Gość: malaMi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:52 Poprosze o opinie, slyszalam o Novum i Invimedzie ale o LIMIe nic a tam tez zdaje sie zajmuja nieplodnoscia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emma Re: Warszawa LIM IP: *.devs.futuro.pl 14.04.06, 19:12 Bo Novum i INvimed to specjalistyczne kliniki, a w LIM jest tylko mala komórka - poradnia leczenia nieplodnosci. Podejrzewam, ze skoro to LIM, to ceny są horrendalne. Odpowiedz Link
Gość: mala Mi Re: Warszawa LIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:59 nie wiedzialam, ze to tylko mala komorka, ale apropos cen to wizyty do specjalistow sa w w miare normalnych cenach,a ciekawa jestem tez dlatego bo slyszalam a raczej czytalam na forum o dr Maju, ktory jest podobno swietnym specjalista i mialam nadzieje, ze moze ktos cos o nim i o LIM powiedziec. Odpowiedz Link
Gość: Ayelet Re: Warszawa LIM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.06, 21:39 W Limie jest też klinika leczenia niepłodności, którą kieruje dr Milewczyk (dobry specjalista), dr Maj też tam pracuje, polecam. ceny chyba nie są horrendalne, ja leczyłam się i w Novum i w Limie i ceny są porównywalne, inseminacja kosztowała 100zł mniej w Limie. Jakbyś miała szczegółowe pytania pisz na maila:roma52@wp.pl Odpowiedz Link
olaola76 Re: Warszawa LIM 11.09.06, 12:20 Witaj bylam pacjentka dr Maja i bylam zachwycona ale niestety moj przypadek przerosl Jego mozliwosci i dostalam skierowanie do Invimedu ;-( Odpowiedz Link