angelm24 12.01.06, 16:10 dziewczyny zrobilam drugi test i ta kreseczka nadal byla niewyrazna wiec polecialam na bete i niestety nic z tego jednak nastawiam sie pozytywnie i mam nadzieje ze sie wkrotce uda czego i wam wszystkim zycze pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ineze Re: niestety..... 12.01.06, 16:22 hej - właśnie jestem po drugim teście-jedna kreska, chciałam czekać na @ ale wolałam sie upewnić bo znowu szłam na ozonowanie (pamiętasz pytałam cie o to w wątku o dentyście). U Ciebie chyba ciepło-zazdroszczę?Ja też jestem pozytywnie nastawiona - w sumie. Odpowiedz Link
abneptis Re: niestety..... 12.01.06, 16:26 widzisz jak mam ten sam problemy ... niby II kreski ale jeszcze musze sie upewnic. II krecha wyszł mi krzywa...cóż co test to obyczaj może narazie się nie cieszę i nie rozpaczam. Bardzo podoba mi się Twoje podejści głowa do góry... kiedys wszystkie będziemy mamami --------------- sygnaturka fatal error Odpowiedz Link
basia013 Re: niestety..... 12.01.06, 16:32 szkoda że tobie tez się nie udało,ale bedzie dobrze i wszystkie w końcu ujrzymy dwie krechy!! pozdrawiam Odpowiedz Link
ussa77 Re: niestety..... 12.01.06, 17:50 witaj. moze nie wszytsko jeszcze stracone. mam nadzije , ze w końcu nam się uda!! ja powinnam dostać @ 10 stycznia i nadal jej nie mam , brzuch boli w nocy i troszkę w ciągu dnia. codziennie mam kilka plamek ale nigdy tak jeszcze nie było. owszem miałam plamienie ale jeszcze tego samego dnia był@ a teraz nie wiem co się dzieje , ppnadto temeratura cały czas podwyższona. nie wiem co mam myśłeć. Odpowiedz Link
angelm24 do ussa77 12.01.06, 18:16 a ja mysle ze pewnie u ciebie to cos z tego wyjdzie w tym cyklu, bo temp podwyzszona,lekkie plamienie, a nie myslisz o wizycie u gin??? bo jesli jest fasolka to to plamienie moze byc niepokojace. co myslisz? Odpowiedz Link
ussa77 Re: do ussa77 12.01.06, 18:20 wizytę ma dopiero 17.01. mylisz ,zepowinnam zrobić ten test jeszcze raz , czy moze iśc na betę? trzymaj się . wczoraj myślałm o Tobie cały wieczór. pozdrawiam Odpowiedz Link
arras-k Re: do ussa77 12.01.06, 18:39 Na wizytę u gin jest przecież za wczesnei. Mi dopiero w 6 tyg. powiedział, zę "coś" widzi. Odpowiedz Link
angelm24 do ussa7 12.01.06, 18:30 a ile dni jestes po terminie @ i czy masz reguralne cykle? Odpowiedz Link
ussa77 Re: do ussa7 12.01.06, 18:36 2 dni po terminie no i w zasadzie od 6 miesię co 32 dni Odpowiedz Link
b.dori Re: do abneptis 12.01.06, 18:41 Angelm głowa do góry uda sie następnym razem , szkoda że nic nie wyszło ,a masz już @ . Wiesz mnie dzis boli prawy jajnik(mam 17 d.c) ten ból jest taki jak na @(ciepło i coś się w nim przelewa),jakoś dziwnie mnie obsyfiło .Wydaje mi sie że nadejdzie gdzieś za tydzień .Kurcze chyba i mi sie nieuda. Mam też od dziś biały śluz tak jak zawsze kilka dni przed. No narazie jeszcze niertacę nadzieii. Odpowiedz Link
ineze Re: do ineze 12.01.06, 19:53 To bardziej ty możesz ocenic-ona twierdzi, że świetne. Nie poszłam specjalnie na ozonowanie ale moja dentystka uzywa właściwie zawsze w celu dokładnego wyczyszczenia. Od października leczę zęba, który zdaniem drugiej nadawał sie do wyrwania(kiedyś leczony "metodą amputacyjną" cokolwiek to znaczy) i przestał boleć miesiąc temu, ale mam juz dość chodzenia.Zdaniem dentystki ozonowanie przyśpiesza leczenie bo bez tego można leczyła kiedyś rok. Nie płacę za to dodatkowo przy okazji poleczyłam sobie inne. A co ty sądzisz o tej metodzie. I mam nadzieje, humor dalej ok? Odpowiedz Link
zocha121 Re: niestety..... 14.01.06, 20:03 przykro mi że sie nie udało ale nie długo spełnią się nasze marzenia -życzę to nam wszytskim. Odpowiedz Link