Dodaj do ulubionych

Mój nowy program IVF

15.03.06, 15:20
Porzuciła swój marcowy wątek i zaczynam od samego początku.Jestem po
dipherelinie,@ w toku.Za dwa tygodnie ruszam ze stymulacją do drugiego
programu ivf.Może kwiecień będzie łaskawszy...W końcu jest wiosna i
przylatują bociany...
Obserwuj wątek
    • buzios Re: Mój nowy program IVF 15.03.06, 15:25
      Asik, trzymam kciuki za Ciebie i bede Ci kibicowac, zycze powodzenia i mam
      nadzieje, ze juz niedlugo bedziesz meldowac nam tutaj o dwoch tlustych
      krechach!!! Wiosna to czas nadziei i nowego zycia smile
      • zjp5 Re: Mój nowy program IVF 15.03.06, 22:49
        Albo wrecz o dwoch tlustych bobaskach smile Ja jestem dzis po transferze, czuje
        sie dziwnie pogodnie, moze dlatego, ze moja pani doktor byla jakas taka bardzo
        optymistyczna. Staram sie ufac w jej doswiadczenie no i nie zameczac juz Mojego
        obawami. Bo widze, ze za dlugo to juz nie wytrzyma...
        Macie jakies dobre rady? Czy naprawde przed kolejnym poniedzialkiem (czyli 10
        dni) nie da sie niczego sprawdzic?!

Asiat, poslalam Ci na priva, dostalas?
        • asiat99 Do zjp5 16.03.06, 11:03
          Przez conajmniej 2 tygodnie będziesz nosiła swoje szkraby pod serduszkiem.Oby
          im się spodobało na dłużej.Odpoczywaj teraz dużo i nie nerwuj się smile
          Dzięki odebrałam wiadomosć tylko...jeszcze za bardzo nie umiem się tą skrzynką
          posługiwać.Przyjdzie mężuś z pracy to go przycisnę żeby mnie podszkolił.Wzięłaś
          sobie wolne czy pracujesz?Musisz Kochanieńka czekać niestety aż do następnego
          poniedziałku.Wiem jakie to trudne...
          • zjp5 Re: Do zjp5 16.03.06, 16:38
            A czy mialyscie mdlosci w dniu transferu? I po? Nie wymiotuje, ale czuje sie
            tak sobie, chyba najlepiej jak nic nie jem smile
            • asiat99 Re: Do zjp5 16.03.06, 21:14
              Nie, czułam się wspaniale mając swoję śnieżynki baraszkujące w brzuszku.Może
              się denerwujesz i dlatego.Głowa do góry.
              • zofia.paszewska Re: mdlosci 17.03.06, 18:44
                Pisze na ogolne forum, bo moze jeszcze komus sie przyda. Mialam juz dosc,
                zadzwonilam do szpitala i lopatologicznie wyjasniono mi, ze dopoki nie ma
                wymiotow albo biegunki to wszystko jest OK, jajniki sie rozpychaja i biedny
                zoladek sie przemieszcza sad, wiec ma prawo miec dosc.
                Strasznie dlugo jeszcze do tego badania!
                • asiat99 Re: mdlosci 18.03.06, 15:52
                  Ojjjjj.Ale nie do końca rozumiem dlaczego się żle czujesz?Po stymulacji jeszcze
                  tak?
                  • asiat99 Mój nowy program IVF 24.03.06, 10:30
                    Pomalutku zaczyna się coś kręcić.Strasznie się boję a jednocześnie cieszę że
                    znowu zaczynamy działać.Dzisiaj mam pierwszą wizytę u ginekologa.Jak wszystko
                    będzie ok to od wtorku rozpoczynam stymulację.Przeraża mnie to,co jeszcze stanie
                    na naszej drodze do szczęścia...
                    • zjp5 Re: Mój nowy program IVF 24.03.06, 18:56
                      Asiat, dobrze bedzie! Masz racje, ze najlepiej dzialac. A ja mialam dzis
                      kolejne badanie krwi (jestem 9 dni po transferze) i albo dzis, albo w
                      poniedzialek powinno byc cos wiadomo. Rany, boje sie!
                    • zjp5 Re: Mój nowy program IVF 25.03.06, 01:22
                      Boje sie troche mniej. Nie chca powiedziec na 100%, ale 'tak mowiac miedzy
                      nami...', 'tak nieoficjalnie...' to brzmi to ladnie. W poniedzialek powinnam
                      miec zbadana po raz kolejny krew (zeby jeszcze pobierali mniej rzeznicko, bo
                      wygladam jak ofiara niezbyt sprawnego wampira...) i bede wiedziec cos wiecej.
                      Teraz mam odpoczywac i sie nie denerwowac, he, he.
                      • asiat99 Re: Mój nowy program IVF 27.03.06, 15:28
                        Z mojego programu klapa.Po dipherelinie zamiast ciszy nastąpiło odbicie i miałam
                        w 9 dniu cyklu 3 pęcherzyki po 20 mm i endometrium a nie powinno być nic.Ktoś
                        mnie przed tym ostrzegał i oczywiście przytrafiło mi się.Ręce mi opadają.Znowu
                        czekanie.Przez 3 tygonie antyki a później okaże się. Trzymam kciukasy za betę.
                        • zjp5 Re: Mój nowy program IVF 27.03.06, 23:47
                          O rany, przykro! Mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej, mysle o Tobie bardzo
                          cieplo! Nie do konca rozumiem, na czym rzecz polega, bo tu jak wiesz, jest
                          troche inaczej.
                          U nas dobre wiesci: dostalam potwierdzenie wynikow krwi, udalo sie! Cd. w
                          czwartek, moze wtedy wydusze z nich jakies konkrety do podzielenia sie na
                          forum. Lekarza zobacze pewnie w pt lub pon - oszczedzaja swoich doktorow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka