wrotka13 24.11.05, 14:47 Jeśli nie nadejdzie @ to 6 grudnia robię teścik - mielibyśmy najpiękniejszy prezent) Która z Was testuje w okolicach tej daty?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma1976 Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 14:52 Witaj dzis moj 17dc i mam zamiar tak testowac ( o ile wytrzymam do tego czasu) i o ile ta wredna @ nie przyjdzie wczesniej.Pozdrawiam ( my tez najbardziej o takim prezenciku marzymy) Odpowiedz Link
ktat Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 14:56 u mnie 26dc i @ powinna byc okolo 01,12 ale odstawiam dzis luteine wiec pewnie sie nie uda wyczekac i czuje sie @owo Odpowiedz Link
olaola76 Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 15:19 czesc u mnie 23 dc no i zobaczymy pozdrawiam i 3mam kciuki Odpowiedz Link
bajcik1 Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 18:42 to mój 24 dc, planowana @ 01.12 więc jeszcze trochę nerwów przede mną. objawów brak, to mój 2-gi cykl starań... Odpowiedz Link
ememsy Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 19:12 U mnie dziś 20 dc, tydzień po jakże przyjemnych staraniach i 1 miesiąc na ziółkach o. Sroki (mieszanka nr 3)... z ogromnymi nadziejami na sukces Mam 26-27-dniowe cykle, więc zakładam, że @ powinna nadejść (a kysz...) 1-go grudnia... potem kilka dni cierpliwości i robimy teścik. Ja sobie radzicie w oczekiwaniach? Ja jestem bardziej drażliwa i reaguję jakbym była w gorącej wodzie kąpana. Staram się o tym nie myśleć, ale mimowolnie szukam symptomów. Odczuwacie jakieś? Pozdrawiam ciepło... z nadzieją, że nam wszystkim się uda Odpowiedz Link
wimabe Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 19:22 Cześć Dziewczyny! Ja może trochę nie na temat, ale skoro mowa o Mikolaju i prezentach to ja na 06.12 mialam miec najpiekniejszy prezent - na ten dzień był termin porodu. Niestety nie udało się. Dlateo życzę Wam wszystkim dwoch wielkich kresek z okazji Mikolaja!!!! Odpowiedz Link
puma1976 Re: Testowanie na Mikołaja -do ememesy 24.11.05, 19:27 U mnie dopiero 17dc ale tez juz jestem baaaaaaaardzo niecierpliwa.Ja rowniez staram sie o tym nie myslec.To jest takze moj 1 cykl z mieszanka nr 3.A co do symtomów to moje piersi sa takie jakies dziwne ale nie wykluczm ze z moja psychika jest wszystko ok( tak bardzo chce dzidzusia).Wiem jedno - badzmy dzielne!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link
ktat Re: Testowanie na Mikołaja -do ememesy 24.11.05, 19:36 26dc i 0 objawow raczej na @ ... mowi sie trudno www.fertilityfriend.com/ttc2/index.php?interface=0 tylko stanal na tym dniu i nie wiem jak dalej Odpowiedz Link
jeszczeniemama Re: Testowanie na Mikołaja 24.11.05, 19:55 Cześć, to mój 7 cykl starań. Termin @ najpóźniej 4.grudnia, ale może tym razem będę twarda i jak @ nie przyjdzie to zatestuję 6. Trzymam kciuki za was wszystkie i obyśmy dostały najpiękniejszy prezent na te Mikołajki. Odpowiedz Link
bajcik1 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 00:30 u mnie sympomów żadnych- piersi nie bolą, apetyt ogromny i śpiączka pewnie przez pogodę ale dziś zobaczyła mnie ciotka-lekarz homeopata i od nauk magicznych, złapała mnie za puls i stwierdziła, że nigdy takiego u mnie nie czuła i że może to przez "lokatora".a nic jej o ploanch ciążowych nie mówiłam. czy to możliwe że można po pulsie???? Odpowiedz Link
ktat Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 07:21 no nie wiem ale trzymamay kciuki u mnie 27dc owu była ok.18-20 tak wychodzi z obserwacji tempki i sluzu i od tamtej pory tempka od 36,8 do 37 i straszny bol i napiecie podbrzusza i piersi ale skonczyla sie luteina wiec wywolam @ wczesniej pewnie kolo 28dc a nie 32 Odpowiedz Link
olaola76 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 09:51 hej ja tez jestem na luteinie od 16dc oraz po clo 1raz przez 5 dni od 2dc do 6dc oraz po zastrzyku z biogonadylu , gin powiedzial ze zaprasza mnie 2, 3 dni po spodziewanym terminie bylam w takim stresie podczas tej wizyty ze zapomnialam sie dopytac czy ja te luteine to mam brac caly czas do wystapienia ewentualnej @ ? zakladam ze poniewaz dostalam ja na druga polowe cyklu to ma ona za zadanie podtrzymac ... wiec chyba nie przerywac nie?? a jesli chodzi o symptomy to ja chyba mam grype bo mnie bola wszystkie miesnie ;-((( cycki w normie brzuch ciagnie i muli kurcze jeszcze jakis tydzien i wszystko sie wyjasni Odpowiedz Link
agatta-a1 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 07:49 ja tez pewnie zatestuję ok. 6.12 jak @ nie przyjdzie wcześniej (( to byłby najpiękniejszy prezent od św. Mikołaja !!!!! Odpowiedz Link
marta_st Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 09:14 Ja odtsawiam luteinę 03.12, więc jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję być może 06.12 jeśli wystarczy mi odwagi. A Ty bajcik1 jaki miałaś puls? Bo ja ostatnio mierzyłam sobie ciśnienie i miałam idealne, ale puls 80. Odpowiedz Link
bajcik1 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 10:45 no właśnie puls 82 przy mojej normie 60 w porywach do 68. podobno taki puls jest już po 5-6 dniach po zapłodnieniu. tak przynajmniej twierdzi ciotka. a jakie pulsy ma reszta? Odpowiedz Link
lusia48 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 09:54 Ja tez bede wtedy testowac, ale jastem nastawiona raczej pesymistycznie, mam przeczucie ze nic z tego.... Odpowiedz Link
livia19 Re: Testowanie na Mikołaja 25.11.05, 10:05 Dzisiaj mam 23 dc przy cykla 30,31-dniowch. @spodziewana 3,4 grudnia. Jak nie przyjdzie będę miła piękny prezent na Mikołaja. Dodam, że to mój pierwszy cykl starań. Odpowiedz Link
livia19 Re: Testowanie na Mikołaja 02.12.05, 08:57 I jak z tym Mikołajem? U mnie @ barak, ale powinna być dopiero jutro lub pojutrze. Miałam wczoraj dwa niewielkie brązowawe plamienia, ale dzisiaj już nic. Ciekawe co to było. Podobnie miałam w pierwszej ciąży, wiec trochę sie nastawiam. Zastanawia mnie jedno - mam znacznie powiekszone piersi, jakieś takie rozpulchnione sutki, ale wcale mnie nie bolą. Zwykle przed okresem nie mogłam się ich dotknąc, a teraz zupełnie nic. Jutro rano testuję! Odpowiedz Link
ememsy Re: Testowanie na Mikołaja 02.12.05, 15:37 Liviu, widzę, że reagujemy podobnie... moja @ ma nadejść jutro lub pojutrze i ostatnio pobolewanie brzuszka takie @-owe ( Krwawienia na razie brak i dziś taki dziwny różowo-brązowawy śluz jak u Ciebie. Mam nadzieję, że nam obu przyniesie to szczęście, choć od wczoraj dla mnie to już tylko złudna nadzieja, bo niecierpliwica zrobiłam test i jak się okazało LIPKA (( 3mam kciuki bu u Ciebie było 2-kreskowo. Daj znać co zobaczysz jutro. Ściskam Odpowiedz Link