nimfffa 08.03.06, 20:01 Zastanawiam sie nad witaminami dla mojego M. Wiem, że są specjalne dla mężczyzn, a z racji tego że się staramy (4cykl)pewnie będzie to odpowiednie. Nie wiem tylko jakie by były najlepsze. Może któraś z was wie -------- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatta-a1 Re: Jakie witaminy dla M? 08.03.06, 20:40 mój zażywa czasami kwas foliowy, aktualnie wit. E na zwiększenie ruchliwości plemników, dobry jest tez Androwit albo Promen ale nie wiem czy Twój M. ma problemy z nasieniem. dobre odżywianie i mało stresów - to najważniejsze. Odpowiedz Link
nimfffa Re: Jakie witaminy dla M? 09.03.06, 22:35 nie wiem czy mój kochany M. ma problemy z nasionkami ale nie wiedziałam ze moze brac tez kwas foliowy... kupie mu chyba wit E w najmniejszej dawce niech ma Odpowiedz Link
lidek0 Re: Jakie witaminy dla M? 09.03.06, 06:35 Odpowienia dieta i po kłopocie, te witaminy z tabletek słabo się wchłaniają. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: Jakie witaminy dla M? 09.03.06, 09:48 mój mąż bierze AndroVit, nie wiem jak stan plemniczków po nich, ale On mówi że dobrze sie czuje po nich pracuje dużo i długo i mówi że po nich ma jakby więcej siły, witalnosci Skoro lepiej sie czuje to niech bierze dalej Więc polecam je Powodzenia Ania Odpowiedz Link