Dodaj do ulubionych

dr Marek Bielewicz z Katowic

03.11.05, 18:08
Czy któraś z Was leczyła się może u doktora??Czy pomógł i w ogóle co o nim
sądzicie??
Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • kruszynka27 Re: dr Marek Bielewicz z Katowic 03.11.05, 20:23
      Witam ja też jestem z okolic Katowic i szukam własnie jakies kliniki lezenia niepłodności własnie z tych okolic a jestem w tym temacie zielina!!! czy mogłabysmi wysłac jakies adresy klinik???
      pozdrawiam Agnieszka
      • asienka83 Re: dr Marek Bielewicz z Katowic 04.11.05, 15:36
        Witam Cię Agnieszko, wiesz my z męzem dopiero teraz ruszylismy z leczeniem a
        staramy się juz dwa lata o dzidzię ( do tej pory leczyliśmy się medycyna
        niekonwencjonalną)dlatego tez jestem chyba zielona.Ale wiem z róznych forów że
        jest taka klinika w Katowicach Provita otwarta właśnie dla potrzeb leczenia
        niepłodności poczytaj np na bocianie
        www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=21845----
        Jak będziesz jeszcze chciała o cos zapytac to pisz na gg 9445874

• Gość: stella Re: dr Marek Bielewicz z Katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:39
        Leczę się u dr Bielewicza od 9 lat wcześniej zaliczyłam kilkunastu specjalistów
        ginekologów i żaden z nich nie pomógł mi. Fakt są kilkugodzinne opóźnienia, ale
        uważam iż do tak wspaniałego specjalisty warto czekać. Leczy się również u
        Niego moja mama, siostra i wszystkie koleżanki- jedna z nich wyprowadziła się
        do Lublina ale kiedy ma jakieś problemy ginekologiczne przyjeżdża do doktora
        Bielewicza. ( To o czymś świadczy). Ja osobiście nie zamieniłabym Pana doktora
        na żadnego innego. I z czystym sumienniem mogę Go polecić każdemu.
    • Gość: nuna Re: dr Marek Bielewicz z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:46
      Droga kolezanko,
      To bardzo miły człowiek, myslę, ze jest również dobrym lekrzem ,ale ,mam
      watpliwosci czy specjalista od niepłodnosci. Powaznym mankamentem jest czekanie
      po 4 godziny na wizyte, mimo umawiana sie. Czasem przyjmuje około 2 w nocy,
      tyle, ze wtedy zasypia. Ostatnim razem wlasnie przespał m oje usg i nie zaważył
      4 cm cysty endomerialnej. Zauwazył ja ktos inny, bo skarzyłam sie na ból w
      czasie okresu. jetsem juz po laparoskopii, aktulanie na analogach. W kwietniu
      robie inv et. jezdziłąm do dr. b dwa lata i nie moge sie oprzec wrazeniu, ze
      traciłam czas. Mimo to, paradoskalnie, bardzo go lubie smile.
      Pozdrawiam
      • asienka83 Re: dr Marek Bielewicz z Katowic 29.01.06, 21:31
        Dziękuję nuno za odpowiedź, własnie to czekanie jest rzeczywiście mankamentem-byłam pierwszy raz -myslałam że zaraz wejdę-bo moja kolej, ale mija pół godziny, następne i zastanawiam sie co jest grane, aż dopiero dziewczyny mi tam mówią, że on tak przyjmuje. No to ja oczy na wierzch i szok! O.d razu wrócilismy z mężem do domu. A czy któras jeszcze leczyła się u niego i może się pochwalić efektamismilesmile?
        Pozdrawiam
        P.s. Już nie wiem jaki lekarz nam pomoże.
        • Gość: ada Re: dr Marek Bielewicz z Katowic IP: 212.106.189.* 20.02.06, 13:19
          Dr bielewicz jest moim lekarzem od 4 lat.Ja wprawdzie nie miałam jakiś
          większych problemów z zajściem w ciąże chociaż jedną bardzo wczesną (około 4
          tygodni poroniłam).Własnie podczas tej pierwszej próby trafiłam do doktora z
          powodu krwawienia.Przjął mnie od ręki w środku nocy z soboty na niedziele
          chociaż nigdy wcześniej nie byłam jego pacjentką i nie znał mnie kompletnie.
          Tatej ciązy nie udalo się uratować co zreszta od początku było wiadomo.Poniważ
          tanta ciąża nie była planowana przez kilka lat nie starałam się o dziecko ale
          na kontrole do doktora chodziłam regularnie. Wyleczyłam stany bakteryjne
          niewielkie ale doktor robi precyzyjne badania więc nawet niewielki stan udaje
          mu się zdiagnozować. Kiedy postanowiliśmy z mężem postrać się o dziecko
          mieliśmy szczęście bo udało się za pierwszym razem i nie było problemów w
          ciązy. teraz mały urwis ma 8 miesięcy. Przez wszystkie lata odbyłam z doktorem
          wiele rozmów i poznałam go dobrze. Podczs wysiadywania na poczekalni nasuchałam
          się wielu historii jak doktor pomgół tam gdzie inni nie potrafili albo im się
          nie chciało. Na pewno nie jest cudotwórcą ale jest kompetentny i bardzo
          rozważny. dysponuje dobrym sprzętem usg i laboratoryjnym. Jest przyjany i
          ludzki. zawsze można zadzwomnić o porade nawet w środku nocy (on przyjmuje do 4
          rano).jedyna wada to to siedzenie po nocach.Owszem doktor chwilami zasypia
          gdzy pisze recepty ale nigdy przez to niczego nie przeoczy. ja generalnie nie
          mam zaufania do lekarzy i mało ich odwiedzam ale bielewiczowi ufam do tego
          stopnia że małym opiekuje się podiatra którego też polecił mi ma moją pośbę
          doktor. Jak bym mogła to leczyłaby u niego katar( zresztą jak miałam katar w
          ciązy to też dzwoniłam do niego).
          • antonka1 Re: dr Marek Bielewicz z Katowic 02.03.06, 14:09
            mam pytanie:
            ile kosztuje wizyta u dr Bielewicza, wybieram się do niego i nie bardzo wiem
            jak sie przygotować finansowo, słyszałam, że robi również badania podczas wizyty
            • Gość: ada Re: dr Marek Bielewicz z Katowic IP: 212.106.189.* 03.03.06, 14:06
              Wizyta 80 zł,USG połoznicze 45 zwykłe około 30. Często Dr robi na miejscu
              bakteriologie około 10zl. Za inne badania mozesz zapłacić przy odbiorze w
              laboratoriu.Ostanio byłam w listopadzie więc ceny mogły ulec zmianie, chociaż
              stały w miejscu przez ostatnie 2 lat.Pozdrawiam
              • antonka1 Re: dr Marek Bielewicz z Katowic 03.03.06, 16:18
                bardzo dziękuję za odp. smile
          • Gość: ola z zagranicy Re: dr Marek Bielewicz z Katowic IP: *.adsl.alicedsl.de 01.08.06, 12:01
            Jestem Wielka zwolenniczka dr M.Bielewicza!Lecze sie u niego od 10 lat i kazda wizyta u pana dr
            M.Bielewicza byla dla mnie cenna na wage zlota.Wczesniej, czyli od 15 r.z. cierpialam na czesto
            pojawiajace sie cysty, przeszlam przez rece wielu lekarzy, m.in z C-na i B-Bialej,ktorzy byli
            niedouczeni, niedoswiadczeni lub po prostu rzeznikami.Dzieki pomocy p.dr M.Bielewicza juz nie cierpie
            i nie przeraza mnie nawet przejechanie 1500km, z miasta gdzie teraz mieszkam, do Katowic na ul
            Koszarowa!
            • markizzella Re: dr Marek Bielewicz z Katowic 18.09.06, 12:05
              Ja rowniez trafilam do dr Bielewicza poniewaz mam problem z zajsciem w ciaze.
              Zglosialm sie tylko dlatego, gdyz znam i naocznie widzialam efekty jego pracy.
              Po pierwszej wizycie juz rozumiem dlaczego kobiety do niega jezdza, ze potrafia
              czekac po kilka godzin na wizyte. Ja tez czekalam i nadal bede. Bo warto...!!!
    • Gość: jolcza Re: dr Marek Bielewicz z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:30
      Potwierdzam,że doktor jest bardzo dokładny,precyzyjny,posiada wysokiej klasy
      sprzęt usg oraz laboratorium przy gabinecie, w którym na bieżąco podczas wizyty
      bada pobrane próbki. Jest dobrym diagnostą,bo nigdy nie przepisuje leku na
      podstawie podanych objawów,tylko pobiera próbkę i czeka "co wyrośnie".Wyleczyłam
      u niego ciągnące się infekcje grzybiczne.
      Tyle pozytywów.
      Uznawszy,że jest wysokiej klasy specjalistą i wysłuchawszy przez 6-8 godzin
      czekania na wizytę opowieści"dziwnej treści" jak wielkim jest specem od
      wszystkiego nabrałam zapału ,by leczyć niepłodność.Doktor ma na koncie mnóstwo
      ciąż i nawet żartuje,że on jest ich sprawcą.
      Gdy zgłosiłam problemy z zajściem w ciążę doktor zapytał o wiek i stwierdził,że
      musimy się spieszyć.Dostałam milion badań do wykonania/hormony,nasienie
      mężą/-wyniki wyszły nad wyraz dobrze.Monitoring cyklu również,choć doktor
      "przegapił"moment owulacji/zle policzyl dzien,w którym miałam przyjść,ale na
      podstawie innych badań potrafił potwierdzic cykl płodny/
      Podczas wizyty zasypiał i stwierdził,że nie ma juz nic do roboty,skoro jest
      dobrze.zignorował moje zapytanie o wykluczenie niedrożnosci jajowodów
      stwierdzając,ze mam jeszcze czas.wtedy przypomniałam mu ,ze miesiąc wcześniej
      mówił cos zupełnie przeciwnego.
      Pochwalił sie,ze potrafi doskonale okreslic moment najlepszy do poczęcia,dlatego
      ma tyle ciąż.Powiedziałam,że ja własnie tego oczekuję,by i mnie ten moment
      okreslił,na co usłyszałam,że mam kupić w aptece testy owulacyjne.
      Poczułam sie zignorowana i byłam zla,bo tego wieczoru wyszłam od niego o 2 nad
      ranem.Uraził mnie swoim zachowaniem,choć udawał miłego.
      W sprawie ciązy napewno juz nie pojdę do niego.
      Natomiast laboratorium na koszarowej jest bardzo dobre i tam trzeba robic
      wszystkie badania,bo dają rzetelne wyniki.
      • chickenik77 Re: dr Marek Bielewicz z Katowic 12.02.18, 13:33
        Realna ocena.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka