Dodaj do ulubionych

Testuję w Dzień Matki! Która ze mną?

19.05.06, 08:44
No więc wyszło mi, że test mogę zrobić najwcześniej 26.V. Teraz uważam, że to
znak od losu. Ale jeżeli nie wyjdzie, to pewnie będę podwójnie przeżywać...
Obserwuj wątek
    • danik1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 09:37
      Moze ja sie skusze, bo to bedzie 14 dpo iui.
    • renius5 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 10:23
      Ja też chyba się skuszę. To będzie 26dc. Brałam już clo. teraz mam drugi miesiąc
      luteinę no i zobaczymy. Już chyba nie będę nic brać bo przytyłam po tych lekach.
      Staram sie od lipca i nic. Byłam dwa razy w ciąży bez żadnych starań i mam 6
      letnią córcię. Może ten miesiąc będzie szczęśliwy, stracilam już nadzieję. Córkę
      urodziłam na ostatnim roku studiów. To było bardzo spontaniczne, póżniej 3lata w
      domu z małą i szukanie pracy. Pracuję już trzy lata mam 31lat, to jest dobry
      czas na 2 dziecko i nic...........sad Nie udaje się tak wszystkiego zaplanować.
      • bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 13:07
        Ja jestem obecnie w trzecim cyklu starań, mam nadzieję szczęśliwym. To, że się
        udało w maju tylu dziewczynom z forum napawa mnie optymizmem. Musi mnam się
        kiedyś udać, zobaczysz.
        Ja też mam córkę, tyle że młodszą od Twojej, ale również mi się z nią udało
        zajść bez żadnych problemów. Jestem też w podobnym wieku.
        Pozdrawiam!
        • fufcia26 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 13:26
          ja mam przed soba 3 tygodnie staran jeszcze wiec testowac z wami nie bede ale
          wam baaardzo zycze zeby wam sie udalo, ostatnio moja kolezanka mi powiedziala
          ze wlasnie jej wyszly dwie krechy a mnie az scisnelo w srodku, bo ja nadal nic
          a szkoda...
      • alusia_7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 13:58
        Renius5 to tak jak ja. Mam 7 letnia córkę. Udało się w 9 cyklu bez wspomagaczy,
        teraz kiedy bardzo chcę drugiego Dzidziusia i pora odpowiednia nie udaje się
        juz 14 m-cy , cykli nie liczyłam ale więcej niż 15 sad . Teraz cykle z CLO i
        nic. Mam 32 lata i tarcę nadzieję że będzie mi dane drugi raz zostać mamą. Nie
        wiem czy walczyć dalej czy poddać się losowi ???
        • sky1980 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 16:23
          cześć!!!ja też mam już jedno dziecko-5-cio letnią Aniusię i zaszłam w ciążę bez
          problemu(wręcz przypadkiemwink). chcemy mieć drugie dziecko i nic...zastanowiło
          mnie to teraz bo to juz cztery miesiące jak sie staramy...bezskutecznie!może w
          maju sie uda-ostatniego ma być owulacja...więc może...życzę wszystkim
          powodzenia!
    • darcia74 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:18
      TESTUJE JUTRO! trzymajcie za mnie kciuki prosze!!! Ja za was tez trzymam...
      buzka
      • sky1980 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:26
        Darcia!!!!wielkie kciuki trzymam!oby wyszły piękne dorodne dwie kreski!daj znać
        i POWODZENIA!!!!
        • darcia74 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:38
          dzieki sky
          Ja chcialabym juz dzisiaj testowac, tak mnie korci!
          Nic, musze sie czyms zajac i wytrzymac do rana do pomiaru tempki. Jesli tempka
          spadnie juz z rana to "po ptokach"!
          • sky1980 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:46
            poczytaj coś,książkę jakąś na tyle ciekawą,że skutecznie zabijesz czas.albo
            pojdż na spacer,masz pieskawink?ucieszyłby sie ze spaceru-mój jest zawsze chętny!
            albo w szafach poukładaj ciuchy od nowa!to myślenie i czekanie dręczy,wiem!ale
            do jutra jeszcze tylko parę godzin tak na dobrą sprawę, a to nie dużo,noc
            zaraz,zaśniesz...a rano....mam nadzieję że -NIESPODZIANKA:II NA TEŚCIE!no
            trzymaj sie i zmówie ZDROWAŚKĘ za Twój jutrzejszy poraneksmile
            • darcia74 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 18:00
              No coz, pieska nie mam niestety.
              Wlasnie mi sie przypomina moj mezus, ktory wlasnie jest w pracy....
              Jak jestesmy na spacerze, czy nie wiem , ogladamy tv ... ja zwracam uwage na
              ladne bobaski, a moj mezus na male pieski, po prostu bardzo je lubi.
              Tak, wiec on chce pieska chyba bardziej niz dziecko - caly czas mu to
              wypominam! smilehi,hi,hi

• emkz Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 17:43
      Ja też w Dzień Matkiwink
      Nawet założyłam taki sam wątek na innym forumwink: Forum, e-dziecko, w oczekiwaniu
      Pozdrawiam!
      • agatta-a1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 18:57
        ja tez bardzo chciałabym się do Was przyłączyć ale... po pierwsze nic z tego
        wnym cyklu pewnie nie wyjdzie. mąz zaczyna leczenie i dopóki nie poprawi sobie
        plemniczków to marne szanase a po drugie to troszkę za wcześnie. nie żdąze
        zrobić mamie prezentu na dzień matki ani dzidzia nie zrobi mnie. jak mnie coś
        najdzie to zatestuję 31 maja, choc sama nie wierzę w powodzenie. trzymam mocno
        za Was kciuki.
    • lebesgue Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 19:28
      Cześć dziewczyny. Też się do Was przylaczam, wedlug kalkulatora wychodzi ze
      testowanko dokladnie 26 maja. Nie wiem ile to bedzie dpo bo ff dwa razy mi
      przesuwal dzien owu wiec juz sama zglupialam. Od wczoraj mam bole jajnikow i
      spuchniety brzuch i nie wiem co o tym myslec. Nienastawiam sie wogole. Zawsze
      to lepsze wyjsciewink Do wiadomosci jest to moj 5 cykl staran. Trzymajcie się
      papa...
      • filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 20:32
        Witajcie, ja też testuję 26-go, o ile wcześniej nie przyjdzie @ (termin mam na
        25go, ale wtedy Mężus w delegacji, poczekam, hmm). Dziś 7dpo. Mi nic nie
        spuchło, niestety. Raz mi się chciało wymiotować, ale chyba się objadłam i
        tylesmile Tempka utrzymuje mi się na ładnym poziomie, pożyjemy zobaczymy.
        A staramy się od października, o pierwszego dzidziusia.
        Bądźmy dobrej myśli smile
        • filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 19.05.06, 20:58
          Dziewczyny, właśnie byłam na forum tych co testowały 18go. Tam jest wysyp ciąż!
          Tylu dziewczynom się udało! Słuchajcie, maj to jest szczęśliwy miesiąc! Nam też
          się uda smile

• bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 21.05.06, 21:46
            Mi się też udzieliła atmosfera ogólnego majowego zaciążenia. A czas mija... do
            26 maja zostało 5 dni!
            • filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 21.05.06, 22:24
              Oby do piątku smile
              • danik1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 21.05.06, 23:13
                Jak Wy znosicie ten czas oczekiwania bo ja koszmarnie!!! Juz chcialabym
                wiedziec czy sie udalo czy nie. Ta niewiedza jest najgorsza!!!
                • bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 22.05.06, 09:10
                  Ktoś kiedyś słusznie na tym forum napisał, że dla starających się o dzidzię I
                  faza cylu jest znacznie przyjemniejsza od II. Na początku cyklu jest nowa
                  nadzieja i częste przytulanka. A w II fazie tylko nerwowe oczekiwanie,
                  niepewność, aż w końcu @. Tak więc jesteśmy w najgorszym momencie!
                  • agnieszkaela Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 22.05.06, 11:14
                    Trzymam kciukiza wszystkie, ja tez zatestuje 26- o ile wczesniej sie nic nie
                    wydarzy. Czekam mnie nerwowo niz wiekszosc z Was, bo mam w domu 8 miesiecznego
                    szkraba a teraz staramy sie o siostrzyczke dla niego.

Filip ur.27-09-2005
    • aneczka002 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 22.05.06, 13:05
      Ja nie testuje tego dnia ale za to Wam życzę II kreseczeksmile
      Powodzenia
      Ania
    • bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 23.05.06, 11:27
      Dziewczynki, jak się trzymacie? Ja już nie wytrzymuję tego napięcia i cały czas
      mam nadzieję, chociaż wszystko mi mówi, że @ nadchodzi... A do piątku zostały
      tylko (i aż) 3 dni.
      • filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 23.05.06, 18:16
        Bilambka, chodź na forum W oczekiwaniu, tam jest taki sam wątek i więcej
        kobitek oczekujących
        będzie raźniej smile
        • marti_ka82 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 13:27
          ja w en dzien odbiorę bete.. bo niby wszyscy na około mówią ,że te przeusnięcie
          to przez wypadek i wogóle... ale okres spóznia się już tydzień, lepiej wiedzieć
          niż się zadreczac...smile
          • aneczka002 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 14:01
            a teścik jakiś robiłaś...?? No tydzień to już sporo!!smile Trzymam kciukismile
            • marti_ka82 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 16:00
              teścik robiłam w dniu spodziewanej miesiaczki i nic... wiec drugi raz nie
              robilam... a beta mnie nie zrujnuje a bedzie pewnosc smile i bede miala z cyzm isc
              do ginekologa bo teraz to nie mam podstaw zbytnio... pewnie powie... poczekaj
              jeszcze tydzien wink a tak beta czarne na białym jestem lbu nie...i luziksmile
              • danik1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 16:18
                Jak tam dziewczyny?? Jakies przeczucia, objawy???
                Ja sie nastawiam psychicznie na @, zeby nie bylo rozczarowania.
                Brzuch mnie czasami pobolewa @-owo, ale tylko momentami a tak to jest ok. A jak
                Wy sie czujecie??
                • marti_ka82 mi sie chce smiac ;) bo chyba tak sie wkrecilam ;) 24.05.06, 16:27
                  że mam dziwne smaki i apetyt wink ja tadek nie jadek pcohlaniam teraz 2 obiady a
                  wlasciwie trzy big_grin bo znow jestem glodna smile a do tego jedzenie najpeirw ogorka
                  kiszonego, za chwiel nutelli znow ogorek i kisiel jakis dziwny jest smile no ale
                  coz bedzie co ma byc tydzien sie juz spoznia po wypadku byl nezly stresik moze
                  to to, teskt w ndiu meisiackzi negatywny, ale nie czuje się zeby @ miala
                  przyjsc smile
    • lebesgue Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 16:00
      No i jak tam dziewczyny przebiega WIELKIE oczekiwanie? Ja juz totalnie
      zakrecona. Dzis 27 dc cyklu wiec tylko dwa dni. 24 dc mialam w nocy straszne
      bole podbrzusza tak jakby ciagniecie a , myslalam ze po pogotowie bede
      jechala, ale po 3 nospach naraz przeszlo. Od tamtej pory cisza. Czsasami tylko
      cos mnie zakluje z lewej lub z prawej stronie i czasami czuje ciagniecie w
      pachwinach. juz sama nie wiem co to moze byc. W tym cyklu mialam pierwszy raz
      zastrzyk i w nim okladam duze nadzieje. Tak po cichutku mam nadzieje ze to to
      na co wszystkie czekamy, ale cccccciiiiiii..... aby nie zapeszycwink Pozdrawiam
      • bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 17:50
        No ja raczej odpadam. Tempka OK, ale mam bóle jajników i lekki ból głowy
        zupełnie, jak przed @. Ech, życie...
        • filemonka7 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 24.05.06, 19:59
          a ja mam nadzieję...
          - boli mnie brzuch
          - mam dziwaczny apetyt
          - odbija mi się za przeproszeniem
          - czasem mi niedobrze
          - taka jestem, otumaniona
          - no i tempkę mam ładną, wysoką
          Mam nadzieję, mam nadzieję... smile
          • marti_ka82 Ciekawe ile z nas w dzien mamy... 25.05.06, 08:06
            dowie się, że zostanie mama smile i poinformuje pózniej wink, że jej mama zostanie w
            przyszłym roku babcia... smile życze jutro wszystkim 2 kresek i trzymam za was
            mocno kciuki smile
            • agatta-a1 ja się przyłączę... 25.05.06, 08:34
              co prwda nie będę testować w dzien matki bo to za wcześnie, czekam na termin @,
              która ma nadejść 30 maja. objawów nie mam żadnych oprócz napadowych bóli brzucha
              i kłucia jajnika, no i przyszcze na twarzy. powodzenia Wam życzę.
    • bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 25.05.06, 09:06
      Ja dziś jestem w nieco lepszym nastroju - po wczorajszym, "miesiączkowym" bólu
      brzucha ślad wszelki zaginął, a tempka nadal powyżej 37. Więc nadzieja jest ze
      mną! A wszystkim życzę wytrwałości (aby doczekać do jutra) i spokoju przy
      odczytywaniu wyniku testu, jakikolwiek on by nie był.
      • aneczka002 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 25.05.06, 12:29
        Zycze powodzonka w testowaniu i II kreseczek... ja jestem teraz wlasnie po owu
        więc sobie poczekam na test troche. Ale za Was trzymam kciukismile Miałybyście
        pierwszy (chyba najwspanialszy) prezent od swoich dziecismilesmile
      • bliambka Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 25.05.06, 12:53
        Zbliża się termin @, a ja coraz bardziej się boję, że nie jestem w ciąży i
        coraz bardziej się boję, że jestem w ciąży (!!!). Czy Wy też tak macie, czy
        tylko ja tu jestem trochę nienormalna?! wink
        • danik1 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 25.05.06, 13:43
          Bliambka ja tez tak mam. To chyba normalne.
          Dziewczyny wpadlam zyczyc Wam dwoch kresek jutro na tescie. Ja nie bede
          testowac bo nawet nie kupilam testu i nie chce. Nie chce sobie psuc tak
          pieknego dnia chociaz ja juz swoje swieto obchodzilam bo mieszkam w Danii a
          tutaj obchodzi sie je zawsze w druga niedziele maja, wiec swietowalam 14 maja.
          Mam juz jedno dziecko moze dlatego latwiej mi obchodzic to swieto a Wam
          wszystkim zycze abyscie jutro i Wy dowiedzialy sie ze jestescie juz mamusiami i
          ze mala fasolka w Was zamieszkala!!!
          • bliambka Do danik1 25.05.06, 15:59
            Ależ ja też już mam jedną dzidzię. Tak jak niejedna dziewczyna z tego forum.
            I jutro moje małe szczęście, zinspirowane przez tatusia, bo samo jest jeszcze
            za małe, aby pamietać o świętach, przyniesie mi pewnie kwiatki albo czekoladki,
            tak więc niezależnie od wyniku testu będzie to fajny dzień.
            Moja poprzednia ciąża przebiegała dosyć burzliwie - miałam pewne problemy
            zdrowotne i musiałam dość długo leżeć w szpitalu. Może dlatego, mimo że bardzo
            pragnę dziecka, jednocześnie boję się samej ciąży i ewentualnych komplikacji.
            Ale co tam. Uszy do góry i aby do jutra. Pewnie się obudzę o 4 rano, żeby
            zatestować. O ile w ogóle zasnę! Buziaki!
        • kaluha oh bliambka normalne to 25.05.06, 19:32
          albo wszystkie jesteśmy nie tego wink
          ja też czekam do jutra na test i się stresuje, ale z drugiej strony to niezła
          rewolucja i tez się boję. trzymam kciuki - za Ciebie i za Was wszystkie laseczki smile
          • filemonka7 Re: oh bliambka normalne to 25.05.06, 20:17
            normalne bilambka, potwierdzam
            ja też się denerwuję, najchętniej już bym usnęła żeby obudzić się rano i
            przekonać się
            i aż się boję, co będzie gdy wyjdzie negatywny
            i co będzie gdy wyjdzie pozytywny smile
            • bliambka Re: oh bliambka normalne to 25.05.06, 23:18
              W obydwu przypadkach będę załamana. Pytanie brzmi, kiedy bardziej?
              Rety, chyba dzisiaj nie usnę!
              Dajcie jutro znać, jak Wam poszło. Dobra?
              • filemonka7 Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 07:25
                mi wyszły dwie kreseczki smile)))
                nie mogę w to uwierzyć!
                • aneczka002 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 07:38
                  moje gorące gratulacje.... Dawaj fluidkismile
                  • filemonka7 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 07:42
                    proszę bardzo ! smile
                    coby i Wam się udało smile))
                    ********************************************************************************
                    ********************************************************************************
                    • czerwona_truskawka1 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 08:41
                      GRATULUJĘ big_grin
                    • marti_ka82 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 09:39
                      Gratulacje ispokojnych 9 miesiecy, duzo radosci, zdrowka i szczesliwego
                      rzowiazania smile no i łapie fluidki big_grin dziekuje
                      • filemonka7 Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 23:19
                        dzięki dziewczyny smile)
                        Za Was też trzymam kciuki
                        Bilambka, czerwiec ma R, to może będzie szczęśliwszy dla Ciebie? smile
                        Martika, idź do lekarza koniecznie, bedziesz spokojniejsza.
                        Buziaki smile
                • bliambka Re: Dwie kreseczki :-))))) 26.05.06, 08:54
                  Ojej, gratuluję! A mi wyszła I... Buuu... Przechodzę na czerwcową edycję.
    • aneczka002 Re: Testuję w Dzień Matki! Która ze mną? 26.05.06, 09:30
      a ja sobie połapie fluidków... bo teraz są na czasie jestem 2 dposmile i mam taka
      cichutką, malutką nadzieje ale tylko taką mikrą bo było tylko 1 przytulanko...
      ale za to z wczesniejszym postem kilkudniowymsmile
      Więc łapie łapie łapie fluidkismile
      No a Tobie jeszcze raz gratulujesmile
      • marti_ka82 Odebrałam bete - 1 tydzien...:) 26.05.06, 15:33
        tylko nie wiem, czy mam sie cieszyc... czy jeszcze poczekac... dlaczego?
        poniewaz nie wiem może panikuje, ale czy nie powinno być wyzsze skoro
        najprawdopodbniej owulacje miałam 12 maja i wtedy z mezem ostatni raz sie
        widzialam? wiem wiem... może przewrazliwiona jestem, ale poprostu to moj
        pierwszy cykl staran taki porzadniejszy... potem ten wypadek autokarowy i teraz
        taka (31mIU/ml) beta... i sie gubie w tym wszystkim.. chyba wybiore się w
        poniedzialek do ginekologa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka