Dodaj do ulubionych

Testowanie na Mikołaja

24.11.05, 14:47
Jeśli nie nadejdzie @ to 6 grudnia robię teścik - mielibyśmy najpiękniejszy
prezentsmile) Która z Was testuje w okolicach tej daty??
Obserwuj wątek
    • puma1976 Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 14:52
      Witaj dzis moj 17dc i mam zamiar tak testowac ( o ile wytrzymam do tego czasu)
      i o ile ta wredna @ nie przyjdzie wczesniej.Pozdrawiam ( my tez najbardziej o
      takim prezenciku marzymy)
      • ktat Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 14:56
        u mnie 26dc
        i @ powinna byc okolo 01,12
        ale odstawiam dzis luteine wiec pewnie sie nie uda wyczekac
        i czuje sie @owo
    • olaola76 Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 15:19
      czesc
      u mnie 23 dc no i zobaczymy
      pozdrawiam i 3mam kciuki wink
      • bajcik1 Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 18:42
        to mój 24 dc, planowana @ 01.12 więc jeszcze trochę nerwów przede mną. objawów
        brak, to mój 2-gi cykl starań...
    • ememsy Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 19:12
      U mnie dziś 20 dc, tydzień po jakże przyjemnych staraniach i 1 miesiąc na
      ziółkach o. Sroki (mieszanka nr 3)... z ogromnymi nadziejami na sukces smile
      Mam 26-27-dniowe cykle, więc zakładam, że @ powinna nadejść (a kysz...) 1-go
      grudnia... potem kilka dni cierpliwości i robimy teścik.

Ja sobie radzicie w oczekiwaniach?
      Ja jestem bardziej drażliwa i reaguję jakbym była w gorącej wodzie kąpana.
      Staram się o tym nie myśleć, ale mimowolnie szukam symptomów. Odczuwacie jakieś?

Pozdrawiam ciepło... z nadzieją, że nam wszystkim się uda smile
      • wimabe Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 19:22
        Cześć Dziewczyny!
        Ja może trochę nie na temat, ale skoro mowa o Mikolaju i prezentach to ja na
        06.12 mialam miec najpiekniejszy prezent - na ten dzień był termin porodu.
        Niestety nie udało się. Dlateo życzę Wam wszystkim dwoch wielkich kresek z
        okazji Mikolaja!!!!
      • puma1976 Re: Testowanie na Mikołaja -do ememesy 24.11.05, 19:27
        U mnie dopiero 17dc ale tez juz jestem baaaaaaaardzo niecierpliwa.Ja rowniez
        staram sie o tym nie myslec.To jest takze moj 1 cykl z mieszanka nr 3.A co do
        symtomów to moje piersi sa takie jakies dziwne ale nie wykluczm ze z moja
        psychika jest wszystko ok( tak bardzo chce dzidzusia).Wiem jedno - badzmy
        dzielne!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam
        • ktat Re: Testowanie na Mikołaja -do ememesy 24.11.05, 19:36
          26dc
          i 0 objawow
          raczej na @ ...
          mowi sie trudno
          www.fertilityfriend.com/ttc2/index.php?interface=0
          tylko stanal na tym dniu i nie wiem jak dalej
    • jeszczeniemama Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 19:55
      Cześć, to mój 7 cykl starań. Termin @ najpóźniej 4.grudnia, ale może tym razem
      będę twarda i jak @ nie przyjdzie to zatestuję 6.
      Trzymam kciuki za was wszystkie i obyśmy dostały najpiękniejszy prezent na te
      Mikołajki.
      • bajcik1 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 00:30
        u mnie sympomów żadnych- piersi nie bolą, apetyt ogromny i śpiączka pewnie przez
        pogodę ale dziś zobaczyła mnie ciotka-lekarz homeopata i od nauk magicznych,
        złapała mnie za puls i stwierdziła, że nigdy takiego u mnie nie czuła i że może
        to przez "lokatora".a nic jej o ploanch ciążowych nie mówiłam. czy to możliwe że
        można po pulsie????
        • ktat Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 07:21
          no nie wiem ale trzymamay kciuki

u mnie 27dc owu była ok.18-20 tak wychodzi z obserwacji tempki i sluzu
          i od tamtej pory tempka od 36,8 do 37
          i straszny bol i napiecie podbrzusza i piersi
          ale skonczyla sie luteina wiec wywolam @ wczesniej pewnie kolo 28dc a nie 32
          • olaola76 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 09:51
            hej
            ja tez jestem na luteinie od 16dc oraz po clo 1raz przez 5 dni od 2dc do 6dc
            oraz po zastrzyku z biogonadylu , gin powiedzial ze zaprasza mnie 2, 3 dni po
            spodziewanym terminie bylam w takim stresie podczas tej wizyty ze zapomnialam
            sie dopytac czy ja te luteine to mam brac caly czas do wystapienia ewentualnej
            @ ? zakladam ze poniewaz dostalam ja na druga polowe cyklu to ma ona za zadanie
            podtrzymac ... wiec chyba nie przerywac nie?? a jesli chodzi o symptomy to ja
            chyba mam grype bo mnie bola wszystkie miesnie ;-((( cycki w normie brzuch
            ciagnie i muli kurcze jeszcze jakis tydzien i wszystko sie wyjasni
    • agatta-a1 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 07:49
      ja tez pewnie zatestuję ok. 6.12 jak @ nie przyjdzie wcześniej sad((
      to byłby najpiękniejszy prezent od św. Mikołaja !!!!!
    • marta_st Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 09:14
      Ja odtsawiam luteinę 03.12, więc jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję być może
      06.12 jeśli wystarczy mi odwagi. A Ty bajcik1 jaki miałaś puls? Bo ja ostatnio
      mierzyłam sobie ciśnienie i miałam idealne, ale puls 80.
      • bajcik1 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 10:45
        no właśnie puls 82 przy mojej normie 60 w porywach do 68. podobno taki puls jest
        już po 5-6 dniach po zapłodnieniu. tak przynajmniej twierdzi ciotka. a jakie
        pulsy ma reszta?
    • lusia48 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 09:54
      Ja tez bede wtedy testowac, ale jastem nastawiona raczej pesymistycznie, mam
      przeczucie ze nic z tego.... sad
    • livia19 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 10:05
      Dzisiaj mam 23 dc przy cykla 30,31-dniowch. @spodziewana 3,4 grudnia. Jak nie
      przyjdzie będę miła piękny prezent na Mikołaja. Dodam, że to mój pierwszy cykl
      starań.
    • livia19 Re: Testowanie na Mikołaja 02.12.05, 08:57
      I jak z tym Mikołajem? U mnie @ barak, ale powinna być dopiero jutro lub
      pojutrze. Miałam wczoraj dwa niewielkie brązowawe plamienia, ale dzisiaj już
      nic. Ciekawe co to było. Podobnie miałam w pierwszej ciąży, wiec trochę sie
      nastawiam. Zastanawia mnie jedno - mam znacznie powiekszone piersi, jakieś
      takie rozpulchnione sutki, ale wcale mnie nie bolą. Zwykle przed okresem nie
      mogłam się ich dotknąc, a teraz zupełnie nic.
      Jutro rano testuję!
      • ememsy Re: Testowanie na Mikołaja 02.12.05, 15:37
        Liviu, widzę, że reagujemy podobnie... moja @ ma nadejść jutro lub pojutrze i
        ostatnio pobolewanie brzuszka takie @-owe sad( Krwawienia na razie brak i dziś
        taki dziwny różowo-brązowawy śluz jak u Ciebie. Mam nadzieję, że nam obu
        przyniesie to szczęście, choć od wczoraj dla mnie to już tylko złudna nadzieja,
        bo niecierpliwica zrobiłam test i jak się okazało LIPKA sad((
        3mam kciuki bu u Ciebie było 2-kreskowo. Daj znać co zobaczysz jutro.
        Ściskam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka