lamia1978 28.08.06, 11:59 Kochane, mój M. ostatnio stwierdził, że on też się przygotowuję do ciąży i też chce brać witaminki.Słyszałam coś o cynku ale nie bardzo wiem jakie mu kupić. Doradźcie coś proszę) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga38 Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 28.08.06, 12:12 Mój brał ProMen,ale nie pomogły. Odpowiedz Link
toitchfor Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 10.10.06, 12:15 A to dziwne. My mamy bardzo dobre doświadczenia z Promenem właśnie. Promen polecił mojemu facetowi androlog - po badaniu nasienia. Już przy następnym badaniu - 2 miesiące później wyniki były znacznie lepsze... Nie brał innych leków, nie zmienił diety ani trybu zycia. Sam przyznał że po prostu czuje się lepiej, abstrachując już od samego wyniku nasienia. Może sróbujcie jeszcze z tym Promenem - nawet na forum są same pochlebne opinie. Odpowiedz Link
puma1976 Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 28.08.06, 12:33 witam , mój bierze salfazin, ale tez nie moge sie za bnardzo wypowiadac bo jeszcze za krótko.POzdrawiam Odpowiedz Link
megi1978 Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 28.08.06, 13:50 Mój mąż dostał Proviron25 ale przepisał mu to mójginekolog, wcześniej oczywiście musiał zrobić badanie nasienia. Muszę przyznać, że pomogło. Powodzenia. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 28.08.06, 13:51 AndroVit - polecam z doswiadczenia Odpowiedz Link
milena2006 Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 28.08.06, 15:09 Salfazin i kwas foliowy Odpowiedz Link
lidek0 Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 29.08.06, 06:08 Ja jestem zdania, że nie ma co faszerować faceta jakby nie patrzeć chemią, dużo z tego co połknie jest wydalane. Owszem jeżeli androlog zleci to tak, ale samemu? Co to za dziwna moda na łykanie wszystkiego niemalże co wpadnie w ręce? Lepiej niecj pije soki i je owoce w końcu sezon na nie. Ale przynajmnie producenci tych specyfików mają popyt. Ja osobiście wolałabym wydać pieniądze na badanie nasienia skoro facet chce przygotować się do ciąży bo np. bakteria w nasieniu może być bardzo szkodliwa a niełykanie witamin nie. Odpowiedz Link
agilator Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 29.08.06, 09:32 Salfazin + kwasik foliowy Odpowiedz Link
aga_b3 Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 04.09.06, 14:33 Mojemu M bardzo pomogl zestaw Androvit (witaminy dla mezczyzn) + L Karnityna + Folik. Odpowiedz Link
hipokampa A jeżeli facet... 08.09.06, 09:45 Uważa, że nie musi nic brać bo to nie on w ciązy ma być i do tego łyka Kratynę, HMB, Carb, Thermo speed i inne podobne rzeczy dla pakujących na siłowni to co??? Chcemy mieć dziewczynkę i powinnismy stosować dietę nabiałową, mniej mięsa itd. Czy to dojrzałe z jego strony? Czy takie proszki i tabletki nie wpłyną źle na dziecko? Odpowiedz Link
lidek0 Re: A jeżeli facet... 08.09.06, 15:49 Wyślij go na badanie nasienia, to się przekonacie, a taka cheamia raczej ma wpływ. Odpowiedz Link
monjan Re: witaminy dla faceta?dajecie im coś? 10.10.06, 12:57 moj lykal ze mna kwas foliowy Odpowiedz Link