosnie ręka czy noga to zaczne wierzyc w cuda. Odpowiedz Link
green.amber Re: Noc muzeów 10.05.11, 19:42 był ktoś fajnie było ktoś by się wybrał i w tym roku, jeśli go leń nie dopadnie i będzie miał siłę, ochotę i chwilę, żeby popatrzeć i się zdecydować dokąd się udać... noc-muzeow.pl/index.php/noc-muzeow/wojewodztwo-mazowieckie/warszawa Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Noc muzeów 10.05.11, 19:55 Ja bym Maryśkę chciała pooglądać - podobno była kobietą Odpowiedz Link
green.amber Re: Noc muzeów 10.05.11, 23:39 to jakoś tak jak Kopernik ale tylko Maryśkę?? rok temu udało się nam załapać na trzy czy cztery imprezy Odpowiedz Link
tapatik A może wspólny wypad? 11.05.11, 22:18 Mam propozycję wypadu do stolycy na Noc Muzeów. Co się tam ciekawego będzie działo? A może jaką ekipę zorganizujemy? Odpowiedz Link