anatomia3 06.07.07, 15:07 dziewczynki, poradzcie. w czym najlepiej odkazic termometr elektroniczny? przeparaszam za glupie pytanie, ale nie chcialabym go popsuc. dodam, ze mam do tego wielki talent, wiec wole uwazac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatomia3 Re: termometr 06.07.07, 15:47 a moze mi ktos jednak podpowie? bardzo prosze. Odpowiedz Link
noemi27 Re: termometr 06.07.07, 15:59 takie cos znalazłam: Sterylizacja Termometr jest wodoszczelny i możne być odkażany poprzez całkowite zanurzenie w 3% wododzie utlenionej lub w wodnych roztworach glutaraldehydu. Taki sposób odkażania nie powoduje zmiany biokompatybilności termometru). Do czyszczenia czujnika nie można używać rozpuszczalników organicznych takich jak etanol, aceton czy benzyna. Odpowiedz Link
anatomia3 Re: termometr 06.07.07, 19:30 bardzo Ci dziekuje, noemi .powodzonka w starankach )))))))) Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: termometr 07.07.07, 14:44 i tu sie powtorze myje cieplą woda z mydlem, kiedys jak mialam grzybka czyscilam wacikiem nasaczonym spirytusem salicylowym, pochwa nie jest sterylna, a infekcji tez non stop nie mamy, wiec nie ma sie zupelnie czego obawiac, koncowka jest gladka powierrzchnia, wiec spoko Odpowiedz Link