Dodaj do ulubionych

Dr Dworniak w Invimedzie

16.03.07, 15:43
Witajcie,
umówiłam się na I wizytę w Invimedzie i zapisali mnie do dr Dworniaka. Jaki
in jest? Specjalizuje się w czymś np. INV IUI?
U mnie pewnie skończy się na inseminacji (w tym celu tam idę).
Macie jakieś sugestie jeśli chodzi o pierwszą wizytę?
Obserwuj wątek
    • iga1001 Re: Dr Dworniak w Invimedzie 16.03.07, 15:58
      Ja nie jestem pacjentką Pana dr ale poczytaj sobie ten wątek. Sama jednak
      kiedyz przez przypadek natknęłam się na te opinie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=747&w=57760545&a=57784955
    • hania2005 Re: Dr Dworniak w Invimedzie 16.03.07, 19:16
      Ja jestem pacjentką dr Dworniaka i polecam go z całego serca. Ma świetne
      wyniki. Od początku nowego roku 80% jego zabiegów zakończyło sie sukcesem!
      Ma naprawde fajne podejście do pacjenta, zawsze pamięta swoje pacjentki i jest
      świetnym specjalistą. Ja miałam w lutym ICSI i sie udało - będą bliźniakismile
      Napewno wiele dziewczyn sie tu odezwie i poleci Ci tego lekarza. Ja juz
      wielokrotnie pisałam o nim same dobre rzeczy. Od początku czułam sie pod dobra
      opieką i bardzo lubie do niego jeździć, bo jest zawsze bardzo sympatycznie.
      Wielu moim znajomym pomógł i wierze, że Tobie tez pomoże.
      pozdrawiam
      • lyrica Re: Dr Dworniak w Invimedzie 16.03.07, 20:14
        A ja ostatnio miałam IUI, niestety nieudane. Mam jednak żal do dr o to, że nie
        kazał mi przyjść na usg żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły (pregnylu nie
        dostałam). Ponadto nie jest zbytnio rozmowny, co mi akurat przeszkadza. I
        dziwnie się uśmiecha - tak drwiąco jakoś...
        • batutka Re: Dr Dworniak w Invimedzie 16.03.07, 22:29
          jest super, a najwazniejsze, ze ma super wyniki
          • kk_1976 Re: Dr Dworniak w Invimedzie 18.03.07, 23:29
            ja na razie jestem sceptyczna, lecze sie u niego od grudnia, ale niewiele
            pamieta na kolejnej wizycie i niewiele mowi, raczej trzeba ciagnac za jezyk, ale
            moze dlatego, ze na razie nie przygotowuje sie do in vitro, tylko biore cos na
            wspomaganie, kk
    • katarzyna.br Re: Dr Dworniak w Invimedzie 19.03.07, 07:35
      Jestem pacjentką doktora od stycznia tego roku. Mimo że mam już jedno dziecko i
      z zajsćiem w ciąże nie miałam żadnych problemów, to doktor po obejrzeniu
      wyników męża stwierdził że szanse na zajście w drugą ciąże w naturalny sposób
      są znikome. Trochę mnie to zdołowało. Doktor od razu zaproopnował inseminację.
      Miałam wątpliwości, jednak w końcu się zdecydowałam, niestety IUI nie udała się
      ale za to przed @ i w trakcie niej przeżywałam wyjątkowowe katusze.
      Doktor jest rzeczowy, bardzo konkretny, może trochę małomówny, ale odpowie na
      każde pytanie. Narazie jestem do niego nastawiona sceptycznie. Właściwie jedyną
      rzeczą, która mi się w nim nie podoba to jest to że nie podaje mi ręki jak
      wstaje z fotela ginekologicznego. Mój ginekolog robi to zawsze. Ale to dla nie
      których jest pewnie bez znaczenia.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
      • helena123 Re: Dr Dworniak w Invimedzie 19.03.07, 10:36
        > rzeczą, która mi się w nim nie podoba to jest to że nie podaje mi ręki jak
        > wstaje z fotela ginekologicznego. Mój ginekolog robi to zawsze.

Elementarny savoir-vivre mowi o tym, ze to kobieta pierwsza podaje rękę. Nie wiem dlaczego tamten gin to robi.
        helena
        • julia56 Helena 19.03.07, 11:06
          Ty chyba coś źle doczytałaś. Chodzi o podawanie ręki przy wstawaniu z fotela.
          Nic tu do rzeczy s - v nie ma.
          I rzeczywiście fajnie, jak gin to robi.
          Mnie dr. Dworniak rękę podał. Może mu się czasami zapomina. smile))
      • lyrica Re: Dr Dworniak w Invimedzie 19.03.07, 13:00
        Ulżyło mi, że nie tylko ja mam mieszane uczucia... Bo już myślałam, że jakaś
        nadwrażliwa jestem, bo wszyscy dr chwalą a ja mam jakieś "ale"wink Straciłam
        zapał do IUI po ostatnim niepowodzeniusad Ale bardzo się ucieszyłam jak mąż
        wspomniał o adopcjismile Nigdy wcześniej nie chciał na ten temat rozmawiać, a ja
        jeszcze zanim zaczęłam myśleć o własnym dziecku to już mówiłam o chęci
        adoptowania. Mówił wówczas, że jak już swoje będziemy mieć. A teraz kiedy
        widzi, że prosto nie będzie, że męczę się na hormonach, że nie wiadomo ile to
        jeszcze potrwa, to przystał bym zajęła się sprawą dokumentów do OAsmile
    • aneczka2607 Re: Dr Dworniak w Invimedzie 19.03.07, 11:54
      Jestem pacjentką doktora.
      Jest rzeczowy, owszem malo mowny i faktycznie trzeba go ciągnąć za język aby
      cos wiecej powiedzial. Jako czlowiek jest sympatyczny i nie watpie ze ma
      ogromna wiedze na temat nieplodnosci. zawsze odbiera telefony a gdy nie moze
      zawsze oddzwania i odpowie na kazde pytanie.
      Niestety jestem po nieudanych dwoch inseminacjach i jednym invitro (jutro mija
      tydzien od wynikow bety)sad Nie mam do niego zalu ze sie nie udalo, bo nic nie
      obiecal.po nie udanym invitro nasunęlo sie jednak wiele pytan, a przede
      wszystkim pytanie o zakres badan przed zabiegiem i mozliwość przeprowadzonego
      pozytywnie zabiegu na podstawie badan hormonalnych (nie wszystkich w dodatku)z
      przed ponad roku. Nie wiem czy takie sa procedury, ale gdy czytam wasze
      wypowiedzi tu na forum to mam watpliwosci, czy bylam przygotowana odpowiednio
      do zabiegu, czy na podstawie tych mizernych badan mozna byc pewnym w 100% ze
      bylam dobrze przygotowana na przyjecie zarodka???. Walcze teraz ze swoim
      smutkiem i rozczarowaniem i najbardziej boli to ze moj M byl w 100% pewny ze
      sie uda.i sie nie udalo.
      Jednak pewna jestem tego ze gdybym teraz byla w ciazy nawet bym na to nie
      zwrocila uwagi, bo to tak jest, ze jak sie nie uda to probuje sie szukac winy w
      niedociagnieciach lekarza, a gdy sie uda to doktor jest najlepszy na swiecie!!!
      przepraszam za tak dluga wypowiedz.
      Pozdrawiam.
      • populek Re: Dr Dworniak w Invimedzie 19.03.07, 18:29
        Ja też jestem pacjentką doktora i jestem zadowolona. Mogę zadzwonić jak mam
        pytanie, dr zawsze odpowie a kiedy nie odbiera tel to zawsze oddzwania. Kiedy
        przeczytałam tu że jest małomówny to nie chciałam wierzyc ,że mówimy o tym
        samym człowieku. Ze mną naprawdę dużo rozmawia, nawet na pierwszej wizycie o
        mojej pracy itp. wizyty u niego są konkretne, ma obrany sposob postepowania,
        pamięta mnie co daje mi poczucie bezpieczeństwa. Polecam!
        • hania2005 Re: Dr Dworniak w Invimedzie 19.03.07, 18:42
          Tez jakos nie wierze, że jest małomówny. Może to zalezy od pacjentki i jej
          podejścia?smile Ja z nim dużo gadam, żartuję, a ostatnio nawet był tak fajny, że
          zorganizował mi wizyte tak, abym mogła spotkac się z dziewczyną, która miała
          razem ze mną transfer. Obu nam sie udało i to podwójnie. Nie zdarzyło się nigdy
          tak, żebym zadzwoniła i żeby on nie wiedział kim jestem i o co chodzi.
          Polecam z całego serca.
    • martas_sa Re: Dr Dworniak w Invimedzie 08.05.07, 10:48
      ja ide na I wizyte do dr Dworniaka 10.05 prosze napiszcie jaki jest, co wziąśc
      ze soba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka