Dodaj do ulubionych

in vitro i Polna

23.07.07, 18:24
cześć Dziewczyny, mam pytanie- ile kosztuje in vitro na Polnej. chociaz w
przyblizeniu na co sie szykowac?
Obserwuj wątek
    • citri ok 4500zł 24.07.07, 09:35

• Gość: Kaja Re: Odradzam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:25
        • Gość: Kaja Re: Odradzam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:29
          Za szybko wysłałam odpowiedz.
          Jestem po 2 nieudanych in vitro.Nie mówię tego dlatego że mam żal,że nie
          wyszło,ale po tych dwóch podejściach widzę jaką odwalają partyzantkę.Nie
          zlecają żadnych badań oprócz morfologii i kilku hormonów.Dziwne też jest to że
          nie ma różnicy między ivf a icsi,nie pobierają opłaty za mrożenie.Nie sądzę
          żeby byli tak szczodrzy.
          Teraz jestem w Novum i jestem w trakcie badań,zupełnie inne podejście do sprawy.
          Pozdrawiam!!
          • Gość: sjena1 Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:31
            u kogo sie leczyłas na Polnej????????/
            • Gość: Kaja Polna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:13
              U Jędrzejczaka.Przy in vitro pracuje wiele osób,lekarze się
              zmieniają.Najważniejsze jest laboratorium,które u nich ponoć kuleje.Wejdz na
              Forum-Nasz Bocian,wybierz rozdział Gdzie się leczyć i znajdziesz dużo o
              Polnej.Pozdrawiam
    • gabi171 Re: in vitro i Polna 25.07.07, 17:42
      no to nie wiem, co mam robic. jestem po trzech iui na Polnej. no powiem
      szczerze, ze nastawilam sie na in vitro tam wlasnie, mam zlecone badania. nie
      wiem tylko, ile na to potrzeba pieniedzy? czy ktorys etap jest tam za darmo
      albo tanszy? jezeli nie, to moze rzeczywiscie sie zastanowie. czy ktorejs z was
      tam sie udalo?
      • Gość: Kaja Re: in vitro i Polna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:01
        Zastanów się,ja znam tylko 2 dziewczyny którym się udało,było nas tam
        dużo,większość po kilka razy i nic.Ciebie pewnie kusi to że na miejscu,co jest
        oczywiste,nie trzeba dojeżdżać.Ja jeżdziłam z Dolnego Śląska kilka lat do
        Poznania.Teraz Warszawa.
        • gabi171 Re: in vitro i Polna 28.07.07, 08:56
          najbardziej to mnie kusi, zeby ktos sie mna zajal a nie tylko bral kase. lecze
          sie juz dlugo a lekarz z Polnej jak wzial wyniki męża to powiedział, ze
          inseminacje w zasadzie w wielu przypadkach byly bezcelowe i niepotrzebne przy
          takich parametrach. juz az chcialam dodac, ze robione byly na Polnej...dla mnie
          wyjazd gdzies dalej nie wchodzi w gre, dlatego chcialam sprobowac, chociaz
          dzisiaj za same badania przed zaplacilam 400zl...
    • Gość: gosc Re: in vitro i Polna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 20:45
      gabi171 jesli chcesz zrobic w Poznaniu to jedynie Medart, inne kliniki maja
      w in vitro bardzo slabe wyniki, zwlaszcza Polna.
      • gabi171 Re: in vitro i Polna 31.07.07, 09:35
        a jaki jest koszt in vitro w medarcie i kto tam przyjmuje?
        • Gość: gosc Re: in vitro i Polna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 20:11
          www.medart.pl

koszt 5 200 + leki, co razem moze wyniesc od 8-11 tys.
          Ale najwazniejsze jest to, ze maja sporo ciaz po in vitro.
    • ola.x1 Re: in vitro i Polna 31.07.07, 21:10
      Nie wydawaj pieniędzy na "szemrane" gabinety. Novum, albo Invimed w Warszawie.
      Ja leczyłam się w Novum i mimo pozytywnego wyniku nie jestem zachwycona tym
      miejscem. Drugi raz chyba wolałabym Rokickiego w Invimedzie. Inny poziom i inne
      podejście do pacjenta. To też jest ważne. Wizyty w Novum były dla mnie stresem
      i spotkałam się tam z dość niemiłymi kometarzami.
      • Gość: ewelina Re: in vitro i Polna IP: *.epsa.pl 02.08.07, 09:20
        szemrane? tzn.?
    • Gość: Lena Re: in vitro i Polna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:55
      Szukam osób które leczą się w Gdańsku Invicta??
      • Gość: kadas Re: in vitro i Polna IP: *.stalexport.com.pl 26.09.07, 08:55
        Tylko tych co się leczą? Ja się tam leczyłam, a mój synuś skończył
        20 m-cy... służę pomocą i zapraszam na www.nasz-bocian.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka