Dodaj do ulubionych

in vitro w Poznaniu na Polnej

25.01.06, 22:33
Witam,jeśli macie jakieś doświadczenia lub informacje napiszcie.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lora25 Re: in vitro w Poznaniu na Polnej 28.01.06, 12:29
      Ja miałam in vitro w Poznaniu na Polnej nie wiem co cie konkretnie interesuje
      napisz a postaram sie pomoc
      • iwa2000 Re: in vitro w Poznaniu na Polnej 28.01.06, 18:15
        witam,interesuje mnie właściwie wszystko,podchodzę po raz pierwszy.kto cię
        prowadził,czy skutecznie i o nastrojach w klinice.martwi mnie też sprawa
        noclegu tam,dojeżdżam z dolnego śląska,wiem że w klinice jest hotel,dość
        drogi,ale ponoć dla kobiet na in vitro jest zniżka,nie dzwoniłam tam
        jeszcze,szukam coś w internecie,może coś wiesz
        • lora25 Re: in vitro w Poznaniu na Polnej 28.01.06, 18:42
          Jest dwoch lekarzy ktorzy sie tam zajmowali Derwich i Jedrzejczak atmosfera jest
          fajna pielegniarki a zwlaszcza pani Maria.Niestety minusem jest czas oczekiwania
          na wsystko trwa to bardzo długo,ale wszystko jest na miejscu.Niestety nie powiem
          ci jak jest z hotelem bo nie korzystalam,ale powiem ci ze lepiej zalatw sobie
          wczesniej cos w jakis pensjonatach bo tam musisz byc co drugi dzien a potem co
          dziennie.Jak cos cie jeszcze i nteresuje to pytaj
          Pozdrawiam
          • iwa2000 Re: in vitro w Poznaniu na Polnej 28.01.06, 19:54
            dzięki za kontakt.Napisz proszę kto cię prowadził,jak byłaś stymulowana,czy te
            wizyty są od początku,czy już bliżej punkcji,na co się tak długo czeka?Czy
            udało ci się?Może wolisz do mnie napisać na adres mail,napisz.
        • finni Re: nocleg 28.01.06, 22:07
          moze sie przyda
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=24449762&v=2&s=0
          www.gpsk.am.poznan.pl/
          www.gpsk.am.poznan.pl/hotelik/index.html
          • iwa2000 Re: nocleg 28.01.06, 22:40
            dzięki finni za wiadomość,czy też leczysz się na polnej?jakie masz odczucia co
            do kliniki?
            • finni Re: nocleg 28.01.06, 22:56
              Nie lecze sie na Polnej, wiec niestety nic nie wiem. Bylam tylko raz na jednym
              zabiegu i bylam bardzo mile zaskoczona, ze pielegniarki sa bardzo mile i
              opiekunczesmile
              Powodzenia!
          • jagoda1234 Re: nocleg 30.01.06, 11:20
            iwa na googlach znalazłam jeszcze to:
            poznan.naszemiasto.pl/noclegi/?ses_nm=c17d7cdf58ff7f93e4a98edd03b0f321
            www.pokoje.abc-komputer.poznan.pl/
            www.pentagos.pl/index.php?pid=kwatery
            poznan.naszemiasto.pl/noclegi/
        • lomre Do Iwy 29.01.06, 12:58
          Ja mieszkam gdzieś pośrodku między Poznaniem a Wrocławiem. Zdecydowana jestem
          raczej na Wrocław. Dlaczego wybierasz Poznań. Napisz jeśli możesz bo ja ciąglę
          się zastanawiam. Nie ma idealnego miejsca.
          • iwa2000 Re: Do Iwy 29.01.06, 13:19
            w poznaniu leczymy się kilka lat,trafiliśmy do androloga,główny problem to
            nasienie,po leczeniu lekka poprawa ale ciąży nie ma,mieliśmy iui 4 razy bez
            skutku,zdecydowaliśmy się na in v.W poznaniu,bo nie chcę tak skakać od lekarza
            do lekarza.Opinie są też niepochlebne,ale na wszystkich coś można znaleść na
            forum.Ten androlog zajmuje się in v.We wrocławiu u kogo się leczysz?
            • lomre Re: Do Iwy 29.01.06, 13:32
              Ja trafiłam do Polaka, ostateczne okazało sięże mam niedrożne jajowody i
              zostało mi inf. Zrobiłam sobie porzerwę, musieliśmy to "przetrawić" myślę że
              siejednak zdecydujemy i do niego właśnie chciałam wrócić, ale w Poznaniu i
              okolicach mam sporo znajomych, więc byłoby gdzie siezatrzymać. Słyszałam że
              Poznań najsłabiej wypada w inv., ale to sięmoże zmieniło. Chętnie czytam rózne
              opinie
              • iwa2000 Re: in v 29.01.06, 16:15
                ile w przybliżeniu kosztuje in v u polaka?Też czytałam różneopinie na
                bocianie,dużo sprzed kilku lat.Nawiązałam też kontakt z dziewczynami po
                udanym,jak i nieudanym
    • karera Re: in vitro w Poznaniu na Polnej 29.01.06, 01:57
      ja leczę się na Polnej miałam tam robione HSG IUI laparoskopię całe leczenie
      mile wspominam tym bardziej że rezultatem leczenia w tej klinice jest moja
      córeczka nie musisz mieć obaw co do tej kliniki,oddział bardzo przyjemny akurat
      po remoncie w każdym pokoju łazienka,tv,telefon,pielęgniarki jak i zarówno
      lekarze bardzo sympatyczni panuje tam przyjazna atmosfera-przynajmniej ja
      miałam takie odczucia in vitro wykonują tam Derwich i Jędrzejczak co do
      Derwicha-przesympatyczny człowiek natomiast jeśli chodzi o Jędrzejczaka to
      trochę mniej go znam,bardziej ze słyszenia ponieważ w czasie,w którym ja się
      tam leczyłam rzadko bywał na tym oddziale-często jego pacjentki które mogłyby
      mieć wykonane na oddziale takie badania jak (HSG,IUI)które są tam refundowane
      on wykonywał je u siebie w gabinecie a niestety tam trzeba było płacić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka