Dodaj do ulubionych

Jak zaplanować dziewczynkę?

08.02.07, 12:21
Może ktoś wie. Może ktoś ma ksiązkę na ten temat i chciałby odsprzedać?
Obserwuj wątek
    • groszek28 Re: Jak zaplanować dziewczynkę? 08.02.07, 15:35
      podobno plemniki żeńskie żyją dłużej, wiec najlepiej wspołzyć przed owulacją to
      może zwiększyć szansę. ale ile przed owu to nei wiem, pewnie dłużej niż 24 h.
      • asia_b5 Re: Jak zaplanować dziewczynkę? 08.02.07, 18:40
        Ja rowniez gdzies przeczytalam, ze na dziewczynke trzeba "dzialac" przed
        owulacja, natomiast na chlopczyka w trakcie owulacji.
        • aniaresz Re: Jak zaplanować dziewczynkę? 08.02.07, 22:24
          Musisz wiedzieć dokładnie kiedy masz owulacje żeby się przytulić 2 dni przed. Podstawą jest żeby tydzień po tych staraniach się nie przytulać, bo na chłopca to przed owu trzeba mieć abstynencję. Czynników które wpływają na płeć naprawdę jest mnóstwo np, pozycja, dieta, śluz czy zasadowy czy kwaśny, częstotliwość współżycia itd. A ważne są też oczywiście geny,zdaża się czasem że facet może mieć plemniczki jednego rodzaju i dlatego nigdy nie jest na 100%.
          • agal38 Jak sprawdzić. 09.02.07, 08:41
          • agal38 Jak sprawdzić? 09.02.07, 08:42
            Czy można sprawdzić i ew. gdzie, że facet ma plemniki jednego rodzaju?
            • maialina1 Re: Jak sprawdzić? 09.02.07, 22:11
              Na moich testach owulacyjnych jest napisane ze jesli sie staramy o dziewczynke
              to trzeba dzialac przed owulacją. Jak już sie pojawi druga kreska (czyli
              wkrotce bedzie owu) to juz sie nie starac, bo wtedy wychodzi chlopiec. Podane
              tez jest w ilu procentach ta metoda sie sprawdza, nie chce mi sie teraz isc po
              testy, ale jesli dobrze pamietam to w przypadku dziewczynek metoda "dziala" w
              73%, a w przypadku chlopcow w 85%.
              Czyli generalnie o wiele latwiej jest o chlopca.
              Ja tez bym chciala dziewczynke, ale staram sie o pierwsze, wiec staram sie nie
              byc taka wybredna smile)
              • maialina1 Re: Jak sprawdzić? 09.02.07, 22:12
                *o pierwsze dziecko (sorki za skladnię, zamyslilam się)
                • lamada Re: Jak sprawdzić? 19.02.07, 20:27
                  jolmys.webpark.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka