Dodaj do ulubionych

na pewno się uda:))

13.02.06, 15:07
Ja tak mocno wierzę, że w tym miesiącu się uda, że po prostu nie ma innego
wyjścia. Cały czas sobie powtarzam, że jestem w ciąży, a autosugestia dobrze
działa - wiem coś o tymsmile Tak więc jestem pewna, że ok. 20 lutego zobaczę
dwie kreseczki, powtarzam - JESTEM PEWNAsmile)) Pozdrawiam i trzymam kciuki
Obserwuj wątek
    • asienka247 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 15:18
      Tak tak na pewno sie udasmilesmilesmile zobaczysz II kreski na pewno....a myslisz ze ja
      tez zobacze?? Mogłabys zerknac na moje temki?? bo juz sama nie wiem czy mialam
      owulacje.....niby temperatura powoli wzrasta....
      • wrotka13 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 15:31
        To jest mój pierwszy cykl z mierzeniem temp. i nie potrafię jeszcze dokładnie
        interpretować wynikówsmile A jestem pewna, że się uda nie na podstawie temperatur,
        tylko tak sobie wmawiamwink taka jetsem głupiasmile))
        • asienka247 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 15:39
          nie jestes glupia po prostu chcesz miec dziecko i tyle.... ja tez chce....ja
          pierwszy cykl z mierzeniem mam wiec nie znam sie za bardzo rowniez na tym.....a
          nikt na razie konkretrnie nie odpowiedzial mi w moim poscie....UDA CI SIE!!!
          trzymam kciuki
          • wrotka13 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 15:52
            Asienko, a korzystasz z programu fertility friend?? Ja się zarejestrowałam w
            piątek po dwóch tygodniach prób. Ja wyznaczyłam sobie owu na podstawie tempek
            na 7.02 (13dc) i ff też mi tak zaznaczył, więc chyba faktycznie nie jestem
            głupiasmile)
            • asienka247 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 15:58
              Nie nie korzystam nie mam pojecia jak sie tam zalogowac nawet nie probowalam
              jestem zerem z angielskiego.....uncertain to wiesz....korzystam jedynie z
              www.nmpr.bfe.pl ale nie wiem tez jak wygląda wyznaczenie owu w tym programie i
              czy w ogóle wyznacza....
              • asienka247 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 16:01
                Zobacz jakie dzis to forum sprzyjające kraplakowa myoki gerka...wszytskie
                szczesliwe.....my tez do nich dołączymy niedługo co??
              • wrotka13 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 16:03
                Asienko, ja też myślałam, że nie dam rady i udało sięsmile
                To jest adres strony, na której znajduje się instrukcja do programu FF po
                polsku www.mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=13&s_id=1&ss_id=3. Zobacz
                po kolei co nalezy zrobić i do dzieła. Ułatwi ci to troche interpretację.

• asienka247 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 16:14
                  próbuje mam nadzieje ze sie uda...mozna pozniej wkleic stare tempki tam??
                  • wrotka13 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 16:17
                    można ponieważ, definiujesz tam cykl, wpisując dzień rozpoczęcia.
    • miyoki Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 16:45
      Pozytywne myślenie dobrze działa. Kiedyś o tym pisała na forum dziewczyna,
      której nie udawało się zajść w ciąże, lekarze nie dawali szans a ona po kilku
      latach zaszła w ciąże. Mocno w to wierzyła i widziała dziecko i jej się udało.
      • asienka247 Re: na pewno się uda:)) 13.02.06, 16:53
        Zalogowałam siesmile i wyznaczylo owulacje w 13 dc.....smile ale troszke sie
        pomeczylam najpierw wyszło ze wczoraj byla owu ale to niemozliwe przy 28
        cyklusmile ale pozniej wyszło na 13 dc...no to czekam na rozwój akcjismile
        • asienka247 Re: na pewno się uda:)) 14.02.06, 13:42
          Wiesz jednak chyba nic nie bedzie w tym miesiącu jednak.Zalogowałam sie na FF i
          napisane tam jest ze nic nie wykryto wiec trace nadzieje........sad
          • wrotka13 Re: na pewno się uda:)) 14.02.06, 14:23
            tzn. czego nie wykryto??
            • asienka247 Re: na pewno się uda:)) 14.02.06, 15:02
              cos tam takiego pisze jak mi to znajoma przetlumaczyla...ja jestem zerem z
              angielskiego...ze nic nie wykryto czy cos takiego tzn ze najprawdopodobniej
              ciązy nie ma.............a jak u Ciebie jak sie czujesz........
              • sylvia_b Re: na pewno się uda:)) 15.02.06, 08:12
                A mogłybyscie nam pokazac swoje tempki? Tak dla porównania.
    • fairycharlotte Re: na pewno się uda:)) 14.02.06, 21:55
      Tylu osobom ostatnio się udaje, nie tylko na tym forum, także w moim
      otoczeniu.... Jakaś chyba panuje energia na ciążęsmile A więc bardzo możliwe, że
      Twoja wiara jest jak najbardziej podstawna smile Mi się na razie nie udało, ale kto
      wie, może też załapię trochę tych fluidów....? smile Gdyby tylko mój m. chciał
      bardziej współpracować, ale on stwierdza, że jak się uda to super, a jak nie, to
      widocznie tak miało być, i nie chce słuchać o owulacjach i dniach, w które
      "powinniśmy" sad ... Przez co kilka cykli nam praktycznie przepadło.
      • sylvia_b Re: na pewno się uda:)) 15.02.06, 14:52
        To skutek ustawy o becikowym wink)
    • wrotka13 Re: na pewno się uda:)) 15.02.06, 09:02
      To są moje tempki, ale pisząc, że jestem pewna, że wtym miesiącu się uda, nie
      sugeruję się nimismile Ja po prostu wiem, że się uda!!! Nie może być inaczej, bo
      bedzie mi baaaaaardzo smutno. Pozdrawiamsmile)
      www.fertilityfriend.com/home/11a13a
    • wrotka13 Re: na pewno się uda:)) 15.02.06, 11:56
      Asienko, czuję się świetnie, a z moich urojonych objawówsmile) ciążowych to przez
      dwa dni było mi niedobrze (ale u nas w pracy dwie koleżanki mają grypy
      żołądkowe i przypuszczam, że coś może krążyć), piersi bolą mnie mniej niż w
      zeszłym cyklu, ale wczoraj wieczorem przez chwile mnie piekły. Dzisiaj cisza.
      Brzuch czasmi pobolewa jak na @, ale to zdecydowanie za wcześnie. Wczoraj
      miałam b.dużo białego śluzu (bardziej lejący niż gęsty), dzisiaj znowu mniej. I
      sobie czekam....
      • asienka247 Re: na pewno się uda:)) 15.02.06, 12:29
        Ja tam zadnych obiawów lekkie bole brzucha tylko....staram sie nic sobie nie
        wkrecac......26dc przy cyklach ok 28 dniowych.......czekam......
      • sylvia_b Re: na pewno się uda:)) 15.02.06, 15:01
        Kurcze, Ty to masz chociaż wyraźne te tempki. A u mnie to takie nie wiadomo co.
        Niby owulacji nie było (gin tak stwierdził i kilka osób na forum też), a ja tak
        jak i Wy mam cały czas MOKRO (po prostu MOKRO!!!) i miałam bóle @ 6i 7 dnia po
        owu, która zaznaczył FF.
        Próbuję się nie nakręcać - naprawdę juz mi nakrecanie przeszło, nakrecalam sie
        do kilku dni temu - i tłumaczyc sobie to przebyta wczesniej infekcją, co uważam
        za najsłuszniejszą przyczyne tych objawów, choć musze przyznać, że czuje sie
        ogólnie mówiąc "inaczej". Zmeczona do granic mozliwości (ok, za duzo to ja nie
        spałam ostatnio, ale bywały juz takie tygodnie, gdzie sypiałam mniej, a czułam
        sie lepiej), a jednoczesnie taka wewnetrznie rozpromieniona.
        Jednakże cierpliwie czekam na @. Jakoś nie wierzę, że przyjdzie, ale czekam. I
        nie będę rozczarowana, bo jestem do niej przygotowana.
        Ale trzymam kciuki za WAS!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka