bliambka 19.05.06, 08:44 No więc wyszło mi, że test mogę zrobić najwcześniej 26.V. Teraz uważam, że to znak od losu. Ale jeżeli nie wyjdzie, to pewnie będę podwójnie przeżywać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danik1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 09:37 Moze ja sie skusze, bo to bedzie 14 dpo iui. Odpowiedz Link
renius5 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 10:23 Ja też chyba się skuszę. To będzie 26dc. Brałam już clo. teraz mam drugi miesiąc luteinę no i zobaczymy. Już chyba nie będę nic brać bo przytyłam po tych lekach. Staram sie od lipca i nic. Byłam dwa razy w ciąży bez żadnych starań i mam 6 letnią córcię. Może ten miesiąc będzie szczęśliwy, stracilam już nadzieję. Córkę urodziłam na ostatnim roku studiów. To było bardzo spontaniczne, póżniej 3lata w domu z małą i szukanie pracy. Pracuję już trzy lata mam 31lat, to jest dobry czas na 2 dziecko i nic........... Nie udaje się tak wszystkiego zaplanować. Odpowiedz Link
bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 13:07 Ja jestem obecnie w trzecim cyklu starań, mam nadzieję szczęśliwym. To, że się udało w maju tylu dziewczynom z forum napawa mnie optymizmem. Musi mnam się kiedyś udać, zobaczysz. Ja też mam córkę, tyle że młodszą od Twojej, ale również mi się z nią udało zajść bez żadnych problemów. Jestem też w podobnym wieku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
fufcia26 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 13:26 ja mam przed soba 3 tygodnie staran jeszcze wiec testowac z wami nie bede ale wam baaardzo zycze zeby wam sie udalo, ostatnio moja kolezanka mi powiedziala ze wlasnie jej wyszly dwie krechy a mnie az scisnelo w srodku, bo ja nadal nic a szkoda... Odpowiedz Link
alusia_7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 13:58 Renius5 to tak jak ja. Mam 7 letnia córkę. Udało się w 9 cyklu bez wspomagaczy, teraz kiedy bardzo chcę drugiego Dzidziusia i pora odpowiednia nie udaje się juz 14 m-cy , cykli nie liczyłam ale więcej niż 15 . Teraz cykle z CLO i nic. Mam 32 lata i tarcę nadzieję że będzie mi dane drugi raz zostać mamą. Nie wiem czy walczyć dalej czy poddać się losowi ??? Odpowiedz Link
sky1980 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 16:23 cześć!!!ja też mam już jedno dziecko-5-cio letnią Aniusię i zaszłam w ciążę bez problemu(wręcz przypadkiem). chcemy mieć drugie dziecko i nic...zastanowiło mnie to teraz bo to juz cztery miesiące jak sie staramy...bezskutecznie!może w maju sie uda-ostatniego ma być owulacja...więc może...życzę wszystkim powodzenia! Odpowiedz Link
darcia74 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:18 TESTUJE JUTRO! trzymajcie za mnie kciuki prosze!!! Ja za was tez trzymam... buzka Odpowiedz Link
sky1980 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:26 Darcia!!!!wielkie kciuki trzymam!oby wyszły piękne dorodne dwie kreski!daj znać i POWODZENIA!!!! Odpowiedz Link
darcia74 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:38 dzieki sky Ja chcialabym juz dzisiaj testowac, tak mnie korci! Nic, musze sie czyms zajac i wytrzymac do rana do pomiaru tempki. Jesli tempka spadnie juz z rana to "po ptokach"! Odpowiedz Link
sky1980 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:46 poczytaj coś,książkę jakąś na tyle ciekawą,że skutecznie zabijesz czas.albo pojdż na spacer,masz pieska?ucieszyłby sie ze spaceru-mój jest zawsze chętny! albo w szafach poukładaj ciuchy od nowa!to myślenie i czekanie dręczy,wiem!ale do jutra jeszcze tylko parę godzin tak na dobrą sprawę, a to nie dużo,noc zaraz,zaśniesz...a rano....mam nadzieję że -NIESPODZIANKA:II NA TEŚCIE!no trzymaj sie i zmówie ZDROWAŚKĘ za Twój jutrzejszy poranek Odpowiedz Link
darcia74 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 18:00 No coz, pieska nie mam niestety. Wlasnie mi sie przypomina moj mezus, ktory wlasnie jest w pracy.... Jak jestesmy na spacerze, czy nie wiem , ogladamy tv ... ja zwracam uwage na ladne bobaski, a moj mezus na male pieski, po prostu bardzo je lubi. Tak, wiec on chce pieska chyba bardziej niz dziecko - caly czas mu to wypominam! hi,hi,hi Odpowiedz Link
emkz Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:43 Ja też w Dzień Matki Nawet założyłam taki sam wątek na innym forum: Forum, e-dziecko, w oczekiwaniu Pozdrawiam! Odpowiedz Link
agatta-a1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 18:57 ja tez bardzo chciałabym się do Was przyłączyć ale... po pierwsze nic z tego wnym cyklu pewnie nie wyjdzie. mąz zaczyna leczenie i dopóki nie poprawi sobie plemniczków to marne szanase a po drugie to troszkę za wcześnie. nie żdąze zrobić mamie prezentu na dzień matki ani dzidzia nie zrobi mnie. jak mnie coś najdzie to zatestuję 31 maja, choc sama nie wierzę w powodzenie. trzymam mocno za Was kciuki. Odpowiedz Link
lebesgue Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 19:28 Cześć dziewczyny. Też się do Was przylaczam, wedlug kalkulatora wychodzi ze testowanko dokladnie 26 maja. Nie wiem ile to bedzie dpo bo ff dwa razy mi przesuwal dzien owu wiec juz sama zglupialam. Od wczoraj mam bole jajnikow i spuchniety brzuch i nie wiem co o tym myslec. Nienastawiam sie wogole. Zawsze to lepsze wyjscie Do wiadomosci jest to moj 5 cykl staran. Trzymajcie się papa... Odpowiedz Link
filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 20:32 Witajcie, ja też testuję 26-go, o ile wcześniej nie przyjdzie @ (termin mam na 25go, ale wtedy Mężus w delegacji, poczekam, hmm). Dziś 7dpo. Mi nic nie spuchło, niestety. Raz mi się chciało wymiotować, ale chyba się objadłam i tyle Tempka utrzymuje mi się na ładnym poziomie, pożyjemy zobaczymy. A staramy się od października, o pierwszego dzidziusia. Bądźmy dobrej myśli Odpowiedz Link
filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 20:58 Dziewczyny, właśnie byłam na forum tych co testowały 18go. Tam jest wysyp ciąż! Tylu dziewczynom się udało! Słuchajcie, maj to jest szczęśliwy miesiąc! Nam też się uda Odpowiedz Link
bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 21.05.06, 21:46 Mi się też udzieliła atmosfera ogólnego majowego zaciążenia. A czas mija... do 26 maja zostało 5 dni! Odpowiedz Link
danik1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 21.05.06, 23:13 Jak Wy znosicie ten czas oczekiwania bo ja koszmarnie!!! Juz chcialabym wiedziec czy sie udalo czy nie. Ta niewiedza jest najgorsza!!! Odpowiedz Link
bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 22.05.06, 09:10 Ktoś kiedyś słusznie na tym forum napisał, że dla starających się o dzidzię I faza cylu jest znacznie przyjemniejsza od II. Na początku cyklu jest nowa nadzieja i częste przytulanka. A w II fazie tylko nerwowe oczekiwanie, niepewność, aż w końcu @. Tak więc jesteśmy w najgorszym momencie! Odpowiedz Link
agnieszkaela Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 22.05.06, 11:14 Trzymam kciukiza wszystkie, ja tez zatestuje 26- o ile wczesniej sie nic nie wydarzy. Czekam mnie nerwowo niz wiekszosc z Was, bo mam w domu 8 miesiecznego szkraba a teraz staramy sie o siostrzyczke dla niego. Filip ur.27-09-2005 Odpowiedz Link
aneczka002 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 22.05.06, 13:05 Ja nie testuje tego dnia ale za to Wam życzę II kreseczek Powodzenia Ania Odpowiedz Link
bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 23.05.06, 11:27 Dziewczynki, jak się trzymacie? Ja już nie wytrzymuję tego napięcia i cały czas mam nadzieję, chociaż wszystko mi mówi, że @ nadchodzi... A do piątku zostały tylko (i aż) 3 dni. Odpowiedz Link
filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 23.05.06, 18:16 Bilambka, chodź na forum W oczekiwaniu, tam jest taki sam wątek i więcej kobitek oczekujących będzie raźniej Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 13:27 ja w en dzien odbiorę bete.. bo niby wszyscy na około mówią ,że te przeusnięcie to przez wypadek i wogóle... ale okres spóznia się już tydzień, lepiej wiedzieć niż się zadreczac... Odpowiedz Link
aneczka002 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 14:01 a teścik jakiś robiłaś...?? No tydzień to już sporo!! Trzymam kciuki Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 16:00 teścik robiłam w dniu spodziewanej miesiaczki i nic... wiec drugi raz nie robilam... a beta mnie nie zrujnuje a bedzie pewnosc i bede miala z cyzm isc do ginekologa bo teraz to nie mam podstaw zbytnio... pewnie powie... poczekaj jeszcze tydzien a tak beta czarne na białym jestem lbu nie...i luzik Odpowiedz Link
danik1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 16:18 Jak tam dziewczyny?? Jakies przeczucia, objawy??? Ja sie nastawiam psychicznie na @, zeby nie bylo rozczarowania. Brzuch mnie czasami pobolewa @-owo, ale tylko momentami a tak to jest ok. A jak Wy sie czujecie?? Odpowiedz Link
marti_ka82 mi sie chce smiac ;) bo chyba tak sie wkrecilam ;) 24.05.06, 16:27 że mam dziwne smaki i apetyt ja tadek nie jadek pcohlaniam teraz 2 obiady a wlasciwie trzy bo znow jestem glodna a do tego jedzenie najpeirw ogorka kiszonego, za chwiel nutelli znow ogorek i kisiel jakis dziwny jest no ale coz bedzie co ma byc tydzien sie juz spoznia po wypadku byl nezly stresik moze to to, teskt w ndiu meisiackzi negatywny, ale nie czuje się zeby @ miala przyjsc Odpowiedz Link
lebesgue Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 16:00 No i jak tam dziewczyny przebiega WIELKIE oczekiwanie? Ja juz totalnie zakrecona. Dzis 27 dc cyklu wiec tylko dwa dni. 24 dc mialam w nocy straszne bole podbrzusza tak jakby ciagniecie a , myslalam ze po pogotowie bede jechala, ale po 3 nospach naraz przeszlo. Od tamtej pory cisza. Czsasami tylko cos mnie zakluje z lewej lub z prawej stronie i czasami czuje ciagniecie w pachwinach. juz sama nie wiem co to moze byc. W tym cyklu mialam pierwszy raz zastrzyk i w nim okladam duze nadzieje. Tak po cichutku mam nadzieje ze to to na co wszystkie czekamy, ale cccccciiiiiii..... aby nie zapeszyc Pozdrawiam Odpowiedz Link
bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 17:50 No ja raczej odpadam. Tempka OK, ale mam bóle jajników i lekki ból głowy zupełnie, jak przed @. Ech, życie... Odpowiedz Link
filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 19:59 a ja mam nadzieję... - boli mnie brzuch - mam dziwaczny apetyt - odbija mi się za przeproszeniem - czasem mi niedobrze - taka jestem, otumaniona - no i tempkę mam ładną, wysoką Mam nadzieję, mam nadzieję... Odpowiedz Link
marti_ka82 Ciekawe ile z nas w dzien mamy... 25.05.06, 08:06 dowie się, że zostanie mama i poinformuje pózniej , że jej mama zostanie w przyszłym roku babcia... życze jutro wszystkim 2 kresek i trzymam za was mocno kciuki Odpowiedz Link
agatta-a1 ja się przyłączę... 25.05.06, 08:34 co prwda nie będę testować w dzien matki bo to za wcześnie, czekam na termin @, która ma nadejść 30 maja. objawów nie mam żadnych oprócz napadowych bóli brzucha i kłucia jajnika, no i przyszcze na twarzy. powodzenia Wam życzę. Odpowiedz Link
bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 25.05.06, 09:06 Ja dziś jestem w nieco lepszym nastroju - po wczorajszym, "miesiączkowym" bólu brzucha ślad wszelki zaginął, a tempka nadal powyżej 37. Więc nadzieja jest ze mną! A wszystkim życzę wytrwałości (aby doczekać do jutra) i spokoju przy odczytywaniu wyniku testu, jakikolwiek on by nie był. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 25.05.06, 12:29 Zycze powodzonka w testowaniu i II kreseczek... ja jestem teraz wlasnie po owu więc sobie poczekam na test troche. Ale za Was trzymam kciuki Miałybyście pierwszy (chyba najwspanialszy) prezent od swoich dzieci Odpowiedz Link
bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 25.05.06, 12:53 Zbliża się termin @, a ja coraz bardziej się boję, że nie jestem w ciąży i coraz bardziej się boję, że jestem w ciąży (!!!). Czy Wy też tak macie, czy tylko ja tu jestem trochę nienormalna?! Odpowiedz Link
danik1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 25.05.06, 13:43 Bliambka ja tez tak mam. To chyba normalne. Dziewczyny wpadlam zyczyc Wam dwoch kresek jutro na tescie. Ja nie bede testowac bo nawet nie kupilam testu i nie chce. Nie chce sobie psuc tak pieknego dnia chociaz ja juz swoje swieto obchodzilam bo mieszkam w Danii a tutaj obchodzi sie je zawsze w druga niedziele maja, wiec swietowalam 14 maja. Mam juz jedno dziecko moze dlatego latwiej mi obchodzic to swieto a Wam wszystkim zycze abyscie jutro i Wy dowiedzialy sie ze jestescie juz mamusiami i ze mala fasolka w Was zamieszkala!!! Odpowiedz Link
bliambka Do danik1 25.05.06, 15:59 Ależ ja też już mam jedną dzidzię. Tak jak niejedna dziewczyna z tego forum. I jutro moje małe szczęście, zinspirowane przez tatusia, bo samo jest jeszcze za małe, aby pamietać o świętach, przyniesie mi pewnie kwiatki albo czekoladki, tak więc niezależnie od wyniku testu będzie to fajny dzień. Moja poprzednia ciąża przebiegała dosyć burzliwie - miałam pewne problemy zdrowotne i musiałam dość długo leżeć w szpitalu. Może dlatego, mimo że bardzo pragnę dziecka, jednocześnie boję się samej ciąży i ewentualnych komplikacji. Ale co tam. Uszy do góry i aby do jutra. Pewnie się obudzę o 4 rano, żeby zatestować. O ile w ogóle zasnę! Buziaki! Odpowiedz Link
kaluha oh bliambka normalne to 25.05.06, 19:32 albo wszystkie jesteśmy nie tego ja też czekam do jutra na test i się stresuje, ale z drugiej strony to niezła rewolucja i tez się boję. trzymam kciuki - za Ciebie i za Was wszystkie laseczki Odpowiedz Link
filemonka7 Re: oh bliambka normalne to 25.05.06, 20:17 normalne bilambka, potwierdzam ja też się denerwuję, najchętniej już bym usnęła żeby obudzić się rano i przekonać się i aż się boję, co będzie gdy wyjdzie negatywny i co będzie gdy wyjdzie pozytywny Odpowiedz Link
bliambka Re: oh bliambka normalne to 25.05.06, 23:18 W obydwu przypadkach będę załamana. Pytanie brzmi, kiedy bardziej? Rety, chyba dzisiaj nie usnę! Dajcie jutro znać, jak Wam poszło. Dobra? Odpowiedz Link
filemonka7 Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 07:25 mi wyszły dwie kreseczki ))) nie mogę w to uwierzyć! Odpowiedz Link
aneczka002 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 07:38 moje gorące gratulacje.... Dawaj fluidki Odpowiedz Link
filemonka7 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 07:42 proszę bardzo ! coby i Wam się udało )) ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 09:39 Gratulacje ispokojnych 9 miesiecy, duzo radosci, zdrowka i szczesliwego rzowiazania no i łapie fluidki dziekuje Odpowiedz Link
filemonka7 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 23:19 dzięki dziewczyny ) Za Was też trzymam kciuki Bilambka, czerwiec ma R, to może będzie szczęśliwszy dla Ciebie? Martika, idź do lekarza koniecznie, bedziesz spokojniejsza. Buziaki Odpowiedz Link
bliambka Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 08:54 Ojej, gratuluję! A mi wyszła I... Buuu... Przechodzę na czerwcową edycję. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 26.05.06, 09:30 a ja sobie połapie fluidków... bo teraz są na czasie jestem 2 dpo i mam taka cichutką, malutką nadzieje ale tylko taką mikrą bo było tylko 1 przytulanko... ale za to z wczesniejszym postem kilkudniowym Więc łapie łapie łapie fluidki No a Tobie jeszcze raz gratuluje Odpowiedz Link
marti_ka82 Odebrałam bete - 1 tydzien...:) 26.05.06, 15:33 tylko nie wiem, czy mam sie cieszyc... czy jeszcze poczekac... dlaczego? poniewaz nie wiem może panikuje, ale czy nie powinno być wyzsze skoro najprawdopodbniej owulacje miałam 12 maja i wtedy z mezem ostatni raz sie widzialam? wiem wiem... może przewrazliwiona jestem, ale poprostu to moj pierwszy cykl staran taki porzadniejszy... potem ten wypadek autokarowy i teraz taka (31mIU/ml) beta... i sie gubie w tym wszystkim.. chyba wybiore się w poniedzialek do ginekologa Odpowiedz Link