heejakawa 19.05.06, 18:57 dziewczyny, staram sie o dzidzie od ladnych paru miesiecy, ale sie nie udaje:- ( Teraz zlapam jakiegos grzybka (pierwszy raz w zyciu) Stosuje clotrimazol krem. Czy w tym cyklu moge nadal poczyniac starania??? bardzo szkoda mi tego miesiaca. dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sky1980 Re: prosze o rade 19.05.06, 19:02 chyba nie masz sie czym martwic!w ubieglym cyklu tez mialm stan zapalny,swędzenie itd.,potem plamienie jakies...popedzilam do gina,zaznaczylam mu ze sie staram o dziecko.wypisal mi polseptol dopochwowo i "nie zabronił" staran,dodal tylko ze clotrimazol to mi sie na nic nie zda...(tez smarowalam powodzenia! Odpowiedz Link
heejakawa Re: prosze o rade 19.05.06, 19:06 dzieki za rade I to bardzo dobra rade, nawet nie wiesz jak mnie ucieszylas, ze nie bede miala straconego miesiaca )) Tobie tez oczywiscie powodzonka zycze Odpowiedz Link
sky1980 Re: prosze o rade 19.05.06, 19:12 no mam nadzieje że nic poważnego Ci nie dolega,zawsze jednak lepiej skonsultować to z lekarzem zwłaszcza że chodzi tu o tak ważną sprawę jaką jest poczęcie!a wiesz,w poprzedniej ciąży stale miałam jakieś stany zapalne,lekarz powiedział że w początkach ciąży to wręcz normalne-zmiana flory bakteryjnej,dawał mi jakieś globulki,czasem to ich nawet nie brałam bo nie chciałam w ciąży sie truć dodatkowo.stany zapalne sie same goiły a córcia zdrowa,mądra ma już prawie 5 lat!no trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
heejakawa Re: prosze o rade 19.05.06, 19:23 Ja mam juz troche po 30 i jest to staranie o pierwsza dzidzie, stad tak bardzo zalezy mi na tym zeby nie stracic miesiaca. Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie ( dzisiaj 2 dzien objawow i juz mi lepiej). A tak troche z innej beczki to czasami juz mam dosc tych staran i za kazdym razem jak pojawia sie okres mam dola, bardzo tez przezywam ciaze znajomych, normalnie wtedy dwa- trzy dni wyjete z zyciorysu. Mam jednak nadzieje ze wkrotce zobacze te upragnione dwie krechy. dzieki za mile slowa Odpowiedz Link
sky1980 Re: prosze o rade 19.05.06, 19:32 jejku,współczuje Ci bardzo!ja sie staram 4 cykle,pierwsze 3 @przyjęłam spokojnie...z narastającym tylko zdziwieniem...ale teraz(2 dni temu dostałam @) też mi sie łezka zakręciła...zwłaszcza że nie przewidywałam problemów...zaczęłam mierzyć tempke,będę sie obserwować i już mi lepiej-bo czuje ze mam kontrolę...jeśli sie nie uda przez kilka m-cy-porobimy badania ale nie dopuszczam takiej myśli!U Ciebie też bedzie dobrze!musi przeciez być! serdecznie zycze powodzenia i to szybciutko!!! Odpowiedz Link