Dodaj do ulubionych

Wadliwy test

30.12.05, 11:31
Ponieważ @ się spóźnia już dwa dni (owu była w terminie) pomyslałam, ze
zrobię test dziś rano... No i zrobiłam, ale żadna kreseczka nie wyszła, nawet
ta testowa. Ależ byłam zła. Zakupiłam więc dwa nowe różne testy i chyba
faktycznie zrobię, tak jak planowałam, czyli jutro ranowink
Obserwuj wątek
    • livia19 Re: Wadliwy test 30.12.05, 12:03
      Bastet!Trzymam kciuki za dwie krechy i z ciekawosci zapytam jake testy kupujesz?
      • bastet7 Re: Wadliwy test 30.12.05, 12:07
        Tamten to był Pretest, a dzisiaj kupiłam kolejny Pretest i Quick Vuewink
        • edycia11 Re: Wadliwy test 30.12.05, 12:14
          Hejsmile
          Ja nie wytrzymałam i tez dzis zrobiłam ten "pretest" .najpierw wyszła jedna
          kreska świadcząca,że źle wykonałam test a dopiero potem bardzo blada druga
          kreseczka.Jaki test jest najlepszy?
          Proszę....smile)
        • livia19 Jak samopoczucie? 30.12.05, 12:19
          To tak jak ja. Tylko u mnie kupienia Quicka graniczy niemal z cudem. Pre-test
          też trudno dostępny, a do pozostałych jakoś nie mam zaufania.Jak samopoczucie?
          U mnie olbrzymi stres - jakoś nie dowierzam tym kreskom. W pracy nie mogę sobie
          miejsca znaleźć, od środy nie robie zupełnie nic tylko myślę czy mi się udało.
          Wizyte u lekarza umówiłam na 26 stycznia i teraz nie wiem czy nie za późno.
          Czuję się coraz bardziej @.Brzuch tak jakos dziwnie pobolewa...
          • bastet7 Re: Jak samopoczucie? 30.12.05, 12:31
            Mnie brzuch boli jak w czasie @ już dwa tygodnie.... okres się spóźnia... Jak
            to nie ciąża to nie wiem co to może byćwink Test robię jutro (chyba że dzisiaj
            wieczorkiem).
            • livia19 Re: Jak samopoczucie? 30.12.05, 12:36
              Poczekaj do rana!Wiem, że trudno żyć w niepewności, ale będzie pewniejszy. Ja
              też rano zatestuję.
              • bastet7 Re: Jak samopoczucie? 30.12.05, 12:38
                OKwink Zrobimy to razemwink)))) Trzymam za nas ( i inne dziewczynki) kciukiwink
                • livia19 Re: Jak samopoczucie? 30.12.05, 12:39
                  Ok!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka